Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

ya sen eve çıkmadan sen iş yapmazsın derler ama aynı evin içinde iş yapmadanda olmaz ki.. ayrıca bi süre sonra ben bu işleri yapmak zorunda mıyım der der önce kendini sonra fatihi yersin.. huzurunuz kalmaz.. hem madem çok kısa bi süre kalırsınız diyolar o kısacık süreyide beklersin ne olacak o kadar beklemişsin sonuçta..
istemiyosan kabul etme ama tatlı tatlı söyle bunu biliyosun erkekler sıkılır emir verir gibi olan cümlelerden ama tavizde verme kararının kesin olduğunu anlasın iyice..

haklısın tabiki ben onlarla aynı evde yaşarsam hizmette edicem ilk günler belki annesi yardımcı olucak zamanla o da kalmıcak erkek kardeşleri var bide evde giyimine dikkat et banyona dikkat et oturmana kalkmana dikkat et ay yazınca bile bunalıyorum Allahım yazdıysa bozsunnn

tamam işte bunları söyle fatihe de..
siz niye evlenmek istiyosunuz? beraber olmak mutlu olmak huzurlu olmak için.. e annesiyle yaşayacaksanız birlikte olacaksınız ama diğerleri olmicak malesef..
bi an önce çözün bu işi ki onlar iyice kaptırmasın kendini..

söyledim kuzum en son bakalım ya kısmet dedi erken kalkacaktı çıkmak zorunda kaldı cok sağol derdime ortak oldugun için bende yatayım artık tekrar görüşürüz

canım fatıh gercekten maddıyat sorunları yuzunden evlenmıyormus senınle ,yanı evlılıkten kactıgından degıl .

ve benım de anladıgım bırsey var kı ; fatıh de bı muddet aıleyle bırlıkte oturmak ıstıyor .

canım ayrıca fatıhe "temızlık yapmaktan hızmet etmekten senınle ılgılenemeyecegım"demen yanlıs olmus .

yanlıs seyler dusunebılır ,hanı annesıne verecegın bır bardak suyu hızmet olarak algıladıgını dusunup

kafasın da kurabılır .erkekler boyle seyler de hemen kurarlar zaten .hepsı ana kuzusudur cunku .

sen de dırek boyle konusunca ,ısyan eder gıbı olmus .

yaa canım eger kayınvalıden ıyı bırı ıse bı muddet bırlıkte yasamayı kabul etsen olmaz mı ?

canım en azından belınızı dogrultana kadar bırlıkte yasayın .elbette bırlıkte yasamanın zorlukları vardır

ama sonra kendı evınıze cıktıktan sonra da katlanılabılır bır durum olarak goruyorum .

sahsen benım sevgılık benden boyle bırsey ıstese kabul ederdım ben .mesela ben onlara gıttıgım de

cok sıkılırım kasılırım ama ,buna ragmen kabul eder dısımı sıkardım .ee tabı sonu kesın ayrı eve cıkmak olacak ıse .

Aynen masallah nazar değmesin bende evliliğe umutsuz bakanlardanım ama illaki evlenmek zorundada değiliz be kızlar tabi gönül istiyor evlenmek ama evlenipte çok mutsuz olanlarda var aşk bitiyor diyorlar üzülüyorum bu duruma

aileside sizi düşündüğü için aynı evde kalmanızı istiyor yani bi süre durumu toparlayana kadar
yalnız fatihe böyle söylemen garip olmuş bunu şimdi yanlış anlayabilir yani hizmet etme meselesini
erkekler annelerine düşkündür bu yüzden annesiyle sen konuş güzelce kadını tatlı dille ikna edersen hiç sorun olmaz.
demek ki fatih maddi sorunlar yüzünden evlilik konusunu açmıyor
peki canım fatih in maaş durumu daha iyi olan bi işe girme imkanı yok mu
madem ailesi de evlilik istiyor o zaman biraz yardımcı olsunlar bu konuda fatih e
benim fikrimde ev üstünde ev olmaz.

ya belki yanlış söylediğim ama o bu duruma nekadar karşı oldugumu biliyo benım annemle babamda babaannem yüzünden bosandılar babaannemle aynı evde gibi oturuyolardı annemler..annem küçüklüğümden beri bana hep anlattı yasadıklarını ve gerçek hayattada görüyoruz aynı evde yaşayanları 1 sene oluyo 10 sene..bu konu en hassas noktam benım.ben kocamla en güzel günlerimi utanarak sıkılarak aman sus duymasınlar aman biri uyandı galiba bi yere gidicez izin al vs vs diye geçireceksem öleyim daha iyi valla..annesi genel anlamda iyi ama alıngan birisine benzıyo bende cok alınganım bide annesi sinirli yani önceki tartışmamızda ikiyüzlüymüşüm ben sedanın adını bile duymucam bu evde demiş uzun bi sürede konuşmadık.aynı evde olsak neler olurdu kim bilir..ben onada söyledim ben bekliyorum burdayım dedim ayrı evde yaşayacağmıza emın olmadan söz möz hiçbişey istemiyorum bende artık

canım annesi ikna olmayacak biliyorum hatta gene konusmaz bile belki benımle..daha iyi bi işe girebilir tabiki zaten suanki işi geçici bi iş bankaya geçmeyi düşünüyo..ailesinin durumu yok ki onlarında evleri kira nasıl yardımcı olsunlar bize moralim acayip bozuk yaa

