Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

kızlar bugün kadınlar kulübünden bi ablam bize geldi, oturduk sohbet ettik çok güzel bi gündü. yüzyüze görüşmek çok güzel keşke hepinizle görüşsem

kızlar bugün kadınlar kulübünden bi ablam bize geldi, oturduk sohbet ettik çok güzel bi gündü. yüzyüze görüşmek çok güzel keşke hepinizle görüşsem
aa ne guzel canım bızde anca msnden gorusuyoruz arkadaslarla ama yuzyuze gorusmekte guzel olmustur bıckını soylesen tanırız belkı..

evet kızlar yaa şöyle karşılıklı çay içmenin tadı farklı oluyor
kpss topiğinden yuutis kullanıcı olan arkadaşım geldi, bi kaç zaman önce de ben ona gitmiştim, şans işte ikimiz de aynı ilde oturuyomuşuz :13: hatta onun eşiyle benim sevgilimin babası tanıdık çıktı

ya bu konuyu en son konustugumuzda demişti aldıgım maaşı bi hesapla bakalım kira elektirik su yiyecek giyecek vs vs yetecek mi sence falan dmişti haklıydı gerçekten ama dediğin gibi ben hemen düğün istemiyorumm bişeyler paylaşalım ortak bişeylerimiz olsun ona ait bişeyi taşıyayım ben sözlüyüm diyeyim soranlara ama anlamıyo işte bi yüzük bizi bağlayacaksa hemen alayım diyo ama böyle dedikten sonra almasının anlamı yokki

ya valla bu erkeklerin hepsi ayrı bi cins.. anlayamadım canım. benimki de takmış şimdi babam söz hakkında konuşmama karşılık olumsuz bi cevap verirse kredi çekicem sözümüzü yapıcam diyo. ee peki bu mantıklı mı? hepsi kendi kafalarında onlara göre mantıklı bi düşünce oluşturuyolar sonra ona takıyolar kafayı.. sizi bi yüzük bağlamıcak siz zaten bağlısınız, ama bu yüzük bu bağlılığı daha da arttırıcak. ya bi maaşla geçinilmez tabii ki ama sen de çalışırsın, kim 4 4lük yaşıyo ki bu devirde. ki kaldı ki bunları konuşmak saçma çünkü sen söz diyosun o düğün anlıyo. ben söz diyorum benimki kredi diyo.

tatlım sevgilin belki yanlış düşünüyo kredinin altından kalkmak zordur çünkü nerdeyse çektiğinin 2 katı para ödüyosun annem 8 milyar çekmişti öderken 12 milyar istediler ama sonuçta ikiniz adına güzel adımlar atmak istiyo gerçekten senın onun olmanı istiyo..keske benımkide yanlışta olsa bişeyler düşünsee razıyım ama yok yok yok

ben de saçmalama falan dedim sinirlendim çok, sen sonuca bak diyo, o yüzükler parmağımıza takılcak ya önemli olan bu diyo. sinir küpü yapıcak beni. ayrıca sözü kafasında ne kadar büyütüyo kim bilir kredi çekicem dediğine göre.. çıldırmış olmalı! ayrıca babası eltim istediğinde ona her şeyi yaparken bana bi yüzük alamıyosa ben dicek laf bulamıyorum artık. onur kredi çekse ve biz öyle söz yapsak biz yine mutlu olamayız ki, abisine yapılanların ona yapılmaması gün geçtikçe ona daha çok koyucak biliyorum. bu sefer huzursuzluk bırakmıcak peşimizi..
kuzum seninki de düşünmüş ama kendi kendine bi karara varmış, yanlış olan bu konuda ortak karar vermemeniz, daha doğrusu bunu sana sağlamaması. o askerdeyken sana gelince söz yaparız diyen insan, geldiğinde lafını açmıyosa demek ki bişeyler düşünmüş olmalı. ama tek taraflı kararlar alınmamalı. bi de sanırım seninki sözden sonra çok uzatmak da istemiyo, ondan maddi sorunları düşünüp sana iyi bi yaşantı sunmak istiyo, bunu da şimdi yapamıcağı için adım atmak istemiyo sanırım.

evet canım ben senın günahını alamam başkaları giyinip gezerken rahatla sen yapaamadıgında ben bunları sana sağlayamadıgımda mutsuz oluruz huzurumuz kaçar diyo..ya kendısıne göre o da haklı ama ben sadece en azından hayallerimiz olsun istiyorum bunlarda parayla değil ya sonuçta kredi falan zor ya ama ikna etmeye calıssın bence tmm diyecektir ısrarlı ve kararlı oldugunu gördüğünde

anladım canım ama mutsuz oluncak bi durum yok bence, ne kıyafet ne para.. mutlu olmak için ne önemli sebebin eşin gece gözlerini son kez kapamadan önce yanında olucak, sabah kalktığında gözlerini açtığında ilk gördüğün o olucak. huzur kaynağın yanında olduğu sürece diğerleri vız gelir.
daha konuşmadı babasıyla zaten. ki ben de konuşma diyorum ama takmış kafasına, bi de rapor veriyo sürekli, aşkım tam konuşcaktım babam borçlardan bahsetmeye başladı, yok işte aşkım tam söze gircektim sanki karabasanlar basmaya başladı, yok işte tam konuşcaktım.. vs ile başlayan cümleler sıralıyo bana.. hıhı deyip geçiyorum, sıkıldım onun söz stresinden

yaa naapsam stresımı engelleyemıyorum kızlar tanısma kotu gecerse ya? off panık haldeyım cok heyecanlandım.
zaten smdı erkek arkadasmı aradım acmadı telı offfffff:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…