- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #11.561
bende 22 yasındayım 22 yıldır kendimle beraberim :) yani ben kimseye sevgili olamıyorum bilmiyorum neden keşke sizler gibi uzun yllr süren sevgilim sevdiceğim olsa çok şanslıısınız :)
sen gönlünü ferah tut canım eminmki iyi geçicektir.
yaaa canlarım umarm oyle olur asırı heyecan yaptım lutfen dualarınızı eksık etmeyın.bu gece nası uyurum bılmıyorum ama uyumam lazım uyumadıgım gun gozlerım cokuyor cırkın oluyorumKız kasma bu kadar,rahat ol,kendin ol.
Gerisi çorap söküğü gibi geliyor zati.
yaaa canlarım umarm oyle olur asırı heyecan yaptım lutfen dualarınızı eksık etmeyın.bu gece nası uyurum bılmıyorum ama uyumam lazım uyumadıgım gun gozlerım cokuyor cırkın oluyorum
muhtemelen yarın ama pazara da kalabılırne zmn tanışcanız?
muhtemelen yarın ama pazara da kalabılır
ayyy çok sevindim senin adına.darısı başımahiç stres yapma sakin ol.ne kdr şanslı olduğunuda unutma
ayyy çok sevindim senin adına.darısı başımahiç stres yapma sakin ol.ne kdr şanslı olduğunuda unutma
çooooook teşekkür ederim kızlar darısı başınıza en kısa zamanda inşallah...rahat olmaya calısıcam:))aynen ...:)
şimdiden bol şan doğal ol rahat davran cnm yanlarında
çooooook teşekkür ederim kızlar darısı başınıza en kısa zamanda inşallah...rahat olmaya calısıcam:))
fatih buaksam ilk defa evlilik konusunu actı geçende babası demişki maddi olark evlenmen suan ıcın cok zor ama bi süre bizimle yaşamayı kabul edersenız hemen sedayı gidip isteyelim demiş o da bişey dememiş bana söyledi tabi içten bende istemiyorum ama yüzlerine karşı diyemedim ki onları istemediğimi düşünürler falan dedi bende tabi diyemezsin ama ben böyle bişeyi kabul edemem dedim.anneside diyomuş seda kabul eder bizimle yaşamayı sen istemiyosun sedayla konusucam ben diyomuş bende dedim arasın kesın ve net tavrımı koyucam sizleri seviyorum ama aynı evde asla yaşayamam ben dicem dedm o da tmm bitanem falan dedi.sonra anneside diyomuş yaşamanız cok zor kiralarda falan bende dedım bana çalışamıyo dedi annen ama bak gayet güzel çalışıyorum evlenincede calısırım bal gibide geçiniriz dedim. aynı evde ev işi hizmet et evde 2 erkek kardeşin var banyo sorun yalnız kalamazsın asla olmaz kabl edemem dedım o da bakalm ya kısmet falan dedi bende aynı evde yasamaktansa bi ömür beklerim ben hep burdayım sen rahat ol dedim sonra çıktık msnden soğuk değildi bitanem melegım falan diyodu ama moralim cok bozuldu sankı herkesın kendı evi var herkes zengin evleniyo
ya bu konuda onu anlamaya calısıyorum direk olmaz derse üzülürler ama şöyle bişeyde var neolursa olsun o onların evladı ona kırılsalarda 2 gun sonra unuturlar ama bana olan kırgınlıkları asla geçmezz onun söylediğini unuturlar benımkini unutmazlar dediğin gibi fatihin demesi daha mantıklı ikimizde böyle bişeyi istemiyoruz desinmoral bozucu bi konuşma olmuş canım.. aynı evde yaşamak istemiyosan tabiiki tavrını koyacaksın.. ama annesiyle direk muhattap olmasan daha iyi olmaz mı? baksana gayet emin kendinden kabul eder o demiş, şimdi ararda sende olmaz dersen bozulur ve yoktan yere soğukluk oluşabilir..
