- 19 Nisan 2012
- 1.364
- 167
- 173
- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #11.901
haklısın sanırım.. ama vakit bulup konuşamıyruz bile ayrı şehirlerdeyiz iş iş iş kafasını kaldırıp ilgilenmiyor benimle. bu akşam telefonda şey dedim. yanıan geldim ailelerle tanşmaktı akrabalardı derken seninle konuşamadım önemli şeyler vardı anlatmak istediğim. hiç umrunda olmadı işte bunları evliyken bol bol yaparız takma kafanı bilmem ne diye geçiştirdi neyle ilgili bile demedi... kaldı ki bu meslek konusunu onun ailesi deçok sıkıntı yapıyor. bu konuyu sorun etmeyen bir ben vardım artık benim de kafama takılıyor
canım 1 aydır ilaç başladım,şimdiye kadar olumlu - olumsuz bı yan etksıını gormedım.hiç bi ilaç tesir etmıyor bnm bunyeye
canım 2 yıldır depesyondayım galıba, şehir değiştirdim işten ayrıldım kpss için çalısıyorum cok streslıyım,sevgılımle de guven sorunu yasıyorum onun yuzunden bıde paranoyak oldum zor durumdayım yahuuu
Canım sizin sorunlarınız vardı senin kariyer planın ona uymuyodu.Aşamadınız mı halen:26:
hmmm ben yanımda bırılerı varken de depresifim aslında psikoterapı lazım bana tek ilaç benı kesmıyor
canım sende bunalımdasın.bi depresyon testi çöz bakalım ne cıkcak
teşekkür ederım canım evet aslında kişinin kendı doktoru olduguna ınanıyorum bende aama suan ewe kapalı bır bıcımde ders calısmaktan baska bır sey yapamayan bırı olarak sınava kadar su zaman dılımınde kendıme çıkar yol bulamıyorum yanı kendı kendımi duzeltemıyorum o yuzden ilaca basvurdumcanım eczacı kimliğimi kullanarak cevap vermeme izin ver lütfen. kendi bakış açımdır. ben o ilaçların çok da "fayda" sağladığını düşünmüyorum. hiç bir hastama "ciddi" psikiyatrik sorunlar yaşamadıkları sürece tavsiye etmiyorum. Kişi özellikle psikolojik hastalıklarda kendinin doktorudur. bir şey yapmana kendi stresini azaltmana gerek yok. bunu şu an için zaten yapamazsın. ama şunu bil herşey gibi bu da geçici ve kendi kendine iyileşebileceğine inandır kendini problemlerin çok hızlı iyileşir emin ol.
paranoya mevzusuna gelince o problemi biz de çok yaşıyoruz ama sanırım bunu çözebilecek olanlar yine bizleriz. "güven sorunu" bizim kendi içimizde var bence. hepimiz biraz ben merkezli olmaya başladık aman canım yanmasın aman ters olmasın aman bana kimse dokunmasın diye diye kendimizi iyice güvensiz tipler haline getiriyoruz. eğer aşamazsan uzman desteği almalısın bence. ama ilaç değil
uzun oldu evet
canım sen ne yaptın sevgılınle?çözmeme gerek yok bence başımda beni hiç yalnız bırakmayan ağrılar var..
doktora gitsem diyorum ama şimdi onunda psikolojisi bozulmasın durduk yere
teşekkür ederım canım evet aslında kişinin kendı doktoru olduguna ınanıyorum bende aama suan ewe kapalı bır bıcımde ders calısmaktan baska bır sey yapamayan bırı olarak sınava kadar su zaman dılımınde kendıme çıkar yol bulamıyorum yanı kendı kendımi duzeltemıyorum o yuzden ilaca basvurdum
merhaba kybele
kariyer planı konusunda problemi çözdük çok şükür. onun yaşadığı şehre eczacılık fakültesi açılıyor yani orya gidebileceğim o konuyu kapattık ama mesleki farkı çok sorun ediyor herkes. o, ailesi, benim ailem, herkes.... millet önce aferim ne güzelsiniz maşallah diyor sonra ama kız eczacı oğlan malum bu iş nasıl olacak....
bunalıyorum çok....... daha ortada evlilik namına hiç birşey yokken problem oluyor korkuyorum. babam çok pis bir huya sahip.. korkuyorum....
canım sen ne yaptın sevgılınle?
ya bız mesela bugun telde konustuk, bı senı sevıyorumlar havada ucusuyor , 5 dakıka sonra ateşli bır tartısmaya gırıp ayrılık noktasına gelebılıyoruzay dengem bozuldu kızlar yaa
anzer balı canım valla hem yalvarmıs hemde yınede karısma dıomus tam dayaklık.sen ıyı gıdıosun boyle dewam et:)
kızlar ben kactım hadı gorsz
kızlar selamnasılsınız keyıfler nasıl ?kızlar ben de sıze bırsey danısacagım ; benım haftaya kuzenımın dugunu var .
