- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #11.861
haftasonuna kadar geçer inşallahkarbonat sur ben oyle yapıyorum ama tuz bastırmakda iyi oluyor cok yakıyor ama bir iki gunde geciriyor
kız ben tahmın edıyodum barıscagınızı ama sen cok kesın konusuodun ıstemem dıe ondan ses edemıyodum
kim ilk adımı attı bakem
barıstınmı kız senben demistiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim get askının pesinden diye
ay ne guzel kızzzzo attı
dedi yapmıcam sen haklısın kırdım seni ama bir daha olmıcak seni hala seviyorum hep sevdim zaten hatta ilk günkünden daha çok vs,laflar işte
sonunda ikna oldum 4 saat dil dökmesinin sonunda
ama ben haklııydım yani çok kırıldım parçalanmıştım resmen
ay ne guzel kızzzz
4 saat dil döktü demek benımkı maksımum 10 dakka dil döker hala ıkna olmamıssam sinirlenır eeeh yeter acıklama yaptım ınanmazsan ınanma dıyıwerır,erkek dedıgın boyle ıkna edıcı olacak ıste mınnet etmeyen erkekler ınsanı gıcık edıyor
aman maşallah canımdöktü döktü diller neler neler eğer öyle olmasa zaten biraz zor affederdim heralde
yumuşattı beni sonunda
o kadar öfke doluydum ki zaten anlatamam bi kaç beni can evimden vuran sözlerde ediverdi ben eridim tabi karşısında
sonunda zafer bayrağını kaldırdık birlikte haha
aman maşallah canım
söz nişan dugun vs konusuluyor mu tatlım
hihihiiyok ya daha belli değil o şeyler
ne zaman olur orasını ALLAH bilir artık:26:
sizin noldu sahi kayınvalidenin gözüne girdin mi gelin hanım
hihihiigirdim kız girdim sevmişler benı bende onları sevdim,babasından tırsmıştım ama en cok onu sevdım.
yaa gıdıolar sımdı memlekete üzülüyom yaaaa onlar burdayken gözüm arkada değildi içim rahattı sımdı bnmkı yalnız kalcak gene kıskanclık krızlerım tutmasa barı:18:
ne bılıyım guwenımı kaybettımayy canım sevindim yaa
seni seviceklerine emindim zaten:13:
ayy hürremmmmm senin bu kıskançlıklarınıda haa saçını başını başlatıcan bana kızımmm ben sana demiyo muyum böyle olursa evlenincede zorluk çekersin diyeeee
hayırdır canım nasıl bir adım.? Herkes teker teker gidiyor yahu
oh oh hepımız guzel adımlar atıyoruz maşallah kızlar yaaaa gıdelım hepımız teker teker inşallahkimse kalmasın
siz nası bı attınız canım?
Yani yine 3-4 yıl var artik evlilige amann bi daha da evlilik konusunu acmam artik flort forever
cnm ama sen daha cok gencsin simdiden soz yapsanız yıpranma olasılıgı daha cok olur emin ol soz nisan uzatmaya gelmiyor cunku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?