- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #11.941
canım 1 aydır ilaç başladım,şimdiye kadar olumlu - olumsuz bı yan etksıını gormedım.hiç bi ilaç tesir etmıyor bnm bunyeye
canım 2 yıldır depesyondayım galıba, şehir değiştirdim işten ayrıldım kpss için çalısıyorum cok streslıyım,sevgılımle de guven sorunu yasıyorum onun yuzunden bıde paranoyak oldum zor durumdayım yahuuu
canım zaten 1 sene sonrasını düşünüyodunuz. o zamana kadar neler olur neler biter.. bi bakmışsın o zamandan önce bile evlenmişsiniz, hayırlısı de, takma kafana
ayy kimse beni tınlamamış diye üzülüyordum ki sen tınladın teşekkür ederim
dershane mutlaka disiplin sağlıyor canım ya.. ben 4 gün önce çalıştığımı unutmuşum canım düşün.. moralim bozuldu, o gün o konuyu anlasam nolcak ki o ertesi gün unutuluyo her gün en baştan tekrar şart. coğrafyayı seviyorum ama anayasaya başlamadım, başlamayı da düşünmüyorum. nasılsa unutulcak.. dershane başlayınca bakarım onatatlım benım tarıh cografya ve anayasa hepsını bıtırmıstım konularıda testlerı de matematıge calısmaya gectım sonra bı baktım sözellerden bildikleriimi unutmusum:18: nasıl bı nankorluk her gun tekrar ıstıyor.Allah tan kursum baslıcak kurs benı duzene sokar dıye dusunuyorum.panık halındeyım.1 saat test çözüp gelıcem kızlar gece konusz.
canım yine aynı şeyleri yaşamak istemiyosan tavrını koy derim ben, mutlaka dışarı çıkılır, gezilir, bunlar büyütülcek şeyler değil ama şimdi durum farklı, bazı şeylerin dersini alıp ona göre davranması gerekiyo, şimdi taviz verirsen yine üzülebilirsin, taviz tavizi doğururinşallah canım ama memleketinden yaşadığı yere döndü bu sabah ama ilk yaptığı iş kuzenleriyle buluşup kumar oynamak oldu.. yani batak matak oynuyolarda ben kumar diyorum..
giderken ezilip büzülerek söyledi ama şu saat oldu eve dönmedi içimden trip atmak bile gelmiyo sanırım olmicak ya ömrüm ziyan oluyo bununla gibi geliyo bana..
aynen bende bu sebepten ilaca basvurdum zaten.aynı çamaşır makınesı gıbı detarjanı az koyarsan çamaşırlar guzel yıkanmaz.bende az olan hormonu yerıne koymak ıcın basladım bakalım umarım ıyı gelır..depresyon tedavısınde ılaca karsı değilim...ben de doktor kimliğimle o ilaçların etkileri olduğunu söylemek istiyorum
zira psikiyatrik hastalıklar beyindeki nörotransmitter maddelerin denge değişikliğiyle ortaya çıkan hastalıklardır
ilaçlar da bu dengeyi geri sağlar.
gerçektende cok sıkıcı canım yaa bide baya sıcakk bunaldım vallabuarada sevgilinle nasılsın pek yazmıyosunda merak ettimm benımkinin bana evlilik konusunu neden açmadığını okumuşsundur aklıma geldikçe sinirleniyorum
gerçektende cok sıkıcı canım yaa bide baya sıcakk bunaldım vallacok sıkıcı bir gece yahu
evet o mesele tatlım..ailesi resti çekmiş ya bizimle yaaşarsınız ya da evlenemezsiniz demişler olaya bak yaoyle aynı devam ediyo cnm yasizin aileyle oturma gibi bir durumunuzu okudum ben o meselemi
canım yine aynı şeyleri yaşamak istemiyosan tavrını koy derim ben, mutlaka dışarı çıkılır, gezilir, bunlar büyütülcek şeyler değil ama şimdi durum farklı, bazı şeylerin dersini alıp ona göre davranması gerekiyo, şimdi taviz verirsen yine üzülebilirsin, taviz tavizi doğurur
valla mıevet o mesele tatlım..ailesi resti çekmiş ya bizimle yaaşarsınız ya da evlenemezsiniz demişler olaya bak ya
zamana bırakın bence acele etmeyın.zamanla maddı olarak ıkınızde rahatladıgınızda evınızı acarsınız bu konu dırekt kapanır zaten.bilmiyorum tatlım fatihe dedim sen ailenle konussan sen evlatlarısın sana kırılsalarda unuturlar dedım ama sen hallet ben karışmıyorum onlara bişey desem onlar kızıyo sana bişey desem sen kızıyosun napıcağımı şaşırdım dedi..kafamız karışık anlayacağınn ben böyle bişeyi kabul etmem
bilmiyorum tatlım fatihe dedim sen ailenle konussan sen evlatlarısın sana kırılsalarda unuturlar dedım ama sen hallet ben karışmıyorum onlara bişey desem onlar kızıyo sana bişey desem sen kızıyosun napıcağımı şaşırdım dedi..kafamız karışık anlayacağınn ben böyle bişeyi kabul etmemvalla mıbak bu gelişmeden haberım yoktu
nolcak sımdı:26:
haklısın canımda bana kalırsa ailesi maddiyattan dolayı değil kendileri öyle olsun istedikleri için resti çekiyolar yoksa her cocuk evlendiren cokmu zenginn herkes kendi bütçesine göre az veya cok bişeyler yapmaya çalışıyo gerekirse borç harç buluyo yapıyo yanii yeterki istensin herşey olur Allah yardım ederzamana bırakın bence acele etmeyın.zamanla maddı olarak ıkınızde rahatladıgınızda evınızı acarsınız bu konu dırekt kapanır zaten.
kızlar çeyizlerim hakkında yorum yapın bakiiim
sonunda hiç bişeyim yok dıye stres yapıyordum tencere yemek takımım ve çatal bıcak takımım tamamlandı.bide annem kendıne kahvaltı takımı almıstı kullanmadı bıle onları sana vereyım dıyor ama bılemıyorum.bi tek bardak takımım kaldı onları da artık evlenırken alırım.
iki tane de nevresım bır tanede gecelık takımım var şimdilik
ıvır zıvırları zamanla alırız artık.. bi yatak odası kalır:18: ay bıde beyaz esya var demı offff
Eki Görüntüle 446004 Eki Görüntüle 446005 Eki Görüntüle 446006 Eki Görüntüle 446007
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?