- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #11.521
2 küsür senedir beraberdikte 10 gün önce ayrıldım ben..
siz neden evlenemiyosunuz??
yok canım hiç bu kadar ayrı kaldığımız olmamıştı ama artık tepem attı bitirdim yani.. dönmeyide istemiyorum düşünmüyorum..
işsiz kendisi en büyük etken bu yanında birde iş konusunu halletek için çabası olmaması ve her geçen gün beni çok üzmesi kırması..
yani baktıki bu kız benden işsiz olduğum halde ayrılmıyo koyverdi.. ilişkiyede banada özen göstermedi.. hep benden sabır bekledi kendi eylemsiz durdu..
bende bitirdim..
İşsizlik malesef ülkemizin acı gerçeği ama
çabası olmaması demişsin işte bu kötü.
sık sık iş mi değiştiriyordu yoksa iş mi bulamıyordu arkadaşın ?
işsizliğin acısını senden çıkarmış gibi görünüyor
Hayırlısı olsun o zaman
Kişilerin idealleri olmalı ama senin arkadaşın hiç sıkmamış kendini
zor dahi olsa bence doğru bir karar almışsın.
Erkeğin de kadınında belli sorumlulukları vardır ki kişinin kendi maddiyatını elde etmesi sorumuluk bile değil gereksinimdir.
Evlendiğinizde de bu rahatlığı devam eder miydi bilemeyeceğim ama mantıklı bir karar olmuş bitirmek.
Bundan sonra umarım daha iyi bir beraberlik yaşarsın
26 da evlenmesen de 30 olsun temiz olsun
Neyse saati de iyi ilerletmişiz
Benim daha gezenti kedilerimi toplamam lazım :)
sizlere iyi sabahlar diyorum artık bu saatten sonra
görüşürüz. :)
aramz iyi ama gelecek ve evlilikle ilgili hiç bişey konuşmadğmz için çok üzülüyorum
2 sene 2 aydır birlikteydik.. sebepte hem işsiz olması hemde bu durumu düzeltmek için çabalamaması..
tabi bunların yanında baktıki işsiz olduğu halde ben ayrılmıyorum koyverdi gitti sürekli üzdü kırdı beni..
yok canım hiç bu kadar ayrı kaldığımız olmamıştı ama artık tepem attı bitirdim yani.. dönmeyide istemiyorum düşünmüyorum..
işsiz kendisi en büyük etken bu yanında birde iş konusunu halletmek için çabası olmaması ve her geçen gün beni çok üzmesi kırması..
yani baktıki bu kız benden işsiz olduğum halde ayrılmıyo koyverdi.. ilişkiyede banada özen göstermedi.. hep benden sabır bekledi kendi eylemsiz durdu..
bende bitirdim..
benımkide aynı canım yaaa aramız gayet iyi bi ara ilgisizdi son zamanlarda ilgisinide göstermeye başladı azda olsa ama hala ağzından ufacık bi hayal bi plan duymuyorumm deli olucammm.bende artık gurur haline getirdim bu işi bende acmak istemiyorum cunku nezaman açsam mutlaka kırılıyorum üzülüyorumm benımde bi canım var sonuçtaa üzül üzül nereye kadarr...napıcam bilmiyorum bu gidişle asla acmaz gibime geliyo...
canım oncelıkle gheçmiş olsun evet sedefcım benım eylulde önlisanstan gırecegım dua edın benım ıcın kızlarevet canım 2013 de giricem ben, seninki eylülde mi?
tatlım sağol, anneciğim bi tane, hem annem hem babam hem arkadaşım hem doktorum hem aşçım hem ütümü yapanımher şeyim o benimmmm ondan önce ölmek isterim, dayanamam yokluğuna.. birbirimizden başka kimsemiz yok. canım anneciğim benim
şafak karanlık daha tatlı 386 :98:Askerini alttan al canım şu an gerektireni de senin yaptığın gibi.. Ben kayınvalideleri filan kastediyorum zaten o konuda.. şAFAK KAÇ canım
benimki de dert mi canım
altı üstü 5 yıldır teklif bekliyorum :)
canım oncelıkle gheçmiş olsun evet sedefcım benım eylulde önlisanstan gırecegım dua edın benım ıcın kızlar
kızlar kızlar yardımınıza ıhtıyacım var
2 hafta sonra sevgılımın teyzesının oglunun sunnetı var .
annesı ılla tutturdu o gun bız de kalacaksın dıye .
annesının erkek kardesı demıs kı ; "sashamıa dugune kesın gelsın
3 yıl oldu daha hıc bırımız goremedık artık tanısmamız lazım "demıs .
annesı de o yuzden ılla kalacaksın ben aılenden ızın alırım dıyor .
ama benım aılem bunu asla kabul etmez .kabul etmedıler de zaten .
