Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

meliksahı ben de sevemedım .ama benım sevgılık erkek cocuga osmanlı padısahlardan bır ısım koyacagı kesın .

neyse erkegı ona havale ettım de kız benım ,kıza ben koyucam :)

masal da guzel cnm tatlı .

Son düzenleme:
Canim ben de sevgilimin ismini ogluma vermek istiyorum ama benimki de kabul etmedi:) o zaman şöyle yapalim dedik.. Sevgilimin adini Eymen ya da Cihadin yanina ekleyelim:)

canım ben de yanına eklemeyi düşündüm, 2. isim olarak. ama beyefendi 2 isim sevmiyomuş. tek bi tane ismi olucakmış

Reyyan nasil zorsa berrak da zor.. Beyyak olur o da:)

hahah =) bana da annem öyle der, kıza sen oğlana o koysun der.
ben bi ara nil su ıstıyorum ama ,sevgılık de nılsular ıyı kız olmaz dedı

biz de 2. kızımız olursa ''su'' istiyoruz canım. sadece su olması bize duruluğu masumluğu çağrıştırıyo

canım ben de yanına eklemeyi düşündüm, 2. isim olarak. ama beyefendi 2 isim sevmiyomuş. tek bi tane ismi olucakmış
2 isim bana karizmatik geliyor ya :)

Benim sevgilim Fatih Sultan Mehmed e takikti bi ara mehmet fatih fln dusunuyodu:)

biz de 2. kızımız olursa ''su'' istiyoruz canım. sadece su olması bize duruluğu masumluğu çağrıştırıyo

ben de tek su ıstemsıtım ama ,sevgılık ona da kup taktı ."ona oyle yaa hıc dolu dolu cıkmıyor agızdan ,tıkanıp kalıyorsun ısmı soylerken " dıyor .

Ben su ismini şu yönden elestiriyorum: hani zeynep olsa zeynebim, zeynepcigim dersin ta su olunca suyum,sucugum,sucum fln oluyor

ben de tek su ıstemsıtım ama ,sevgılık ona da kup taktı ."ona oyle yaa hıc dolu dolu cıkmıyor agızdan ,tıkanıp kalıyorsun ısmı soylerken " dıyor .

hahahaha çok güldüm canım yaa.. bunu bi ara ben de düşünmüştüm. ama sonra ismin duruluğu ağır bastı, 2. kızımızda koymaya karar verdik :13: bu arada tek çocuk istiyorum o ayrı ama belli olmaz yedekte isim depolayalım biz

Kızlar merhaba kaçtır giriyorum buraya sohbet etmek doğru düzgün tanışmak nasip olmadıı

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar yaaa üstümde bır rehavet var kpss ye 3 ay kaldı sunun surası nerdeyse 3 haftadır ders calısamıyorum elim gıtmıyor kıtaba naapıcam yaa offff

hadı ınsallah bakalım berceste bende bugun mustakbel kayınvaldemle konustum telde sewgılımın telınden bana kendı numarasınıda werdılerr:)) kızlar yaa bu saatlerde acayıp uyku cokuyo bANA suan resmen kıvranıyorum gozlerım dusuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…