- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #11.581
ya belki bişey yok gibi büyütülecek ama bu cok büyük bi sorun aslında kuzum ailesi hep böyle yaparsa bende istemiyorum o iki arada kalacak ve bunalacak belkide sonumuz olacak bu durum bizim..ailesi kararlı cunku bu konuda ama bende kararlıyım temizlik yapmaktan hizmet etmekten senınle ilgilnemicem bile dedim temizlik yapmazsın diyo ben ailesine bi hak verme durumu gördüm içten içe
haklısın tabiki ben onlarla aynı evde yaşarsam hizmette edicem ilk günler belki annesi yardımcı olucak zamanla o da kalmıcak erkek kardeşleri var bide evde giyimine dikkat et banyona dikkat et oturmana kalkmana dikkat et ay yazınca bile bunalıyorum Allahım yazdıysa bozsunnnya sen eve çıkmadan sen iş yapmazsın derler ama aynı evin içinde iş yapmadanda olmaz ki.. ayrıca bi süre sonra ben bu işleri yapmak zorunda mıyım der der önce kendini sonra fatihi yersin.. huzurunuz kalmaz.. hem madem çok kısa bi süre kalırsınız diyolar o kısacık süreyide beklersin ne olacak o kadar beklemişsin sonuçta..
istemiyosan kabul etme ama tatlı tatlı söyle bunu biliyosun erkekler sıkılır emir verir gibi olan cümlelerden ama tavizde verme kararının kesin olduğunu anlasın iyice..
haklısın tabiki ben onlarla aynı evde yaşarsam hizmette edicem ilk günler belki annesi yardımcı olucak zamanla o da kalmıcak erkek kardeşleri var bide evde giyimine dikkat et banyona dikkat et oturmana kalkmana dikkat et ay yazınca bile bunalıyorum Allahım yazdıysa bozsunnn
söyledim kuzum en son bakalım ya kısmet dedi erken kalkacaktı çıkmak zorunda kaldı cok sağol derdime ortak oldugun için bende yatayım artık tekrar görüşürüztamam işte bunları söyle fatihe de..
siz niye evlenmek istiyosunuz? beraber olmak mutlu olmak huzurlu olmak için.. e annesiyle yaşayacaksanız birlikte olacaksınız ama diğerleri olmicak malesef..
bi an önce çözün bu işi ki onlar iyice kaptırmasın kendini..
ya belki bişey yok gibi büyütülecek ama bu cok büyük bi sorun aslında kuzum ailesi hep böyle yaparsa bende istemiyorum o iki arada kalacak ve bunalacak belkide sonumuz olacak bu durum bizim..ailesi kararlı cunku bu konuda ama bende kararlıyım temizlik yapmaktan hizmet etmekten senınle ilgilnemicem bile dedim temizlik yapmazsın diyo ben ailesine bi hak verme durumu gördüm içten içe
Evet bayanlar hoşgeldiniz..Uzun süredir bakıyorumda 2012-2013 nişanlanacaklar,evlenecekler,bebeği olacaklar vs vs uzayıp giden birsürü topik gözüme çarptı..Önce ufak bi araştırma yaptım inş gözümden kaçan buna benzer bir konu açılmamıştırDüşündüm :44: dedim herkesin bi topiği var neden bizim gibi uzun süreli ilişkisi olupta henüz söz nişan vs olmamış ve olası tarihi kesin belli olmayanlar için bi topik olmasın değil mi ama Size biraz kendi ilişkimden bahsedeyim 4 yıldır tanışıyoruz herşeyimle 2 yıldır da bi ilişkimiz var çok mutluyuz kısa dönem askerlik yaptı aşkım ocak ayında geldi.Şuan için ciddi bi adım atmak biraz zor bizim için aşkımın iyi bi iş bulmasını ve kendimizi toparlamayı bekliyoruz Ayrıca devamlı nezaman nişan yapıcaksınız demelerinden bıktımmmm fenalık geldiii biliyorum içinizden bu dertten de muzdarip olan arkadaslarım vardır Neyse bakalım aramızdan kimler evlilik yolunda adımlarını atıp ayrılacaklar :123: Allah hepimizin gönlüne göre versin lafı fazla uzatmayayım buyrun topiğime derleşelim,eğlenelim,muhabbet edelim
İşte topiğimizin fıstıkları ve ilişkilerimizin ayrıntılarııııı
