- 31 Mart 2008
- 8.769
- 1.121
- 373
- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #11.641
yakısır cnm yaptır degisiklik iyidir ama biraz daha akıt saclarının rengini
orası öylede insan kötü oluyor ya bide Allahın dağında şimdi köyüne gitmiş bikaç gün önce, Allah korusun birden bişe olsa hastaneye baya yol var götürecek kimsede yok bitek o biliyo araba kullanmayı..
selam kızlar nasılsınız?
canım sevgılın evet sorumsuzdu ama ,bu kadar da ceza olmaz kı .yazık gunah cocuga yaa ben uzuldum burada
canım senın ıcın dua edıyorum suan tatlım müminin mümine duası daha cabuk kabul olurmus
canım yaa sevmısler benı bende onları sewdım zaten cok ıyı nıyetlı ınsanlar yurdum ınsanı yanı oyle kasıntı deıller
canım o kadar merak ediyorum ki mesajlarım gitmiyo ya köyünde çekmiyo telefon en azından bi konuşsam rahatlicam.. zaten baya burnu sürttü hatta düşündüğümden fazlasını yaptı nasıl yalvardı görsen..
sensiz yaşayamam, sensiz olmaz, beni yakma, ben seni çok sevdiğimi biliyodum ama bu kadarını bende bilmiyodum, bundan sonra düzelicem, seni üzmicem daha neler neler ama nuh dedim peygamber demedim.. şu telefonu bi çekse iyi olduğunu öğrensem ya..
canım ya çok geçmiş olsun, inşallah önemli birşeyi yoktur. içini ferah tut. Evet sevgilinin hataları olmuş olabilir ama pişman gibi gözüküyor. bir şans daha versen:26:?canım o kadar merak ediyorum ki mesajlarım gitmiyo ya köyünde çekmiyo telefon en azından bi konuşsam rahatlicam.. zaten baya burnu sürttü hatta düşündüğümden fazlasını yaptı nasıl yalvardı görsen..
sensiz yaşayamam, sensiz olmaz, beni yakma, ben seni çok sevdiğimi biliyodum ama bu kadarını bende bilmiyodum, bundan sonra düzelicem, seni üzmicem daha neler neler ama nuh dedim peygamber demedim.. şu telefonu bi çekse iyi olduğunu öğrensem ya..
Doğum günün kutlu olsun tatlımmcanımm çok sevindim adınavalla sevgiliyle evlenince aillesiyle de evlenmiş gibi oluyosun diyolar, ee aileyle de anlaşınca otomatikman rahatlıyoruz inş hep böyle gider canım
biz de bugün sevgilimin annesiyle 3. defa telde konuştukbugün doğumgünümdü, onu kutlamak için aramış. gene minik bi kalp krizi geçirdim :96: onunla konuşurken ne zaman rahat olucam acaba :97:
boyalardan pek anlamadığım için yardımcı olamayacağım malesef canım ama gerçekten çook güzel bir renkyavru ceylanlarımnasılsınız bugun ?
kızlar bu sac rengı nedır acaba? bu renge cok pıs takmıs durumdayım
kuzum çok sevindim güzel geçmesine. Darısı başıma inşallah.canım senın ıcın dua edıyorum suan tatlım müminin mümine duası daha cabuk kabul olurmus
canım yaa sevmısler benı bende onları sewdım zaten cok ıyı nıyetlı ınsanlar yurdum ınsanı yanı oyle kasıntı deıller
inşallah canımcanımm çok sevindim adınavalla sevgiliyle evlenince aillesiyle de evlenmiş gibi oluyosun diyolar, ee aileyle de anlaşınca otomatikman rahatlıyoruz inş hep böyle gider canım
biz de bugün sevgilimin annesiyle 3. defa telde konuştukbugün doğumgünümdü, onu kutlamak için aramış. gene minik bi kalp krizi geçirdim :96: onunla konuşurken ne zaman rahat olucam acaba :97:
tatlım travukar kol gomlek ve ıspanyol paca pantolon gıydım.dısarda bulustuk ev olmaması benım ısıme geldı daha gergın bı ortam olurdu.elleriini ve yanaklarını optum:))) canım hoş beş sohbet ettık işte havadan sudan felan guzeldı yanı.
kuzum çok sevindim güzel geçmesine. Darısı başıma inşallah.
