Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

Ben de senin gibi düşünüyorum canım.. Mesela istediğimiz düğün tarihinden 6 ay önce filan nişan yapılır aile arasında oh mis işte.. :)

Askerdeki adamdan nazik olmasını beklemeyin ya. İlk aylar benimki bana küfür felan ediyordu. Yapma dogru konus diyordum. İsteyerek olmuyorki aşkım burada hep böyle konusuyorlar ağzıma yapısmıs benimde diyordu. Sonraları düzeldiiii allahtan.. Ve dediğin gibi hayatım susmak gerçekten işe yarıyor.;:):) bende denedim bir kaç kere olumlu sonuc verdi.

ahahaha yaaa benım ilk sewgılım bana atardı gecelerı mustehcen mesajlar bayılrdım sabaha kadar mesajlasırdık ınsanın aşkını pekiştiriyor ama bunda hiç yok yaaaaa ne bir ses ne bir nefes

hihihihi olur belki sonradan öyle şeyler

Ay ben en iyisi kocam (inşallah) askere gittiğinde mektuplaşayım onunla sadece

yer tutuyo isteyen isteyen aile arasında yapıyo ben cafe tutmayı düşünüyorum

Aslında gençler toplanıp eğlenir güzel olur

kızlar yaaa sevgilim msj attı uyudun mu melegım yazmış bende uyumadım sen uyumamışmıydın dedım uyku tutmadı özür dilerim yazmışşşş

Ben sevgilimin ailesinden çok korkuyorum kızlar ya.. Annesi beni arayıp oğlumu niye ayartıyon filan da diyebilir yani her şeyi beklerim onlardan

tüyleri sevmeyen erkekler var kesinlikle...kendi tüylerinden bile rahatsız oluyo kaldı ki benimkiler :S

iyiyiz cok sukur sen naptın affettin mi sevgilin?i

ya hiç sorma canım ben anlamadım bunu hiç.. hastaydı çabuk iyileşsin diye hemde vicdan azabı çektiğim için ilgilendim biraz buda sevindirik oldu "nerdeyse hasta olduğuma sevinicem" dedi bende belki adam olmaya başlarsan barışabiliriz sinyali vermiştim ama yine kavga ettik bugün sen haklısın en iyisi ayrılmakmış dedi bende ii o zaman uzatmaya gerek yok dedim bu işte kem küm etti sen bensizliği başarıyosun zaten falan demeye çalıştı ama ben hadi güle güle dedim sinirlendi.. azıcık yüz verdim yine tepeme çıkmaya kalktı ama yemedi geride adım atamadı kendi kendine sinir yaptı yani dengesiz nolucak..

az önce baya moralım bozuktu ama suan cok iyiyimmm tatlımm sen nasılsınn

gördüm canım bu erkek milletini yerden yere vurmak lazım bazen ından anlıyolar çünkü..
bende idare eder işte ya.. benim dengesiz arada sinirlerimi bozuyor ama ben alıştım artık bi yolunu bulup mutlu oluyorum.. o çektiği restlerle ve o resti yemekle yetiniyor..

brawo kız nasıl engellıyebılıyosn kendını bnm yelkenler hemen ınerdı suya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…