Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

canımmm nolur üzülme.her şeyin bi çıkış yolu vardır.yeterki siz birbirinize destek olun

senin adına gerçekten çok çok çok sevindim...duaların için teşekkür ederim canım benim...inşallah bnde bu günleri görürüm

senin adına gerçekten çok çok çok sevindim...duaların için teşekkür ederim canım benim...inşallah bnde bu günleri görürüm
inşallah canım umarım bızım işte ilerler burda kalmaz ay streslı seyler ama kızlar yaaaa nişanlılık donemını zor gecıren ınsanlara hak verıyorum ınanın sımdı,aileler,çeyiz,alışveriş ay cok gergin

kızlar sevgilimden ayrılmıştım ya 10 gün önce, perşembe günü çok yalvarmıştı bana bende "asla istemiyorum" dedim "birgün olma ihtimali var mı o bile yeter" demişti "yok" demiştim çok kötü olmuştu..
neyse bugün öğrendimki bugün hastanedeymiş migren krizi midir nöbeti midir nedir ondan geçirmiş..
bi kere daha olmuştu bu kendinden geçmişti sayıklamıştı saçma sapan şeyler söylüyodu etrafındakilere ama bu daha kötüymüş..
çok suçlu hissediyorum kendimi ya

Son düzenleme:

suçlu hissetme canım...o da sizin için hiç bişey yapmamıştı.ilişki süper dört dörtlüktüde sen bıraktn sanki

suçlu hissetme canım...o da sizin için hiç bişey yapmamıştı.ilişki süper dört dörtlüktüde sen bıraktn sanki

orası öylede insan kötü oluyor ya bide Allahın dağında şimdi köyüne gitmiş bikaç gün önce, Allah korusun birden bişe olsa hastaneye baya yol var götürecek kimsede yok bitek o biliyo araba kullanmayı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…