Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

canım boşver ben en kısa zamanda sözlenicez diyodumda ne oldu aradan 1 sene geçti ve ben etrafa rezil olduğumla kaldım.. üstüne üstlük bide ayrıldık yani..
artık kimse sormuyo bile söz ne zaman diye millette umudunu kesti sanırım daha ayrıldığımızı bile kimseye söylemedim ben ya bi kızkardeşim biliyor..

evet canım herkesin annesi öyledir, ama bizde durumlar farklı dediğin gibi
yaa deme öyle gün doğmadan neler doğar kuzum
o gün bana doğmuyo kuzum yaa yemin ederim hiç ufacık bi umut yok içimde zaten diyorum ya baskalarının sevgilisi gibi pankart acmalar pırlantalar mum ısıgında teklif vs olmasada bana benımle evlenır mısın dese ben o gün kesin hastanelık olurum şoktan bu konuyu nezaman konussak ben kendı geleceğimi göremiyorum senınle nasıl göreyim diyo..önceden ne güzeldii evlenince bazı geceler uyumayıp senı izlicem diyodu kızımız olsun senın gibi gamzeleri olsun falan diyodu şimdi nerdeeeee

ya haklısın orası öyle tabi ama bunlar güzel şeylerr benımkide askerdeyken geldiğimde bikaç ay ıcınde söz yapalım demişti bende kuzenlerime falan söyledim tabi ama şimdi lafı bile yok

ya haklısın orası öyle tabi ama bunlar güzel şeylerr benımkide askerdeyken geldiğimde bikaç ay ıcınde söz yapalım demişti bende kuzenlerime falan söyledim tabi ama şimdi lafı bile yok

bende haziranda memlekete döndüm, benim onun oturduğu yerdeki son günlerimde hep "ben sensizliğe dayanamam hemen bi söz yapmalıyız mesela eylül gibi(oda en geç) sonra çok uzatmadan nişan düğün yapmalıyız" diyodu ben memlekete geldim çok zorlandık sürekli gelip gidemiyodu haliyle.. ve gün geçtikçe salmaya başladı iş konusunu en sonunda da "ömür boyu böyle gidecek değil ya bi gün bulacam işi" diyip kestirip atıyodu.. ve gitgide beni üzmeye başladı şimdi noldu? ben kestirip attım onu başımdan.. böyle çok mu güzel oldu? hayır ama en azından huzurluyum.. artık birileri söz ne zaman dediğinde kem küm etmicem ayrıldık biz bitti dicem.. en azından net yani kafam ağrımaz bu konuda.. inan o kadar stres yapmışımki ne zaman olacak bu söz işleri diye şuan şaşırıyorum kendime nasıl sabretmişim kendimi o yükün altına sokmuşum diye..
şimdi çok huzurluyum ve mutluyum ya hiçte pişman değilim çünkü yapabileceğim herşeyi yaptım ben içim rahat o konuda.. oysa hala bana mesajlar atıyo barışalım diye.. numaramı değiştirmeyi düşünüyorum artık.. ki ben ilk defa bu kadar aşık olmuştum ilk defa her hayalimi biriyle kurmuştum.. ama olmadı nasip değilmiş.. sende üzme kendini valla bu senin değil onun düşünmesi gereken bişey.. sen stres yapma o yapsın..

evet dediğin gibi bunları onların cok istemesi lazım biz kadınların geri çekilip naz yapmamız lazım ama nerdeee..zaten askerden sonra uzaklastı bu evlilik konularından 2 yaz önce nişan düşünüyodukk hatta burda bi cafeyle konuşmuştum fiyatı cok uygunmuş orayı tutarız falan demişti ama sonra acele ettiğimizi düşündük bide cok sık kavga edip ayrılıyoduk e malum nişanlılıkla öyle ufacık şeyde ayrılınmaz yani..şimdi maşallah diyim adam akıllı tartışmıyoruz bile ama geleceğe dair hiç bişey yok

bak benimkie böyle yapmıştı ben evlilik düşünmezken yani zamana yaymışken o yakın geleceğe koydu evliliği sonrada evleniriz nasılsaya getirdi..
napmaya çalışıyolar anlamıyorumda.. nasıl olsa bu beni bırakamaz mantığından bu kadar rahatlar ondan eminim.. şimdi mesaj atıyo sen yeterki ayrılma ben herşeyi düzlticem herşey güzel olacakta bilmem ne.. kaybedince tutuşuyo bunlar ya yoksa nasıl olsa kız hala hayatımda mi hayatımda amaannn boşver diyip rahata alışıyolar illa zırt pırt dürtmek gerekiyo bunları.. e öyle oluncada insanda heves kalmıyo malesef..

öyle valla dediğim gibi ben artık gurur meselesi yaptım bu işi ama onun yüzünden ne zaman açsam benı kırdı üzdü oyüzden artık bi ömür açmazsa bi ömür bende acmam evlenmeyiz napalım

öyle valla dediğim gibi ben artık gurur meselesi yaptım bu işi ama onun yüzünden ne zaman açsam benı kırdı üzdü oyüzden artık bi ömür açmazsa bi ömür bende acmam evlenmeyiz napalım

bencede açma canım hatta laf bile sokma ben evlilikten soğudum falan diye.. bakalım napacak..

bencede açma canım hatta laf bile sokma ben evlilikten soğudum falan diye.. bakalım napacak..
yok ya laf falan sokmuyorumm en son dedım işte askerdeyken söz yapalım diyodun noldu suyamı düştü diye yooo düşmedi ama ben kendı geleceğimi göremiyorum henüz senınle olan geleceğimi nasıl göreyim falan dedi okadar..onun ıcın sorun olacağını sanmam bu konuları açmamanın veya benım evlilikten soğuyup soğumamamın

bende 25 yaşındayım canm.. yani ben 26 ideal yaş diye düşünürdüm hep ama malesef ideal yaşta evlenemicem gibi gözüküyo..

neyse takma canım sen sıkma canını herşeyin hayırlısı bu hayatta..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…