- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #11.481
iyi hoş konuştunda ben şimdi benmkini çoğu zaman alttan almak zorunda kalıyorumşırnakta askerlk yapıyo zaten sürekli bi baskı altında bende öle tepesine çıksam olmaz ki o yüzden bazı önmli şeyler hariç ufak şeyleri alttan alıyorm...
canım burda bı kıpırtı yok bız en ıyısı msnden takılakkızlar buralardamısınız bı ses verın:124::124::124::124::124:
hürremi izledınız mı bacılar
canım burda bı kıpırtı yok bız en ıyısı msnden takılak
yaa eskıden ne muhabbetler cevırırdık sabahlara kadar yaaa kimsecıkler kalmadı bende kursa yazıldım zaten bnde fazla gıremıcem artık
kpss canımöyle valla canım yaa kımsecıkler yok nedense ,herkes evlendı sanırım .bı bız mı kaldık ne
ne kursu kız
kpss canım
ay evet hurrem cok guzeldı bu gece ama zaten sezon fınalıydı muhıbbı sıırıne ve hurremın konusmasına bende bıttımmm..
'harem ne ki dunyayı yönetecegım' de iyi di
kpss canım
ay evet hurrem cok guzeldı bu gece ama zaten sezon fınalıydı muhıbbı sıırıne ve hurremın konusmasına bende bıttımmm..
'harem ne ki dunyayı yönetecegım' de iyi di
benımkide aynı canım yaaa aramız gayet iyi bi ara ilgisizdi son zamanlarda ilgisinide göstermeye başladı azda olsa ama hala ağzından ufacık bi hayal bi plan duymuyorumm deli olucammm.bende artık gurur haline getirdim bu işi bende acmak istemiyorum cunku nezaman açsam mutlaka kırılıyorum üzülüyorumm benımde bi canım var sonuçtaa üzül üzül nereye kadarr...napıcam bilmiyorum bu gidişle asla acmaz gibime geliyo...aramz iyi ama gelecek ve evlilikle ilgili hiç bişey konuşmadğmz için çok üzülüyorum
canm senınkı bıdahakı sene ıcın herlde bnm hazıranda baslıyor 20 si gibicanım hayırlı olsun kursunben de yazıldım, ekimde başlıcak
cok geçmiş olsun kuzum yaa kusura bakma geç okudum yazıları...Allahım sağlık huzur versinn bidaha yaşatmasınn anne bişeye benzemezzcanım bölümüm sınıf öğretmenliği, inş amin canım benim.sağol düşündüğün için, anneciğim kalp spazmı geçirmiş şimdi iyi çok şükür
dediklerin gerçekten cok doğru ama söylediğini ben denedimm o açmıyo bende açmıyorum daha ne yapabilirimm bilmiyorumm istekli görünmemek adına
nacizane cnm nişan söz vs adımlar adına istekli görünmekten vazgeçersen her şeyin çorap söküğü gibi gelişeceğine inanıyorum ben, istediğimiz sadece bir söz demekle karşındakilerin seni kaybetme ihtimalini düşünebilmelerini de engelliyorsun . . . bu tarz şeyleri isteyen sen olma . lütfedeceklerde söz takacaklarmış gibi sanki
evet canım 2013 de giricem ben, seninki eylülde mi?canm senınkı bıdahakı sene ıcın herlde bnm hazıranda baslıyor 20 si gibi
cok geçmiş olsun kuzum yaa kusura bakma geç okudum yazıları...Allahım sağlık huzur versinn bidaha yaşatmasınn anne bişeye benzemezz
kıyamam ya öyle tabikii benımde aynı sekılde gerçi herkesin annesi herşeyidir ama bizde durum daha farklıevet canım 2013 de giricem ben, seninki eylülde mi?
tatlım sağol, anneciğim bi tane, hem annem hem babam hem arkadaşım hem doktorum hem aşçım hem ütümü yapanımher şeyim o benimmmm ondan önce ölmek isterim, dayanamam yokluğuna.. birbirimizden başka kimsemiz yok. canım anneciğim benim
kıyamam ya öyle tabikii benımde aynı sekılde gerçi herkesin annesi herşeyidir ama bizde durum daha farklıyazılanları okudumda bi cok kişi seneye bu zamanlar evlilik telaşesinde olabilirim veya yakında ailesiyle tanısıyorum falan yazmışş onlar adına cok sevindim keske bende yazabilsem yazabilecek bişeylerim olsa ama ben seneye söz yapabiliriz bile diyemiyorumm hatta kendı aramızda bile olmayacak bizim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?