- 31 Mart 2008
- 8.769
- 1.121
- 373
- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #11.701
berceste canım sizin için en anlamlı isim ne ise o en güzel isimdir bence, isimleri beğendim ben
sashamia senin kızlardan nehir erkeklerden doruk ismini beğendim
melikşahı hiç sevmedim =) neden dersen şu an en nefret ettiğim ders olan tarihi çalışıyorum ve melikşahın marifetleri bir türlü ezberlenmiyo sinir oldum
biz kız olursa masal koymak istiyoruz. bizim için o anlamlı ve özel geliyor. erkek ismi daha bulamadık ama ben onur ismini vermek istiyorum. eşimle aynı ismi taşımaları hoşuma gider. ama beyefendi istemiyo
Canim ben de sevgilimin ismini ogluma vermek istiyorum ama benimki de kabul etmedi:) o zaman şöyle yapalim dedik.. Sevgilimin adini Eymen ya da Cihadin yanina ekleyelim:)
Reyyan nasil zorsa berrak da zor.. Beyyak olur o da:)
evet canım ablanın ısmı guzel olur .ıkıncı ısım olarak da gul'un yanına yakısan guzel bı ısım dusunursun .
zehra klasıktır ama ,cok derın gelır bana .zehra ısmı bıraz da ben de masumlugu cagrıstıyor bılmıyorum neden oyle
zümre zühre ısımlerı de bı ara dusunmustum .cok tılsımlı gelıyorlar bana
ama buyuk ıhtımalle berrak dusunuyorum .telafuz da guzel anlamı da net :)
ama berrak olmaz ıse ,zehra yada nehir olabılır
hahah =) bana da annem öyle der, kıza sen oğlana o koysun der.meliksahı ben de sevemedım .ama benım sevgılık erkek cocugaosmanlı padısahlardan bır ısım koyacagı kesın .
neyse erkegı ona havale ettım de kız benım ,kıza ben koyucam :)
masal da guzel cnm tatlı .
ben bi ara nil su ıstıyorum ama ,sevgılık de nılsular ıyı kız olmaz dedı
2 isim bana karizmatik geliyor ya :)canım ben de yanına eklemeyi düşündüm, 2. isim olarak. ama beyefendi 2 isim sevmiyomuş. tek bi tane ismi olucakmış
meliksahı ben de sevemedım .ama benım sevgılık erkek cocugaosmanlı padısahlardan bır ısım koyacagı kesın .
neyse erkegı ona havale ettım de kız benım ,kıza ben koyucam :)
masal da guzel cnm tatlı .
2 isim bana karizmatik geliyor ya :)
Benim sevgilim Fatih Sultan Mehmed e takikti bi ara mehmet fatih fln dusunuyodu:)
hahah =) bana da annem öyle der, kıza sen oğlana o koysun der.
biz de 2. kızımız olursa ''su'' istiyoruz canım. sadece su olması bize duruluğu masumluğu çağrıştırıyo
hahah =) bana da annem öyle der, kıza sen oğlana o koysun der.
biz de 2. kızımız olursa ''su'' istiyoruz canım. sadece su olması bize duruluğu masumluğu çağrıştırıyo
ben de tek su ıstemsıtım ama ,sevgılık ona da kup taktı ."ona oyle yaa hıc dolu dolu cıkmıyor agızdan ,tıkanıp kalıyorsun ısmı soylerken "dıyor .
Ben su ismini şu yönden elestiriyorum: hani zeynep olsa zeynebim, zeynepcigim dersin ta su olunca suyum,sucugum,sucum fln oluyor
Kızlar merhaba kaçtır giriyorum buraya sohbet etmek doğru düzgün tanışmak nasip olmadıı
kazanamıcam galbasu kursum bı an once baslasada benı duzene soksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?