Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

yok canım hiç bu kadar ayrı kaldığımız olmamıştı ama artık tepem attı bitirdim yani.. dönmeyide istemiyorum düşünmüyorum..
işsiz kendisi en büyük etken bu yanında birde iş konusunu halletmek için çabası olmaması ve her geçen gün beni çok üzmesi kırması..
yani baktıki bu kız benden işsiz olduğum halde ayrılmıyo koyverdi.. ilişkiyede banada özen göstermedi.. hep benden sabır bekledi kendi eylemsiz durdu..
bende bitirdim..

Son düzenleme:

İşsizlik malesef ülkemizin acı gerçeği ama
çabası olmaması demişsin işte bu kötü.
sık sık iş mi değiştiriyordu yoksa iş mi bulamıyordu arkadaşın ?

işsizliğin acısını senden çıkarmış gibi görünüyor

aynen öyle yapmaya çalıştı ama yemedi canım
ben ona her yolu dene dedim bu tek yol denedi iş kurmak e oda pat diye olmuyo anladı yapamicanı etrafa söyledi iş arıyorum dye ve ciddi ciddi onlardan iş haberi gelmesini bekledi.. milletin göbeği çatlıyo iş bulucam diye koşturuyo o bekledi sadece..
en son 2011 nisan ayında bıraktı bi işi ama zaten 3 ay falan çalıştı ondada.. aşırı nazlıydı hep kısa kısa çalışmış çalıştığı zaman.. çünkü ailesi sağolsun sıkıldıysan bunaldıysan istemiyosan çık oğlum dediler hep.. benim sözümde hiç dinlenmedi.. hep haklısın denildi ama lafta kaldı bende baktım zaten üzülüyorum iş konusuda muallakta kendimi daha fazla üzmemek için ayrıldım tamamen..

Son düzenleme:
Hayırlısı olsun o zaman
Kişilerin idealleri olmalı ama senin arkadaşın hiç sıkmamış kendini
zor dahi olsa bence doğru bir karar almışsın.
Erkeğin de kadınında belli sorumlulukları vardır ki kişinin kendi maddiyatını elde etmesi sorumuluk bile değil gereksinimdir.
Evlendiğinizde de bu rahatlığı devam eder miydi bilemeyeceğim ama mantıklı bir karar olmuş bitirmek.

Bundan sonra umarım daha iyi bir beraberlik yaşarsın
26 da evlenmesen de 30 olsun temiz olsun

Neyse saati de iyi ilerletmişiz

Benim daha gezenti kedilerimi toplamam lazım :)
sizlere iyi sabahlar diyorum artık bu saatten sonra

görüşürüz. :)

sağol canım görüşürüzzzz

aramz iyi ama gelecek ve evlilikle ilgili hiç bişey konuşmadğmz için çok üzülüyorum

Ay senin bu karamsar halin öldürecek beni.
Az silkelennn

Anzercim, o adamdan pek bir şey olacağını düşünmüyorum...
Sorumluluk yok adamda...
İsteyen insan taştan suyunu çıkarır... Kaç yaşına gelmiş artık.

Semiramis siz neden evlilik konuşmuyorsunuz? Birkaç defa bundan yakındığına şahit oldum da sebep nedir acaba?
Uzun bir ilişkide evlilikte hayal bile nasıl kurulmaz aklım almıyor...
:26:

canım oncelıkle gheçmiş olsun evet sedefcım benım eylulde önlisanstan gırecegım dua edın benım ıcın kızlar

Askerini alttan al canım şu an gerektireni de senin yaptığın gibi.. Ben kayınvalideleri filan kastediyorum zaten o konuda.. şAFAK KAÇ canım
şafak karanlık daha tatlı 386 :98:

benimki de dert mi canım
altı üstü 5 yıldır teklif bekliyorum :)

yok dert fln değilmiş ya tüm derdin bu olsun
Şaka bi yana Allah gönlüne göre versin cnm

canım oncelıkle gheçmiş olsun evet sedefcım benım eylulde önlisanstan gırecegım dua edın benım ıcın kızlar

Allah yardımcın olsun bende eylülde girecem sınava bugn iki tane dev gibi kitap aldım dua et sende bana :)

kızlar kızlar yardımınıza ıhtıyacım var

2 hafta sonra sevgılımın teyzesının oglunun sunnetı var .

