Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

Askerini alttan al canım şu an gerektireni de senin yaptığın gibi.. Ben kayınvalideleri filan kastediyorum zaten o konuda.. şAFAK KAÇ canım

hürremi izledınız mı bacılar

ahh izlemezmıyım hıc sekerım .yıne zafer hurremın oldu

yaa cok guzeldı bu final gercekten .

sulumanın hurreme soyledıgı sıır olsun

dızının sonun da hurremın soyledıklerı olsun cok ama cok guzeldı .

ozellıkle hurremın soyledıgı soz cok anlamlıydı ;

"intikam için duran kalbimin ,tekrar aşktan atabılecegını nereden bılebılırdım kı"[/I]

Son düzenleme:

öyle valla canım yaa kımsecıkler yok nedense ,herkes evlendı sanırım .bı bız mı kaldık ne

ne kursu kız

kpss canım

ay evet hurrem cok guzeldı bu gece ama zaten sezon fınalıydı muhıbbı sıırıne ve hurremın konusmasına bende bıttımmm..
'harem ne ki dunyayı yönetecegım' de iyi di

oovvv evet o bombaydı gercekten

sevıyorum su hurremı valla ,tuttugunu koparıyor

kımse de hakkını bırakmıyor .

aramz iyi ama gelecek ve evlilikle ilgili hiç bişey konuşmadğmz için çok üzülüyorum
benımkide aynı canım yaaa aramız gayet iyi bi ara ilgisizdi son zamanlarda ilgisinide göstermeye başladı azda olsa ama hala ağzından ufacık bi hayal bi plan duymuyorumm deli olucammm.bende artık gurur haline getirdim bu işi bende acmak istemiyorum cunku nezaman açsam mutlaka kırılıyorum üzülüyorumm benımde bi canım var sonuçtaa üzül üzül nereye kadarr...napıcam bilmiyorum bu gidişle asla acmaz gibime geliyo...

canım bölümüm sınıf öğretmenliği, inş amin canım benim. sağol düşündüğün için, anneciğim kalp spazmı geçirmiş şimdi iyi çok şükür
cok geçmiş olsun kuzum yaa kusura bakma geç okudum yazıları...Allahım sağlık huzur versinn bidaha yaşatmasınn anne bişeye benzemezz

dediklerin gerçekten cok doğru ama söylediğini ben denedimm o açmıyo bende açmıyorum daha ne yapabilirimm bilmiyorumm istekli görünmemek adına

canm senınkı bıdahakı sene ıcın herlde bnm hazıranda baslıyor 20 si gibi
evet canım 2013 de giricem ben, seninki eylülde mi?
cok geçmiş olsun kuzum yaa kusura bakma geç okudum yazıları...Allahım sağlık huzur versinn bidaha yaşatmasınn anne bişeye benzemezz

tatlım sağol, anneciğim bi tane, hem annem hem babam hem arkadaşım hem doktorum hem aşçım hem ütümü yapanım her şeyim o benimmmm ondan önce ölmek isterim, dayanamam yokluğuna.. birbirimizden başka kimsemiz yok. canım anneciğim benim

kıyamam ya öyle tabikii benımde aynı sekılde gerçi herkesin annesi herşeyidir ama bizde durum daha farklı yazılanları okudumda bi cok kişi seneye bu zamanlar evlilik telaşesinde olabilirim veya yakında ailesiyle tanısıyorum falan yazmışş onlar adına cok sevindim keske bende yazabilsem yazabilecek bişeylerim olsa ama ben seneye söz yapabiliriz bile diyemiyorumm hatta kendı aramızda bile olmayacak bizim

evet canım herkesin annesi öyledir, ama bizde durumlar farklı dediğin gibi
yaa deme öyle gün doğmadan neler doğar kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…