Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

sashamia
aa canım bak gordun mu okadar da duyarsız değilmiş senı denemiş arıcak mı dıye ve cocuksu hareketlerıyle senı sinirlendırdıgını farketmıs ve özür dilemiş,canım herkesın bakıs acısı farklı oda havayı yumusattıgını dusunuyor demekkı o hareketlerıyle..

Ya hurremcim o yasa gelmis bi insan nasil maddi olarak evlilige hazir olamaz sasiriyorum dogrusu.. Ben daha 19 yasimdayim bussuru para briktirdim evlilik icin ufak tefek isler yaptim kendime hesap actim parayi altina cevirdim degerlendi filan.. :) nasil evlilige hazir olmuyo o yasta insanlar sasriyorum :)

hoşgördük
senin için geldim diyebilirim
ho geldın ask kusum keyıfler yerınde dimiiiii
canım sorma ama hayata cok gec atılmıs unısı cok uzun surmus canım ve parasını da harvurup harman savuran tutmayı bılmeyen bırıailesınden de ayrı yasadıgından masrafı cok canım

sanada maasallah yane 19 yasında bunları yapıyorsan

heeee yerindeee
en son burdayken ayrıydım dimi kız sevdiceğimden
şimdi ise ikimizzzz bir fidanınnnn güller açan dalıyız
canım nasıl daha ıyı demı kıbardır artık cok:)) yuzyuze gorustunuz mu
ben hemen hemen her gece msndeyim cicimmm hurremide pek yakalayamıyom napıyonuz len siz beni engelleyipdemi konusuyonuz yoksa
yok kız ben pek msn acmıyorum bazen aklıma geldıkce mısal suan acık sız yoksunuz

kızlar yaaaa alakasız olcak ama ocagınıza dustum zor durumdayım yanagımın ıcınde yara var beyazımsı aft dıyolar galba,bu illet şeye ne iyi gelır bılenınız var mı hayattan soguttu benı yahuuuu

kızlar yaaaa alakasız olcak ama ocagınıza dustum zor durumdayım yanagımın ıcınde yara var beyazımsı aft dıyolar galba,bu illet şeye ne iyi gelır bılenınız var mı hayattan soguttu benı yahuuuu

karbonat sur ben oyle yapıyorum ama tuz bastırmakda iyi oluyor cok yakıyor ama bir iki gunde geciriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…