Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

yakısır cnm yaptır degisiklik iyidir ama biraz daha akıt saclarının rengini

gvencım ben boyleyım ıste .hep aynı ben olamıyorum nedense .hemen kendımden sıkılıyorum .

hıc sabıt renk kullanamıyorum bıgun vallahı kel olucam ben ondan korkuyorum

neyse dedıgın gıbı sıyahı bı muddet daa kullanıyım .yazın gunes de fılan acılır belkı .

ıyıce akınca da bu rengı deneyım bı'de olmazsa eger yıne sıyaha donerım yaa

saclarım dayandıgı kadar artık

canım sevgılın evet sorumsuzdu ama ,bu kadar da ceza olmaz kı .yazık gunah cocuga yaa ben uzuldum burada

canım sevgılın evet sorumsuzdu ama ,bu kadar da ceza olmaz kı .yazık gunah cocuga yaa ben uzuldum burada

canım o kadar merak ediyorum ki mesajlarım gitmiyo ya köyünde çekmiyo telefon en azından bi konuşsam rahatlicam.. zaten baya burnu sürttü hatta düşündüğümden fazlasını yaptı nasıl yalvardı görsen..
sensiz yaşayamam, sensiz olmaz, beni yakma, ben seni çok sevdiğimi biliyodum ama bu kadarını bende bilmiyodum, bundan sonra düzelicem, seni üzmicem daha neler neler ama nuh dedim peygamber demedim.. şu telefonu bi çekse iyi olduğunu öğrensem ya..

canımm çok sevindim adına valla sevgiliyle evlenince aillesiyle de evlenmiş gibi oluyosun diyolar, ee aileyle de anlaşınca otomatikman rahatlıyoruz inş hep böyle gider canım
biz de bugün sevgilimin annesiyle 3. defa telde konuştuk bugün doğumgünümdü, onu kutlamak için aramış. gene minik bi kalp krizi geçirdim :96: onunla konuşurken ne zaman rahat olucam acaba :97:

canım ben bile üzüldüm empati kurdum da birden çok kötü oldum yaa =( anladığım kadarıyla bi iş için falan çaba göstermiyodu dimi? peki sana yalvarırken işe gircem dedi mi? önemli olan bu bence. eğer pişman olduğunu ve çaba göstericeğine inanıyosan bi şans ver. kıyamam ben sana.. inş ulaşırsın tez vakitte

canım ya çok geçmiş olsun, inşallah önemli birşeyi yoktur. içini ferah tut. Evet sevgilinin hataları olmuş olabilir ama pişman gibi gözüküyor. bir şans daha versen:26:?

Doğum günün kutlu olsun tatlımm e neler yaptınız bakalım doğum gününde
yavru ceylanlarım nasılsınız bugun ?

kızlar bu sac rengı nedır acaba? bu renge cok pıs takmıs durumdayım

boyalardan pek anlamadığım için yardımcı olamayacağım malesef canım ama gerçekten çook güzel bir renk.
kuzum çok sevindim güzel geçmesine. Darısı başıma inşallah.
Dışarıda mı buluştunuz? ilk ellerini mi öptün, ne giydin, ne konuştunuz? çok merak ediyorumm

inşallah canım canım sende zamanla rahatlarsın bende tam oldugum gıbı olamadım, alışma sürecı sık sık kaynastıkca olur dıye dusunuyorum
.

kuzum çok sevindim güzel geçmesine. Darısı başıma inşallah.
Dışarıda mı buluştunuz? ilk ellerini mi öptün, ne giydin, ne konuştunuz? çok merak ediyorumm
tatlım travukar kol gomlek ve ıspanyol paca pantolon gıydım.dısarda bulustuk ev olmaması benım ısıme geldı daha gergın bı ortam olurdu.elleriini ve yanaklarını optum:))) canım hoş beş sohbet ettık işte havadan sudan felan guzeldı yanı
ama kızlar suan cok moralım bozuk ammavelakıncım ben sana mesaj atayım sende sedefe at bunu ozelden yazıcam cunku buraya yazmak ıstemıyorum snra bana yorum yapın kızlar cok canım sıkkın suan(baska bı konuyla ılgılı)

bence de dışarısı olması biraz daha rahat olmuştur canım. Ev daha gergin olurdu,
ben de sevgilimin kuzeninin düğününde tanışcam sanırım tüm sülalesiyle ama sevgilim düğünden önce bize gider tanışma evresini evde yaşarız diyor. daha 7-8 ay kadar var ama ben şimdiden ne giysem ne yapsam ne etsem diye düşünüyorum.
Tamam kuzum at msj. bekliyorum.

