Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

ben de doktor kimliğimle o ilaçların etkileri olduğunu söylemek istiyorum
zira psikiyatrik hastalıklar beyindeki nörotransmitter maddelerin denge değişikliğiyle ortaya çıkan hastalıklardır
ilaçlar da bu dengeyi geri sağlar.

ayy kimse beni tınlamamış diye üzülüyordum ki sen tınladın teşekkür ederim
canım zaten 1 sene sonrasını düşünüyodunuz. o zamana kadar neler olur neler biter.. bi bakmışsın o zamandan önce bile evlenmişsiniz, hayırlısı de, takma kafana
dershane mutlaka disiplin sağlıyor canım ya.. ben 4 gün önce çalıştığımı unutmuşum canım düşün.. moralim bozuldu, o gün o konuyu anlasam nolcak ki o ertesi gün unutuluyo her gün en baştan tekrar şart. coğrafyayı seviyorum ama anayasaya başlamadım, başlamayı da düşünmüyorum. nasılsa unutulcak.. dershane başlayınca bakarım ona
canım yine aynı şeyleri yaşamak istemiyosan tavrını koy derim ben, mutlaka dışarı çıkılır, gezilir, bunlar büyütülcek şeyler değil ama şimdi durum farklı, bazı şeylerin dersini alıp ona göre davranması gerekiyo, şimdi taviz verirsen yine üzülebilirsin, taviz tavizi doğurur

aynen bende bu sebepten ilaca basvurdum zaten.aynı çamaşır makınesı gıbı detarjanı az koyarsan çamaşırlar guzel yıkanmaz.bende az olan hormonu yerıne koymak ıcın basladım bakalım umarım ıyı gelır..depresyon tedavısınde ılaca karsı değilim...

sedefcım kesınlıkle unutuluyor ama dersane disipline sokar umarım dedıgın gıbı ama sokacagına ınanıyorum bende

berceste kız senı nıye kımse dıkkate almasın yawruş beklıceksınız fıstık peder onay vermedıyse, yasınız da genç nolacak

oyle aynı devam ediyo cnm ya sizin aileyle oturma gibi bir durumunuzu okudum ben o meselemi

aynen canım bende taviz vermiyorum ama emir verir gibide söylemiyorum o yüzden afalladı biraz.. ama bugün bi mesajında "boş işler peşinden koşmuyorum merak etme" dedi iş konusunda bişiler yapıyo belkide bende sormadım bakalım ya hayırlısı..

zamana bırakın bence acele etmeyın.zamanla maddı olarak ıkınızde rahatladıgınızda evınızı acarsınız bu konu dırekt kapanır zaten.

valla mı bak bu gelişmeden haberım yoktu
nolcak sımdı:26:
bilmiyorum tatlım fatihe dedim sen ailenle konussan sen evlatlarısın sana kırılsalarda unuturlar dedım ama sen hallet ben karışmıyorum onlara bişey desem onlar kızıyo sana bişey desem sen kızıyosun napıcağımı şaşırdım dedi..kafamız karışık anlayacağınn ben böyle bişeyi kabul etmem

zamana bırakın bence acele etmeyın.zamanla maddı olarak ıkınızde rahatladıgınızda evınızı acarsınız bu konu dırekt kapanır zaten.
haklısın canımda bana kalırsa ailesi maddiyattan dolayı değil kendileri öyle olsun istedikleri için resti çekiyolar yoksa her cocuk evlendiren cokmu zenginn herkes kendi bütçesine göre az veya cok bişeyler yapmaya çalışıyo gerekirse borç harç buluyo yapıyo yanii yeterki istensin herşey olur Allah yardım eder

kızlar çeyizlerim hakkında yorum yapın bakiiim
sonunda hiç bişeyim yok dıye stres yapıyordum tencere yemek takımım ve çatal bıcak takımım tamamlandı.bide annem kendıne kahvaltı takımı almıstı kullanmadı bıle onları sana vereyım dıyor ama bılemıyorum.bi tek bardak takımım kaldı onları da artık evlenırken alırım.
iki tane de nevresım bır tanede gecelık takımım var şimdilik
ıvır zıvırları zamanla alırız artık.. bi yatak odası kalır:18: ay bıde beyaz esya var demı offff
Eki Görüntüle 446007

ne zaman aldın kız bunları
bakıyorum adım adım evliliğe doğru gidiyosun gitmeye kararlısın galiba bu yıl
canım öncelikle güle güle kullan İNŞALLAH iyi günlerde
ben yemek takımını beğendim kare olması hoş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…