- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #11.921
ayy sevındım canım senın adına
senın kı yola gelıyor gıbı ,ınsallah hep boyle gıder
su kk dekiler bazen sırf zevkine laf sokup milleti uzmeye calısıyo he tuhafffffff ya
inşallah canım..
siz nasılsınız düzeldi seninki heralde..
selam kızlar nasılsınız? benimkiyle aramız bozuk ne yapacağım bilmiyorum. ailesiyle işiyle o kadar meşgul ki bana vakit ayırmıyor. dün konserim vardı davet bile etmedim biliyorum ki işim var çalışıyorum diyecek benim de sinirim bozulacak konser arifesinde diye. akşam iş çıkışında bana vakit ayırsın istiyorum biraz da gün içinde mesajlar iyicene azaldı ben de patlattım en sonunda buz gibi davranmaya başladım bu sefer o da donuklaştı hadi benim niye böyle davrandığım ortada da sen niye böylesin dedim ben soğuğum diyeymiş. yanımda olsun bana destek olsun özlesin çat diye geliversin istiyorum. çok şey mi istiyorum? ikimizde aynı şehirdeyiz çok uzak değiliz ama yakın olmadığımız da ortada onun işten çıkması 8-9u buluyor bazen montaj vs. oluyor 11de ancak dönüyor sabahtan akşama çalışıyor tamam ama pazar günleri de çalışacaksın yoğun bu aralar iş var dedikleri zaman da kalmak zorunda kalıyor bu sefer hiç görüşemiyoruz. akşam 8de çıktığında da yakınında olan kuzeni arkadaşı onlarla görüşüyor. kendimi de biliyorum bazen abartıyorum durumları ama bu 1 ayı aşkın süredir böyle. öyle işte kızlar döküverdim içimi. geçenlerde düğüne gittik ailesi de vardı hatta çok güzel geçti ailesini eve bıraktı "hadi size iyi geceler ben sevgilimi eve bırakacağım" dedi beni evime bıraktı =) yani tamamen odun da değilama isterdim ki konserde yanımda olsun bi de insanlar "aaa sevgilin gelmedi mi hmmmm" oluyorlar ona da ayrı sinir oluyorum.
konulardan birinde rast geldim de cnm
aman Allah nazardan korusun bu ara ıyıyız cok sukur
kızlar yaaa üstümde bır rehavet var kpss ye 3 ay kaldı sunun surası nerdeyse 3 haftadır ders calısamıyorum elim gıtmıyor kıtaba naapıcam yaa offff
su kk dekiler bazen sırf zevkine laf sokup milleti uzmeye calısıyo he tuhafffffff ya
berceste ve harmoni ikiniz için de her şey hayırlısıyla olsun
anzer balı, sevgilin inş en kısa zamanda şu iş engelini ortadan kaldırır
tatlım benım tarıh cografya ve anayasa hepsını bıtırmıstım konularıda testlerı de matematıge calısmaya gectım sonra bı baktım sözellerden bildikleriimi unutmusum:18: nasıl bı nankorluk her gun tekrar ıstıyor.Allah tan kursum baslıcak kurs benı duzene sokar dıye dusunuyorum.panık halındeyım.1 saat test çözüp gelıcem kızlar gece konusz.canım ben de finaller bitsin çalışcam diyodum bi türlü çalışamıyodum, ama son 4-5 gündür her gün az da olsa çalışıyorum. ve şunu anladım ki istek-çalışma-başarı sıralamasını doğru sanıyodum. halbuki öyle değilmiş. bana göre; çalışma-başarı-istek şeklinde gidiyor. önce kendimi çalışmaya zorladım. konu çalışmam bittikten sonra test çözdüm. yapabildiğim soruları görünce isteğim artmaya başladı ve çalışmanın devamını öyle getirdim. sen de önce zorla biraz kendini ondan sonra gerisi geliyorben şu an coğrafyadan nüfus konusuna geçtim. tarihten de osmanlıya geçtim. şimdilik tarih coğrafya götürüyorum, çünkü onlardan hiçbir şey bilmiyorum ve sırf ezber
berceste ve harmoni ikiniz için de her şey hayırlısıyla olsun
anzer balı, sevgilin inş en kısa zamanda şu iş engelini ortadan kaldırır
canım bu ne konserı? bu konser hergun mu oluyor yoksa arada sırada mı ?
canım eger gec vakıtte cıkıyor ısen ,sevgılının gelmesı gerekırdı gerekırdı
haklısın kırılmakta
iyiyim canım napıyım çalışıyorum bildiğin gibi sen nasılsın neler yapıyosunnSemiramiscim nasılsın?Yazamadım epeycedir.
tatlım bence sen herseye rağmen büyüklüğünü göster git tebrik et onlar utansın yaptıklarındankızlar selamnasılsınız keyıfler nasıl ?kızlar ben de sıze bırsey danısacagım ; benım haftaya kuzenımın dugunu var .
dun bıze geldı benı davet ettı mutlaka bekledıgını soyledı .ama ben gıdıp gıtmemek de kararsızım .aylar oncesın de aramız bıraz bozulmustu
bı tartısma yok ama ben aramıza mesafe koymustum sebebı ıse,sevgılısının benım anneme agır kufur etmesı olmustu .
yalnız o sahıs benım yuzumu bır kere bıle gormedı ama bana kufur etmek de ustune hak tanıyor.olay soyle gelısmıstı .benım kuzenle acıl konusmam
lazımdı .kuzen de saatlerce sevgılısıyle konusuyordu ben de soyle mesaj attım ;"kızım bırak sunu sımdı acıl konusmamız lazım"dedım .sevgılısı de mesajı gormus
o kım oluyor da bırak sunu der dıyerek anneme kufur etmıs .ben de kuzene sınırlendım nasıl olurda kufur etmesıne ızın verır dıye araya mesafe koydum .
bı'de kuzen bunu gulerek anlatınca ben ıyıce sınırlenmıstım .abartıyormusum erkekler kufur ederken annelerı dıle dolarmıs
.ben de sınırlendım tabı .yanı o kım oluyor kı benım annemı kufurun de dıle doluyor ıste aramız da bu sebepden dolayı mesafe gırdı .sımdı de ılla gel dıyor ama
sevgılık kesınlıkle ızın vermıyor ,ben de gıdıp gıtmeme konusun da kararsızım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?