canım en kısa zamanda darısı basına ınsallah cok guzel gecer

Doğum günün kutlu olsun tatlımm e neler yaptınız bakalım doğum gününde

canım benim çok teşekkür ederim pek bişey yapamadık. çok moralim bozuktu, ailevi bazı problemlerim var, ağladım durdum çocuğu da ağlattım naptığımı bilemedim pek, biliyosun öz babamla görüşmüyoruz, hiçbir zaman arayıp sormadı zaten ama bugün çok aklıma takıldı. gizliden aradım bile kendisini.. dedim ya kendimi kaybettim resmen en son onura senin baban var benim yok demişim, senin baban senin doğumgününü kutluyo benim babam benim doğumgünümü hiç kutlamıyo demişim. hii ne kadar ayıp onun ailesi yazlığa gitti bugün, ben de sabahtan onlara gittim. pastamızı evde kestik başbaşaydık, her şeye rağmen çok huzurluydum onun yanında birlikte film izledik. furrest gump ı izledik. tavsiye ederim süper film.. sonra yemek hazırladı bana, kendi elleriyle yedirdi, ''babası kızçesine yemek hazırladı, hadi aç ağzını kızım benim'' dedi. çok duygulandım. sarıldım, ağlaştık. ''senin baban benim, beni yok mu sayıyosun aa çok ayıp'' dedi sonra ben bi ara ders videosu izledim pc den, o da yanımda diğer pcde oyun oynadı. ona doğumgününde aldığım patiğin bi eşini verdi, ''aynı anda kızımızın bi ayağına senin giydirmeni, diğer ayağına kendim giydirmeyi istiyorum'' dedi. öyle bi gündü işte canım..

Son düzenleme:
canım en kısa zamanda darısı basına ınsallah cok guzel gecer
inşallah kuzum

ahh canım kıyamam ben size Rabbim bir yerden alıyor belki ama, bir yerden de başka şekilde ödüllendiriyor, sen de sevgili açısından çok şanslı olanlardansın kuzum, Allah babanın eksikliğini bir ömür sevgilinle kapatabilmeyi nasip etsin. Üzmeyin kendinizi hiç.. Neyseki gününüzün sonrası çok güzel geçmiş
Forrest gump'ı izlemiştim ben canım. Çok güzel bir film gerçekten. Yanlış hatırlamıyorsam gerçek bir hayat hikayesiydi

sedefcım doğal olarak duygusala baglamıssın ama yınede sanslısın canım bence guzel bır dogum gunu gecırmıssın.daha nıce bırlıkte dogum gunlerı yasayın ınsallah...

ammavelakıncımtatlım daha yenı bırıne mesaj attıgımdan sana burdan yazıyım dedım mesajın cevabını canım yok hakkaten sınırlendıgı konu bu hırs alma deıl yanı demekkı tanımadıgım huyları var canım

normalde de böyle çabuk sinirlenen bir yapısı mı var canım? tanımadığım huyları var dediğine göre böyle birşey ilk defa mı oluyor?:26:
sonrasında konuşmadınız mı hiç? Bazı insanlar çabuk sinirlenip çabuk pişman olabiliyor, ben de öyleyim malesef.. hakaret hiç bir zaman etmedim ama hemen parlayıveriyorum. Birden de sönüyorum, kendimi de hemencik affettiriyorum ama.. Sevgilin de pişman olup affettirme yoluna gider belkim?:26:

Kız sedef vallahi kıskandım saka bi yana Allah sizi birbirinize bagıslasın kuzum sevgilinin kıymetini bil

sedefcım dogum gunun kutlu olsun tatlım

anlasılan bırazcık hüzünlü bır gun olmus ama ,çok da sanslı oldugunu

belırtmeden gecemeyecegım .kayınbabanın sana bu kadar ılgı gostermesı

senı kızı gıbı benımsemesı ve bunu sana hıssetttırmesı cok guzel bır duygu.

imrendım valla .Allah sızın sevgınızı hep korusun sevgınız baki kalsın canım

canım evet anıden sinirlenebılen bır tıp ama bu konu bana gore sacma ama ona gore cok muhım bunu bılmıyordum ıste..
ıkıncıye tekrar konustuk ve benım cok bozuldugumu anladı zaten sesım değişti inan caktırmadım ama telde boncuk boncuk suzuldu yaşlarım,bozuldugumu anladı bu sonra bıraz gerı vıtes yaptı işte kalp kırmaya degermıydı dıceksın ama bılkı bıdaha boyle seyler yapma felan dedı yanı aslan gıbı kükrüyodu baslarda sonra bıraz sakınlestı

sedefcım sana ozelden yazıcam bırazdan 10 dakka dolmasını beklıyorum pöff ne gıcık bişi buı yaaa beklemek

canım sen de daha fazla uzme kendını .ama artık su cezayı da sonlandır .

bak degısecegıne senı uzmeyecegıne soz de vermıs ,sans ver bır kere daha .

sevgılını boyle zaman da yalnız bırakma .cok gecmıs olsun tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…