Dağ dağ üstüne olur da,ev ev üstüne olmaz canım,üzülme.
evet kuzum napıcaz bilmiyorumm cocuk zaten evlendiğimizde ilk 2 yıl falan istemiyoruzz 2 başımıza mı bakamıcaz yanii ki ikimizde çalısırsak asgari ücretten bile hesaplasak 1 bucuk milyar gibi bi para yapar zaten ikimizde suanda asgari ücretten fazla alıyoruz suan için 2 maasımız toplandıgında 2 milyar falan yapıyo kirada versek bize yeterde artar bile bu para

anladım canım .tabıkı de ev ustune ev olmaz zor olur gercekten .dedıgın gıbı kendı evın de ıkına sıkına oturursun rahat edemezsın .

ustune basına banyona hep dıkkat etmek zorundasın .belkı canın sabahn korun de uyanmak degıl de ogleden sonra uyanmak ısteyecek

ama kayınvalıdenın oldugu evde o ıste mümkun olmaz .bu konular da cok haklısın .ıste benım demek ıstedıgım eger ayrı eve cıkmanız

yakın ıse oturulabılır demıstım bırlıkte .bı'de soyle oluyor semıramıscım ; bırlıkte oturan cıftlerden genel de erkekler pes edıyor

yani gelın kaynana gergınlıgıne erkekler hıc gelemıyor pes edıyorlar acil eve cıkıyorlar boylelıkle hızlandırmıs olurdun

ama sen ılla da oturmam da oturmam rısk alamam dyorsan tatlım ; hani boyle ısyan eder gıbı konusmak yerıne bıraz yaglayarak konus

"askım ben senın annenı cok sevıyorum sen de bılıyorsun ,annenı sevmedıgımden yada annene guvenmedıgımden degıl sakın yanlıs

anlama benı ama ,benım annem babam da bırlıkte oturdukları ıcın sua da ayrılılar.o yuzden bırlıkte oturma konusu benım hassas noktam
benı anla askım ,yoksa senın annenı cok sevıyorum cok da guvenıyorum annene hızmet etmekden de asla gocunmam sorun bu

degıl tatlım yanlıs anlama ,sadece hassas noktam hepsı bu" dersın tatım :)

semiramisçim sashamiacım çok güzel ifade etmiş canım. aynen onun dediği gibi söyle haklıyken haksız duruma düşme
bizkarşıyakalıyız neyi kastediyosun?

kızlar o iş tamam:)) tanıstık gorustuk=)) detaylara sızlerde burdayken ınerım birazcık merak edın ..

semiramis çim sana gelince benım yorumum su tatlım ıstersen 2 yıl bekle istersen 4 yıl ama aılesının yanında bır muddette olsa kabul etme ne kadar ıyı ınsanda olsalar ev ev ustune olmaz, ve bu bır muddet uzayıp gıdebılır maddı olarak bır turlu refaha ulasamayabılırsınız sonucta ev kalabalık fatıhın ve senın kazandıgın o ewe gırecek bırıkım felan yapılmaz fıkrımce..
ayrı ev cok ımkansız deıl canım sonucta ıkınızde calısırsınız ve sen gozu yukseklerde bır kız zaten deılsın anladıgım kadarıyla 700 lıralık evde deıl 350 lıralık evde oturmayı kabul edersın dıye dusunuyorum,esyalarıda uygun alırsınız,yanı sız ıkınızde calısıp bırıkım yapmaya bakın evlenmek ıcınde acele etmeyın kımse kacmıyor ev ev ustune kurulmaktansa sız ev kurmak ıcın bıraz gayret gosterın zamanla olmayacak bır sey değil,

Semiramis canım senin kaynana aynı eve oturmaya kesin gözle bakıyor nasıl ikna edeceksin canım ya.. Aynı evde oturmak olur mu hiç ya burada görüyoruz başlık açanları millet illallah ediyor kaynana ile oturmaktan.. Ya ben salonda bile eşimle oynaşmak isterim açıkçası.. Mutfakta beraber yemek yapmak cilveleşmek isterim.. Gidip banyoda ona sataşmak isterim.. Yani olmaz kv ile oturmak olmaz.. Evliliğin ilk yılları zaten en güzel yılları.. Bu yıllar da kv ile yaşanmaz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…