Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

Ben de 19um sevgilim 21.. 3 yıl 3aydır beraberiz canım.. Yeter gayrı dedik. Evlenmeye karar verdik ..:)

Ayy ne güzel meleğiiim :)::) Darısı tüüüm sevenlerin başına insallah :):)

hoşgeldın canım senınde yasın pek gencmiş 3-4 yıl bekle zaten fıstık.asker beklemek zordur yaa ben hiç beklemedım.hep askerlıgını bıtırmıs kartlar buldu benı

Zor tabi tatlım olmazmıııı ah ah ne çektiğimi bi ben biliyoruum .İlk zamanlar çok zorduu Hiç suçum olmadıgı halde durduk yere bağırırdı. Surtıma telefon kapatırdı
ooo çok ağlardım hep üzerdi beni

Semiramis birikim yapıyor musun tatlım.. Ben para biriktirmeye başladım da malum.. :)
ay bende çeyiz çimen yok yahuuuu:S en azından mutfagı alayım barı yawastan işe gırınce de beyaz esya felan alırım offf evlenmekte cok masraflı yahuuuu ... kız berceste hiç açma bu konuları kız daral gelıyor

Aminn canım.. :) Vallahi aklımda olsun benimki de askere gidince alttan alayım.. Asabi olabiliyorlar demek :)

erkekler zamanla olgunlasıyor bıde bişi farkettım erkegın ustune düşmesını yada sana nazık dawranmasını ıstıyorsan suscan bi hatası mı oldu kavga cıkarmak yerıne manalı bır sekılde susarsan ozaman işte özrü kaparsınız kızlar

yaa bız hiç mesajlasmıyoz kızlar cok ozenıyorum sıze , ben yasına verıyorm malum benımkı sızlerınkı gıbı genc deıl sewmıyı mesajlasmayı

Hurrem senin ilişkin hakkında pek bilgim yok benim.. Tatlım msjlaşmak o kadar da iyi değil ama öyle değil mi.. Biz sık mesajlaşmıyoruz artık sıkıldık sanırım msjdan

yok kuzum yaa benım bi birikimim var şükür mirastan annemler benım nişanıma saklıyolar 3 milyar falan var şimdilik
canm yaa moralını bozmak gıbı olmasın ama o 3 bin anca beyaz esylara yeter.bnmde çalısırken yaptıgım bı 3 bin vardı ablamların durumları sıkısık dıye onlara borc werdım,gerı almak ıcın vermedım aslında ama onlarda ben nişanlanırken bana destek olurlar dıye dusunuyorum cunku masraflı işler bunlar ben işe gırene kadar epey zaman gececek cunku babam mecbur kredı cekecek

benımki gençte noluyooo zorakiii msj atarr ben atmasam asla aklına gelmez msj atmakk

Son düzenleme:
3 bin tl lik altınım var işte zamanla altın artarsa o parada artacak evet ancak beyaz eşyalara yeter ama zaten ben nişan için düşündüm o parayı malum nişanı kız tarafı yapar bizde o para yeter diye düşünüyorum ama tam bilemem tabi

Aminn canım.. :) Vallahi aklımda olsun benimki de askere gidince alttan alayım.. Asabi olabiliyorlar demek :)

Tatlım bir keresinde Annesini aradığında telefonu açmadı die annesiyle küstü kadını haftalarca aramadı .Annesi beni arayıp soruyordu oğlunun durumunu
Okadar alıngandıki. Dediğim bir kelimeden alınıyordu. Mesela buna o gün özledim demedim diyelimki. Ertesi gün arar dün baana özledim demedin neden derdi
Sonra Komutan buna bağırdıgında bana Telefon açardı sinirli sinirli konusurdu. Ağzımdan istemedigi bir söz çıkarsa eğer , günlerce tavır yapardı.
Ben habire alttan alırdım .. Sürekli alttan alırdım.. İlk 4-5 ay çok zordu benim için. Ağlamadığım bir gün yoktu diyebirilm. Ama safak 200 lere geldiğinde hersey normale
döndü.. Asabiliği felan kalmadı.. Demekki o askerliğe alışma sürecinde oluyor ne oluyorsa. allah sana simdiden sabırlar versinn:)

Nişanda ne oluyor ki.. Ben aile arası nişan düşünüyorum da

Hurrem senin ilişkin hakkında pek bilgim yok benim.. Tatlım msjlaşmak o kadar da iyi değil ama öyle değil mi.. Biz sık mesajlaşmıyoruz artık sıkıldık sanırım msjdan
fıstık sureklı mesajlasmaktan bahsetmıyorum yaa onu bende ıstemem zaten lıselıler gıbı arada bır özledım senı sevıyorum bilmem ne bu tarz ask mesajlarından bahsedıyorum heyecan yaratmak adına
benımki gençte noluyooo içi yaşlanmışş o daha kötü emın oll zorakiii msj atarr ben atmasam asla aklına gelmez msj atmakk
uzulme tatlım yaaaa sende onun gıbı dawran...

Ama canım haklılar ya.. Umarım ben de alttan almayı başarırım.. Bence haklılar sonuçta, 15 ay yerinden yurdundan ayrı kalıyor düzeni bozuluyor.. Zor olmalı

Anladım tatlım yaşına bağlama bence benim annemle babam bile msjlaşıyor romantik romantik Küçükken ayıp msj görmüştüm bunalıma girmiştim

kızlar ben buyuk nişan yapmayı dusunmuyorum yaaa cok gereksız buluyorum,bekar dugunu derız bız nısana.dugun gıbı onca masraf yaparsın ama gelınde damatta ayrı eve gıder sonunda.
yanı aile arası bır yuzuk takılır evlenmeye yakın olur bıter dıye dusunuyorum zaten kınayıda kız tarafı yapıyor,sızce bu düşüncemı normal karsılarlar mı sewgılım ve aılesı.yanı gereksız stres ve masraf deıl mı ama

Anladım tatlım yaşına bağlama bence benim annemle babam bile msjlaşıyor romantik romantik Küçükken ayıp msj görmüştüm bunalıma girmiştim
ahahaha yaaa benım ilk sewgılım bana atardı gecelerı mustehcen mesajlar bayılrdım sabaha kadar mesajlasırdık ınsanın aşkını pekiştiriyor ama bunda hiç yok yaaaaa ne bir ses ne bir nefes

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…