Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

selam kızlar nasılsınız? benimkiyle aramız bozuk ne yapacağım bilmiyorum. ailesiyle işiyle o kadar meşgul ki bana vakit ayırmıyor. dün konserim vardı davet bile etmedim biliyorum ki işim var çalışıyorum diyecek benim de sinirim bozulacak konser arifesinde diye. akşam iş çıkışında bana vakit ayırsın istiyorum biraz da gün içinde mesajlar iyicene azaldı ben de patlattım en sonunda buz gibi davranmaya başladım bu sefer o da donuklaştı hadi benim niye böyle davrandığım ortada da sen niye böylesin dedim ben soğuğum diyeymiş. yanımda olsun bana destek olsun özlesin çat diye geliversin istiyorum. çok şey mi istiyorum? ikimizde aynı şehirdeyiz çok uzak değiliz ama yakın olmadığımız da ortada onun işten çıkması 8-9u buluyor bazen montaj vs. oluyor 11de ancak dönüyor sabahtan akşama çalışıyor tamam ama pazar günleri de çalışacaksın yoğun bu aralar iş var dedikleri zaman da kalmak zorunda kalıyor bu sefer hiç görüşemiyoruz. akşam 8de çıktığında da yakınında olan kuzeni arkadaşı onlarla görüşüyor. kendimi de biliyorum bazen abartıyorum durumları ama bu 1 ayı aşkın süredir böyle. öyle işte kızlar döküverdim içimi. geçenlerde düğüne gittik ailesi de vardı hatta çok güzel geçti ailesini eve bıraktı "hadi size iyi geceler ben sevgilimi eve bırakacağım" dedi beni evime bıraktı =) yani tamamen odun da değil ama isterdim ki konserde yanımda olsun bi de insanlar "aaa sevgilin gelmedi mi hmmmm" oluyorlar ona da ayrı sinir oluyorum.

canım bu ne konserı? bu konser hergun mu oluyor yoksa arada sırada mı ?

canım eger gec vakıtte cıkıyor ısen ,sevgılının gelmesı gerekırdı gerekırdı

haklısın kırılmakta

kızlar yaaa üstümde bır rehavet var kpss ye 3 ay kaldı sunun surası nerdeyse 3 haftadır ders calısamıyorum elim gıtmıyor kıtaba naapıcam yaa offff

canım ben de finaller bitsin çalışcam diyodum bi türlü çalışamıyodum, ama son 4-5 gündür her gün az da olsa çalışıyorum. ve şunu anladım ki istek-çalışma-başarı sıralamasını doğru sanıyodum. halbuki öyle değilmiş. bana göre; çalışma-başarı-istek şeklinde gidiyor. önce kendimi çalışmaya zorladım. konu çalışmam bittikten sonra test çözdüm. yapabildiğim soruları görünce isteğim artmaya başladı ve çalışmanın devamını öyle getirdim. sen de önce zorla biraz kendini ondan sonra gerisi geliyor ben şu an coğrafyadan nüfus konusuna geçtim. tarihten de osmanlıya geçtim. şimdilik tarih coğrafya götürüyorum, çünkü onlardan hiçbir şey bilmiyorum ve sırf ezber

berceste ve harmoni ikiniz için de her şey hayırlısıyla olsun
anzer balı, sevgilin inş en kısa zamanda şu iş engelini ortadan kaldırır

tatlım benım tarıh cografya ve anayasa hepsını bıtırmıstım konularıda testlerı de matematıge calısmaya gectım sonra bı baktım sözellerden bildikleriimi unutmusum:18: nasıl bı nankorluk her gun tekrar ıstıyor.Allah tan kursum baslıcak kurs benı duzene sokar dıye dusunuyorum.panık halındeyım.1 saat test çözüp gelıcem kızlar gece konusz.

berceste ve harmoni ikiniz için de her şey hayırlısıyla olsun
anzer balı, sevgilin inş en kısa zamanda şu iş engelini ortadan kaldırır

inşallah canım ama memleketinden yaşadığı yere döndü bu sabah ama ilk yaptığı iş kuzenleriyle buluşup kumar oynamak oldu.. yani batak matak oynuyolarda ben kumar diyorum..
giderken ezilip büzülerek söyledi ama şu saat oldu eve dönmedi içimden trip atmak bile gelmiyo sanırım olmicak ya ömrüm ziyan oluyo bununla gibi geliyo bana..

canım bu ne konserı? bu konser hergun mu oluyor yoksa arada sırada mı ?

canım eger gec vakıtte cıkıyor ısen ,sevgılının gelmesı gerekırdı gerekırdı

haklısın kırılmakta

sene sonu konserimdi çağırmadım zaten onun gelmeyeceğini düşünerek babam benimleydi geç bitti ama sorun o değil bugün doktora gitmem gerekti ona akşam beni kurstan al dedim onun müşterisi geldi akşam ölçü vs almaya gittiler. gözlerim ileri derecede bozuk ve lensim yoktu gözümde bütün gün gün içinde o kadar sorun değl ama gece karanlıkta zorlanıyorum o yüzden çağırdım fakat o bilmiyordu benim o halde olduğumu sadece doktora gideceğimi biliyordu. sormadı ben de söylemedim o ilgilenmedi merak etmedi diye. sadece ne doktoru dedi ben de göz dedim o kadar. o sormuyor diye ben anlatmıyorum o da soramadım meşguldüm anlatsaydın keşke nerden bileyim durumun öyle olduğunu ben basit bi kontrol muayene zannettim diyor ortada kalıveriyo tartışma. hatta ve hatta konuştuk konsere gelseydin keşke dedim çağırmadın ki dedi çağırsam ne olacaktı işim var diyecektin dedim nerden biliyorsun dedi ne yani çağırsam gelecek miydin dedim evet dedi hatta patronum da söylüyodu sen o gün gidersin diye dedi. oturdum dötümün üstüne

tatlım bence sen herseye rağmen büyüklüğünü göster git tebrik et onlar utansın yaptıklarından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…