- 15 Eylül 2009
- 10.114
- 1.270
- 773
- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #11.541
canım oncelıkle gheçmiş olsun evet sedefcım benım eylulde önlisanstan gırecegım dua edın benım ıcın kızlar
kızlar bugün kadınlar kulübünden bi ablam bize geldi, oturduk sohbet ettik çok güzel bi gündü. yüzyüze görüşmek çok güzelkeşke hepinizle görüşsem
aa ne guzel canım bızde anca msnden gorusuyoruz arkadaslarla ama yuzyuze gorusmekte guzel olmustur bıckını soylesen tanırız belkı..kızlar bugün kadınlar kulübünden bi ablam bize geldi, oturduk sohbet ettik çok güzel bi gündü. yüzyüze görüşmek çok güzelkeşke hepinizle görüşsem
kızlar bugün kadınlar kulübünden bi ablam bize geldi, oturduk sohbet ettik çok güzel bi gündü. yüzyüze görüşmek çok güzelkeşke hepinizle görüşsem
canım yaaa msnımı acamıyorum hata kodu verıyor msnde ıngılızce oldugundan ugrasamadım,o yuzden sana ozelden mesaj atacagım bakarsın canmayy ne guzel valla .bu topıcden mı canım ?
canım yaaa msnımı acamıyorum hata kodu verıyor msnde ıngılızce oldugundan ugrasamadım,o yuzden sana ozelden mesaj atacagım bakarsın canm
tamam tatlım beklıyorum sımdı msnı yapmakla ugrasmam belkı yarın sabah ılgılenırımcanım ben de sana msnden ıletı bırakmıstım actıgın da okursun dıye .dur mesaj atayım burdan o zaman:)
ya bu konuyu en son konustugumuzda demişti aldıgım maaşı bi hesapla bakalım kira elektirik su yiyecek giyecek vs vs yetecek mi sence falan dmişti haklıydı gerçekten ama dediğin gibi ben hemen düğün istemiyorumm bişeyler paylaşalım ortak bişeylerimiz olsun ona ait bişeyi taşıyayım ben sözlüyüm diyeyim soranlara ama anlamıyo işte bi yüzük bizi bağlayacaksa hemen alayım diyo ama böyle dedikten sonra almasının anlamı yokkiya canım kendi geleceğini nasıl göremiyo onu da anlamıyorum :44: okulu bitmiş, askerliği bitmiş, iş hayatına atılmış. zaten bu devirde kim borçsuz evleniyor? ki sen düğün falan da istemiyosun, sadece söz istiyosun.
Ay senin bu karamsar halin öldürecek beni.
Az silkelennn
Anzercim, o adamdan pek bir şey olacağını düşünmüyorum...
Sorumluluk yok adamda...
İsteyen insan taştan suyunu çıkarır... Kaç yaşına gelmiş artık.
Semiramis siz neden evlilik konuşmuyorsunuz? Birkaç defa bundan yakındığına şahit oldum da sebep nedir acaba?
Uzun bir ilişkide evlilikte hayal bile nasıl kurulmaz aklım almıyor...
