- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #11.661
canım ben bile üzüldüm empati kurdum da birden çok kötü oldum yaa =( anladığım kadarıyla bi iş için falan çaba göstermiyodu dimi? peki sana yalvarırken işe gircem dedi mi? önemli olan bu bence. eğer pişman olduğunu ve çaba göstericeğine inanıyosan bi şans ver. kıyamam ben sana.. inş ulaşırsın tez vakitte
sağol canım.. bakalım işte yarın ya da iyi olduğu gün konuşucaz.. o iyi olsunda gerisini hallederiz.. bide ben ona" nasılsın" dediğimde "iyiyim ama bana acımanı istemiyorum" dedi acıdığım için ilgi gösteriyorum sandı bende "acımakla ilgisi yok üzüldüm, ben hasta olsam sen üzülmezmiydin" dedim "üzülürdüm tabi" dedi "iyi bu yönden düşün o zaman" dedim "tamam haklısın" dedi..canım ya çok geçmiş olsun, inşallah önemli birşeyi yoktur. içini ferah tut. Evet sevgilinin hataları olmuş olabilir ama pişman gibi gözüküyor. bir şans daha versen:26:?
sağol canım.. yalnız bırakmadım ulaşabildim sonunda.. bi iyi olsunda konuşucaz bu kadar pişman olmasa zaten hastanelik olmazdı..canım sen de daha fazla uzme kendını .ama artık su cezayı da sonlandır .
bak degısecegıne senı uzmeyecegıne soz de vermıs ,sans ver bır kere daha .
sevgılını boyle zaman da yalnız bırakma .cok gecmıs olsun tatlım
beni ikna edemeyeceğini biliyo canım bu konuda özellikle benım evim yurdum ayrı olsun kız kurusu olarak ölmeye bile razıyım yanii ben zaten kendimi bildim bileli anneannem ve dedemle yaşadım zor tarafları gerçekten oldu hiçbi zaman için senın benım gibi düşünemiyolar ben dedem yatmadan banyoya bile giremezdimm düşün ki bu kişiler benım anneannem ve dedem diğerleri nekadar anne baba desemde kendı canın kanın gibi olmazlar herzaman için daha dikkatli olmak zorundasın kendi canının söylediği batmaz ama onlarınki batar acıtır..hayatım boyunca adam akıllı yüzüm zaten gülmedi Allahım evlilik konusunda bari güldürsün diye dua ettım hep ama o da zor görünüyo ön teker nereye arka teker oraya hesabı :97:semıramıscım o zaman hersey acık kı oda maddı sorunlardan dolayı aıleyle oturmak ıstıyor .
senı ıkna etmek ısteyecektır
banada öyle geldi kuzum ama bu konuda cok sorun yaşıcaz gibi görünüyoo...sevindimm canımm güzel geçmesinee buarada sorununu özel msjla at yardımcı olmaya calısırım bendehmmmmm:44:
umarım senın ıcın hayırlısı olur tatlım ama Fatih ın dusuncesıde bu yonde gıbı geldı bana da...
bızım gorusme ıyıydı canım tatlı ınsanlar klasık yurdum ınsanı ıyı nıyetlıler cok sewdım yanı..
kıyamam hesaplamalarda yapmıssınn
Semiramis canım benim ya ne kadar üzüntülü şeyler yaşadın, yaşamaya devam ediyorsun.. Fatih de aileyle oturma taraftarı anladığım kadarıyla.. Seni ikna etmeye çalışacaklar tatlım.. Çok zor bi durumdasın be güzelim, umarım her şey gönlünce olur.. Sen ikimizin toplam 2 milyar geliri olacak demişsin tatlım.. Ama evlenirken yapılan alışverişin tadı bir ayrı olur.. Gebzede ev kiralarına baktım, 450-500 liraya kiralık ev bulabilirsiniz.. Hımm şimdi 2 milyarın 500ü kiraya gitse 300 de ev gideriniz olsa 800 gittii.. Kalan 1.200ün 600 lirasını her ay kredi verseniz.. Yani evlenmeden önce kredi çekersiniz mecbur durumunuz yoksa.. mesela 36bin tl kredi çekseniz her ay 600 tl ödeyerek 5 yıl ödersiniz.. size geriye ayda 600 lira kalır.. Yani demek istediğim, illa kv ile oturmanıza gerek yok gibi, 2000 tl yi yettirdik..?
valla canım benımde içimden bi ses aynen öyle söylüyo :97:Onları hesaba kattım o yüzden 300 dedim hepsine toplam.. Semiramis önceki sayfalarda 2000tl gelirimiz var yetmez mi diye sormuş da ben de kendi çapımda bir hesap yapayım dedim
Ve bence fatihin ailesinin amacı beraber oturmak. Maddiyatı bahane ediyorlar bence..
