Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

oha kızzzz nasıl tıpler cadoloz mu

benım kaynanam ıyı nıyetlı saf bı kadına benzıyo valla zati uzaklar no problem

Babasından çok korkuyorum adam sert, çocuklarını döven bi tip.. Küfürü basabilir sevgilime.. Annesi de sağı solu belli olmuyo ya bazen deli gibi sinirleniyor aşırı tepki veriyor.. oğlunu benim yanımda azarlamıştı çok zoruma gitmişti unutmam

Ben kalpten rahatsızım bir gün rahatsızlandım sevgilim bir türlü yanımdan ayrılamıyor.. Annesi çağırıyor telefonda bi yere bekliyor onu alışveriş yapmış poşet taşıtmak için.. Bu arada sevgilinin evine girdik ben çok rahatsızım uzanıyorum.. Sevgilim annesine geliyorum tamam geleceğim filan diyor annesi 10 kere aradı (bir türlü berceste rahatsız diyemedi evde olduğumuz için sanırım) Annesi bir hışımla eve geldi bir azarlıyor oğlanı bana taşıttın poşetleri diye.. Ben orda perişan halde yatıyorum.. Benim yüzümden oldu rahatsızım dedim.. Bana mısın demiyor kadın.. Azarlamaya devam ediyor.. Unutamıyorum kadının bazı yaptıklarını..

Son düzenleme:
çom anlamsız olmuş yazdığım mesaj üstte çok geride kalmışım :S yıllar kolay geçiyo mu onu sormak istiyorum ben ya valla bu 3-4 yıl hiç geçmeyecek ya da o arada ayrılacaz gibi geliyo.normal mi

oha kızzzz nasıl tıpler cadoloz mu

benım kaynanam ıyı nıyetlı saf bı kadına benzıyo valla zati uzaklar no problem

öyle saf durandan korkmak lazım asıl bende benimki çok saf derdim hep kv için tanıştık çünkü.. ama sevgilimle kavga ettiğimizde çocuk işi değil bu napacaksınız karar verin yoksa sana köyden kız bakacam demişti

uuu fenaymıs gercekten:18:
Allah yardımcın olsun canım yaşlarınız kucuk dıye fazla dıkkat etmemişlerdır hakkınızda hayırlısı olsun ıyı geceler kızlar...

Canım tepene cıkmıs artislik yapmıs sonra lafı kıvırmaya calısmıs..

aboo baya senirli bi tipmiş...

brawo kız nasıl engellıyebılıyosn kendını bnm yelkenler hemen ınerdı suya

ben önceden hep ayrılır bikaç saat sonra sinirim geçer geri dönerdim.. bu hiç uğraşmazdı yani.. sonra baktım ki sesimi kesince bu tutuşuyo onu yapmaya başladım.. aslında çok sabırsız bi tipimdir ama onu aramamak mesaj atmamak için o güne uğraş bulurum telefonada hiç bakmam o zamanda insan sinir oluyo çünkü.. bu seferde baktım bu yine sapıttı hemen taktiği uyguladım iyice dellendi ohh iyi yaptım valla

Selamlar... Bu topiğe ilk defa bakıyorum.
Hepinizin ilişkileri inşallah hayırlara vesile olur.(Ve inşallah benimkide:) )
Ama söylemeden geçemicem çünkü bu başlığı görünce aklıma uzun süreli ilişkilerin insanı yorduğu çoğu zaman yıprattığı ve evliliğe taşındığında ise uzun yıların verdiği bazı hal ve hareketlerden doğan tahammülsüzlük sebebi ile çokta yürümedi gerçeği ile karşı karşıya gelince yakın çevremden, yazmak istedim...
Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?

aboo baya senirli bi tipmiş...

Bir ara erkek arkadaşım yanımda yine.. Kadın arıyor.. Kardeşini şurdan al eve getir diyor.. Benimki yapamam diyor (benle olduğunu söylemiyor yine gizli buluşmuştuk)
Annesi: berceste olsa koşar alır gelirdin di mi? Kardeşini neden alıp gelmiyorsun diyor..
Ben duyuyorum tabi
Neyse sevgilim: Anne o benim karım olacak namusum olacak o benim onu istediği her yere götürürüm her yerden de geri alırım
Annesi: Önce küfür ediyor sonra Oğlum bu kız sana ne yediriyor ne içiriyor büyü yapmış bu sana..
Ben:

ben şöyle düşünüyorum iki tarafta birbirinden eminse uzatmamak lazım yok az daha tanim şöyle yapim derken işin cıvığı çıkıyor yani tadı kaçıyor..
eğer 2 tarafta ciddiyse aklı başında kişilerse hemen sırayla söz nişan düğün olmalı sözle nişanda i tanıma evresidir sonuçta

Doğru bir konuya parmak bastınız.. Uzun ilişki gerçekten yıpratıyor. Bu sebeple imkanımız olduğu için ben artık uzatıp ilişkimizi ve bizi yormak istemiyorum. 3 yıl oldu evlenmeye karar verdik. Aileler kabul ederse inşAllah.. Çünkü uzun ilişki, ilişkiyi yiyip bitriyor.

aynen bende:
bu kadın çok fena ama sen üstesinden gelirsin canım bence..
bu arada sevgilinin maşallahı var inşallah hep böyle devam eder

aynen bende:

Eğer sevgilim beni ezdirseydi bugune kadar ayrılırdım canım.. Kaynana sıkıntısı çekecek, alttan alacak bir insan değilim ben. Sevgilime de söyledim ailene kendimi üzdürmem bilesin ona göre seçimini yap dedim

aynen bende:

Eğer sevgilim beni ezdirseydi bugune kadar ayrılırdım canım.. Kaynana sıkıntısı çekecek, alttan alacak bir insan değilim ben. Sevgilime de söyledim ailene kendimi üzdürmem bilesin ona göre seçimini yap dedim

evet bende öyle düşünüyorum..Çünkü biraz daha tanıyayım faslı boş...Çünkü kaç senelik evliliklerin ardından hatta bi ömür süren evliliklerde bile bi insanı tamamen tanıyamazken sevgililik yada nişanlılık dönemini uzatıp biraz daha tanıyalım lafları gerçekten boş geliyor... Evet bi insan hakkında az çok fikir sahibi olursun ama tam olarak kimseyi tanıyamazsın.Bende böyle şeylerin çok fazla uzatılmaması düşüncesindeyim...

İnşallah ömür boyu mutlu olursunuz... Hakkınızda hayırlısı olsun

aynen canım tavrını belli etmek lazım baştan..
ben kaçtım tatlım iyi geceler.. sende heyecan yapma diyeceğim ama yapacaksın biliyorum
hakkınızda hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…