dugune katıl tamam ama evıne doneceksın dıyorlar .aılem de haklı tabı ama
onlara da hak verıyorum .mekan bızım eve cok uzak .dugun zaten 9 da baslıyor
sabaha kadar suruyor .abım de dıyor gece 11 de evde ol .
yahu ben 9 da katıldıgım dugune nasıl 11 de evde olabılırım .
bu mumkun degıl .morelım cok bozuk ne yapcam ben yaa:84:
zaten alacagım elbısenın aynısı gorumcem de alacakmıs offffffffff:84:
canım bencede eve dönmen uygun düşer ilerde karsına cıkmasın bunlar..aileside ses etmıyordu zaten dunden razılardı felan derler bıde mazallahhh,ama canım saat 12 ye 1 e kadar ızın alabılırsın bı sekılde ıkna et 11 gercekten erken bır saatkızlar kızlar yardımınıza ıhtıyacım var
2 hafta sonra sevgılımın teyzesının oglunun sunnetı var .
annesı ılla tutturdu o gun bız de kalacaksın dıye .
annesının erkek kardesı demıs kı ; "sashamıa dugune kesın gelsın
3 yıl oldu daha hıc bırımız goremedık artık tanısmamız lazım "demıs .
annesı de o yuzden ılla kalacaksın ben aılenden ızın alırım dıyor .
ama benım aılem bunu asla kabul etmez .kabul etmedıler de zaten .
dugune katıl tamam ama evıne doneceksın dıyorlar .aılem de haklı tabı ama
onlara da hak verıyorum .mekan bızım eve cok uzak .dugun zaten 9 da baslıyor
sabaha kadar suruyor .abım de dıyor gece 11 de evde ol .
yahu ben 9 da katıldıgım dugune nasıl 11 de evde olabılırım .
bu mumkun degıl .morelım cok bozuk ne yapcam ben yaa:84:
zaten alacagım elbısenın aynısı gorumcem de alacakmıs offffffffff:84:
cnm aileni ikna etmeye çalış ya orda kalmak için yada geç saattede olsa eve dönmen şartıyla..ama ne yap et git çok güzel bir duygu yaa bende sevgilimin abisinin düğününe gitmiştim çok ilgi gösteriyorlar bi an biz evleniyoruz sanmıştım :)
elbiseyi de dert etme daha almamışsın madem başka hoş birşey bul :)
canım bencede eve dönmen uygun düşer ilerde karsına cıkmasın bunlar..aileside ses etmıyordu zaten dunden razılardı felan derler bıde mazallahhh,ama canım saat 12 ye 1 e kadar ızın alabılırsın bı sekılde ıkna et 11 gercekten erken bır saat
eminim cok guzel duygudur canım,ben de zaten katılmak cok ıstyorum .
hele annesı tum sulaleyle tanısacaksın dedıkten sonra daha da cok heveslıyım
ama su abımı nasıl ıkna etcem bılmıyorum .yaa kalmama ızın vermıyorsun barı
gec saat de donmeme ızın ver degıl mı ama
ayy eger gıdersem cok da sık olmam sart .planladıgım bı kombın vardı aklım da
hatta bu hafta almayı dusunuyordum ama ne ogreneyım ,gorumcem de o elbıseyı
alacakmıssevgılık demıs "sashamıa bunu 1 ay once gordu begendı alacaktı
kendıne ben ızın vermedım ,sımdı de dugun bahane oldu onu alıp gıyecek "demıs ama
gorumce de "alsın yaa olsun ne olcak gelın gorumce aynı takılırız "demıs .
off ben aynı olmak ıstemem .ama aklım da o elbıse vardı farklı alternatıflere yonelırım mecburen .
aslın da o begendıgım elbıse tam da bana uygun modeldı .ne abartı ne silik .
abartı olmak ıstemıyorum cunku .ama kızkardes abartı olabılırdı sınırısızca ,cunku zaten dugun sahıplerı oluyorlar .
umarım herşey istediğin gibi olur tatlım :)
gidersn gelince yazıp bizimle paylaş mutlaka merak ettm şimdi :)
elbise konusunda da ne abartı olsun ne çok sade ama doğallığını da özellkle makyajla kapatma bncee
o gün bana doğmuyo kuzum yaa yemin ederim hiç ufacık bi umut yok içimde zaten diyorum ya baskalarının sevgilisi gibi pankart acmalar pırlantalar mum ısıgında teklif vs olmasada bana benımle evlenır mısın dese ben o gün kesin hastanelık olurum şoktanbu konuyu nezaman konussak ben kendı geleceğimi göremiyorum senınle nasıl göreyim diyo..önceden ne güzeldii evlenince bazı geceler uyumayıp senı izlicem diyodu kızımız olsun senın gibi gamzeleri olsun falan diyodu şimdi nerdeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?