Ammavelakin-3.5 yıllık ilişkisi var kendi 21 sevgilisi 24 yaşında okullarından mezun olup iş bulmayı bekliyolar evliliğe tahmini 3-4 yılları var
Solovoi - 6.5 yıllık ilişkisi var asker yolu gözlüyor :) sevgilisinin askerliği bitince 1-2 yıla evliliği düşünüyorlar
Sedefonur - 6.5 yıllık ilişkisi var sevdiceği de kendisi de 21 yaşında sevgilisinin mezun olmasını askerliğini iş bulmasını bekliyorlar evliliğe tahmini 3 yıl var
Berceste - 3 yıllık ilişkisi var kendi 19 yaşında sevgilisi ondan 1.5 yaş büyük okullarının bitmesini bekliyorlar tahmini 4 yıl var evlenmelerine
Sashamia88-3 yıllık ilişkisi var kendisi 23 aşkısı 26 yaşında maddi durumun düzelmesini ve işinin oturmasını bekliyolar evlilik tahminen bu yaz sonunda
Semiramis - 2 yıllık ilişkisi var kendisi 21 aşkı 24 yaşında maddi durumların düzelmesini ve sevgilisinin düzenli bi iş bulmasını bekliyolar tahmini 2-3 yıl var evliliklerine
ipek61-2 yıllık ilişkisi var kendisi 21 sevgilisi 26 yasında evlilik için okulun bitmesi ve kısa dönem askerliği bekliyolar evliliğe tahmini 2 bucuk seneleri var
Asinaz-15 aylık bir ilişkisi var aşkıyla maddi olanakların düzelmesini bekliyolar ikiside 88 doğumlu evlenmelerine tahminen 2 yıl varr
Archery - 8 aylık ilişkisi var archery 19 yaşında sevgilisi 20 yaşında kendi aralarında yüzük taktılar evlilik için okullarının bitmesini bekliyorlar
maşallah nazar değmesinnnn hiçbirimizee
fatih buaksam ilk defa evlilik konusunu actı geçende babası demişki maddi olark evlenmen suan ıcın cok zor ama bi süre bizimle yaşamayı kabul edersenız hemen sedayı gidip isteyelim demiş o da bişey dememiş bana söyledi tabi içten bende istemiyorum ama yüzlerine karşı diyemedim ki onları istemediğimi düşünürler falan dedi bende tabi diyemezsin ama ben böyle bişeyi kabul edemem dedim.anneside diyomuş seda kabul eder bizimle yaşamayı sen istemiyosun sedayla konusucam ben diyomuş bende dedim arasın kesın ve net tavrımı koyucam sizleri seviyorum ama aynı evde asla yaşayamam ben dicem dedm o da tmm bitanem falan dedi.sonra anneside diyomuş yaşamanız cok zor kiralarda falan bende dedım bana çalışamıyo dedi annen ama bak gayet güzel çalışıyorum evlenincede calısırım bal gibide geçiniriz dedim. aynı evde ev işi hizmet et evde 2 erkek kardeşin var banyo sorun yalnız kalamazsın asla olmaz kabl edemem dedım o da bakalm ya kısmet falan dedi bende aynı evde yasamaktansa bi ömür beklerim ben hep burdayım sen rahat ol dedim sonra çıktık msnden soğuk değildi bitanem melegım falan diyodu ama moralim cok bozuldu sankı herkesın kendı evi var herkes zengin evleniyo
ya belki yanlış söylediğim ama o bu duruma nekadar karşı oldugumu biliyo benım annemle babamda babaannem yüzünden bosandılar babaannemle aynı evde gibi oturuyolardı annemler..annem küçüklüğümden beri bana hep anlattı yasadıklarını ve gerçek hayattada görüyoruz aynı evde yaşayanları 1 sene oluyo 10 sene..bu konu en hassas noktam benım.ben kocamla en güzel günlerimi utanarak sıkılarak aman sus duymasınlar aman biri uyandı galiba bi yere gidicez izin al vs vs diye geçireceksem öleyim daha iyi valla..annesi genel anlamda iyi ama alıngan birisine benzıyo bende cok alınganım bide annesi sinirli yani önceki tartışmamızda ikiyüzlüymüşüm ben sedanın adını bile duymucam bu evde demiş uzun bi sürede konuşmadık.aynı evde olsak neler olurdu kim bilir..ben onada söyledim ben bekliyorum burdayım dedim ayrı evde yaşayacağmıza emın olmadan söz möz hiçbişey istemiyorum bende artıkcanım fatıh gercekten maddıyat sorunları yuzunden evlenmıyormus senınle ,yanı evlılıkten kactıgından degıl .
