Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

benim kv de daha ne inciler var.. :) buraya topik açsam kk eğlenir ha.. :)

bir gün sevgilim beni eve bırakacak. hep yapar bunu. anne tutturdu evli değilsiniz nişanlı değilsiniz ben de gelecem yanınızda üçümüz gidecez diye.. :) töbeee..:)

bir gün de kuaföre ağdaya gidiyorum.. tesadüf ya kv ile karşılaştık.. geldi benimle o da.. bikini ağdası yaptıracağım içeri girdi ben de duracağım diye.. zor çıkardım dışarı

Berceste kayınvalide adayından dolayı allah sana sabır versin güç kuvvet versin:)
Şurda yazdığın iki yazıyı okudum şaştım kaldım:)
Çok değişik insanlar var gerçekten...

pek hoşmuş yahuuuu

kizlar sevgilimin ailesinden onay cikti mezun olana kadar egimizi ogrenci evi seklinde doseriz diye konusmus sevgilim.. Bu yaz degil obur yaz dugunu yapariz demis siz mezun olana kadar harclik godermeye devam edin okuyacagiz okullari bitirecegiz demis

zaten sevgilimin annesi tutucu bir bayan, 3 yildir flort ediyorsunuz bu kadar yeterli oglum artik evlenmeniz daha hayirlisi sizin icin hem madem bu isin sonu belli niye mezun olmayi bekleyesiniz Allah yardim eder her sey hallolur biz isinizi yokusa surmeyiz, flort dinimize uygun degil evlenmeniz daha hayirlisi demis. Kaynanama asik oldum hatta kaynanam ilk basta oglum temmuza kadar elimiz dar temmuzdan sonra yapalim demis de sevgilim anne seneye evlenmeyi dusunuyoruz demis yani kadin bu yaz evlencegimizi sanmis temmuza onay vermis dusunun. Canim kaynanam

Son düzenleme:

çook sevindim hadi hayırlısı olsun canım sizin için...önce okullar sonra iş sonra da ev daha ne olsunn

çook sevindim hadi hayırlısı olsun canım sizin için...önce okullar sonra iş sonra da ev daha ne olsunn

Sagol bitanem:)) sevgilim cok guzel konusmus ailesiyle yaa kiyamam ona ben anne boyle olmaz artik helalim olsun rahat rahat gezdireyim onu ailelerden gizli sakli isler yapmamiza gerek kalmasin filan demis kurbanlar olurumm ama mezun olana kadar Torun beklemeyin demis hehehe :) zaten sevgilim 3. Sinifa gecti evlendigimizde de 4. Sinif olacak :)

Sagol bitanem:)) sevgilim cok guzel konusmus ailesiyle yaa kiyamam ona ben anne boyle olmaz artik helalim olsun rahat rahat gezdireyim onu ailelerden gizli sakli isler yapmamiza gerek kalmasin filan demis kurbanlar olurumm ama mezun olana kadar Torun beklemeyin demis hehehe :) zaten sevgilim 3. Sinifa gecti evlendigimizde de 4. Sinif olacak :)

zaten hem okul hem evlilik birde bebiş

zor canım bu devirde..her anınızı doya doya yaşayın inşallahh

berceste cnm senın adına cok sevındım tatlım .sımdıden tebrık ederım canım benım .

her ne kadar konusma da olsa artık adımlar atılacak

o yuzden tebrık etmek gerekır ,cok tebrık ederım canımcım .

Cok tesekkur ederim canimcim
zaten hem okul hem evlilik birde bebiş

zor canım bu devirde..her anınızı doya doya yaşayın inşallahh

Bebisten once esimle gencligimizin tadini cikarmayi dusunuyoruz :) dipnot: ay kendimi kaptirmisim esim demisim yaw zaten iki gudur arkadaslarimla konusurken de hep esim diyorum Allah soyletior heralde hhehe

Son düzenleme:

kuzumm çok sevindim senin adına
3-4 yıl diyordun bak seneye gidiyorsun. Kısmet bu işler gerçekten. Hayırlı olsun şimdiden canım, darısı başımıza

Biz de 4 yıl diyorduk ama şimdi süreyi elimizden geldiğince geriye çekmeye çalışıyoruz eğer sevgilim kpss'yle kasımda atanırsa seneye yaza sözümüz olacak inş

berceste canım sewındım senın adına ancak şeyi merak ettım ıkınızde okurken evlılıgı nasıl yapacaksınız yanı maddı gıderler acısından dıyorum:26:çalısan kımse olmucak sonucta evde

Her ay sevgilime gelen 500 bana gelen 750 her ikimizin aldigi krediler 240ar lira ve sevgilim is buldu ordan kazanacagi para canim. Yani ikimiz de aylik aileden harcliklarimizi almaya devam edecegiz yoksa nasil olsun :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…