Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

ben bunu kac yasın da evleneceksın dıye bakıldıgını bılıyordum .denedım ama beceremedım

Ya benim buldugum cocuk isimleri super degilmi herkes anlamli bir isim olsun ister, bide benim gibi dini isim koymak isteyenler de oluyor.. İkisi bir arada oldu super oldu gibi yorum yokmuuu

Ya benim buldugum cocuk isimleri super degilmi herkes anlamli bir isim olsun ister, bide benim gibi dini isim koymak isteyenler de oluyor.. İkisi bir arada oldu super oldu gibi yorum yokmuuu

canım isimlerin anlamları kadar telafuz seklı de cok onemlı dıye dusunuyorum .

eymen'i begendım .ama cihad ve reyyan'ı pek begenmedım tatlım .

cocuklara isim verırken cocugu da dusunmek gerekıyor .

mesela bazı cocuklara oyle ısımler verıyorlar kı modern olacak dıe

ne anlam tasıyor ısım ne de telafuz bıcımı var .

cocuk anaokula gıdıyor ama ısmını soyleyemıyor .

neden anasının koydugu abıdık gubıdık ısme dılı donmuyor

bu abıdık gubıdık ısımlere ornek olarak ;eliz ,ceylin,ecrin,elisa ,rana rüveyda-

asel v.b ..

senın onerdıgın ısımler abıdık gubıdık degıl tabı ama ,cocuk okula yenı baslayınca

reyyan'ı soylerken zorlanabılır .ben bıle zorlandım

Cihad zor degil de Reyyan zor olabilir:) hele bi de kuccuke rnleri soyleyemezse yeyyan der hehheh:)

isim konusun da netlikten yanayım .hem anlamı guzel olmalı hem de telafuz bıcımı .

kız cocugum olursa ısımlerım sabıttır ; berrak,zehra,nehir

erkek olursa da ; cihangir,doruk düşünüyorum .

sevgılık de erkek olarak melikşah'a takmıs durum da .hıc sevemedım o ısmı

bı ara kızım ıcın ben de lavınya dusunmustum ama ,bı tanıdıgmıza onerdım o ısmı

o koydu .lavınya da aslın da cocuk ıcın bıraz zor bı ısım ama ,anlamı hıkayesı

cok guzel .özdemır asaf'ın plotonık aşkının adı ıdı .hayalde kı muhteşem sevgılı anlamını tasıyor .

Cihad zor degil de Reyyan zor olabilir:) hele bi de kuccuke rnleri soyleyemezse yeyyan der hehheh:)

evet cnm ben de onu demek ıstedım .cocukların dıllerı oyle herseye donmez .o yuzden reyyan'ı soylerken sıkıntı cekebılır .

dedıgın gıbı ısım yeyyan olur ,kesın boyle olur

ama cihad zor degıl .ama cihad'ı telafuz bıcımı de cok onemlı .

aslın da cıhad'ı bıraz uzatarak vurguladıgın da ısmın derınlıgı cıkıyor ortaya

ama ısmı hızlıca soyleyıp ısmı batırabılenler de olabılır .

cıhadı mesela hızlıca soylesene cok kotu oluyor ısım resmen batıyor .

Cihangir ve meliksah isinleri cok guzel bence

cihangır ısmını ben ıstıyorum .sevgılım de melıkşah ıstıyor .

yaa melıksaha ısınamayasımın sebebı ; genellıkle canlı muzık yapan yerlerde

sarkıcıların takma ısımlerı hep melıksah oluyor.

o sarkıcılar da pek erkek gbı olmuyor

o yuzden o ısme ısınamadım

ama sevgılık taktı

berceste canım sizin için en anlamlı isim ne ise o en güzel isimdir bence, isimleri beğendim ben
sashamia senin kızlardan nehir erkeklerden doruk ismini beğendim
melikşahı hiç sevmedim =) neden dersen şu an en nefret ettiğim ders olan tarihi çalışıyorum ve melikşahın marifetleri bir türlü ezberlenmiyo sinir oldum
biz kız olursa masal koymak istiyoruz. bizim için o anlamlı ve özel geliyor. erkek ismi daha bulamadık ama ben onur ismini vermek istiyorum. eşimle aynı ismi taşımaları hoşuma gider. ama beyefendi istemiyo

Zten kizima koyacagim ana ismi ablamin ismi olan Gül olcak ikinci ismi arka planda kalir buyuk ihtimal. Zehra, nehir ismini ben de severim

evet canım ablanın ısmı guzel olur .ıkıncı ısım olarak da gul'un yanına yakısan guzel bı ısım dusunursun .

zehra klasıktır ama ,cok derın gelır bana .zehra ısmı bıraz da ben de masumlugu cagrıstıyor bılmıyorum neden oyle

zümre zühre ısımlerı de bı ara dusunmustum .cok tılsımlı gelıyorlar bana

ama buyuk ıhtımalle berrak dusunuyorum .telafuz da guzel anlamı da net :)

ama berrak olmaz ıse ,zehra yada nehir olabılır

Canim ben de sevgilimin ismini ogluma vermek istiyorum ama benimki de kabul etmedi:) o zaman şöyle yapalim dedik.. Sevgilimin adini Eymen ya da Cihadin yanina ekleyelim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…