zaten sevgilinde istemiyomuş sedadan önce ben istemem desin.. erkekler (işlerine gelince) ailelerinin söylediklerini direk bize söylemiyolar bunuda söylemedim söylemem desin..
ya bu konuda onu anlamaya calısıyorum direk olmaz derse üzülürler ama şöyle bişeyde var neolursa olsun o onların evladı ona kırılsalarda 2 gun sonra unuturlar ama bana olan kırgınlıkları asla geçmezz onun söylediğini unuturlar benımkini unutmazlar dediğin gibi fatihin demesi daha mantıklı ikimizde böyle bişeyi istemiyoruz desin
ya bnce ailesi fatihi bırakmak istemiyolar diye düşünmeye başladım ben çünkü daha öncede hatta gecen yıl bu yüzden sogukluk girmişti aramıza annesiyle benı aradı bizimle yaşarmısın kısa bi süre falan dedi bende o an bişey diyemedim hık mık yaptım pek cvp veremedım kırmamak ıcın olabilir belki falan dedim sonra fatihle konusmuş seda kabul etti demiş fatihte hayır seda asla kabul etmz demiş bana msj attı bende asla olmaz dedim annesine söylemiş olmaz diyo diye anneside konusmamıştı bi süre benımle ikiyüzlülük yapmısım ben..aradan 1 sene geçti gene aynı konularevet en mantıklısı bu.. olsun ya sen sıkma canını bi çıkış yolu bulunur elbet.. herkes direk eviyle parasıyla doğmuyo anasının karnından..
ya bnce ailesi fatihi bırakmak istemiyolar diye düşünmeye başladım ben çünkü daha öncede hatta gecen yıl bu yüzden sogukluk girmişti aramıza annesiyle benı aradı bizimle yaşarmısın kısa bi süre falan dedi bende o an bişey diyemedim hık mık yaptım pek cvp veremedım kırmamak ıcın olabilir belki falan dedim sonra fatihle konusmuş seda kabul etti demiş fatihte hayır seda asla kabul etmz demiş bana msj attı bende asla olmaz dedim annesine söylemiş olmaz diyo diye anneside konusmamıştı bi süre benımle ikiyüzlülük yapmısım ben..aradan 1 sene geçti gene aynı konular
off yaaa ben hiç mi mutlu olamıcam hep böyle sorun sorun sorun okul dedik bitti askerlik dedik bitti işi var sadece daha iyi bi işe girecek bi söz yapıp mutlu mutlu evleneceğimiz günü beklemek varken ysadıklarımıza bakinada binniyo yani bu iş.. o zaman kesin seni karıştırmasın derim ben.. yoksa sana yine soğuk davranır..
off yaaa ben hiç mi mutlu olamıcam hep böyle sorun sorun sorun okul dedik bitti askerlik dedik bitti işi var sadece daha iyi bi işe girecek bi söz yapıp mutlu mutlu evleneceğimiz günü beklemek varken ysadıklarımıza bak
ya belki bişey yok gibi büyütülecek ama bu cok büyük bi sorun aslında kuzum ailesi hep böyle yaparsa bende istemiyorum o iki arada kalacak ve bunalacak belkide sonumuz olacak bu durum bizim..ailesi kararlı cunku bu konuda ama bende kararlıyım temizlik yapmaktan hizmet etmekten senınle ilgilnemicem bile dedim temizlik yapmazsın diyo ben ailesine bi hak verme durumu gördüm içten içecanım üzülme ya bişey olduğu yok..
hem ben napim bütün hayallerimle birlikte 2 senelik sevgilimden ayrıldım,senin sevgilin var ve evlilikten konuşuyosunuz.. o var yani varlığı yeter bazen..
sıkıntı çekmeden bolluk olmazmış hem.. sabret, sabır acıdır ama meyvesi tatlıdır..
siz birbirinizi sevip anladıktan sonra gerisi hallolur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?