- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #12.021
yaa canım denızde kı ızxler gecıyordu benım ,ama solaryumda kı gecmedı yaaatrtık ne yapayım
kabullendım ben de o ızımı
olsun ya dusunsene tanga yerine normal camasır izi olsaydı
tanga izi bence cok seksiolsun ya dusunsene tanga yerine normal camasır izi olsaydı
Canım ne kadar içten davrandın teşekkür ederim.. Bu arada 2 hafta bir izninin olması fena olmuş ama olsun hiç olmamasından iyidir iki hafta dediğin ne ki hemen geçiverir
selam canım napıyosun bakalımmm senin ayrı sorunun var benım ayrııı okudum geçenlerde yazdıklarınıselam kızlaarrr
yoktur diye düşünüyorum canım ya Allahtan benımkinin şampuan takıntısı yok çünkü ben cok sık değiştiririm şampuanımı sadece parfüm konusunda var orflimenın miss o parfümü dışındakileri onun kadar sevmiyo miss o benım kokummuşkızlar bişey sorcam ; hani bu koleston boyanın yanın da kucuk paket halın de bakım kuru
var yaa tek kullanımlık ,hatırladınız mı
hee işte ondan acaba pıyasa da kutu seklın de varmıdır
bakımını gectım de kokusunu cok begenıyorum .tum gun kokusu sacım da kalıyor .
sevgılık de onun kokusuna bayılıyor :)
yoktur diye düşünüyorum canım ya Allahtan benımkinin şampuan takıntısı yok çünkü ben cok sık değiştiririm şampuanımı sadece parfüm konusunda var orflimenın miss o parfümü dışındakileri onun kadar sevmiyo miss o benım kokummuş
kızlar moralim bozuk yaa bugun fatihle telde konusurken o iki kızdan bahsetti kanka gibi konusuyolarmış falan yanı bi şekilde duyarsan vs sorun olmasın bil falan dedi bugunde işteyken çocuğun biri geldi yanıma bi arkadasım senın numaranı istiyo dedi bende olmaz dedim sonra bunu fatihe anlattım sende duyarsan sorun olmasın diye vay efendim neden sevgilim var dememişim gerizekalıymışım ben o da bundan sonra kimseye sevgilim var demeyecekmiş bende dedim tanısmak isterlerse olmaz de o bana yeter..keşke anlatmasaydım ya hay nerden anlattım o konudan başladık tartışmaya bana güvenmediğine kadar geldik ailesine bakmak zorundaymış en az 30 yasına kadar evlilik düşünmüyomuşş vs vs vs hata bende hiç anlatmayacaktım sonradan duyunca kızıyo bi şekilde öğreniyo çünkü
ayrıldık az önce canım bugunkü tartşmamızda aynı evde yaşamak için benı ikna etmek gibi bi düşüncen varsa asla ikna olmam demiştim geçendede ailene hizmet edicem falan demiştim ya bugun annesine hepsini anlatmış annesiyle telde konusturdu bizi annesi ne hizmetçiliği kızım yaptırmazdım senı cok sevmiştim falan dedi eğer aynı evi kabul ediyosan buyur gel ama etmiyosan oğluma karı sana koca çok dedi bende kabul etmem dedim beklerim gerekirse ev ev üstüne olmaz dedim aa tmm öylemi madem oğlumun önünü kapatma falan dedi bende fatihe msj attım annen gerekenleri söyledi bitti hoşçakal diye tmm by by yazmış banahani iki kız cnm
kendileri herseyi soyler sorun yok sen bi sevgilim var degilde olmaz dedigin icin problem yaparlar asıl senin ona guvenmemen lazım bunca zamandır seni bekleten o su erkek milleti cok bencil ya takma kafaya hic soylediklerini .. simdi 30 yasımı bekliycek evlilik icin
ayrıldık az önce canım bugunkü tartşmamızda aynı evde yaşamak için benı ikna etmek gibi bi düşüncen varsa asla ikna olmam demiştim geçendede ailene hizmet edicem falan demiştim ya bugun annesine hepsini anlatmış annesiyle telde konusturdu bizi annesi ne hizmetçiliği kızım yaptırmazdım senı cok sevmiştim falan dedi eğer aynı evi kabul ediyosan buyur gel ama etmiyosan oğluma karı sana koca çok dedi bende kabul etmem dedim beklerim gerekirse ev ev üstüne olmaz dedim aa tmm öylemi madem oğlumun önünü kapatma falan dedi bende fatihe msj attım annen gerekenleri söyledi bitti hoşçakal diye tmm by by yazmış bana
bitti diyen bendim ama annesine her sylediğimi anlatarak bu durumu o göze aldı çocuk gibi gitti annesne şikayet etti resmen böyle saçmalık olamaz aşkından ölsem gene ben msj atmam artık.......ben mecbur değilim ailesiyle yaşamaya bide bana diyo ki annesi diyomuş şimdi evlenmek isterse bizimle yaşayacak ama kabul etmezse bizimle yaşamayı sen iyi bi işe girene kadar bekleyecek annesi hiçte öyle demedi bana valla ben hatta alttan aldım beklerım ben gerekirse 10 sene dedim ayırmam ben kızım ikiniz çalışsanızda geçinemezsiniz olmaz dediayy cnm cok uzuldum ya
ama haklısın canım benim kimse boyle bir mecburiyet altında olmak istemez ne demek ya bizle yasıycaksan yasa yoksa ogluma karı sana koca cokoglunun onunumu kapatıyomussun oglu senin kısmetlerini engelledi ya kimse aileyle yasamak isteemz bu zamanda ev ev ustune olmuyor haklısın erkek arkadasınında sana by by yzması ayrıca bir sacmalık bu kadar kolaymı insan arar bir konusur yani annesi ne derse o heralde cnm sıkma canını senlik bir durum yok ortada zaten bence pisman olur bu kdr klay vazgcetigi icin cozum yolu aramaktansa ayrılmayı goze almıs hemen
bitti diyen bendim ama annesine her sylediğimi anlatarak bu durumu o göze aldı çocuk gibi gitti annesne şikayet etti resmen böyle saçmalık olamaz aşkından ölsem gene ben msj atmam artık.......ben mecbur değilim ailesiyle yaşamaya bide bana diyo ki annesi diyomuş şimdi evlenmek isterse bizimle yaşayacak ama kabul etmezse bizimle yaşamayı sen iyi bi işe girene kadar bekleyecek annesi hiçte öyle demedi bana valla ben hatta alttan aldım beklerım ben gerekirse 10 sene dedim ayırmam ben kızım ikiniz çalışsanızda geçinemezsiniz olmaz dedi
ayrıldık az önce canım bugunkü tartşmamızda aynı evde yaşamak için benı ikna etmek gibi bi düşüncen varsa asla ikna olmam demiştim geçendede ailene hizmet edicem falan demiştim ya bugun annesine hepsini anlatmış annesiyle telde konusturdu bizi annesi ne hizmetçiliği kızım yaptırmazdım senı cok sevmiştim falan dedi eğer aynı evi kabul ediyosan buyur gel ama etmiyosan oğluma karı sana koca çok dedi bende kabul etmem dedim beklerim gerekirse ev ev üstüne olmaz dedim aa tmm öylemi madem oğlumun önünü kapatma falan dedi bende fatihe msj attım annen gerekenleri söyledi bitti hoşçakal diye tmm by by yazmış bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?