Allahım herşeyi kararlamıştır ya bu zamana kadar adam akıllı yüzüm gülmedi bundan sonra gülsün başka hiçbişey istemiyorumcanımmm nolur üzülme.her şeyin bi çıkış yolu vardır.yeterki siz birbirinize destek olun
doğum günün kutlu olsun kader arkadasımmcanım benim çok teşekkür ederimpek bişey yapamadık. çok moralim bozuktu, ailevi bazı problemlerim var, ağladım durdum çocuğu da ağlattım naptığımı bilemedim pek, biliyosun öz babamla görüşmüyoruz, hiçbir zaman arayıp sormadı zaten ama bugün çok aklıma takıldı. gizliden aradım bile kendisini.. dedim ya kendimi kaybettim resmen en son onura senin baban var benim yok demişim, senin baban senin doğumgününü kutluyo benim babam benim doğumgünümü hiç kutlamıyo demişim. hii ne kadar ayıp onun ailesi yazlığa gitti bugün, ben de sabahtan onlara gittim. pastamızı evde kestik başbaşaydık, her şeye rağmen çok huzurluydum onun yanında birlikte film izledik. furrest gump ı izledik. tavsiye ederim süper film.. sonra yemek hazırladı bana, kendi elleriyle yedirdi, ''babası kızçesine yemek hazırladı, hadi aç ağzını kızım benim'' dedi. çok duygulandım. sarıldım, ağlaştık. ''senin baban benim, beni yok mu sayıyosun aa çok ayıp'' dedi sonra ben bi ara ders videosu izledim pc den, o da yanımda diğer pcde oyun oynadı. ona doğumgününde aldığım patiğin bi eşini verdi, ''aynı anda kızımızın bi ayağına senin giydirmeni, diğer ayağına kendim giydirmeyi istiyorum'' dedi. öyle bi gündü işte canım..
doğum günün kutlu olsun kader arkadasımmne güzel bi aşkınız var ya acayip imreniyorum sizee Allahım bozmasınn mutluluğunuzu daim etsinnn :) inşallah bizde bi gün sizin gibi oluruzzzz
Canım senin kv adayına da bunu anlatacaksın o zaman sorun maddiyatsa ben kuru ekmeğe talibim yeter ki kocamla baş başa olayım.. Yoksa acelem yok bekleriz 1-2yıl dersin. Hiç taviz vermediğini görünce belki ikna olurlarkıyamam hesaplamalarda yapmıssınnama ben kredi çekme taraftarı değilim kuzum ya zaten 36 bin tl asla ne çekerim ne çektiririm 10 bin tl falan olabilir :26: ya ben gerekirse kuru ekmek yerimm ne yediğim içtiğim okadar önemli değill yeterki huzurum olsun kocamla başbaşa sevgimizi mutluluğumuzu paylaşabilelimm ailesiyle yaşadıgımızda ne aşk ne huzur ne mutluluk hiçbirisi kalmayacakk buna adım kadar emınımmm
Erkek çocuğu iyi de, çocuğun babası sıkıntılı olmuş..kızlar ruyamda bır erkek cocuk doğurdum ve sözde cocugu üniye gıderken hoşlandıgım bır cocuk vardı babası oymus sozde ama ben babasının sımdıkı sevgılım oldugunu soylemeyı,ona yutturmayı dusunuyordum cok garıptı ne demek acaba:44:
bi yerde erkek cocuk müjdedır dıyor bı yerde sıkıntıdır:26:
fıstık Ankara da olsam kankalık yapardım emme uzakmışın bacımAnkarada oturanınız var mı kızlar kendime kanka arıyorum benimle konserlere gidecek, sinemaya gidecek, ailesi akşamları dışarı çıkmasına izin veriyor olacak tabi çünkü ben akşamları çok rahat çıkarım ve izin almam.. Kızlar şaka yapmıyorum ciddiyim kendime kanka arıyorum.. :)
Hatta ailesi il dışına da çıkmasına izin verirse süper olur.
fıstık Ankara da olsam kankalık yapardım emme uzakmışın bacım
canımm nasılsın, seni burada görünce sevindim.
Uyuyordum, çok kötü bir rüya gördüm. ne gördüğümü hatırlamıyorum ama Ağlayarak uyandım resmen.Şimdi de uyumaya korkuyorum
sen nasılsın neler yapıyorsun, iş nasıl gidiyor?
Sevgilinin ailesi hakkında da kızlar gerekli yorumları yapmışlar ben biraz geç gördüm canım. İnşallah herşey istediğin yönde gelişir. Bi daha konuşmadınız mı o konuyu
edit: ben yazana kadar çevrimdışı olmuşsun bilee[/QUOTE
iiyiyim tatlım yaa sen nasılsın neler yapıyosunnn :)) iş güzel alıştım artık pek yorulmuyorum pcde takılmamdan bellidirr :) yok hiç konusmadık o konuyu ben diyeceğimi dedim ki kuzum ben burdayım bekliyorm seni ailenle olmaz dedimm
amiiiinnnn canım. sevgilim de ''Allah herkesi bir şeyle sınarmış, seni de bununla sınıyor'' diyor. forrest gump hayal ürünüymüş canım, ben de izlerken acaba gerçek mi diye düşünmüştüm.inşallah kuzum
ahh canım kıyamam ben sizeRabbim bir yerden alıyor belki ama, bir yerden de başka şekilde ödüllendiriyor, sen de sevgili açısından çok şanslı olanlardansın kuzum, Allah babanın eksikliğini bir ömür sevgilinle kapatabilmeyi nasip etsin. Üzmeyin kendinizi hiç.. Neyseki gününüzün sonrası çok güzel geçmiş
Forrest gump'ı izlemiştim ben canım. Çok güzel bir film gerçekten. Yanlış hatırlamıyorsam gerçek bir hayat hikayesiydi
teşekkür ederim canımi amiinn inş hepimizsedefcım doğal olarak duygusala baglamıssın ama yınede sanslısın canım bence guzel bır dogum gunu gecırmıssın.daha nıce bırlıkte dogum gunlerı yasayın ınsallah...
