Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

kız ben tahmın edıyodum barıscagınızı ama sen cok kesın konusuodun ıstemem dıe ondan ses edemıyodum
kim ilk adımı attı bakem

o attı
dedi yapmıcam sen haklısın kırdım seni ama bir daha olmıcak seni hala seviyorum hep sevdim zaten hatta ilk günkünden daha çok vs,laflar işte
sonunda ikna oldum 4 saat dil dökmesinin sonunda
ama ben haklııydım yani çok kırıldım parçalanmıştım resmen

ay ne guzel kızzzz
4 saat dil döktü demek benımkı maksımum 10 dakka dil döker hala ıkna olmamıssam sinirlenır eeeh yeter acıklama yaptım ınanmazsan ınanma dıyıwerır,erkek dedıgın boyle ıkna edıcı olacak ıste mınnet etmeyen erkekler ınsanı gıcık edıyor

döktü döktü diller neler neler eğer öyle olmasa zaten biraz zor affederdim heralde
yumuşattı beni sonunda
o kadar öfke doluydum ki zaten anlatamam bi kaç beni can evimden vuran sözlerde ediverdi ben eridim tabi karşısında
sonunda zafer bayrağını kaldırdık birlikte haha

aman maşallah canım
söz nişan dugun vs konusuluyor mu tatlım

yok ya daha belli değil o şeyler
ne zaman olur orasını ALLAH bilir artık:26:
sizin noldu sahi kayınvalidenin gözüne girdin mi gelin hanım
hihihii girdim kız girdim sevmişler benı bende onları sevdim,babasından tırsmıştım ama en cok onu sevdım.
yaa gıdıolar sımdı memlekete üzülüyom yaaaa onlar burdayken gözüm arkada değildi içim rahattı sımdı bnmkı yalnız kalcak gene kıskanclık krızlerım tutmasa barı:18:

ayy canım sevindim yaa
seni seviceklerine emindim zaten:13:
ayy hürremmmmm senin bu kıskançlıklarınıda haa saçını başını başlatıcan bana kızımmm ben sana demiyo muyum böyle olursa evlenincede zorluk çekersin diyeeee

ne bılıyım guwenımı kaybettımgözlem aşamasındayım suan bi yamugunu görürsem icabına bakıcam

Son düzenleme:
hayırdır canım nasıl bir adım.? Herkes teker teker gidiyor yahu

Ya ailesiyle tanışmaya gittim memleketine. 3 gün onlarda kaldım. Ben sadece anne babayla tanışacağım diye beklerken teyzeler dayılar annaneler babanneler hepsini tek tek gezdirdiler. İkimizde "farkında olmadan evlendik mi la biz" modundaydık. tek tek tanıştım herkesle muhabbet ettik. yaaa çok güzeldi. babası bana bayılmış. ben gittikten sonra adam arkamdan,, o kızı gördüğüm anda içimde çok büyük bi sevgi oluştu sanki bir parçammış gibi hissettim demiş. onlardan ayrıldığımın ertesi günü annesi aradı sen gidince evimiz boşaldı kızım 3 günde nasıl alıştırdın kendini böyle diye. akrabaların hepsi sevgilime aferim diyomuş. onayı aldım kısacası acayip mutluyum yaaaaa

sırada benim ailem var şimdi bir iki ay içinde de sevdiğim adam bizim aileyle tanışacak inşallah. yaaaa çok heyecanlıyııımmmmmmmmmmmm

oh oh hepımız guzel adımlar atıyoruz maşallah kızlar yaaaa gıdelım hepımız teker teker inşallah kimse kalmasın
siz nası bı attınız canım?

AMİİİNNN

oh oh maşallah herkes adımlar atmış ilerlemiş
berceste çok sevindim inşallah sorunsuz bi şekilde halledersiniz bu işleri ve çok huzurlu mutlu olursunuz..
harmoni seni de tebrik ederim 2. basamak olan senin alileyle tanışma kısmıda böyle güzel geçer umarım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…