Dışarıda mı buluştunuz? ilk ellerini mi öptün, ne giydin, ne konuştunuz? çok merak ediyorumm
inşallah canımcanım sende zamanla rahatlarsın bende tam oldugum gıbı olamadım, alışma sürecı sık sık kaynastıkca olur dıye dusunuyorum
tatlım travukar kol gomlek ve ıspanyol paca pantolon gıydım.dısarda bulustuk ev olmaması benım ısıme geldı daha gergın bı ortam olurdu.elleriini ve yanaklarını optum:))) canım hoş beş sohbet ettık işte havadan sudan felan guzeldı yanı
ama kızlar suan cok moralım bozuk ammavelakıncım ben sana mesaj atayım sende sedefe at bunu ozelden yazıcam cunku buraya yazmak ıstemıyorum snra bana yorum yapın kızlar cok canım sıkkın suan(baska bı konuyla ılgılı)
canım en kısa zamanda darısı basına ınsallah cok guzel gecerbence de dışarısı olması biraz daha rahat olmuştur canım. Ev daha gergin olurdu,
ben de sevgilimin kuzeninin düğününde tanışcam sanırım tüm sülalesiyleama sevgilim düğünden önce bize gider tanışma evresini evde yaşarız diyor. daha 7-8 ay kadar var ama ben şimdiden ne giysem ne yapsam ne etsem diye düşünüyorum.
Tamam kuzum at msj. bekliyorum.
Doğum günün kutlu olsun tatlımme neler yaptınız bakalım doğum gününde
inşallah kuzumcanım en kısa zamanda darısı basına ınsallah cok guzel gecer
canım benim çok teşekkür ederimpek bişey yapamadık. çok moralim bozuktu, ailevi bazı problemlerim var, ağladım durdum çocuğu da ağlattım naptığımı bilemedim pek, biliyosun öz babamla görüşmüyoruz, hiçbir zaman arayıp sormadı zaten ama bugün çok aklıma takıldı. gizliden aradım bile kendisini.. dedim ya kendimi kaybettim resmen en son onura senin baban var benim yok demişim, senin baban senin doğumgününü kutluyo benim babam benim doğumgünümü hiç kutlamıyo demişim. hii ne kadar ayıp onun ailesi yazlığa gitti bugün, ben de sabahtan onlara gittim. pastamızı evde kestik başbaşaydık, her şeye rağmen çok huzurluydum onun yanında birlikte film izledik. furrest gump ı izledik. tavsiye ederim süper film.. sonra yemek hazırladı bana, kendi elleriyle yedirdi, ''babası kızçesine yemek hazırladı, hadi aç ağzını kızım benim'' dedi. çok duygulandım. sarıldım, ağlaştık. ''senin baban benim, beni yok mu sayıyosun aa çok ayıp'' dedi sonra ben bi ara ders videosu izledim pc den, o da yanımda diğer pcde oyun oynadı. ona doğumgününde aldığım patiğin bi eşini verdi, ''aynı anda kızımızın bi ayağına senin giydirmeni, diğer ayağına kendim giydirmeyi istiyorum'' dedi. öyle bi gündü işte canım..
