- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #11.761
kızlar ben buyuk nişan yapmayı dusunmuyorum yaaa cok gereksız buluyorum,bekar dugunu derız bız nısana.dugun gıbı onca masraf yaparsın ama gelınde damatta ayrı eve gıder sonunda.
yanı aile arası bır yuzuk takılır evlenmeye yakın olur bıter dıye dusunuyorum zaten kınayıda kız tarafı yapıyor,sızce bu düşüncemı normal karsılarlar mı sewgılım ve aılesı.yanı gereksız stres ve masraf deıl mı ama
erkekler zamanla olgunlasıyor bıde bişi farkettım erkegın ustune düşmesını yada sana nazık dawranmasını ıstıyorsan suscan bi hatası mı oldu kavga cıkarmak yerıne manalı bır sekılde susarsan ozaman işte özrü kaparsınız kızlar
yaa bız hiç mesajlasmıyoz kızlar cok ozenıyorum sıze , ben yasına verıyorm malum benımkı sızlerınkı gıbı genc deıl sewmıyı mesajlasmayı
yer tutuyo isteyen isteyen aile arasında yapıyo ben cafe tutmayı düşünüyorum
Nişanda ne oluyor ki.. Ben aile arası nişan düşünüyorum da
ahahaha yaaa benım ilk sewgılım bana atardı gecelerı mustehcen mesajlar bayılrdım sabaha kadar mesajlasırdık ınsanın aşkını pekiştiriyor ama bunda hiç yok yaaaaa ne bir ses ne bir nefes
Askerdeki adamdan nazik olmasını beklemeyin ya. İlk aylar benimki bana küfür felan ediyordu. Yapma dogru konus diyordum. İsteyerek olmuyorki aşkım burada hep böyle konusuyorlar ağzıma yapısmıs benimde diyordu. Sonraları düzeldiiii allahtan.. Ve dediğin gibi hayatım susmak gerçekten işe yarıyor.;:):) bende denedim bir kaç kere olumlu sonuc verdi.
yer tutuyo isteyen isteyen aile arasında yapıyo ben cafe tutmayı düşünüyorum
selam kızlar nasılsınız bakalımmm
kızlar yaaa sevgilim msj attı uyudun mu melegım yazmış bende uyumadım sen uyumamışmıydın dedım uyku tutmadı özür dilerim yazmışşşş
az önce baya moralım bozuktu ama suan cok iyiyimmm tatlımm sen nasılsınnselam kızlar nasılsınız bakalımmm
hatasını anlayıp özür dilemesi gerçekten güzel bişey hem onun adına hem benım adımaa bende uzatmadım tabi kıyamamm bebegım benım ya yazdımm
işte bu
ana ! burayı mı okudu yoksakızlar yaaa sevgilim msj attı uyudun mu melegım yazmış bende uyumadım sen uyumamışmıydın dedım uyku tutmadı özür dilerim yazmışşşş
sanmam eğer gerçekten kızgın olsaa burayı okusada özür dilemezdi inatçıdır çünküüana ! burayı mı okudu yoksa
hatasını anlayıp özür dilemesi gerçekten güzel bişey hem onun adına hem benım adımaa bende uzatmadım tabi kıyamamm bebegım benım ya yazdımm
oha kızzzz nasıl tıpler cadoloz muBen sevgilimin ailesinden çok korkuyorum kızlar ya.. Annesi beni arayıp oğlumu niye ayartıyon filan da diyebilir yani her şeyi beklerim onlardan
Benimki pek öyle değil sanki yaa o kategoriye girmiyo ilk buluşmamızda bıyıklarımı aldırdım benimki dikkat etmiş meleğim bıyık falan yoktu almışsın sanırım demişti o zaman anlamıştım ki hem sevmiyo hem dikkat ediyoo
iyiyiz cok sukur sen naptın affettin mi sevgilin?i
az önce baya moralım bozuktu ama suan cok iyiyimmm tatlımm sen nasılsınn
brawo kız nasıl engellıyebılıyosn kendını bnm yelkenler hemen ınerdı suyaya hiç sorma canım ben anlamadım bunu hiç.. hastaydı çabuk iyileşsin diye hemde vicdan azabı çektiğim için ilgilendim biraz buda sevindirik oldu "nerdeyse hasta olduğuma sevinicem" dedi bende belki adam olmaya başlarsan barışabiliriz sinyali vermiştim ama yine kavga ettik bugün sen haklısın en iyisi ayrılmakmış dedi bende ii o zaman uzatmaya gerek yok dedim bu işte kem küm etti sen bensizliği başarıyosun zaten falan demeye çalıştı ama ben hadi güle güle dedim sinirlendi.. azıcık yüz verdim yine tepeme çıkmaya kalktı ama yemedi geride adım atamadı kendi kendine sinir yaptı yani dengesiz nolucak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?