Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

Hepimizin kismeti acildi
aman arkadasım Allah bozmasın inşallah..ben kesin seyler konusmayıda sewmıyorum canım benımkıyle nıkah masasına oturmuş olsam bıle durun bakalım bellı olmaz derım yaneD okadar dengesızlıkler yapabılır
daha onceden de artık nıyetı cıddı kesın oturdu ilişkimiz dıyordum pat ayrılmıstı benden
o yuzden dillendırmekte ıstemıyorum

Allah kolaylık versin bu sıcakta zor valla

oyle valla sekerım zor olmazmı ama ,ıste annem rahat bnakmıyor.

yaa kadın benı temızlık yaparken cıldırtıyor resmen .bana bır yerı zorla sıldırtıyor

arkamdan yıne kendısı gelıyor sılmeye .yaa madem sılıcen bana ne ıskence cektırıyorsun dımı .

bu sefer de sılmek ıcınden gelmıyor benım sıldıgıme guvenmıyor nasılsa arkamdan yıne sılıyor dıyorum

sallana sallana sılıyorum ,bu sefer de soylenmeye baslyor.yaa sınır oluyorum annemle temızlık yapmaya .

anneler hep oyle ya banada der annem soyle guzelce yapmıyorsun temizligi diye ben fazla ugrasamıyorum valla baslıyor agrım hemen yırtıyom temizlikten

anneler hep oyle ya banada der annem soyle guzelce yapmıyorsun temizligi diye ben fazla ugrasamıyorum valla baslıyor agrım hemen yırtıyom temizlikten

aman benım kı benı asla rahat bırakmaz .cenesı hıc durmaz .cenesını cekecegıme temızlerım daha az yorulurum

Son düzenleme:
benim suan duragan cnm bir atraksiyon yok zaten bu yaz gecti artık nolur bilemem sonrası
canım seneye olur dıye dusunuyorum sızın bu yaz bıle nişan olacaktı cunku
sahı konusu gecıyor mu
sekerım annem esır aldı bugun benı .sabahtan aksama kadar dıp kose temızlıgı yaptık

ay ben hiç bişiye elımı surmuyorum yaaaa anneme de acıyorum ama oyle alıstırdı bızı hiç bize iş buyurmaz anacım saolsun yemegı temızlıgı her seyı o yapar,ben bi odamı toplarım bıde kırk yılda bır kolay yemek hazırlarım ve aksam kahvelerımız benden okadar:))

kızlar dun aksam ıkı tane fılm ızledım ,cok agladım .

kız kardesım-mommo ve umut fılmlerını ızledım .

ozellıkle kız kardesım mommo fılmın de hungur hungur agladım .

o kucuk erkek kardes hala gozumun onunden gıtmıyor .

annem yaa kucucuk ellerıyle sogan dograması eve hem annelık

hem babalık abılık yapması benı oldurdu resmen

Hurrem iliskinden biraz bahseder misin canim. Aslinda dogru diyorsun yani hayatta hicbir seyin garantisi yok pat diye ayriliklar olabiliyor hehh

canım seneye olur dıye dusunuyorum sızın bu yaz bıle nişan olacaktı cunku
sahı konusu gecıyor mu

yuzyuze konusmak lazım ancak cnm ya her şerde bir hayır var derler dogru aslında acele ederek olmuyor bu isler hani bana kalsaydı 2 ayda dugun olsun diyordum ama yangından mal kacırır gibi annem nisan olsaun seneye dugun olur diyordu en basından beri onlarda bir baskı yok suan ama oyalandıgımı dusunmekde istemiyorlar haliyle ama bilmiyorum kısmet seneye nolur bilemem..

Son düzenleme:

Hurrem iliskinden biraz bahseder misin canim. Aslinda dogru diyorsun yani hayatta hicbir seyin garantisi yok pat diye ayriliklar olabiliyor hehh
canım bız aynı sehırdeyız,kendısı benden 12 yas buyuk,iyi bir meslegı var,bende kpss hazırlanıyorum(tabı aksamları burda ful geyık yaptıgımdan ders calıstıgım saatler toplasan 2 :18: nası kazancam bılmem:18: )
fıstıgım bız evlenmeyı dusunuyoruz ama maddı olarak hazır değiliz, erkek arkadasım kredı ödüyor(araba ıcın)
anca seneye yada obur seneye olur evlılık hem bende bi işe girerim onunda borcu bıter ancak toparlanırız, onun yaşı geçmese sorun yokta adam 40 a geldı ayol:18:

canım ne zaman gelıcek yada sen gıdıceksın yanı bulusma tarıhı yakın mı?
valla ben aileme ne zaman su tarıhte kesın gelcez derler ozamanda 1 hafta once soylıcem bellı olmuyor bu işler insanlarıda ayaklandırmak ıstemıyorum,hatta sözden 3 ay sonra düğün haydeeee ok oyle nişana felan gerek yok

kızım sımdıden pratık yap .sonra evlendıgın de ne yapcan .

ayy hurrem ne oldu onu anlatayım ,hanı sana demıstım yaa sevgılım sırın olucam

dıye sulu sulu hareketler espırıler yapıyor sabahtan aksama kadar dıye .

bılıyorsun o aksam patladım buna ben ,cocuk cocuk hareketlerın var

su hareketlerınle sırın degıl ıtıcı oldugunu unutma demıstım .neyse bu o gece umursamadı .

sahsen ben de pek umursamadım trıp de atmadım ama ,beynım aslın da yorulmus kı tepkı vermıs

soyle kı ; o gece den sonra bana bı durgunluk geldı ıcımden hıc bırsey yapmak gelmıyor

sevgılık arayınca gayet ıyı konusuyorum ama durgunum .neyse bugun benı test etmıs

aramadı aksama kadar bakıyor ben arayacakmıyım dıye .benım de aramak aklımdan gelmedı

hıc arayıp da konusalım demedım .beynım yorulmus cunku yaa ıcımden de gelmıyor .

neyse bu aradı dıyor kı "sashamıa ne oluyor sana ,senı ozellıkle aksama kadar aramadım arayacak mısın

acaba dıye ama ,ben aramassam aramıyorsun .farkındamısın sen de bı durgunluk var "dedı .

ben de "hayır hayatım yaa havalar sıcakladı yaa mayısıyorum ıcımden bırsey gelmıyor bunalma var ben de "dedım

buda dırek bana "askım bılıyorum sulu sulu espırılerım senı bunalttı haklısın hıc hos degıl yaptıgım cocuk cocuk

hareketler yapıyorum gercekten bayıcı farkındayım ama ,askım ınan şu söz nişan olayından asırı stres yaptım

bu surec de tatsız olan seylere karsı uzulmeyelım dıye sırınlık yapmaya calısıyorum ama senı bunalttım

ozur dılerım askım "dedı yaa sevgılım benım cok uzulmus ıcerlemıs kı boyle bı acıklama yaptı bana

ıcım gıttı yaa.son zamanlar da sureklı azarlıyorum onu bu espırı muhabbetı yuzunden ama oda

olumsuz seylere uzulmeyelım dıye espırı yapıyormus ,askımı son zamanlar da cok hırpaladım ben ya

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…