- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #11.461
Sevgilimle iyiyiz ama ailesi onu cok uzuyor ben de uzuluyorum ailesindn nefret etmemin sebebi sevgilimi uzmeleri yani baska bir sey degil.. İlk 1 yilimizda filan annesiyle cok iyiydik surekli brbirimizi arardik filan.. Sonra annesi gariplesmeye basladi senin ailen br sey demiyor ama evli degilsiniz nisanli degilsiniz disarda dolasmayin artik filan dedi bana bunu unutmam cok zoruma gitmisti benim namusumu dusunmek size kalmadi aileme laf etmeyin onlar bana guvendiginden bir sey demiyor dedim.. Sonra hep bana sen oglumu degistirmeye kalkiyon onu oldugu gibi kabul etmiyon filan dedi.. Ay neler nelerSevgilim bana cok duskun oldugu icin annesi sevgilime "bu kiz sana ne yediriyor ne iciriyor da boyle oldun sana ne buyu yapti da boyle oldun" dedi telefoda soyledi duydum yani sevgilim bana ne diyecegini sasirdi.. Velhasili kelam yemin etmisim ben onu ailesinden koparacagim.. Evden kovup ac biraktiklari cocuklarinin kiymetini simdi mi biliyorlar? Annesi beni kiskaniyormus, kiskansin tabi hasta oldugunda ben hastaneye goturdum, ac kaldi ben yedirdim, evsiz kaldi ben ev actim ona tabi ki bana duskun olacak
benimde bir arkadaş var durumu sizinle aynı canım ordan az çok seni anlayabiliyorum...umarım herşey gönllüünce olr...sevdklerimiz bizim sırtımızı yere getirmezse gerisi boşş ya zaten?
hem sevgilisinin kıymetini bilmeyip anne babasının dizinden ayrılmayan erkeklerde var ben onları anlayamıyorum şmdi anne babalarına baksınlar bakalım...onların yanında eşleri mi var anne babaları mı ?tbi ki eşleri sevdiği kişi...o yüzden erkekler bizlerin kıymetini iyi bilmeli bence bizde onların tabi :)
konu başka yöne taşındı biraz kusura bakma cnm içimden bunları demek geldi ...
sende hiç üzülme mutlu mesut bir ömür geçirirsnz inşş
iyi de kaç yaşında ki o? ve bir seneyi geçmiş nasıl geçiniyor? 2 sene de hayli uzun bir süreymiş..
emnmki mutluluğu hak ediosundur.üzülme sakın.karşına mutlaka seni mutlu edicek insan çıkıcaktr.
Sevgilimle iyiyiz ama ailesi onu cok uzuyor ben de uzuluyorum ailesindn nefret etmemin sebebi sevgilimi uzmeleri yani baska bir sey degil.. İlk 1 yilimizda filan annesiyle cok iyiydik surekli brbirimizi arardik filan.. Sonra annesi gariplesmeye basladi senin ailen br sey demiyor ama evli degilsiniz nisanli degilsiniz disarda dolasmayin artik filan dedi bana bunu unutmam cok zoruma gitmisti benim namusumu dusunmek size kalmadi aileme laf etmeyin onlar bana guvendiginden bir sey demiyor dedim.. Sonra hep bana sen oglumu degistirmeye kalkiyon onu oldugu gibi kabul etmiyon filan dedi.. Ay neler nelerSevgilim bana cok duskun oldugu icin annesi sevgilime "bu kiz sana ne yediriyor ne iciriyor da boyle oldun sana ne buyu yapti da boyle oldun" dedi telefoda soyledi duydum yani sevgilim bana ne diyecegini sasirdi.. Velhasili kelam yemin etmisim ben onu ailesinden koparacagim.. Evden kovup ac biraktiklari cocuklarinin kiymetini simdi mi biliyorlar? Annesi beni kiskaniyormus, kiskansin tabi hasta oldugunda ben hastaneye goturdum, ac kaldi ben yedirdim, evsiz kaldi ben ev actim ona tabi ki bana duskun olacak
Burada asil onemli olan tatlim sevgilimin tavriydi. Cok gozlemledim annesiyle aramda bi sknti oldugunda direk anneci davranip kendi ailesini mi savunuyor yoksa iki tarafi da dinleyip objektif mi davraniyor diye. Su gune kadar Objektif davrandi ve oyle devam eder insallah. Ama ben sevgilim ailesiyle baglari yeniden kursun istemistim evine donsun istemistim ama bu dunyada boyle iyimser olmayacaksin arkadas bencil olacaksin biraz :) evliliklerde aileler cok onemli buna hep dikkat etmeye calisiyorum zaten sevgilim kesinlikle ailesinden farkli bir sehirde oturacahimizi soyluyor kendisi oyle istiyor Allaha sukur :)
yorgunum ama pc başından kalkamıyorum
Aslinda bastan tavrimi koymakla iyi etmisim diyorum. Yani bastan guclu bir kadin olacagimi gosterdim. Ekonomik bagimsizligimi elde edecegimi, kendimi kimseye ezdirmeyecegimi gosterdim. Bu yuzden korktular sanirim karsilarinda boyun egecek bi hatun yok. Bunlar yaptigim gostermelikler yani kizlar Cok da guclu bi insan degilim aksine cok zayif bir yapim var ama iste ben kenimi oyle gosterdimsevgilim beni cok uzerse cekip giderim tarzi bi hava yarattim yani ama ahh nerdeeengercekte oyle degil onlar iliskiyi benim yonettigimi zannediyorlar benim baskin oldugumu zannediyorlar hehehehe
ama halbuki hep karşıki taraf yönetir bence
ama halbuki hep karşıki taraf yönetir bence
ama dışarıya karşı hep onlar yönetiyomş gibi görünr yoksa dediğinde doğru :)iki tarafta ilişkiye bir şeyler katar olumlu olumsuz her iki taraf birbirine yön verir. ben yönetmek demiyorum buna
ama şu gerçek var çoğunlukla kadının elindedir yön vermek...
ama dışarıya karşı hep onlar yönetiyomş gibi görünr yoksa dediğinde doğru :)
Şu an benim sergilediğim imaj ''ben özgürüm, ben asiyim, beni üzeni üzerim, beni üzerse terkederim..'' ama gel sen içime sor bir her ne kadar erkek arkadaşıma taa ilişkinin başında ''yalanı ve aldatmayı affetmem aşkından gebersem de çeker giderim 10 tane çocuğumuz olsa da boşanırım bilesin'' desem de içimdekini sorsan.. o kadar zayıf bi yapım var kii nolur aldatmasın diyorum içimden aldatırsa bile affederim ben dayanamam yapamam diyorum.. Ama dışardan baksan ''ben özgürüm, ben asiyim'' modlarındayım
bırak dışarıdan öyle gözüksünler
öyle olması grek zaten ya tatlım...yola devam aynı şekil :))
hehe evet aynı şekil devam.. :) Ben şunu öğrendim ki birilerini sürekli alttan alırsan tepene çıkar.. Özellikle de aman kv ile aramız bozulmasın aman tatsızlık çıkmasın diye sürekli susmayacaksın.. sustukça üste çıkarlar çünkü.. Mesela düğün yaklaştı sen bir gelinlik istiyorsun ama kv o gelinlik çok açık biraz kapalı gelinlik alalım diyor.. işte o an aman tatsızlık olmasın ne olacak canım başka bir şey beğenirim deyip de vazgeçmeyeceksin istediğin gelinlikten.. çünkü ipi baştan onların eline verirsen vay haline.. :)
selam canımm benım keyfim iyi valla sen nasılsınn
Aslında haksız da değil babası.:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?