- 7 Haziran 2011
- 21.761
- 33.180
- 798
- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #11.601
nasıl yani sakat derken ne demek istediniz ?
Semiramis canım senin kaynana aynı eve oturmaya kesin gözle bakıyor nasıl ikna edeceksin canım ya.. Aynı evde oturmak olur mu hiç ya burada görüyoruz başlık açanları millet illallah ediyor kaynana ile oturmaktan.. Ya ben salonda bile eşimle oynaşmak isterim açıkçası.. Mutfakta beraber yemek yapmak cilveleşmek isterim.. Gidip banyoda ona sataşmak isterim.. Yani olmaz kv ile oturmak olmaz.. Evliliğin ilk yılları zaten en güzel yılları.. Bu yıllar da kv ile yaşanmaz..
evet canım ya erkek olsaydım ben mesela evin direği olayım evde benım sözüm geçsin isterdimm fatihin tam olarak bu olaya mantıklı bakıp bakmadıgını anlayamadım ama çoğu erkek nasıl oluyoda bu olayı kabulleniyolar anlamıyorumm:26:anladım canım .tabıkı de ev ustune ev olmaz zor olur gercekten .dedıgın gıbı kendı evın de ıkına sıkına oturursun rahat edemezsın .
ustune basına banyona hep dıkkat etmek zorundasın .belkı canın sabahn korun de uyanmak degıl de ogleden sonra uyanmak ısteyecek
ama kayınvalıdenın oldugu evde o ıste mümkun olmaz .bu konular da cok haklısın .ıste benım demek ıstedıgım eger ayrı eve cıkmanız
yakın ıse oturulabılır demıstım bırlıkte .bı'de soyle oluyor semıramıscım ; bırlıkte oturan cıftlerden genel de erkekler pes edıyor
yani gelın kaynana gergınlıgıne erkekler hıc gelemıyor pes edıyorlar acil eve cıkıyorlarboylelıkle hızlandırmıs olurdun
ama sen ılla da oturmam da oturmam rısk alamam dyorsan tatlım ; hani boyle ısyan eder gıbı konusmak yerıne bıraz yaglayarak konus
"askım ben senın annenı cok sevıyorum sen de bılıyorsun ,annenı sevmedıgımden yada annene guvenmedıgımden degıl sakın yanlıs
anlama benı ama ,benım annem babam da bırlıkte oturdukları ıcın sua da ayrılılar.o yuzden bırlıkte oturma konusu benım hassas noktam
benı anla askım ,yoksa senın annenı cok sevıyorum cok da guvenıyorum annene hızmet etmekden de asla gocunmamsorun bu
degıl tatlım yanlıs anlama ,sadece hassas noktam hepsı bu" dersın tatım :)
tatlım nasıl geçti görüşme merak ettimmmm anlatsanaaaaa :)))kızlar o iş tamam:)) tanıstık gorustuk=)) detaylara sızlerde burdayken ınerım birazcık merak edın..
semiramis çim sana gelince benım yorumum su tatlım ıstersen 2 yıl bekle istersen 4 yıl ama aılesının yanında bır muddette olsa kabul etme ne kadar ıyı ınsanda olsalar ev ev ustune olmaz, ve bu bır muddet uzayıp gıdebılır maddı olarak bır turlu refaha ulasamayabılırsınız sonucta ev kalabalık fatıhın ve senın kazandıgın o ewe gırecek bırıkım felan yapılmaz fıkrımce..
ayrı ev cok ımkansız deıl canım sonucta ıkınızde calısırsınız ve sen gozu yukseklerde bır kız zaten deılsın anladıgım kadarıyla 700 lıralık evde deıl 350 lıralık evde oturmayı kabul edersın dıye dusunuyorum,esyalarıda uygun alırsınız,yanı sız ıkınızde calısıp bırıkım yapmaya bakın evlenmek ıcınde acele etmeyın kımse kacmıyor ev ev ustune kurulmaktansa sız ev kurmak ıcın bıraz gayret gosterın zamanla olmayacak bır sey değil,
kaynananm baksa nolurki ben kesin olmaz gözüyle baktıktan sonra ikna etmek derken eğer ararsa güzel bi sekilde söylicem sizler iyi insanlarsınız sevdim sizleri ama aynı evde ben yaşayamam ev ev üstüne olmaz vs vs bişeyler dicem ama dediğin gibi ikna olmadıgını farzedersek fatih ozaman bi seçim yapmak zorunda ya ailesini seçip onlara uygun bi kız bulacak ya da benı seçip gerçekten onu seven ve yıllarca bekleyen kızla yeni bi hayat kuracakSemiramis canım senin kaynana aynı eve oturmaya kesin gözle bakıyor nasıl ikna edeceksin canım ya.. Aynı evde oturmak olur mu hiç ya burada görüyoruz başlık açanları millet illallah ediyor kaynana ile oturmaktan.. Ya ben salonda bile eşimle oynaşmak isterim açıkçası.. Mutfakta beraber yemek yapmak cilveleşmek isterim.. Gidip banyoda ona sataşmak isterim.. Yani olmaz kv ile oturmak olmaz.. Evliliğin ilk yılları zaten en güzel yılları.. Bu yıllar da kv ile yaşanmaz..