:26:[/QUOTE
askerden geldiğinden beri konusmuyoruz pek canım ondan önce o benden cok hayaller kurardı ama artık o gerçeğe bakıyomuş hayallere değil.belkide mantıklı düşünmeye çalışıyo bilmiyorum ama biz kadınlar duymak istiyoruz bu tarz şeyleri bi adım atılsın istiyoruz
ya bu konuyu en son konustugumuzda demişti aldıgım maaşı bi hesapla bakalım kira elektirik su yiyecek giyecek vs vs yetecek mi sence falan dmişti haklıydı gerçekten ama dediğin gibi ben hemen düğün istemiyorumm bişeyler paylaşalım ortak bişeylerimiz olsun ona ait bişeyi taşıyayım ben sözlüyüm diyeyim soranlara ama anlamıyo işte bi yüzük bizi bağlayacaksa hemen alayım diyo ama böyle dedikten sonra almasının anlamı yokki
tatlım sevgilin belki yanlış düşünüyo kredinin altından kalkmak zordur çünkü nerdeyse çektiğinin 2 katı para ödüyosun annem 8 milyar çekmişti öderken 12 milyar istediler ama sonuçta ikiniz adına güzel adımlar atmak istiyo gerçekten senın onun olmanı istiyo..keske benımkide yanlışta olsa bişeyler düşünsee razıyım ama yok yok yokya valla bu erkeklerin hepsi ayrı bi cins.. anlayamadım canım. benimki de takmış şimdi babam söz hakkında konuşmama karşılık olumsuz bi cevap verirse kredi çekicem sözümüzü yapıcam diyo. ee peki bu mantıklı mı? hepsi kendi kafalarında onlara göre mantıklı bi düşünce oluşturuyolar sonra ona takıyolar kafayı.. sizi bi yüzük bağlamıcak siz zaten bağlısınız, ama bu yüzük bu bağlılığı daha da arttırıcak. ya bi maaşla geçinilmez tabii ki ama sen de çalışırsın, kim 4 4lük yaşıyo ki bu devirde. ki kaldı ki bunları konuşmak saçma çünkü sen söz diyosun o düğün anlıyo. ben söz diyorum benimki kredi diyo.
tatlım sevgilin belki yanlış düşünüyo kredinin altından kalkmak zordur çünkü nerdeyse çektiğinin 2 katı para ödüyosun annem 8 milyar çekmişti öderken 12 milyar istediler ama sonuçta ikiniz adına güzel adımlar atmak istiyo gerçekten senın onun olmanı istiyo..keske benımkide yanlışta olsa bişeyler düşünsee razıyım ama yok yok yok
evet canım ben senın günahını alamam başkaları giyinip gezerken rahatla sen yapaamadıgında ben bunları sana sağlayamadıgımda mutsuz oluruz huzurumuz kaçar diyo..ya kendısıne göre o da haklı ama ben sadece en azından hayallerimiz olsun istiyorum bunlarda parayla değil ya sonuçtaben de saçmalama falan dedim sinirlendim çok, sen sonuca bak diyo, o yüzükler parmağımıza takılcak ya önemli olan bu diyo. sinir küpü yapıcak beni. ayrıca sözü kafasında ne kadar büyütüyo kim bilir kredi çekicem dediğine göre.. çıldırmış olmalı! ayrıca babası eltim istediğinde ona her şeyi yaparken bana bi yüzük alamıyosa ben dicek laf bulamıyorum artık. onur kredi çekse ve biz öyle söz yapsak biz yine mutlu olamayız ki, abisine yapılanların ona yapılmaması gün geçtikçe ona daha çok koyucak biliyorum. bu sefer huzursuzluk bırakmıcak peşimizi..
kuzum seninki de düşünmüş ama kendi kendine bi karara varmış, yanlış olan bu konuda ortak karar vermemeniz, daha doğrusu bunu sana sağlamaması. o askerdeyken sana gelince söz yaparız diyen insan, geldiğinde lafını açmıyosa demek ki bişeyler düşünmüş olmalı. ama tek taraflı kararlar alınmamalı. bi de sanırım seninki sözden sonra çok uzatmak da istemiyo, ondan maddi sorunları düşünüp sana iyi bi yaşantı sunmak istiyo, bunu da şimdi yapamıcağı için adım atmak istemiyo sanırım.
evet canım ben senın günahını alamam başkaları giyinip gezerken rahatla sen yapaamadıgında ben bunları sana sağlayamadıgımda mutsuz oluruz huzurumuz kaçar diyo..ya kendısıne göre o da haklı ama ben sadece en azından hayallerimiz olsun istiyorum bunlarda parayla değil ya sonuçtakredi falan zor ya ama ikna etmeye calıssın bence tmm diyecektir ısrarlı ve kararlı oldugunu gördüğünde
yaa naapsam stresımı engelleyemıyorum kızlar tanısma kotu gecerse ya? off panık haldeyım cok heyecanlandım.
zaten smdı erkek arkadasmı aradım acmadı telı offfffff:18:
yaa naapsam stresımı engelleyemıyorum kızlar tanısma kotu gecerse ya? off panık haldeyım cok heyecanlandım.
zaten smdı erkek arkadasmı aradım acmadı telı offfffff:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?