- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #11.981
oooo canım senın tam takır hazırmıskuzum bunlar karaca mı ? benımkılere cok benzettım valla .
benım annem de daha ortada koca bıle yokken ,gecen sene hemen hemen
hepsını düzmüştu,kadının evlenecegım ıcıne dogdu sanırım
annem karacadan almıstı .tencere setı,yemek setı ,catal bıcak setı ,bardak setı ,
kahvaltılık klasık set,kahvaltılık renklı set 12 parca
caydanlık,utu mutfak robotu ,kettle ,ekmek kızartma mak .,ütü ,baharat setı
bornoz takımı danteller ıvır zıvırlar annnem bayag hazırlamıs gıbı herseyı
babamı bayag cıldırmıstı .annem benden meraklı boyle ceyız ıslerıne[/B]
oooo canım senın tam takır hazırmıs
evet canım karacadan hepsı
bakım kettlemında resmını koyayım aman aman bişi deil ama arzum sonucta fena deıldır herlde Eki Görüntüle 446134
amın canım cumlemızınarzum guzeldır canım .gule gule kullanmayı nasıp etsın rabbım
aa gelelım canm bızde senı özledıkcicişlerim diğer topiğimizi unutmayın ama darılırım:2: özledim hem ben sizleri
7 sene oldu beklemedeyiz hala soz nisan olmadı dusunuyoruz onumuzdeki aylarda bakalım
Aşkımlaa tatile gidiyooruzzz
yolculuk nereyeeeeee? =) bundan önce tatile gitmiş miydiniz hiç?
günübirlik ildışına çıkmıştık ama tatile ilk defa gidiyoruz Antalyaya gideceğiz 4 gece 5gün :)
inşallah güzel bir tatil geçirirsiniz =) tatillerde insanlar birbirlerini daha iyi tanırlar gerek arkadaş gerek sevgili olsun... ilişkiniz açısından da güzel bir deneyim olur umarım =)
umarım canım çok teşekkür ederim 3 yıllık bi ilişkide ilk defa tatile gideceğiz yani ne çok erken ne çok geç sanırım.. :)
fıstık ne zaman gıdıyorsunuz bakalım oh valla bnmde canım tatıl çekiyor ama bnm kpss derdıne gunubırlık gıderız herhalde ailenın haberı varmı sevgülünle gidecegınden bakiiim
umarım canım çok teşekkür ederim 3 yıllık bi ilişkide ilk defa tatile gideceğiz yani ne çok erken ne çok geç sanırım.. :)
Canım ne kadar içten davrandın teşekkür ederim.. Bu arada 2 hafta bir izninin olması fena olmuş ama olsun hiç olmamasından iyidir iki hafta dediğin ne ki hemen geçiverirtam kararındamaşallah Allah nazarlardan saklasın =)
Ailemin haberi yok tatlım bu çarşamba gideceğiz inşallah.. :)fıstık ne zaman gıdıyorsunuz bakalım oh valla bnmde canım tatıl çekiyor ama bnm kpss derdıne gunubırlık gıderız herhalde ailenın haberı varmı sevgülünle gidecegınden bakiiim
canım ben kandil için de aramadım.. babasını babalar günü için de aramam.. yani ben kendi anamı babamı kutlamıyorum o yuzden onları da aramamkızlar bugun kaynanamı aradım kandıl için
yarında babalar gunu yahuuuu tekrar aramam gerekır mı babasıyla konusamadık,sonra demesınler kız hergun hergun arıyo dıye
napıyım soyleyın bakiim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?