- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #11.881
damdan düşer gibi olcak canım biraz ama hepimiz zaman zaman senin yaşadıklarını yaşıyoruz.sanırım kpss sınavına gireceksin sınava az kaldı stres arttı bir sürü sebebi olabilir onu bnu yap demicem sadece bununda geçiceğini hep böyle devam etmeyeceğini düşünmelisin.her şey gönlünce olsun hayırlısıyla insallah.kızlar ben paranoyak hastalıgına yakalandım
yardım edın kendıme huzur wermıyorum
ders calısamıyorum yemek yıyemıyorum cok kotuyum ortada bişi yok suan vede
umarım canm cok kotu bır duygudamdan düşer gibi olcak canım biraz ama hepimiz zaman zaman senin yaşadıklarını yaşıyoruz.sanırım kpss sınavına gireceksin sınava az kaldı stres arttı bir sürü sebebi olabilir onu bnu yap demicem sadece bununda geçiceğini hep böyle devam etmeyeceğini düşünmelisin.her şey gönlünce olsun hayırlısıyla insallah.
selam kızlarrr bayadır giremedim kkya nasılsınız
ben ıyı değilim kızlar yaaa anksıyete var bende,gergındım bugun cok gene.nerdeyse bayılacaktm tıtredım zangır zangır:18:Selam KızlarrrNasılsınız?
canım zor bı durummus gercekten yanı annende haklı aslında kendınce ama sonucta evını gecındırcek maddı manevı vasıflara sahıpse 2 yada 4 yıl okuması onemlı değil.pekı sen etkılenıyor musun yanı annen boyle soyleyınce soğuyor musun ondan?Kızlar biraz kötü müyüm ne
Ailesiyle tanıştım bilmem ne herşey güzel gidiyordu da....
Bu gün annemle oturup sevgilim hakkında konuşurken bir laf etti. Sabahtan beri içim daralıyor canım çok sıkıldı. Ben araştırma görevlisiyim ünv.de. Önüm de hayli açık. Sevgilim ise elektrik elektronik teknikeri (2 yıllık mezunu yani) Bir de kendi mesleğini yapmıyor. Mobilya üretimi yapacak bir işletme kuruyor. Hedefi büyük ama uzun bir yol. Kısacası şu an sadece marangoz aslında.
Annem bugün pat diye: Sen o kadar okudun hala okuyorsun gidip bir marangozla mı evleneceksin. Baban bunu hiç kabul etmez gibi geliyor bana dedi. Ondan önce de bir kaç kez çaktırmıştı ama bu sefer pat diye konuşunca içim acıdı. Annem istemiyor
Ben de seviyorum onu ama bazen korkuyorum...
Ne yapacağım şimdi annemi dinlesem yüreğim susmuyor, yüreğimi dinlesem vicdanımAllahım yardım et...
ben ıyı değilim kızlar yaaa anksıyete var bende,gergındım bugun cok gene.nerdeyse bayılacaktm tıtredım zangır zangır:18:
takıntılarımdan kurtulmak ıstıyorum yaaa
canım 1 aydır ilaç başladım,şimdiye kadar olumlu - olumsuz bı yan etksıını gormedım.hiç bi ilaç tesir etmıyor bnm bunyeyeilaç falan kullanıyo musun canım?:26: Kurtulunmayacak takıntılar değildir umarım.
Kızlar biraz kötü müyüm ne
Ailesiyle tanıştım bilmem ne herşey güzel gidiyordu da....
Bu gün annemle oturup sevgilim hakkında konuşurken bir laf etti. Sabahtan beri içim daralıyor canım çok sıkıldı. Ben araştırma görevlisiyim ünv.de. Önüm de hayli açık. Sevgilim ise elektrik elektronik teknikeri (2 yıllık mezunu yani) Bir de kendi mesleğini yapmıyor. Mobilya üretimi yapacak bir işletme kuruyor. Hedefi büyük ama uzun bir yol. Kısacası şu an sadece marangoz aslında.
Annem bugün pat diye: Sen o kadar okudun hala okuyorsun gidip bir marangozla mı evleneceksin. Baban bunu hiç kabul etmez gibi geliyor bana dedi. Ondan önce de bir kaç kez çaktırmıştı ama bu sefer pat diye konuşunca içim acıdı. Annem istemiyor
Ben de seviyorum onu ama bazen korkuyorum...
