Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

olsun ya dusunsene tanga yerine normal camasır izi olsaydı

hahah evet o daha rezıl olurdu .gven benım ılk popom da 3-4 tanga cızgılerı olmustu

o da nasıl oldu anlatayım .solaryuma her gırdıgım de tangayı aynı yonde ayarlıyamıyorum sonuc da

bı tarafa kayıyor ılla kı .sonuc 3-4 cızgı .bı de kıpkırmızı olmustum o uc dort cızgı cok komık oluyordu

neyse kı onlar gıttı de tek cızgı kaldım ben bu sefer tanga degıl de c string gıycem .

daha ıyı ız yapmaz .

Canım ne kadar içten davrandın teşekkür ederim.. Bu arada 2 hafta bir izninin olması fena olmuş ama olsun hiç olmamasından iyidir iki hafta dediğin ne ki hemen geçiverir

=) ahh ahh sen onu gel bir de bana sor akşam geç çıkıyor o saatten sonra taksiyle dönmem gerekiyor o gelse yanıma onun da taksiye binmesi lazım cep dayanmaz... iş yerinde de rahatsızlık veriyomuşum gibi gelio patronlara seni çağırmaya kalksam diyor eh iş yeri bu haklı bir şey de diyemiyorum. bu aralar böyle ben de patlamaya başladım o da trip atıp duruyosun napim napim hatunnnn olmaya başladı ama anlatacağız inşallah =)

Son düzenleme:
kızlar bişey sorcam ; hani bu koleston boyanın yanın da kucuk paket halın de bakım kuru

var yaa tek kullanımlık ,hatırladınız mı

hee işte ondan acaba pıyasa da kutu seklın de varmıdır

bakımını gectım de kokusunu cok begenıyorum .tum gun kokusu sacım da kalıyor .

sevgılık de onun kokusuna bayılıyor :)

yoktur diye düşünüyorum canım ya Allahtan benımkinin şampuan takıntısı yok çünkü ben cok sık değiştiririm şampuanımı sadece parfüm konusunda var orflimenın miss o parfümü dışındakileri onun kadar sevmiyo miss o benım kokummuş

ay uzuldum valla sımd yaa cok begenıyorum onun kokusunu .

benımkinın de sampuan takıntısı yoktur ama ,o da o bakım kurunun

kokusunu cok begendı .ama parfum takıntısı onda da bende de vardır .

ben de parfumunu degıstmesıne ızın vermem o da bana ızın vermez

kızlar moralim bozuk yaa bugun fatihle telde konusurken o iki kızdan bahsetti kanka gibi konusuyolarmış falan yanı bi şekilde duyarsan vs sorun olmasın bil falan dedi bugunde işteyken çocuğun biri geldi yanıma bi arkadasım senın numaranı istiyo dedi bende olmaz dedim sonra bunu fatihe anlattım sende duyarsan sorun olmasın diye vay efendim neden sevgilim var dememişim gerizekalıymışım ben o da bundan sonra kimseye sevgilim var demeyecekmiş bende dedim tanısmak isterlerse olmaz de o bana yeter..keşke anlatmasaydım ya hay nerden anlattım o konudan başladık tartışmaya bana güvenmediğine kadar geldik ailesine bakmak zorundaymış en az 30 yasına kadar evlilik düşünmüyomuşş vs vs vs hata bende hiç anlatmayacaktım sonradan duyunca kızıyo bi şekilde öğreniyo çünkü

hani iki kız cnm

kendileri herseyi soyler sorun yok sen bi sevgilim var degilde olmaz dedigin icin problem yaparlar asıl senin ona guvenmemen lazım bunca zamandır seni bekleten o su erkek milleti cok bencil ya takma kafaya hic soylediklerini .. simdi 30 yasımı bekliycek evlilik icin

Son düzenleme:
ayrıldık az önce canım bugunkü tartşmamızda aynı evde yaşamak için benı ikna etmek gibi bi düşüncen varsa asla ikna olmam demiştim geçendede ailene hizmet edicem falan demiştim ya bugun annesine hepsini anlatmış annesiyle telde konusturdu bizi annesi ne hizmetçiliği kızım yaptırmazdım senı cok sevmiştim falan dedi eğer aynı evi kabul ediyosan buyur gel ama etmiyosan oğluma karı sana koca çok dedi bende kabul etmem dedim beklerim gerekirse ev ev üstüne olmaz dedim aa tmm öylemi madem oğlumun önünü kapatma falan dedi bende fatihe msj attım annen gerekenleri söyledi bitti hoşçakal diye tmm by by yazmış bana

ayy cnm cok uzuldum ya
ama haklısın canım benim kimse boyle bir mecburiyet altında olmak istemez ne demek ya bizle yasıycaksan yasa yoksa ogluma karı sana koca cok oglunun onunumu kapatıyomussun oglu senin kısmetlerini engelledi ya kimse aileyle yasamak isteemz bu zamanda ev ev ustune olmuyor haklısın erkek arkadasınında sana by by yzması ayrıca bir sacmalık bu kadar kolaymı insan arar bir konusur yani annesi ne derse o heralde cnm sıkma canını senlik bir durum yok ortada zaten bence pisman olur bu kdr klay vazgcetigi icin cozum yolu aramaktansa ayrılmayı goze almıs hemen

bitti diyen bendim ama annesine her sylediğimi anlatarak bu durumu o göze aldı çocuk gibi gitti annesne şikayet etti resmen böyle saçmalık olamaz aşkından ölsem gene ben msj atmam artık.......ben mecbur değilim ailesiyle yaşamaya bide bana diyo ki annesi diyomuş şimdi evlenmek isterse bizimle yaşayacak ama kabul etmezse bizimle yaşamayı sen iyi bi işe girene kadar bekleyecek annesi hiçte öyle demedi bana valla ben hatta alttan aldım beklerım ben gerekirse 10 sene dedim ayırmam ben kızım ikiniz çalışsanızda geçinemezsiniz olmaz dedi

onane ya ayırmazmıs olurmu boyle birsey bide bildigim kadarıyla erkek kardeside vardı dimi sevgilinin ..onlarla birlikte yasamak kolaymı ya sonra bulcagı kız cok kabul eder beklesin

Son düzenleme:

kuzumm çok üzüldüm yaa
Nasıl oldu birden bu kadar olumsuz gelişme ya
annesine de sinir oldum ya. 24 yaşına gelmiş bir adamın hayatına annesi nasıl bu şekilde müdehale edebilir ki. Çok sinir bozucu gerçekten. Bence sevgilin bu durumdan pişman olacak vakit geçtikçe canım. Şu an herşey üst üste geldiği için öyle cevap vermiştir diye düşünüyorum:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…