- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #11.621
fatih buaksam ilk defa evlilik konusunu actı geçende babası demişki maddi olark evlenmen suan ıcın cok zor ama bi süre bizimle yaşamayı kabul edersenız hemen sedayı gidip isteyelim demiş o da bişey dememiş bana söyledi tabi içten bende istemiyorum ama yüzlerine karşı diyemedim ki onları istemediğimi düşünürler falan dedi bende tabi diyemezsin ama ben böyle bişeyi kabul edemem dedim.anneside diyomuş seda kabul eder bizimle yaşamayı sen istemiyosun sedayla konusucam ben diyomuş bende dedim arasın kesın ve net tavrımı koyucam sizleri seviyorum ama aynı evde asla yaşayamam ben dicem dedm o da tmm bitanem falan dedi.sonra anneside diyomuş yaşamanız cok zor kiralarda falan bende dedım bana çalışamıyo dedi annen ama bak gayet güzel çalışıyorum evlenincede calısırım bal gibide geçiniriz dedim. aynı evde ev işi hizmet et evde 2 erkek kardeşin var banyo sorun yalnız kalamazsın asla olmaz kabl edemem dedım o da bakalm ya kısmet falan dedi bende aynı evde yasamaktansa bi ömür beklerim ben hep burdayım sen rahat ol dedim sonra çıktık msnden soğuk değildi bitanem melegım falan diyodu ama moralim cok bozuldu sankı herkesın kendı evi var herkes zengin evleniyo
canım kesınlıkle bu tonlar senın rengın dönüş yapmanı tavsıye edıyorumayy buda sarının cok tatlı bır tonuymus
canım kesınlıkle bu tonlar senın rengın dönüş yapmanı tavsıye edıyorum
canım senın ıcın dua edıyorum suan tatlım müminin mümine duası daha cabuk kabul olurmushürrem senin buluşma iyi geçmiş çok sevindim.ayy darısı başıma nolur artık yaaaa
canım senın ıcın dua edıyorum suan tatlım müminin mümine duası daha cabuk kabul olurmus
canım yaa sevmısler benı bende onları sewdım zaten cok ıyı nıyetlı ınsanlar yurdum ınsanı yanı oyle kasıntı deıller
inşallah canım umarım bızım işte ilerler burda kalmazsenin adına gerçekten çok çok çok sevindim...duaların için teşekkür ederim canım benim...inşallah bnde bu günleri görürüm
inşallah canım umarım bızım işte ilerler burda kalmazay streslı seyler ama kızlar yaaaa nişanlılık donemını zor gecıren ınsanlara hak verıyorum ınanın sımdı,aileler,çeyiz,alışveriş ay cok gergin
orası oyle canımda para bol olunca tabıama kuzum bunlar tatlı telaşlar yaaa
orası oyle canımda para bol olunca tabı
kızlar sevgilimden ayrılmıştım ya 10 gün önce, perşembe günü çok yalvarmıştı bana bende "asla istemiyorum" dedim "birgün olma ihtimali var mı o bile yeter" demişti "yok" demiştim çok kötü olmuştu..
neyse bugün öğrendimki bugün hastanedeymiş migren krizi midir nöbeti midir nedir ondan geçirmiş..
bi kere daha olmuştu bu kendinden geçmişti sayıklamıştı saçma sapan şeyler söylüyodu etrafındakilere ama bu daha kötüymüş..
çok suçlu hissediyorum kendimi ya
kızlar sevgilimden ayrılmıştım ya 10 gün önce, perşembe günü çok yalvarmıştı bana bende "asla istemiyorum" dedim "birgün olma ihtimali var mı o bile yeter" demişti "yok" demiştim çok kötü olmuştu..
neyse bugün öğrendimki bugün hastanedeymiş migren krizi midir nöbeti midir nedir ondan geçirmiş..
bi kere daha olmuştu bu kendinden geçmişti sayıklamıştı saçma sapan şeyler söylüyodu etrafındakilere ama bu daha kötüymüş..
suçlu hissetme canım...o da sizin için hiç bişey yapmamıştı.ilişki süper dört dörtlüktüde sen bıraktn sanki
orası öylede insan kötü oluyor ya bide Allahın dağında şimdi köyüne gitmiş bikaç gün önce, Allah korusun birden bişe olsa hastaneye baya yol var götürecek kimsede yok bitek o biliyo araba kullanmayı..
üzülebilirsin bu çok doğal ama suçlu hissetme kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?