Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

oooo canım senın tam takır hazırmıs
evet canım karacadan hepsı
bakım kettlemında resmını koyayım aman aman bişi deil ama arzum sonucta fena deıldır herlde

maşallah herkes çeyiz düzüyo
benim annemde alır aklına geldikçe ama teyzem çocuklarına öyle çeyizler yaptıki ben bi onlarınkine bakıyorum bi benimkilere sanki ben bişe yapmamışım gibi geliyo bana o çok abartmıştı çünkü.. bi sürü patikler nevresimler danteller oyalar.. sadece bunları 1 odaya sermişti..
bende anneme dedim geçende "anne boşuna çeyiz derdine düşme benim evleneceğim yok" dedim ters ters baktı

7 sene oldu beklemedeyiz hala soz nisan olmadı dusunuyoruz onumuzdeki aylarda bakalım

benimde erkek arkadaşımla ilşkim sürecek olursa nerden baksak 7 yılllık bi sürece ihtiyacımız var evlilik için, gerçi 6 aylık bi ilşkimiz var ve benim bu hesapları yapmam komik belki ama sanırım hayal etmeden de olmuyo.. ikimizinde evliliğe dair hayelleri var ve tabi aramızdaki sevginin böyle kalması, brbirimizi dogru tanımamız temennim

ama sana sormak istedim bi şeylerin 7 yıllık ilişkide monotonlaşması gibi bi şikayetin var mı ?

bi yandan çok merak ediyorum gelecegimizi, bi yandan korkularım var diger yandan aşkın tazeliğinden sanırım delicesine inanıyorum birlikteliğimize, en çoktaa onun yüregine, umarım zamanla yanılmam..

elbette inişler çıkışlar yaşanacaktır ama zor zamanlar için önerebileceğin şeyler var mı ?

valla tanışalı 7 yıl oldu. ilişkimiz de 4 yıl olacak inşallah ağustos da. :)
Planlarımıza gore (askerlik + okul +iş) daha bi 5 yıl var ohoooooo ölme eşşeğim ölme

inşallah güzel bir tatil geçirirsiniz =) tatillerde insanlar birbirlerini daha iyi tanırlar gerek arkadaş gerek sevgili olsun... ilişkiniz açısından da güzel bir deneyim olur umarım =)

umarım canım çok teşekkür ederim 3 yıllık bi ilişkide ilk defa tatile gideceğiz yani ne çok erken ne çok geç sanırım.. :)

umarım canım çok teşekkür ederim 3 yıllık bi ilişkide ilk defa tatile gideceğiz yani ne çok erken ne çok geç sanırım.. :)
fıstık ne zaman gıdıyorsunuz bakalım oh valla bnmde canım tatıl çekiyor ama bnm kpss derdıne gunubırlık gıderız herhalde ailenın haberı varmı sevgülünle gidecegınden bakiiim

kızlar bugun kaynanamı aradım kandıl için
yarında babalar gunu yahuuuu tekrar aramam gerekır mı babasıyla konusamadık,sonra demesınler kız hergun hergun arıyo dıye
napıyım soyleyın bakiim

tam kararında maşallah Allah nazarlardan saklasın =)
Canım ne kadar içten davrandın teşekkür ederim.. Bu arada 2 hafta bir izninin olması fena olmuş ama olsun hiç olmamasından iyidir iki hafta dediğin ne ki hemen geçiverir

fıstık ne zaman gıdıyorsunuz bakalım oh valla bnmde canım tatıl çekiyor ama bnm kpss derdıne gunubırlık gıderız herhalde ailenın haberı varmı sevgülünle gidecegınden bakiiim
Ailemin haberi yok tatlım bu çarşamba gideceğiz inşallah.. :)

kızlar bugun kaynanamı aradım kandıl için
yarında babalar gunu yahuuuu tekrar aramam gerekır mı babasıyla konusamadık,sonra demesınler kız hergun hergun arıyo dıye
napıyım soyleyın bakiim
canım ben kandil için de aramadım.. babasını babalar günü için de aramam.. yani ben kendi anamı babamı kutlamıyorum o yuzden onları da aramam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…