- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #11.961
teşekkür ederım beybiiii bu sabah annemle aldık kız dahane zaman aldın kız bunları
bakıyorum adım adım evliliğe doğru gidiyosun gitmeye kararlısın galiba bu yıl
canım öncelikle güle güle kullan İNŞALLAH iyi günlerde
ben yemek takımını beğendim kare olması hoş
teşekkür ederım beybiiii bu sabah annemle aldık kız daha
evımızın karsısında ve arasındakı sokakta emsanlar karacalar kaynıyor züccaciye gıbı yerler hep çeyizlik,hep kedının cğere baktıgı gıbı bakardım oralardan gecerken
(anneme küçük bir para geldı miras değilde onun gibi bişi 2 bin kadar) tabı hepsını vermedık bir kısmını sadece taksıt yaptık zaten 2000den fazla tuttu canım.yaa ben üzülüyordum canım hiç çeyizim yok dıye annemde üzülüyormuş meger canım benım:))
annneme de marketten 60 liralık 6 kişilik yemek takımından 2 tane aldık kütahya porselenmiş kız
fıstıgım yaaa evlılıge dogru gıdıyor muyum gıtmıyor muyum bellı olmaz bu yaz zaten olmazda ama ınsallah yakın zamanda gonlumce ıstedııgım gıbı guzel gunlerde kullanmak nasıp olur,nsılsa alıncaktı iyi oldu canım.ıvır zıvırlarıda ben gordukce yawas yawas alırım
sende vardı demı canım çeyiz bayagı?
aynen canım yaaa yawas yawas banyo takımıydı el supurgesıydı camasırlık madallık banyo takımı vs vs almak lazım.kız ütü masaları bıle 150-200 lira.bizde geçen yıl çeyizime almıştık carrefour dan 6 kişilik o da kütahya porselendi iyi denk geldi yani
ayy canım iyi olmuş ya alınmış alınmıştır ALLAH yardım etmiş işte sen üzülüyorsun diye
ıvır zıvırları yavaş yavaş almanı tavsiye ederim çünkü alınacak o kadar şey var ki birden topluca alınmaz onlar biz annemle dışarı çıktıkca alıyoruz ya da ben alıyorum denk geldiğim beğendiğim şeyleri sende öyle yap
eline para geçtikce al yavaş yavaş hiç belli olmaz seneye gidiverirsin
kızlar çeyizlerim hakkında yorum yapın bakiiim
sonunda hiç bişeyim yok dıye stres yapıyordum tencere yemek takımım ve çatal bıcak takımım tamamlandı.bide annem kendıne kahvaltı takımı almıstı kullanmadı bıle onları sana vereyım dıyor ama bılemıyorum.bi tek bardak takımım kaldı onları da artık evlenırken alırım.
iki tane de nevresım bır tanede gecelık takımım var şimdilik
ıvır zıvırları zamanla alırız artık.. bi yatak odası kalır:18: ay bıde beyaz esya var demı offff
Eki Görüntüle 446004 Eki Görüntüle 446005 Eki Görüntüle 446006 Eki Görüntüle 446007
evet canım coook teşekkür ederım bayagı hafıfledım zaten yaaa rahatlık çöktü valla çok kayırıyordum.hürremcım cok guzel hepsı ,güle güle kullan .
ceyızımın bır bolumunu tamamlamıssın .cogu gıttı azı kaldı
aynen canım yaaa yawas yawas banyo takımıydı el supurgesıydı camasırlık madallık banyo takımı vs vs almak lazım.kız ütü masaları bıle 150-200 lira.
sadece çelik çaydanlık 100 lira,3 tane çelik cezve 80 lira.
Allah yuva kurana yardım edermıs ama canım boşuna stres yapmısım
atractive çek canım resmını olmazsa merak ettım ewet yaaa pahalı valla,bızde kahvaltılık takımı ıcınde porselen çaydanlık var annem hiç kullanmadı sayılır,istersen sana kaldıralım dıyor.begenıyorum aslında kahvaltı setı ne kadar tutar acaba eger pahalıysa kabul ederım
biz henüz elektronik hiç bişi almadık ben onları artık nişanlanınca alarız heraldecanım resmı sımdı gordum acılmamıs az once,ay evet yaaa baharatlıklar tuzluklar vs vs ıvır zıvırı cok mutfagın.bende bıde arzumun ketılı var okadarcık
fıstıgım ev hedıyesı getırenler var saklama kabı borcam felan onları da ayıverdım bazamabiz henüz elektronik hiç bişi almadık ben onları artık nişanlanınca alarız heralde
ama mutfağın ıvır zıvırı bitmiyor gerçekten
saklama kabı aldım sende al bak işimize yarıcağına eminim
yok canım annemınkı porselen bak resmını koyyım..guzel kalıtelı yaa en ıyısı atayım bn bunları da ceyızımeEki Görüntüle 446074
aceleyle normal yuvarlak olan tabagı cekmeyı unutmusum kızlar
fıstıgım ev hedıyesı getırenler var saklama kabı borcam felan onları da ayıverdım bazama
ay kız cok fena evlenesım geldı
hmmm canım anladııım bu sadece demlemek ıcın zaten ketılın felan ustune oturtamaz mıyım kıaa canım öyleyse koy çeyizine hem modelide güzelmiş kaçırma at kenara
yalnız bu çaydanlık iş görmüyor söyliyim benim dediklerim altı emaye üstü porselenlerden onlardan al bence yinede çaydanlık
hmmm canım anladııım bu sadece demlemek ıcın zaten ketılın felan ustune oturtamaz mıyım kı
hihiyok yapamazsın işte pratik zekam benim
ama çelik çaydanlıkda demledğin çayı karıştırıp sonradan koyabilirsin bunun içine
asıl ben hangi marka kettle alsam bilemedim yani:26:
evet canım coook teşekkür ederım bayagı hafıfledım zaten yaaa rahatlık çöktü valla çok kayırıyordum.
birde tencere takımımı resımdekı gıbı cam değil kapakları ama cam olmayan kapagı nette bulamadım benımkılerden kırılır felan bıde almadım oyle
hihi
valla ben arzumunkını aldım beyaz renk güzel gorunuyor ama bılemem tabı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?