kaynananm baksa nolurki ben kesin olmaz gözüyle baktıktan sonra ikna etmek derken eğer ararsa güzel bi sekilde söylicem sizler iyi insanlarsınız sevdim sizleri ama aynı evde ben yaşayamam ev ev üstüne olmaz vs vs bişeyler dicem ama dediğin gibi ikna olmadıgını farzedersek fatih ozaman bi seçim yapmak zorunda ya ailesini seçip onlara uygun bi kız bulacak ya da benı seçip gerçekten onu seven ve yıllarca bekleyen kızla yeni bi hayat kuracak
dün aksam msnde konusuyoduk anlattı işte babam geçende dedi suan evlenmenız ıcın maddi durumumuz yok ama aynı evde yaşamayı kabul ederseniz hemen sedayı gidip isteyelim demiş şaşırdım baya falan dedi ordan acıldı konuu..ya ben tepki verince o da bende içten içe istemiyorum ama napıyım yanlıs anlarlar onları istemediğimi düşünürler falan dedi.aslında diyebilir mantıklı ve güzel bi şekilde tabii ben söylersem unutmazlar ama o onların evladı onun söylediğini uzatmazlarcanım yaa işler bayag karısmıs .canım benım bu ev meselesı durduk yere mı cıktı ne oldu da bırden bu mesele acıldı .
fatıh aynı ev konusun da kararlı mı ?
bugun bi arkadasıma bahsettım bu durumdan kendisi evli onunda kaynanası aynı evde yaşamadı diye düğnlerinde falan yardım etmemiş herşeylerini kendileri ve kızın ailesi yapmışlar kaynanası işi inada bindirmiş bana diyo valla arada bi geliyo onda bile sorun yaşadıgımız oluyo bide aynı evde aman aman sakın diyo o da tecrübeli sonuçtakızlaar merhaba, canım benim aynı ev meselesi aman diyim sakat konu.. evli ve bu hatayı yapmış insanların nasıl hayattan soğuduğunu görüyoruz.. tek oda olsun, ama sizin olsun..
dün aksam msnde konusuyoduk anlattı işte babam geçende dedi suan evlenmenız ıcın maddi durumumuz yok ama aynı evde yaşamayı kabul ederseniz hemen sedayı gidip isteyelim demiş şaşırdım baya falan dedi ordan acıldı konuu..ya ben tepki verince o da bende içten içe istemiyorum ama napıyım yanlıs anlarlar onları istemediğimi düşünürler falan dedi.aslında diyebilir mantıklı ve güzel bi şekilde tabii ben söylersem unutmazlar ama o onların evladı onun söylediğini uzatmazlar
tam olarak anlayamadım bende konusmanın basında içten bende istemiyorum bu durumu dedi ama sonra ben ailene hizmet etmekten ev işi yapmaktan senınle ilgilenemicem dediğimde ev işi falan yapmazsın dedi..ama geçen yıl bi konusmamızda senı sevmemiş olsaydım mantık evliliği yapardım ailemle yaşamayı kabul edecek birisiyle evlenirdim demişti sen istemiyosun demiştiee pekı canım fatıh ne dıyor bu konu da o da annesı gıbı aynı ev dıye dıretıyor mu ?
tam olarak anlayamadım bende konusmanın basında içten bende istemiyorum bu durumu dedi ama sonra ben ailene hizmet etmekten ev işi yapmaktan senınle ilgilenemicem dediğimde ev işi falan yapmazsın dedi..ama geçen yıl bi konusmamızda senı sevmemiş olsaydım mantık evliliği yapardım ailemle yaşamayı kabul edecek birisiyle evlenirdim demişti sen istemiyosun demişti
hmmmmm:44:tam olarak anlayamadım bende konusmanın basında içten bende istemiyorum bu durumu dedi ama sonra ben ailene hizmet etmekten ev işi yapmaktan senınle ilgilenemicem dediğimde ev işi falan yapmazsın dedi..ama geçen yıl bi konusmamızda senı sevmemiş olsaydım mantık evliliği yapardım ailemle yaşamayı kabul edecek birisiyle evlenirdim demişti sen istemiyosun demişti
tam olarak anlayamadım bende konusmanın basında içten bende istemiyorum bu durumu dedi ama sonra ben ailene hizmet etmekten ev işi yapmaktan senınle ilgilenemicem dediğimde ev işi falan yapmazsın dedi..ama geçen yıl bi konusmamızda senı sevmemiş olsaydım mantık evliliği yapardım ailemle yaşamayı kabul edecek birisiyle evlenirdim demişti sen istemiyosun demişti
Semiramis canım benim ya ne kadar üzüntülü şeyler yaşadın, yaşamaya devam ediyorsun.. Fatih de aileyle oturma taraftarı anladığım kadarıyla.. Seni ikna etmeye çalışacaklar tatlım.. Çok zor bi durumdasın be güzelim, umarım her şey gönlünce olur.. Sen ikimizin toplam 2 milyar geliri olacak demişsin tatlım.. Ama evlenirken yapılan alışverişin tadı bir ayrı olur.. Gebzede ev kiralarına baktım, 450-500 liraya kiralık ev bulabilirsiniz.. Hımm şimdi 2 milyarın 500ü kiraya gitse 300 de ev gideriniz olsa 800 gittii.. Kalan 1.200ün 600 lirasını her ay kredi verseniz.. Yani evlenmeden önce kredi çekersiniz mecbur durumunuz yoksa.. mesela 36bin tl kredi çekseniz her ay 600 tl ödeyerek 5 yıl ödersiniz.. size geriye ayda 600 lira kalır.. Yani demek istediğim, illa kv ile oturmanıza gerek yok gibi, 2000 tl yi yettirdik..?
Yakıt,aidat,fuzuli masrafları hesaba katmamışsın berceste.
Bence zamana bırak semirascim,evdeki hesap çarşıya uymuyor ne yazık ki.
canım bu renk gosterdigin renklere yakın bu tonlar kullu kumral diye geciyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?