ve benım de anladıgım bırsey var kı ; fatıh de bı muddet aıleyle bırlıkte oturmak ıstıyor .
canım ayrıca fatıhe "temızlık yapmaktan hızmet etmekten senınle ılgılenemeyecegım"demen yanlıs olmus .
yanlıs seyler dusunebılır ,hanı annesıne verecegın bır bardak suyu hızmet olarak algıladıgını dusunup
kafasın da kurabılır .erkekler boyle seyler de hemen kurarlar zaten .hepsı ana kuzusudur cunku .
sen de dırek boyle konusunca ,ısyan eder gıbı olmus .
yaa canım eger kayınvalıden ıyı bırı ıse bı muddet bırlıkte yasamayı kabul etsen olmaz mı ?
canım en azından belınızı dogrultana kadar bırlıkte yasayın .elbette bırlıkte yasamanın zorlukları vardır
ama sonra kendı evınıze cıktıktan sonra da katlanılabılır bır durum olarak goruyorum .
sahsen benım sevgılık benden boyle bırsey ıstese kabul ederdım ben .mesela ben onlara gıttıgım de
cok sıkılırım kasılırım ama ,buna ragmen kabul eder dısımı sıkardım .ee tabı sonu kesın ayrı eve cıkmak olacak ıse .
canım annesi ikna olmayacak biliyorum hatta gene konusmaz bile belki benımle..daha iyi bi işe girebilir tabiki zaten suanki işi geçici bi iş bankaya geçmeyi düşünüyo..ailesinin durumu yok ki onlarında evleri kira nasıl yardımcı olsunlar bizeaileside sizi düşündüğü için aynı evde kalmanızı istiyor yani bi süre durumu toparlayana kadar
yalnız fatihe böyle söylemen garip olmuş bunu şimdi yanlış anlayabilir yani hizmet etme meselesini
erkekler annelerine düşkündür bu yüzden annesiyle sen konuş güzelce kadını tatlı dille ikna edersen hiç sorun olmaz.
demek ki fatih maddi sorunlar yüzünden evlilik konusunu açmıyor
peki canım fatih in maaş durumu daha iyi olan bi işe girme imkanı yok mu
madem ailesi de evlilik istiyor o zaman biraz yardımcı olsunlar bu konuda fatih e
benim fikrimde ev üstünde ev olmaz.
evet kuzum napıcaz bilmiyorumm cocuk zaten evlendiğimizde ilk 2 yıl falan istemiyoruzz 2 başımıza mı bakamıcaz yanii ki ikimizde çalısırsak asgari ücretten bile hesaplasak 1 bucuk milyar gibi bi para yapar zaten ikimizde suanda asgari ücretten fazla alıyoruz suan için 2 maasımız toplandıgında 2 milyar falan yapıyo kirada versek bize yeterde artar bile bu paraDağ dağ üstüne olur da,ev ev üstüne olmaz canım,üzülme.
ya belki yanlış söylediğim ama o bu duruma nekadar karşı oldugumu biliyo benım annemle babamda babaannem yüzünden bosandılar babaannemle aynı evde gibi oturuyolardı annemler..annem küçüklüğümden beri bana hep anlattı yasadıklarını ve gerçek hayattada görüyoruz aynı evde yaşayanları 1 sene oluyo 10 sene..bu konu en hassas noktam benım.ben kocamla en güzel günlerimi utanarak sıkılarak aman sus duymasınlar aman biri uyandı galiba bi yere gidicez izin al vs vs diye geçireceksem öleyim daha iyi valla..annesi genel anlamda iyi ama alıngan birisine benzıyo bende cok alınganım bide annesi sinirli yani önceki tartışmamızda ikiyüzlüymüşüm ben sedanın adını bile duymucam bu evde demiş uzun bi sürede konuşmadık.aynı evde olsak neler olurdu kim bilir..ben onada söyledim ben bekliyorum burdayım dedim ayrı evde yaşayacağmıza emın olmadan söz möz hiçbişey istemiyorum bende artık
Oooo bu başlıkta çok sakat durumlar var , kendinize gelin kızlar...
Oooo bu başlıkta çok sakat durumlar var , kendinize gelin kızlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?