ammavelakıncımtatlım daha yenı bırıne mesaj attıgımdan sana burdan yazıyım dedım mesajın cevabını canım yok hakkaten sınırlendıgı konu bu hırs alma deıl yanı demekkı tanımadıgım huyları var canım
canım benim çok teşekkür ederimpek bişey yapamadık. çok moralim bozuktu, ailevi bazı problemlerim var, ağladım durdum çocuğu da ağlattım naptığımı bilemedim pek, biliyosun öz babamla görüşmüyoruz, hiçbir zaman arayıp sormadı zaten ama bugün çok aklıma takıldı. gizliden aradım bile kendisini.. dedim ya kendimi kaybettim resmen en son onura senin baban var benim yok demişim, senin baban senin doğumgününü kutluyo benim babam benim doğumgünümü hiç kutlamıyo demişim. hii ne kadar ayıp onun ailesi yazlığa gitti bugün, ben de sabahtan onlara gittim. pastamızı evde kestik başbaşaydık, her şeye rağmen çok huzurluydum onun yanında birlikte film izledik. furrest gump ı izledik. tavsiye ederim süper film.. sonra yemek hazırladı bana, kendi elleriyle yedirdi, ''babası kızçesine yemek hazırladı, hadi aç ağzını kızım benim'' dedi. çok duygulandım. sarıldım, ağlaştık. ''senin baban benim, beni yok mu sayıyosun aa çok ayıp'' dedi sonra ben bi ara ders videosu izledim pc den, o da yanımda diğer pcde oyun oynadı. ona doğumgününde aldığım patiğin bi eşini verdi, ''aynı anda kızımızın bi ayağına senin giydirmeni, diğer ayağına kendim giydirmeyi istiyorum'' dedi. öyle bi gündü işte canım..
sedefcım dogum gunun kutlu olsun tatlımcanım benim çok teşekkür ederimpek bişey yapamadık. çok moralim bozuktu, ailevi bazı problemlerim var, ağladım durdum çocuğu da ağlattım naptığımı bilemedim pek, biliyosun öz babamla görüşmüyoruz, hiçbir zaman arayıp sormadı zaten ama bugün çok aklıma takıldı. gizliden aradım bile kendisini.. dedim ya kendimi kaybettim resmen en son onura senin baban var benim yok demişim, senin baban senin doğumgününü kutluyo benim babam benim doğumgünümü hiç kutlamıyo demişim. hii ne kadar ayıp onun ailesi yazlığa gitti bugün, ben de sabahtan onlara gittim. pastamızı evde kestik başbaşaydık, her şeye rağmen çok huzurluydum onun yanında birlikte film izledik. furrest gump ı izledik. tavsiye ederim süper film.. sonra yemek hazırladı bana, kendi elleriyle yedirdi, ''babası kızçesine yemek hazırladı, hadi aç ağzını kızım benim'' dedi. çok duygulandım. sarıldım, ağlaştık. ''senin baban benim, beni yok mu sayıyosun aa çok ayıp'' dedi sonra ben bi ara ders videosu izledim pc den, o da yanımda diğer pcde oyun oynadı. ona doğumgününde aldığım patiğin bi eşini verdi, ''aynı anda kızımızın bi ayağına senin giydirmeni, diğer ayağına kendim giydirmeyi istiyorum'' dedi. öyle bi gündü işte canım..
canım evet anıden sinirlenebılen bır tıp ama bu konu bana gore sacma ama ona gore cok muhım bunu bılmıyordum ıste..
normalde de böyle çabuk sinirlenen bir yapısı mı var canım? tanımadığım huyları var dediğine göre böyle birşey ilk defa mı oluyor?:26:
sonrasında konuşmadınız mı hiç? Bazı insanlar çabuk sinirlenip çabuk pişman olabiliyor, ben de öyleyim malesef.. hakaret hiç bir zaman etmedim ama hemen parlayıveriyorum. Birden de sönüyorum, kendimi de hemencik affettiriyorum ama.. Sevgilin de pişman olup affettirme yoluna gider belkim?:26:
canım o kadar merak ediyorum ki mesajlarım gitmiyo ya köyünde çekmiyo telefon en azından bi konuşsam rahatlicam.. zaten baya burnu sürttü hatta düşündüğümden fazlasını yaptı nasıl yalvardı görsen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?