- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #11.841
bebeiiim hoşgeldın yaaaaaaahürroşum
bebeiiim hoşgeldın yaaaaaaa
hoşgördük
senin için geldim diyebilirim
sen kimsinki tanımıyorum ben zaten hıh
ikinci aklımda ki de sendin len
ama sen beni özlememişsin o yüzden pehh sana
ho geldın ask kusumhoşgördük
senin için geldim diyebilirim
canım sorma ama hayata cok gec atılmıs unısı cok uzun surmus canım ve parasını da harvurup harman savuran tutmayı bılmeyen bırıYa hurremcim o yasa gelmis bi insan nasil maddi olarak evlilige hazir olamaz sasiriyorum dogrusu.. Ben daha 19 yasimdayim bussuru para briktirdim evlilik icin ufak tefek isler yaptim kendime hesap actim parayi altina cevirdim degerlendi filan.. :) nasil evlilige hazir olmuyo o yasta insanlar sasriyorum :)
Ya hurremcim o yasa gelmis bi insan nasil maddi olarak evlilige hazir olamaz sasiriyorum dogrusu.. Ben daha 19 yasimdayim bussuru para briktirdim evlilik icin ufak tefek isler yaptim kendime hesap actim parayi altina cevirdim degerlendi filan.. :) nasil evlilige hazir olmuyo o yasta insanlar sasriyorum :)
hade ordan msnde yollarını gozluyorum bakıyorum bu gacı yok ortalıklarda diyorum seni baska topiclerde takip ediyorum hey gidi heyy
ho geldın ask kusumkeyıfler yerınde dimiiiii
hee ben hiç anlamadım burdan ataydın msj sende
hıhh hem ben seni görmüyorum hiç msn de demek denk gelmiyoruz hiç
ben hemen hemen her gece msndeyim cicimmm hurremide pek yakalayamıyom napıyonuz len siz beni engelleyipdemi konusuyonuz yoksa
canım nasıl daha ıyı demı kıbardır artık cok:)) yuzyuze gorustunuz muheeee yerindeee
en son burdayken ayrıydım dimi kız sevdiceğimden
şimdi ise ikimizzzz bir fidanınnnn güller açan dalıyız
yok kız ben pek msn acmıyorum bazen aklıma geldıkce mısal suan acık sız yoksunuzben hemen hemen her gece msndeyim cicimmm hurremide pek yakalayamıyom napıyonuz len siz beni engelleyipdemi konusuyonuz yoksa
canım nasıl daha ıyı demı kıbardır artık cok:)) yuzyuze gorustunuz mu
yok kız ben pek msn acmıyorum bazen aklıma geldıkce mısal suan acık sız yoksunuz
kızlar yaaaa alakasız olcak ama ocagınıza dustum zor durumdayım yanagımın ıcınde yara var beyazımsı aft dıyolar galba,bu illet şeye ne iyi gelır bılenınız var mı hayattan soguttu benı yahuuuu
kızlar yaaaa alakasız olcak ama ocagınıza dustum zor durumdayım yanagımın ıcınde yara var beyazımsı aft dıyolar galba,bu illet şeye ne iyi gelır bılenınız var mı hayattan soguttu benı yahuuuu
kız ben tahmın edıyodum barıscagınızı ama sen cok kesın konusuodun ıstemem dıe ondan ses edemıyodumazıcık yontuldu sankiii
diyorum buna odunsun diye yont beni diyo yaaa ben yontucakmışım o zaman ne anlamı kaldı komidik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?