- 7 Mayıs 2010
- 3.377
- 1.268
- 173
- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #11.821
Kızlaaaaaarrr galiba evlilik yolunda bir adım attım
oh oh hepımız guzel adımlar atıyoruz maşallah kızlar yaaaa gıdelım hepımız teker teker inşallahKızlaaaaaarrr galiba evlilik yolunda bir adım attım
aman arkadasım Allah bozmasın inşallah..ben kesin seyler konusmayıda sewmıyorum canım benımkıyle nıkah masasına oturmuş olsam bıle durun bakalım bellı olmaz derım yaneHepimizin kismeti acildi
hayatta ınanmam valla bu topiktekı butun ılıskıler yılan hıkayesıne dönmüş arkadaslar bi ileri bi geriben bir farklılık yapıp geri adım atıyorum
hayatta ınanmam valla bu topiktekı butun ılıskıler yılan hıkayesıne dönmüş arkadaslar bi ileri bi geri
sashamia nerdesin sennnnnnnnnn kızımmm
sekerım annem esır aldı bugun benı .sabahtan aksama kadar dıp kose temızlıgı yaptık
Allah kolaylık versin bu sıcakta zor valla
anneler hep oyle ya banada der annem soyle guzelce yapmıyorsun temizligi diyeben fazla ugrasamıyorum valla baslıyor agrım hemen yırtıyom temizlikten
canım seneye olur dıye dusunuyorum sızın bu yaz bıle nişan olacaktı cunkubenim suan duragan cnm bir atraksiyon yokzaten bu yaz gecti artık nolur bilemem sonrası
ay ben hiç bişiye elımı surmuyorum yaaaa anneme de acıyorum ama oyle alıstırdı bızı hiç bize iş buyurmaz anacım saolsun yemegı temızlıgı her seyı o yapar,ben bi odamı toplarım bıde kırk yılda bır kolay yemek hazırlarım ve aksam kahvelerımız benden okadar:))sekerım annem esır aldı bugun benı .sabahtan aksama kadar dıp kose temızlıgı yaptık
aman arkadasım Allah bozmasın inşallah..ben kesin seyler konusmayıda sewmıyorum canım benımkıyle nıkah masasına oturmuş olsam bıle durun bakalım bellı olmaz derım yaneD okadar dengesızlıkler yapabılır
daha onceden de artık nıyetı cıddı kesın oturdu ilişkimiz dıyordum pat ayrılmıstı benden
o yuzden dillendırmekte ıstemıyorum
canım seneye olur dıye dusunuyorum sızın bu yaz bıle nişan olacaktı cunku
sahı konusu gecıyor mu
canım bız aynı sehırdeyız,kendısı benden 12 yas buyuk,iyi bir meslegı var,bende kpss hazırlanıyorum(tabı aksamları burda ful geyık yaptıgımdan ders calıstıgım saatler toplasan 2 :18: nası kazancam bılmem:18: )
Hurrem iliskinden biraz bahseder misin canim. Aslinda dogru diyorsun yani hayatta hicbir seyin garantisi yok pat diye ayriliklar olabiliyor hehh
canım ne zaman gelıcek yada sen gıdıceksın yanı bulusma tarıhı yakın mı?yuzyuze konusmak lazım ancak cnm ya her şerde bir hayır var derler dogru aslında acele ederek olmuyor bu isler hani bana kalsaydı 2 ayda dugun olsun diyordum ama yangından mal kacırır gibi annem nisan olsaun seneye dugun olur diyordu en basından beri onlarda bir baskı yok suan ama oyalandıgımı dusunmekde istemiyorlar haliyle ama bilmiyorum kısmet seneye nolur bilemem..
ay ben hiç bişiye elımı surmuyorum yaaaa anneme de acıyorum ama oyle alıstırdı bızı hiç bize iş buyurmaz anacım saolsun yemegı temızlıgı her seyı o yapar,ben bi odamı toplarım bıde kırk yılda bır kolay yemek hazırlarım ve aksam kahvelerımız benden okadar:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?