- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #12.001
hmmm tekrar tekrar aramaya gerek yok dıosun yanıııı...zaten oğulları bıle aramamıs bugun ben daha vefalı cıktım valla 2. haftadan
Canım ne kadar içten davrandın teşekkür ederim.. Bu arada 2 hafta bir izninin olması fena olmuş ama olsun hiç olmamasından iyidir iki hafta dediğin ne ki hemen geçiverir
Ailemin haberi yok tatlım bu çarşamba gideceğiz inşallah.. :)
canım ben kandil için de aramadım.. babasını babalar günü için de aramam.. yani ben kendi anamı babamı kutlamıyorum o yuzden onları da aramam
günübirlik ildışına çıkmıştık ama tatile ilk defa gidiyoruz Antalyaya gideceğiz 4 gece 5gün :)
günübirlik ildışına çıkmıştık ama tatile ilk defa gidiyoruz Antalyaya gideceğiz 4 gece 5gün :)
ya sana bi tavsiyede bulunamadım tatlım yaa bence sevgilinle bi konuş kararsız kaldığın içinhmmm tekrar tekrar aramaya gerek yok dıosun yanıııı...zaten oğulları bıle aramamıs bugun ben daha vefalı cıktım valla 2. haftadan
ya tatlım umarım güzel gider kavgasız dövüşsüz gider döneriz bakalım ben çok kıpır kıpırım hiç yerimde durmam benimki üşengeç davranırsa sıkıntıı :)ahh berceste valla sekerım hayat sana guzel .gez eglen bol bol guneslen bızım yerımızı de guneslenın
ya sana bi tavsiyede bulunamadım tatlım yaa bence sevgilinle bi konuş kararsız kaldığın için
ya tatlım umarım güzel gider kavgasız dövüşsüz gider döneriz bakalım ben çok kıpır kıpırım hiç yerimde durmam benimki üşengeç davranırsa sıkıntıı :)
kızlar bugun kaynanamı aradım kandıl için
yarında babalar gunu yahuuuu tekrar aramam gerekır mı babasıyla konusamadık,sonra demesınler kız hergun hergun arıyo dıye
napıyım soyleyın bakiim
hee bi'de sole bı sorun daha var .benım tenım cok hassas gunese bırden cıktıgın da cayır cayır yanıyorum .
kıpkırmızı oluyorum canımın acısı tam 1 hafta suruyor .en yuksek koruma faktorlu yaglar bıle fayda etmıyor
ben de o yuzden gunese cıkmadan once,2-3 seans solaryum yapardım kı tenımı gunese hazırlardım
o zaman hıc canım yanmıyor .rahat rahat guneslenıyordum .ama solaryuma gırmessem ben
cayır cayır yanar sızlar acır.ee sımdı solaryuma da gıremıyorum sıyah sac nedenınden
off cok morelım bozuk valla .sevgılım de sınırlendı "sen gelmessen ben de arkadaslarla gıderım "dıyor
canım ben denize girerken eskiden (tenim çok hassas) bildiğin üzerime tişört giyer girerdim denize o zaman omuzlarım sırtım yanmazdı şapka takardım yüzüm yanmazdı.. bacaklar güneş altına yatmazsan yanmıyor zaten.. sende güzel bir tişört ve şapka al deniz için olma mı :)
canım yaa o zaman da amele yanıgı dıye bırsey cıkabılır ortaya
oda rısklı .:18:
uzun kollu tişörtü kastettim tatlım
demı canım yaaaa sureklı arıyor demesınler meraklı durumuna da düşmeyeyım, bencede kandıl kutladık ıste yetersekerım kandıllerını kutlaman yeterlı .babalar gununu arama hıc .
zıppırt arıyor dıye laf da yaparlar ,yada kendı kendıne gelın guvey oldu derler
sen cok fazla adım atma onlara .onlar da senı soyle hafta da bı 2 hafta da bı
arıyor ıse,ara sor tabı ama ,onlar hıc aramayıp da sen her ozel gun de ararsan
laf yaparlar .cok meraklı gelın olmaya derler .
sashamiammmmmm bende solaryuma giricem kısa sureligine tatile cıkıcamda hazırlık olsun diye deride soyulma yapmaz solaryum umuduyla bu sefer oyle deniycem kıs solaryumu ama sanırım beyaz tenliler icin oyle oluyormus benimde saclar siyah emin ol cok hos duruyor bronz tende..
bu arada bugun ayakkabıma nazar degdirttiler giydigimilkgunde tabanı cıktı cokda seviyordum yaaaaaaaaaaaaaa
demı canım yaaaa sureklı arıyor demesınler meraklı durumuna da düşmeyeyım, bencede kandıl kutladık ıste yeter
canım neden sıyah saca bronz tenı uygun bulmuyorsun bence hoş ve çekici durur, oncesınde bıraz solaryuma gir, yine yuksek faktorlude bı koruyucu alırsın bir şey olmaz
cnm solaryum soyma yapmıyor tabı dıkkatlı gırmem cok onemlı .yoksa tup patlamısa doner tenın
tatıle hazırlık yapcaksan canım ,4 seans yeter .ılk 5 dakıka gır .2.de 7 dakıka yaparsın .
ama ılk ıkı seansı mutlaka dıkey ayakta gır .yataylar dıkeylere gore daha kuvvetlı makınelar .
ılk seansı yatay da gırersen haslanman kacınılmaz olur tatlım .ben oyle yaparım .
ılk 2 seansı ayakta son 2 seansı da 15 dakıkalarla yatay gırıyorum .
ıkı gun arayla gır .solaryum sonrası bebe yagı kullan .hem koku yapmaz hem de soyulmaz.
aslın da solaryuma gırmeden once bebe yagı surenler de var daha cok bronz yapıyor dıyorlar ama
hıc denemedım .ben hep orada satılan tek kullanımlık paket alırdm .
eger paket bulabılırsın tatım daha ındırımlı olur .paketler genel de 5 seans oluyor .
100 -150 tl gıbı ucret olur
cnm burda kuafor var tanıdık sanırım 3 seansı 45 tl gibi bir ucretmis sorucam yine ben..
ben en cok soyulmakdan nefret ederim ya solaryumu o yuzden istiyorum..bu bilgilendirme iyi oldu canm
bende dovmede var onları kapatmak lazımmıs:26:
45 tl cok ıyımıs canım ,ama saglıklı temız ortam olmasına dıkkat et .
kotu ortamlar da solaryum lekelenmeler yapıyor .
sen yıne solaryum oncesı vucudunu guzelce kesele leke leke olmasın .
dovmeyı kapatma olayını bılmıyorum cnm,
dovmeyı kapatırsan lekelı durmaz mı yaa :26:
ben solaryum gozlugu bıle takmıyorum ,sırf yanlarda kı ınce lastıkler
yuzum de leke iz yapar dıye :) aslın da cok zararlı takmak sart
hee bıde gvencım ıc camasırına cok dıkkat et .aslın da camsrsız gırmemek gerekıyor
ama ız yapmaması ıcın makınenın ıcın de camasırı cıkar derım ben .
ben oyle bı cahıllık yaptım .tanga gıydım ve cıkarmadım
hala popom da tanga ızi vardır :/
yaa canım denızde kı ızxler gecıyordu benım ,ama solaryumda kı gecmedı yaahadi yaaman olsun kız birsey olmaz okdrcktan denize giittigimde daha kotu kalıyor iz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?