- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #11.781
oha kızzzz nasıl tıpler cadoloz mu
benım kaynanam ıyı nıyetlı saf bı kadına benzıyo valla zati uzaklar no problem
oha kızzzz nasıl tıpler cadoloz mu
benım kaynanam ıyı nıyetlı saf bı kadına benzıyo valla zati uzaklar no problem
uuu fenaymıs gercekten:18:
Babasından çok korkuyorum adam sert, çocuklarını döven bi tip.. Küfürü basabilir sevgilime..Annesi de sağı solu belli olmuyo ya bazen deli gibi sinirleniyor aşırı tepki veriyor.. oğlunu benim yanımda azarlamıştı çok zoruma gitmişti unutmam
Ben kalpten rahatsızım bir gün rahatsızlandım sevgilim bir türlü yanımdan ayrılamıyor.. Annesi çağırıyor telefonda bi yere bekliyor onu alışveriş yapmış poşet taşıtmak için.. Bu arada sevgilinin evine girdik ben çok rahatsızım uzanıyorum.. Sevgilim annesine geliyorum tamam geleceğim filan diyor annesi 10 kere aradı (bir türlü berceste rahatsız diyemedi evde olduğumuz için sanırım) Annesi bir hışımla eve geldi bir azarlıyor oğlanı bana taşıttın poşetleri diye.. Ben orda perişan halde yatıyorum.. Benim yüzümden oldu rahatsızım dedim.. Bana mısın demiyor kadın.. Azarlamaya devam ediyor.. Unutamıyorum kadının bazı yaptıklarını..
ya hiç sorma canım ben anlamadım bunu hiç.. hastaydı çabuk iyileşsin diye hemde vicdan azabı çektiğim için ilgilendim biraz buda sevindirik oldu "nerdeyse hasta olduğuma sevinicem" dedi bende belki adam olmaya başlarsan barışabiliriz sinyali vermiştim ama yine kavga ettik bugün sen haklısın en iyisi ayrılmakmış dedi bende ii o zaman uzatmaya gerek yok dedim bu işte kem küm etti sen bensizliği başarıyosun zaten falan demeye çalıştı ama ben hadi güle güle dedim sinirlendi.. azıcık yüz verdim yine tepeme çıkmaya kalktı ama yemedi geride adım atamadı kendi kendine sinir yaptı yani dengesiz nolucak..
Babasından çok korkuyorum adam sert, çocuklarını döven bi tip.. Küfürü basabilir sevgilime..Annesi de sağı solu belli olmuyo ya bazen deli gibi sinirleniyor aşırı tepki veriyor.. oğlunu benim yanımda azarlamıştı çok zoruma gitmişti unutmam
Ben kalpten rahatsızım bir gün rahatsızlandım sevgilim bir türlü yanımdan ayrılamıyor.. Annesi çağırıyor telefonda bi yere bekliyor onu alışveriş yapmış poşet taşıtmak için.. Bu arada sevgilinin evine girdik ben çok rahatsızım uzanıyorum.. Sevgilim annesine geliyorum tamam geleceğim filan diyor annesi 10 kere aradı (bir türlü berceste rahatsız diyemedi evde olduğumuz için sanırım) Annesi bir hışımla eve geldi bir azarlıyor oğlanı bana taşıttın poşetleri diye.. Ben orda perişan halde yatıyorum.. Benim yüzümden oldu rahatsızım dedim.. Bana mısın demiyor kadın.. Azarlamaya devam ediyor.. Unutamıyorum kadının bazı yaptıklarını..
hıııı oyle tabı köyden kız bakarlar hemen bu durumlardaöyle saf durandan korkmak lazım asılbende benimki çok saf derdim hep kv için tanıştık çünkü.. ama sevgilimle kavga ettiğimizde çocuk işi değil bu napacaksınız karar verin yoksa sana köyden kız bakacam demişti
uuu fenaymıs gercekten:18:
Allah yardımcın olsun canım yaşlarınız kucuk dıye fazla dıkkat etmemişlerdır hakkınızda hayırlısı olsun ıyı geceler kızlar...
