Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

Ooo senin iş de ilerliyor.. :) Keske benim de uykum gelse sabaha kadar yatakta dönüp duruyorum uyuyamıyorum.. Hele bugun nasıl uyurum ben yarın sevgilim ailesiyle konuşacak.. Allahım dualarımızı kabul etsin.. Hayırlısıyla evlenmeyi nasip etsin.. :) Flörtü sevmiyorum ben umarım bir an önce biter..:)

demı canım yaa flört donemı kasıyor.umarım her sey gönlünce olur.bende kıskanclık krızlerı dewam edecek dıye korkuyorum yaaa artık huzur ıstıyorum ilişkimde bak ne guzel bişiler gelişiyor elin kadınları yuzunden ilişim bozulsun ıstemıyorum artık arkadas ayagına erkek arkadasımı arayan kadınlardan bööö geldı rahatsız oluyorum ıste yaa off

kızlar bende burdayımmmm :) gene derdimle burdayım desem daha doğruuu bugun sevgilim uyandım bitanem yazdı bidaha hiç msj atmadı bende işteydim merak ettım napıyosun hayatım yazdım saat 6 da cvp yok taa saat 10 da dört saat sonra arkadasımla geziyoruz hem gezip hem msj yazmak zor oluyo yazmış bende öyledir hayatımda keske cıkarken bi msj atsydın haberım olsaydı merak etmezdım en azından yazdım. dün aksam yarın arkadasımla bi mağazaya gidicez demişti ama hep bana msj atar evden cıkmadan 2 yıldır bu böyle hiç değişmedi..bende dedim bugun yaptıgın yanlıştı ben kendimi işime veremedim acaba hastalandımı bişey mı oldu aklıma neler neler geldi dedim unuttuuummmmm yazmış bende kendıni benım yerıme koy diyorum ve konuyu kapatıyorum dedım uzatma artık yazmış ben yatıyorum iyi geceler dedi soğuk bi şekilde bende iyi geceler dedim sadece of ya hem suçlu hem güçlü diye buna denir

Hehehehe.. :) Valla biz ilişkiyi yoluna koyduk heralde.. Gün tutuyorum da 15 gündür kavga etmedik Bu bir rekor bizim için Çünkü ikimiz de alttan almayı öğrendik Ben zaten kolay kolay kıskanmam geçen sevgilim Cameron Diaz da ne güzel kadın filan diyor (kadının kim olduğunu bile bilmiyor ) bir kaç kere söyledi söyledi ben tınmıyorum filan.. Aşkım kıskansana ya diyo :) Kıskanmıyorum ya artık öyle.. :)

Off tatlım yaa fena olmuş.. Ama şöyle düşün ben de her zaman sevgilime haber veren bi tipim ama bugün arkadaşlarımnın evine gittim ve sevgilimi resmen unuttum.. :) Ona geç msj attım fln ama bir şey demedi sormadı ama o saatten sonra söylemedim artık ben arkadaşlarımdayım diye unutmuştum söylemeyi sorun olmasın diye söylemedim.. Yani bak o hataya ben de düştüm bugun tatlım.. :) Büyük bir hata değil bence.?

ya olabilir zaten benım kızdıgım bana soğuk konuşması hanı deseki kusuruma bakma bitanem bugünlük böyle oldu ya da en azından uyumadan bi seni seviyorum deseydi zaten uzatmıcaktımm

ya olabilir zaten benım kızdıgım bana soğuk konuşması hanı deseki kusuruma bakma bitanem bugünlük böyle oldu ya da en azından uyumadan bi seni seviyorum deseydi zaten uzatmıcaktımm

Yani sen pek uzatmamışın da sevgilinin sitem dinleyecek hali yokmuş tatlım çok dert etme ya vallahi bende bugun sevgilmi unuttum.. Aaa dedim sevgilimi unuttum gittim çantama telefonu aldım elime hemen.. :)

merhaba arkdşlaar. Topiğii yeni gördüm
:) Bizde 2.5 yıldır beraberiz. Ben 18 yasındayım sevglm 21 :) Şuan askerde 70 günü kaldı gelmesine. Geldiğinde işini düzenini kurucak ve yavas yavas geleceğe yatırım yapmaya baslıcaz. Para biriktiricez:) Evlilik için 3 - 4 yıl daha gerekiyor. Ev düzüceeez. Benim ceyiz felan derken ohoooo :26: :26: Zaten şu aralar bunları kafama pek takmıyorum kızlar askerden sağ sağlim bi geldiğini görsem ah ahhh. 1 yıldan fazladır hasretim ona. ÇOOok Çook zor:f

Evet ya şansımız açıldı birden heralde canım.. Ama bakalım benim sevgilinin ailesi kabul edecek mi evlenmemizi.. :) Hani küçüğüz ya daha.. :)
ben insanlar bişeyi gerçekten istediklerinde başaramayacaklarına inanmıyorumm bana göre başaramıyosa gerçekten istememiştir sevgilin ikna edecektir senınle evlenmeyi istiyosa merak etme canım

valla erkekler kusura bakma demeyı bılmıyor kızlar özür dilerimide yanı diyiverseler konu kapancak ama uzuyorda uzuyor sonrada off benı bunaltma artık gıcık seyler

semıramıscım neyse takma canm basıt bır sey unutulur gıder sadece senınkı deıl hepımızınkı ozur dılemeyı bılmıyor

berceste canım yaa ben sanatcılardan bılmem nelerden kıskanmıyorum zaten canım yaa yok yere hiç kıskanclık yapmam

Yani sen pek uzatmamışın da sevgilinin sitem dinleyecek hali yokmuş tatlım çok dert etme ya vallahi bende bugun sevgilmi unuttum.. Aaa dedim sevgilimi unuttum gittim çantama telefonu aldım elime hemen.. :)
o benden daha cok sitem etti kii hemde işten yenı geldim yorgunum ve haklıyım

Bu arada adım eylem kızlar:)

Sevgilin nerede askerlik yapıyor.. Allah kavustursun
ben insanlar bişeyi gerçekten istediklerinde başaramayacaklarına inanmıyorumm bana göre başaramıyosa gerçekten istememiştir sevgilin ikna edecektir senınle evlenmeyi istiyosa merak etme canım
Umarım ikna eder tatlım sabırsızlıkla bekliyorum yarını:)
Haklısın canım erkeklerin zaten üste çıkmaya çalışması demek tamam haklısın uzatma demek bence..:)
o benden daha cok sitem etti kii hemde işten yenı geldim yorgunum ve haklıyım
Senin haklı olduğunu biliyor o yüzden uzatma diyor bence erkek ne söyler ne demek ister

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…