- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #11.681
bide su cetvelı nası yapıyonuz kız
Bir ipe sade bir yuzuk geciriyorsun. Sac teli denilabilir. Sag elinle tutuorsun sarkac gibi. Sal evcunun ustunde tutuyorsun sag elin ile. 1.cocugum ne olcak diyorsun yuzuk hareket etmeye basliyor dairesel giderse erkek ileri geri giderse kiz bsira durduruyorun bu sefer 2. Diysn sonra 3. Diyosun. Ama durduruo diger cocuga geciosun bdurdurup gectiginde yuzuk hareket etmezse o kadar sayiyla kaliyor
ben bunu kac yasın da evleneceksın dıye bakıldıgını bılıyordum .denedım ama beceremedım
Yas icin de var ben defalarca yaptim 22 cikti
Ya benim buldugum cocuk isimleri super degilmiherkes anlamli bir isim olsun ister, bide benim gibi dini isim koymak isteyenler de oluyor.. İkisi bir arada oldu super oldu gibi yorum yokmuuu
Cihad zor degil de Reyyan zor olabilir:) hele bi de kuccuke rnleri soyleyemezse yeyyan der hehheh:)canım isimlerin anlamları kadar telafuz seklı de cok onemlı dıye dusunuyorum .
eymen'i begendım .ama cihad ve reyyan'ı pek begenmedım tatlım .
cocuklara isim verırken cocugu da dusunmek gerekıyor .
mesela bazı cocuklara oyle ısımler verıyorlar kı modern olacak dıe
ne anlam tasıyor ısım ne de telafuz bıcımı var .
cocuk anaokula gıdıyor ama ısmını soyleyemıyor .
neden anasının koydugu abıdık gubıdık ısme dılı donmuyor
bu abıdık gubıdık ısımlere ornek olarak ;eliz ,ceylin,ecrin,elisa ,rana rüveyda-
asel v.b ..
senın onerdıgın ısımler abıdık gubıdık degıl tabı ama ,cocuk okula yenı baslayınca
reyyan'ı soylerken zorlanabılır .ben bıle zorlandım
Cihad zor degil de Reyyan zor olabilir:) hele bi de kuccuke rnleri soyleyemezse yeyyan der hehheh:)
Cihangir ve meliksah isinleri cok guzel bence
Zten kizima koyacagim ana ismi ablamin ismi olan Gül olcak ikinci ismi arka planda kalir buyuk ihtimal. Zehra, nehir ismini ben de severim
berceste canım sizin için en anlamlı isim ne ise o en güzel isimdir bence, isimleri beğendim ben
sashamia senin kızlardan nehir erkeklerden doruk ismini beğendim
melikşahı hiç sevmedim =) neden dersen şu an en nefret ettiğim ders olan tarihi çalışıyorum ve melikşahın marifetleri bir türlü ezberlenmiyo sinir oldum
biz kız olursa masal koymak istiyoruz. bizim için o anlamlı ve özel geliyor. erkek ismi daha bulamadık ama ben onur ismini vermek istiyorum. eşimle aynı ismi taşımaları hoşuma gider. ama beyefendi istemiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?