aminnn canım, sevgilime böyle kıymetini bil dediğinizi söylüyorum, hemen havalara girdi eşekKız sedef vallahi kıskandımsaka bi yana Allah sizi birbirinize bagıslasın kuzum sevgilinin kıymetini bil
aminnn canım, iyi dileklerin için teşekkür ederim. yalnız kayınbabam yoktu, sadece biz sevgilimle beraberdiksedefcım dogum gunun kutlu olsun tatlım
anlasılan bırazcık hüzünlü bır gun olmus ama ,çok da sanslı oldugunu
belırtmeden gecemeyecegım .kayınbabanın sana bu kadar ılgı gostermesı
senı kızı gıbı benımsemesı ve bunu sana hıssetttırmesı cok guzel bır duygu.
imrendım valla .Allah sızın sevgınızı hep korusun sevgınız baki kalsın canım
oyy hiç kıyamam, iyi haberlerini bekliyoruz tatlım. olsun ama bu da ona bi ders olmuştur. uzun ilişkilerde olur böyle şeyler, bunu bi ara vermek gibi düşünün, ara vermek kısa ilişkileri öldürür, uzun ilişkileri güçlendirir. tıpkı rüzgarın mumu söndürüp yangını güçlendirdiği gibi..sağol canım ya.. ulaştım çok şükür 1 saat önce falan, biraz konuştuk yeni eve gitmişler benimle konuşmak istedi ama ben hastasın şimdi uyu sonra konuşuruz dedim o da uyudu.. zaten hala kendinde değildi..
dedi canım onları "ben düşünemedim, senin sevginin büyüklüğüne güvendim oluruna bıraktım, beni bırakma herşey güzel olacak, herşey istediğin gibi olacak" dedi.. ama ben korktum yine aynı şeyleri yaşamaktan "istemiyorum" dedim
yarın konuşucaz bakalım iyi olursa, sorduğum sorulara vereceği cevaplar çok önemli..
doğum günün kutlu olsun canım seninde.. sevdiğinle bir ömür mutlu ol inşallah.. çok tatlısınız ikinizde ya maşallah..
seni çok iyi anlıyorum canım kardeşim.. biliyo musun çoğu kişi evlenince özgürlüğün kısıtlandığını düşünür, fakat benimki tamtersi olucak. ben asıl özgürlüğüme o zaman kavuşucam. işte bundan zaten evliliği bu kadar istemem. ben evde elbiseyle dolaşamam, şortla dolaşamam. sudyensiz dolaşamam. annem illa ki kapri giydiriyor. babam eve gelince kendime çeki düzen vermek zorundayım. geçen gün onur kendine evde giymeye şort alıcaktı, bana da gördü bi tane, sana da bunu alalım dedi. ben 40 saat düşündüm ''acaba kısa mı gelir, acaba annnem ne der..'' onur da olmaz bişey dedi aldık gitti, diyo ki ''evlenince bıkana kadar minilerle dolaşabilirsin hayatım''beni ikna edemeyeceğini biliyo canım bu konuda özellikle benım evim yurdum ayrı olsun kız kurusu olarak ölmeye bile razıyım yanii ben zaten kendimi bildim bileli anneannem ve dedemle yaşadım zor tarafları gerçekten oldu hiçbi zaman için senın benım gibi düşünemiyolar ben dedem yatmadan banyoya bile giremezdimm düşün ki bu kişiler benım anneannem ve dedem diğerleri nekadar anne baba desemde kendı canın kanın gibi olmazlar herzaman için daha dikkatli olmak zorundasın kendi canının söylediği batmaz ama onlarınki batar acıtır..hayatım boyunca adam akıllı yüzüm zaten gülmedi Allahım evlilik konusunda bari güldürsün diye dua ettım hep ama o da zor görünüyo ön teker nereye arka teker oraya hesabı :97:
sağol canım benimmmdoğum günün kutlu olsun kader arkadasımmne güzel bi aşkınız var ya acayip imreniyorum sizee Allahım bozmasınn mutluluğunuzu daim etsinnn :) inşallah bizde bi gün sizin gibi oluruzzzz
berceste nasılmıs kız o fal ay cok pis fal baktırasım var yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?