Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

benimde bir arkadaş var durumu sizinle aynı canım ordan az çok seni anlayabiliyorum...umarım herşey gönllüünce olr...sevdklerimiz bizim sırtımızı yere getirmezse gerisi boşş ya zaten?
hem sevgilisinin kıymetini bilmeyip anne babasının dizinden ayrılmayan erkeklerde var ben onları anlayamıyorum şmdi anne babalarına baksınlar bakalım...onların yanında eşleri mi var anne babaları mı ?tbi ki eşleri sevdiği kişi...o yüzden erkekler bizlerin kıymetini iyi bilmeli bence bizde onların tabi :)

konu başka yöne taşındı biraz kusura bakma cnm içimden bunları demek geldi ...
sende hiç üzülme mutlu mesut bir ömür geçirirsnz inşş

Burada asil onemli olan tatlim sevgilimin tavriydi. Cok gozlemledim annesiyle aramda bi sknti oldugunda direk anneci davranip kendi ailesini mi savunuyor yoksa iki tarafi da dinleyip objektif mi davraniyor diye. Su gune kadar Objektif davrandi ve oyle devam eder insallah. Ama ben sevgilim ailesiyle baglari yeniden kursun istemistim evine donsun istemistim ama bu dunyada boyle iyimser olmayacaksin arkadas bencil olacaksin biraz :) evliliklerde aileler cok onemli buna hep dikkat etmeye calisiyorum zaten sevgilim kesinlikle ailesinden farkli bir sehirde oturacahimizi soyluyor kendisi oyle istiyor Allaha sukur :)

iyi de kaç yaşında ki o? ve bir seneyi geçmiş nasıl geçiniyor? 2 sene de hayli uzun bir süreymiş..

28 yaşına giricek canım temmuzda.. babası da çalışmıyor üstelik evleri var kiralardan geçiniyolar bütün aile..

emnmki mutluluğu hak ediosundur.üzülme sakın.karşına mutlaka seni mutlu edicek insan çıkıcaktr.

ondan eminim canım bende mutlu olucam bi gün..

iyi ne güzel işte inş hep öyle devm eder tatlım:)

Aslinda bastan tavrimi koymakla iyi etmisim diyorum. Yani bastan guclu bir kadin olacagimi gosterdim. Ekonomik bagimsizligimi elde edecegimi, kendimi kimseye ezdirmeyecegimi gosterdim. Bu yuzden korktular sanirim karsilarinda boyun egecek bi hatun yok. Bunlar yaptigim gostermelikler yani kizlar Cok da guclu bi insan degilim aksine cok zayif bir yapim var ama iste ben kenimi oyle gosterdim sevgilim beni cok uzerse cekip giderim tarzi bi hava yarattim yani ama ahh nerdeeengercekte oyle degil onlar iliskiyi benim yonettigimi zannediyorlar benim baskin oldugumu zannediyorlar hehehehe

ama halbuki hep karşıki taraf yönetir bence

iki tarafta ilişkiye bir şeyler katar olumlu olumsuz her iki taraf birbirine yön verir. ben yönetmek demiyorum buna
ama şu gerçek var çoğunlukla kadının elindedir yön vermek...

neyse canlar benim çıkmam lazım artık sabah sınavım var sonra uyanmakta güçlük çekiyorum :)hepinize hayırlı geceler kızlar size de tekrar mutluluklar berceste00
yarın görüşrz inş

Şu an benim sergilediğim imaj ''ben özgürüm, ben asiyim, beni üzeni üzerim, beni üzerse terkederim..'' ama gel sen içime sor bir her ne kadar erkek arkadaşıma taa ilişkinin başında ''yalanı ve aldatmayı affetmem aşkından gebersem de çeker giderim 10 tane çocuğumuz olsa da boşanırım bilesin'' desem de içimdekini sorsan.. o kadar zayıf bi yapım var kii nolur aldatmasın diyorum içimden aldatırsa bile affederim ben dayanamam yapamam diyorum.. Ama dışardan baksan ''ben özgürüm, ben asiyim'' modlarındayım

iki tarafta ilişkiye bir şeyler katar olumlu olumsuz her iki taraf birbirine yön verir. ben yönetmek demiyorum buna
ama şu gerçek var çoğunlukla kadının elindedir yön vermek...
ama dışarıya karşı hep onlar yönetiyomş gibi görünr yoksa dediğinde doğru :)

öyle olması grek zaten ya tatlım...yola devam aynı şekil :))

öyle olması grek zaten ya tatlım...yola devam aynı şekil :))

hehe evet aynı şekil devam.. :) Ben şunu öğrendim ki birilerini sürekli alttan alırsan tepene çıkar.. Özellikle de aman kv ile aramız bozulmasın aman tatsızlık çıkmasın diye sürekli susmayacaksın.. sustukça üste çıkarlar çünkü.. Mesela düğün yaklaştı sen bir gelinlik istiyorsun ama kv o gelinlik çok açık biraz kapalı gelinlik alalım diyor.. işte o an aman tatsızlık olmasın ne olacak canım başka bir şey beğenirim deyip de vazgeçmeyeceksin istediğin gelinlikten.. çünkü ipi baştan onların eline verirsen vay haline.. :)

iyi hoş konuştunda ben şimdi benmkini çoğu zaman alttan almak zorunda kalıyorumşırnakta askerlk yapıyo zaten sürekli bi baskı altında bende öle tepesine çıksam olmaz ki o yüzden bazı önmli şeyler hariç ufak şeyleri alttan alıyorm...

Aslında haksız da değil babası.:18:

değil tabii ki canım, adamcağızın neler çektiğini ben biliyorum. çok zor günler yaşadılar, yaşadık. burda pek değinmek istemiyorum abisinin ve eşinin muhabbetlerine, tanıdık falan çıkar sonuçta onların ailesine gircem, eltimden bol inciler yesem de saygım sonsuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…