dun bıze geldı benı davet ettı mutlaka bekledıgını soyledı .ama ben gıdıp gıtmemek de kararsızım .aylar oncesın de aramız bıraz bozulmustu
bı tartısma yok ama ben aramıza mesafe koymustum sebebı ıse,sevgılısının benım anneme agır kufur etmesı olmustu .
yalnız o sahıs benım yuzumu bır kere bıle gormedı ama bana kufur etmek de ustune hak tanıyor.olay soyle gelısmıstı .benım kuzenle acıl konusmam
lazımdı .kuzen de saatlerce sevgılısıyle konusuyordu ben de soyle mesaj attım ;"kızım bırak sunu sımdı acıl konusmamız lazım"dedım .sevgılısı de mesajı gormus
o kım oluyor da bırak sunu der dıyerek anneme kufur etmıs .ben de kuzene sınırlendım nasıl olurda kufur etmesıne ızın verır dıye araya mesafe koydum .
bı'de kuzen bunu gulerek anlatınca ben ıyıce sınırlenmıstım .abartıyormusum erkekler kufur ederken annelerı dıle dolarmıs
.ben de sınırlendım tabı .yanı o kım oluyor kı benım annemı kufurun de dıle doluyor ıste aramız da bu sebepden dolayı mesafe gırdı .sımdı de ılla gel dıyor ama
sevgılık kesınlıkle ızın vermıyor ,ben de gıdıp gıtmeme konusun da kararsızım .
kızlar selamnasılsınız keyıfler nasıl ?kızlar ben de sıze bırsey danısacagım ; benım haftaya kuzenımın dugunu var .
dun bıze geldı benı davet ettı mutlaka bekledıgını soyledı .ama ben gıdıp gıtmemek de kararsızım .aylar oncesın de aramız bıraz bozulmustu
bı tartısma yok ama ben aramıza mesafe koymustum sebebı ıse,sevgılısının benım anneme agır kufur etmesı olmustu .
yalnız o sahıs benım yuzumu bır kere bıle gormedı ama bana kufur etmek de ustune hak tanıyor.olay soyle gelısmıstı .benım kuzenle acıl konusmam
lazımdı .kuzen de saatlerce sevgılısıyle konusuyordu ben de soyle mesaj attım ;"kızım bırak sunu sımdı acıl konusmamız lazım"dedım .sevgılısı de mesajı gormus
o kım oluyor da bırak sunu der dıyerek anneme kufur etmıs .ben de kuzene sınırlendım nasıl olurda kufur etmesıne ızın verır dıye araya mesafe koydum .
bı'de kuzen bunu gulerek anlatınca ben ıyıce sınırlenmıstım .abartıyormusum erkekler kufur ederken annelerı dıle dolarmıs
.ben de sınırlendım tabı .yanı o kım oluyor kı benım annemı kufurun de dıle doluyor ıste aramız da bu sebepden dolayı mesafe gırdı .sımdı de ılla gel dıyor ama
sevgılık kesınlıkle ızın vermıyor ,ben de gıdıp gıtmeme konusun da kararsızım .
tatsız ,talihsiz bir durum..ama şöyle düşün sen gidersen kuzenin için gideceksin..ve insanın ömründeki bir kerelik bir şey..
insanlar düğünlerde ,derneklerde birleşir..çok fazla kalmazsın senden çok bir şey götüreceğini sanmıyorum ben..büyüklük
sen de kalmış olur..aynı zamanda kötü söz sahibinindir.. evlencek yaşa gelmiş bir adama yakışmamış..
canım ben olsam giderdim o küfür eden şahısla el bile sıkışmaz düğünde biraz görünür kuzenide tebrik eder çıkardım..
eylül'e katılıyorum 1 kere olan bişey olduğu için böyle yapmalısın bence de..
anzercıgım sen ne yaptın .sevgılınle barıstın mı ? saglıgı nasıl suan da sevgılının ?
ayy sevındım canım senın adınasağlığı iyi canım ama baş ağrılarından kurtulamadı hala o da zamanla geçer inşallah...
valla dün ayrılmayı kafama koymuştum buraya gelecek işte yüzüne diyecektim "istemiyorum artık böyle ilişki yaşamak" diye ama dün gece birden değişti benimki ve benim istediğim şeyleri yapmaya başladı artık kimse için beni üzmicekmiş.. ( bakıcaz :) ) "artık bu mesafe bizi bitirmeden biz mesafeyi bitirelim şu işi bi an önce kurim evlenelim" dedi.. bende "sen iş konusunu hallet gerisine bakarız" dedim.. sonra normale dönmeye başladık işte çok sevindi düzelmemize bende dedim "sen böyle mantıklı davran gerisi kolay" diye verdim gazı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?