annesı ılla tutturdu o gun bız de kalacaksın dıye .

annesının erkek kardesı demıs kı ; "sashamıa dugune kesın gelsın

3 yıl oldu daha hıc bırımız goremedık artık tanısmamız lazım "demıs .

annesı de o yuzden ılla kalacaksın ben aılenden ızın alırım dıyor .

ama benım aılem bunu asla kabul etmez .kabul etmedıler de zaten .

dugune katıl tamam ama evıne doneceksın dıyorlar .aılem de haklı tabı ama

onlara da hak verıyorum .mekan bızım eve cok uzak .dugun zaten 9 da baslıyor

sabaha kadar suruyor .abım de dıyor gece 11 de evde ol .

yahu ben 9 da katıldıgım dugune nasıl 11 de evde olabılırım .

bu mumkun degıl .morelım cok bozuk ne yapcam ben yaa:84:

zaten alacagım elbısenın aynısı gorumcem de alacakmıs offffffffff:84:

cnm aileni ikna etmeye çalış ya orda kalmak için yada geç saattede olsa eve dönmen şartıyla..ama ne yap et git çok güzel bir duygu yaa bende sevgilimin abisinin düğününe gitmiştim çok ilgi gösteriyorlar bi an biz evleniyoruz sanmıştım :)
elbiseyi de dert etme daha almamışsın madem başka hoş birşey bul :)

canım bencede eve dönmen uygun düşer ilerde karsına cıkmasın bunlar..aileside ses etmıyordu zaten dunden razılardı felan derler bıde mazallahhh,ama canım saat 12 ye 1 e kadar ızın alabılırsın bı sekılde ıkna et 11 gercekten erken bır saat

eminim cok guzel duygudur canım,ben de zaten katılmak cok ıstyorum .

hele annesı tum sulaleyle tanısacaksın dedıkten sonra daha da cok heveslıyım

ama su abımı nasıl ıkna etcem bılmıyorum .yaa kalmama ızın vermıyorsun barı

gec saat de donmeme ızın ver degıl mı ama

ayy eger gıdersem cok da sık olmam sart .planladıgım bı kombın vardı aklım da

hatta bu hafta almayı dusunuyordum ama ne ogreneyım ,gorumcem de o elbıseyı

alacakmıs sevgılık demıs "sashamıa bunu 1 ay once gordu begendı alacaktı

kendıne ben ızın vermedım ,sımdı de dugun bahane oldu onu alıp gıyecek "demıs ama

gorumce de "alsın yaa olsun ne olcak gelın gorumce aynı takılırız "demıs .

off ben aynı olmak ıstemem .ama aklım da o elbıse vardı farklı alternatıflere yonelırım mecburen .

aslın da o begendıgım elbıse tam da bana uygun modeldı .ne abartı ne silik .

abartı olmak ıstemıyorum cunku .ama kızkardes abartı olabılırdı sınırısızca ,cunku zaten dugun sahıplerı oluyorlar .

evet canım aılem de oyle dıyor ıste .ılerı de basına kakarlar .ayıplar senı sulale dıyor .

ama 11 cok erken .eger abım ılla 11 dıye dıretırse hıc katılmam dugune .

dalga gecer gıbı 9 da gıdıp de 9.30 da ayrılacak degılım kı .

benım 11 de olmam ıcın 9.30 da ayrılmam gerekır cunku:95:

umarım herşey istediğin gibi olur tatlım :)

gidersn gelince yazıp bizimle paylaş mutlaka merak ettm şimdi :)

elbise konusunda da ne abartı olsun ne çok sade ama doğallığını da özellkle makyajla kapatma bncee

evet canım ben de oyle dusunuyorum zaten .ne abartı olayım nede silik olayım .dıkkat cekeyım ama abartısız olayım

cok guzel elbıse planlamıstım ama ,saolsun kızkardes de o elbıseyı kafaya koydu

ya canım kendi geleceğini nasıl göremiyo onu da anlamıyorum :44: okulu bitmiş, askerliği bitmiş, iş hayatına atılmış. zaten bu devirde kim borçsuz evleniyor? ki sen düğün falan da istemiyosun, sadece söz istiyosun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…