Ne yapacağım şimdi annemi dinlesem yüreğim susmuyor, yüreğimi dinlesem vicdanımAllahım yardım et...
canım 1 aydır ilaç başladım,şimdiye kadar olumlu - olumsuz bı yan etksıını gormedım.hiç bi ilaç tesir etmıyor bnm bunyeye
canım 2 yıldır depesyondayım galıba, şehir değiştirdim işten ayrıldım kpss için çalısıyorum cok streslıyım,sevgılımle de guven sorunu yasıyorum onun yuzunden bıde paranoyak oldum zor durumdayım yahuuu
canım okumakla adam olmuyomus ınan yanı anlayıs felan yok herkes kendını haklı goruyorKıyamam... Takma bu kadar.Ben de şehir değiştirmek üzereyim.Ama asla KPSS denen o lanet sınava asla çalışıp da girmem.Senin sevgilin doktordu sanırım.Anlayışlı olmalı....biliyo sonuçta durumunu.
ben ıyı değilim kızlar yaaa anksıyete var bende,gergındım bugun cok gene.nerdeyse bayılacaktm tıtredım zangır zangır:18:
takıntılarımdan kurtulmak ıstıyorum yaaa
canım zor bı durummus gercekten yanı annende haklı aslında kendınce ama sonucta evını gecındırcek maddı manevı vasıflara sahıpse 2 yada 4 yıl okuması onemlı değil.pekı sen etkılenıyor musun yanı annen boyle soyleyınce soğuyor musun ondan?
calısan bir adamsa hani ekmegimi tastan cıkarırım diyen tiplerdense meslegi hic muhim degil arada sevgi saygı olsun gerisi bos cidden ya huzur olmadıktan sonra is adamı bulmussun ne yazar..
hayır ıkna ederızı o demez bu durumda gururu ıncınebılır senın demen lazımsoğumuyorum ama huzursuz oluyorum çok. korkmaya başlıyorum. sonuçta anne baba rızası önemli. bu meslek eşitsizliği sevgilimin aşamadığı birşey zaten. bir de annemlerin böyle davrandığını duyarsa çok üzülecek. ve ortada bana biz aşarız diyebilecek kimse yok herkes kendi derdine düşecek. ben istiyorum ki seviglim bunu duyduğunda hayır dur biz onları ikna ederiz desin.. ama demez yapmaz. ve benim de kafam bu konuda çok karışık mesleki eşitsizlik ne olacak ailemin görüşü ne olacak
çalışıyor deli gibi her işini yapıyor filan.. o konuda korkmuyorum. bu son cümleni ben de anneme söyledim. ama o ikna olmadı
canım okumakla adam olmuyomus ınan yanı anlayıs felan yok herkes kendını haklı goruyor
umarım bu zamanları en az stresle atlatırım yaa offf ewet canm su kpss cok ıllet bişi
sen nasılsın buarada canm neler yapıosn
hayır ıkna ederızı o demez bu durumda gururu ıncınebılır senın demen lazım
hmmm ben yanımda bırılerı varken de depresifim aslında psikoterapı lazım bana tek ilaç benı kesmıyorhürrem bi doktora falan gitsen belki faydası olurdu..
bende depresyonda olabilir miyim acaba içimden sürekli ağlamak geliyor.. ama bu yalnız kaldığımda oluyo mesela arkadaşlarımlayken ya da ailemleyken çok rahatım biri görse bu ne neşe der.. ama tek başıma kalınca kötü oluyorum.. düşünceler beni bırakmıyo bi türlü kafa dağıtmak için artık ne yapacağımı şaşırdım ya..
sanırım düşüncelerimle başbaşa kalmak beni çok yoruyo ve üzüyo.. bu sevgilimden nefret ediyorum ya resmen.. millet ne der diye diye benim psikolojimi bozdu resmen.. offf
ee canım erkek arkadasında mı gelıcek,zor olur senın ıcın yaa burdur da uzakmıs var mı orda tanıdık yalnız mı yasıcaksınO da kötü yaa..Benim sevgilim de çok anlayışlı biri değil malesef.Erkekler hep mi böle yaÇok fazla takılmamaya çalış canım.Bir alternatifin olduğunu bil. Ben de İzmir den Burdur a taşınmaya hazırlanıyorum canım.Bi yandan ücretli öğretmenlik yapıcam, bi yandan da web tasarım yapıcam.Bi taraftan da aöf den devam etmeye devamedicem.İşte işlerimi toparlamaya çalışıyorum canım ben de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?