Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

aynen katılıyorum. kaynanalar da gelin oldu.. o yüzden gelinlerin halinden anlamalı ve verilen kararlara hoşgörülü yaklaşmalılar bence
benim kayınpeder gene evlenince herkes uzakta oturcak diyo, her iki aileye de eşit uzaklıkta oluncak, herkes evini bilcek, zırt pırt gelinmicek diyo. benimki de bizi kovuyo sanırsam şaka tabii

evet canım ya erkek olsaydım ben mesela evin direği olayım evde benım sözüm geçsin isterdimm fatihin tam olarak bu olaya mantıklı bakıp bakmadıgını anlayamadım ama çoğu erkek nasıl oluyoda bu olayı kabulleniyolar anlamıyorumm:26:

tatlım nasıl geçti görüşme merak ettimmmm anlatsanaaaaa :)))
evet gözüm yükseklerde değil benımm zaten bende calısıcam ikimizde çalışırsak gül gibide geçinilirr sankı herkes anasının karnından zengin doğuyo..zaten benım kararım kesin yani asla böyle bişeyi kabul etmemmmmmm

kaynananm baksa nolurki ben kesin olmaz gözüyle baktıktan sonra ikna etmek derken eğer ararsa güzel bi sekilde söylicem sizler iyi insanlarsınız sevdim sizleri ama aynı evde ben yaşayamam ev ev üstüne olmaz vs vs bişeyler dicem ama dediğin gibi ikna olmadıgını farzedersek fatih ozaman bi seçim yapmak zorunda ya ailesini seçip onlara uygun bi kız bulacak ya da benı seçip gerçekten onu seven ve yıllarca bekleyen kızla yeni bi hayat kuracak

Son düzenleme:

canım yaa işler bayag karısmıs .canım benım bu ev meselesı durduk yere mı cıktı ne oldu da bırden bu mesele acıldı .

fatıh aynı ev konusun da kararlı mı ?

canım yaa işler bayag karısmıs .canım benım bu ev meselesı durduk yere mı cıktı ne oldu da bırden bu mesele acıldı .

fatıh aynı ev konusun da kararlı mı ?
dün aksam msnde konusuyoduk anlattı işte babam geçende dedi suan evlenmenız ıcın maddi durumumuz yok ama aynı evde yaşamayı kabul ederseniz hemen sedayı gidip isteyelim demiş şaşırdım baya falan dedi ordan acıldı konuu..ya ben tepki verince o da bende içten içe istemiyorum ama napıyım yanlıs anlarlar onları istemediğimi düşünürler falan dedi.aslında diyebilir mantıklı ve güzel bi şekilde tabii ben söylersem unutmazlar ama o onların evladı onun söylediğini uzatmazlar

kızlaar merhaba, canım benim aynı ev meselesi aman diyim sakat konu.. evli ve bu hatayı yapmış insanların nasıl hayattan soğuduğunu görüyoruz.. tek oda olsun, ama sizin olsun..

kızlaar merhaba, canım benim aynı ev meselesi aman diyim sakat konu.. evli ve bu hatayı yapmış insanların nasıl hayattan soğuduğunu görüyoruz.. tek oda olsun, ama sizin olsun..
bugun bi arkadasıma bahsettım bu durumdan kendisi evli onunda kaynanası aynı evde yaşamadı diye düğnlerinde falan yardım etmemiş herşeylerini kendileri ve kızın ailesi yapmışlar kaynanası işi inada bindirmiş bana diyo valla arada bi geliyo onda bile sorun yaşadıgımız oluyo bide aynı evde aman aman sakın diyo o da tecrübeli sonuçta

ee pekı canım fatıh ne dıyor bu konu da o da annesı gıbı aynı ev dıye dıretıyor mu ?

Son düzenleme:
ee pekı canım fatıh ne dıyor bu konu da o da annesı gıbı aynı ev dıye dıretıyor mu ?
tam olarak anlayamadım bende konusmanın basında içten bende istemiyorum bu durumu dedi ama sonra ben ailene hizmet etmekten ev işi yapmaktan senınle ilgilenemicem dediğimde ev işi falan yapmazsın dedi..ama geçen yıl bi konusmamızda senı sevmemiş olsaydım mantık evliliği yapardım ailemle yaşamayı kabul edecek birisiyle evlenirdim demişti sen istemiyosun demişti

semıramıscım o zaman hersey acık kı oda maddı sorunlardan dolayı aıleyle oturmak ıstıyor .

senı ıkna etmek ısteyecektır

hmmmmm:44:
umarım senın ıcın hayırlısı olur tatlım ama Fatih ın dusuncesıde bu yonde gıbı geldı bana da...

bızım gorusme ıyıydı canım tatlı ınsanlar klasık yurdum ınsanı ıyı nıyetlıler cok sewdım yanı..

Semiramis canım benim ya ne kadar üzüntülü şeyler yaşadın, yaşamaya devam ediyorsun.. Fatih de aileyle oturma taraftarı anladığım kadarıyla.. Seni ikna etmeye çalışacaklar tatlım.. Çok zor bi durumdasın be güzelim, umarım her şey gönlünce olur.. Sen ikimizin toplam 2 milyar geliri olacak demişsin tatlım.. Ama evlenirken yapılan alışverişin tadı bir ayrı olur.. Gebzede ev kiralarına baktım, 450-500 liraya kiralık ev bulabilirsiniz.. Hımm şimdi 2 milyarın 500ü kiraya gitse 300 de ev gideriniz olsa 800 gittii.. Kalan 1.200ün 600 lirasını her ay kredi verseniz.. Yani evlenmeden önce kredi çekersiniz mecbur durumunuz yoksa.. mesela 36bin tl kredi çekseniz her ay 600 tl ödeyerek 5 yıl ödersiniz.. size geriye ayda 600 lira kalır.. Yani demek istediğim, illa kv ile oturmanıza gerek yok gibi, 2000 tl yi yettirdik..?

Yakıt,aidat,fuzuli masrafları hesaba katmamışsın berceste.

Bence zamana bırak semirascim,evdeki hesap çarşıya uymuyor ne yazık ki.

Yakıt,aidat,fuzuli masrafları hesaba katmamışsın berceste.

Bence zamana bırak semirascim,evdeki hesap çarşıya uymuyor ne yazık ki.

Onları hesaba kattım o yüzden 300 dedim hepsine toplam.. Semiramis önceki sayfalarda 2000tl gelirimiz var yetmez mi diye sormuş da ben de kendi çapımda bir hesap yapayım dedim

Ve bence fatihin ailesinin amacı beraber oturmak. Maddiyatı bahane ediyorlar bence..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…