brawo kız nasıl engellıyebılıyosn kendını bnm yelkenler hemen ınerdı suya
Canım tepene cıkmıs artislik yapmıs sonra lafı kıvırmaya calısmıs..
sorma köydekilerde adam seçiyo artık haberleri yok, sanki köydekiler sıraya girdi benim kvye beni al diyeceklerhıııı oyle tabı köyden kız bakarlar hemen bu durumlarda
aboo baya senirli bi tipmiş...
Selamlar... Bu topiğe ilk defa bakıyorum.
Hepinizin ilişkileri inşallah hayırlara vesile olur.(Ve inşallah benimkide:) )
Ama söylemeden geçemicem çünkü bu başlığı görünce aklıma uzun süreli ilişkilerin insanı yorduğu çoğu zaman yıprattığı ve evliliğe taşındığında ise uzun yıların verdiği bazı hal ve hareketlerden doğan tahammülsüzlük sebebi ile çokta yürümedi gerçeği ile karşı karşıya gelince yakın çevremden, yazmak istedim...
Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?
Selamlar... Bu topiğe ilk defa bakıyorum.
Hepinizin ilişkileri inşallah hayırlara vesile olur.(Ve inşallah benimkide:) )
Ama söylemeden geçemicem çünkü bu başlığı görünce aklıma uzun süreli ilişkilerin insanı yorduğu çoğu zaman yıprattığı ve evliliğe taşındığında ise uzun yıların verdiği bazı hal ve hareketlerden doğan tahammülsüzlük sebebi ile çokta yürümedi gerçeği ile karşı karşıya gelince yakın çevremden, yazmak istedim...
Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?
Bir ara erkek arkadaşım yanımda yine.. Kadın arıyor.. Kardeşini şurdan al eve getir diyor.. Benimki yapamam diyor (benle olduğunu söylemiyor yine gizli buluşmuştuk)
Annesi: berceste olsa koşar alır gelirdin di mi? Kardeşini neden alıp gelmiyorsun diyor..
Ben duyuyorum tabi
Neyse sevgilim: Anne o benim karım olacak namusum olacak o benim onu istediği her yere götürürüm her yerden de geri alırım
Annesi: Önce küfür ediyor sonra Oğlum bu kız sana ne yediriyor ne içiriyor büyü yapmış bu sana..
Ben:
aynen bende:
bu kadın çok fena ama sen üstesinden gelirsin canım bence..
bu arada sevgilinin maşallahı var inşallah hep böyle devam eder
aynen bende:
bu kadın çok fena ama sen üstesinden gelirsin canım bence..
bu arada sevgilinin maşallahı var inşallah hep böyle devam eder
ben şöyle düşünüyorum iki tarafta birbirinden eminse uzatmamak lazım yok az daha tanim şöyle yapim derken işin cıvığı çıkıyor yani tadı kaçıyor..
eğer 2 tarafta ciddiyse aklı başında kişilerse hemen sırayla söz nişan düğün olmalı sözle nişanda i tanıma evresidir sonuçta
Doğru bir konuya parmak bastınız.. Uzun ilişki gerçekten yıpratıyor. Bu sebeple imkanımız olduğu için ben artık uzatıp ilişkimizi ve bizi yormak istemiyorum. 3 yıl oldu evlenmeye karar verdik. Aileler kabul ederse inşAllah.. Çünkü uzun ilişki, ilişkiyi yiyip bitriyor.
Eğer sevgilim beni ezdirseydi bugune kadar ayrılırdım canım.. Kaynana sıkıntısı çekecek, alttan alacak bir insan değilim ben. Sevgilime de söyledim ailene kendimi üzdürmem bilesin ona göre seçimini yap dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?