Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

valla canım boyle anne sozunden cıkmayan erkeklerle evlilik zor zaten ya annesine biz ayrı evde oturcaz dese annesi zaten sana gelipde bunları demez demekki annesine birsey diyemiyo anne ne derse o iyi gorsun bakalım dur sen sonra sonra oturur icine bu pismanlıgını yasar

onane ya ayırmazmıs olurmu boyle birsey bide bildigim kadarıyla erkek kardeside vardı dimi sevgilinin ..onlarla birlikte yasamak kolaymı ya sonra bulcagı kız cok kabul eder beklesin
belki kabul edeni bulur ama şimdiden o kızcağıza acıyorum madem öyle düşünüyolar o mantığına göre ailesine göre birisini bulsun bende kendime göre kendi ayakları üzerinde durabilen ailesinin benım yerimi bildirecek olan bi erkek bulurum anneside dedi zaten ya sana koca cok diye

aynen ya çocuk gibi şikayet etti annesine beni anneside bi güzel azarladı telefonda ben anneme anlatmıyorum mesela çoğu şeyi bugun olanlarıda anlatamam bi anlatrısam varya olur barışırsak aşkımdan ölüyorum desem geber der annem öyle inatçıdır

sanmıyorum pişman olacağını zaten pişman olsada herşeyi mahvetti ki annesi neler dedi telefonda hakaret etmedi tmm ama resti çektik birbirimize sonuçta çok büyük bi aşkı kendi elleriyle bi köşeye attı bi daha asla ve asla benım kadar herşeyine katlanan onu seven birisini bulamaz bende seveceğim birisini bulamam tabiki

olur cnm gorursun arar yine seni..herseyden ote cnm sevecegim birisini bulamam deme suan oyle dusunmen gayet dogal ama emin ol ileride yine olur herseyin hayırlısı simdi kafanı dinle kendini uzmemeye calıs senden yana bir yanlıs yok boyle dusun

ailesine bizim aramızda geçen konusmaları anlatması başlı başına bi hata zaten öte yandan ben aynı evi kabul etmek zorunda değilim bu konuda bana rest çekilmeside ayrıca bi hata benım vicdanım rahat ama onun asla rahat olmayacak..

semiramis neler yaşamışsın neler olmuş böyle keşke ilk sana aynı ev muhabbetini açtığında arasaydın kadını ya arap saçına dönmüş herşey..
fatihede inanamıyorum yani.. çok ayıp etmiş.. bence onu annesi işlemiş ince ince kıvama gelincede konuşmak istemiş seninle telde yoksa bu cesareti bulamazdı.. fatihi senin onu oyaladığına inandırmış ki istediğini söyleyebildi sana.. üzülme dicem ama üzüleceksin biliyorum tatlım.. şunu söyleyebilirim sen hiçbi şekilde hatalı değilsin için rahat olsun birde gayet güzel akıllı bi kızsın o üzülsün seni üzdüğüne kırdığına..

ben hayatımda hep üzülmeye alıştım zaten şimdi canm yanıyo ama bunada alışıcam elbet buarada malum sitede yazdını yazayım bak

Yeni bir hayat, yeni bir umut ve yeni bir gelecek umarım hakkımda en hayırlı ve dogru kararı vermisimdir teşekkürler yaşattığın hersey için yolun ve yolum acık olsun.

uzun süreli ilişkisi olupta ciddi adım atamayan biride benim uzun süre buraya yazmak istedim bugune kısmet oldu
7,5 senedir bir ilişkim vardı vermem gereken tüm emeğimi verdim bekledim ama bugun itibariyle bitti kaç sene beklersen bekle nasip mi diyeyim bilmiyorum olmayınca olmuyor şuan daha yazamıyorum ama en son bir arkadaşında bitirdiğini okudum şuan onu çok iyi anlıyorum bende bugün ayrıldım emeklerimin hepsi çöpe

Son düzenleme:
kıyamam yaa benım senın kadar uzun değil ama genede yıllarımı verdim ona güvendim ama asla güvenmemeliymişim

Kızlar uzun zamandır girmiyorum bu topiğe.
Deli gibi ders çalışmam lazım çünkü.
Nasılsınız?
Semiramis ilişkin bitti mi? yanlış mı okudum?

buraya mutlu bir adım atmaya yakın zamanda yazmayı düşünüyordum ama bu noktayı koyduğumu yazdım bitmesine değilde kırmasına üzüldüm acımı acıtanda bu galiba
bende yaptığı hareketlere şaşırdım yanı kendisiyle tartışıpta bitti deseydik gene üzülürdüm ama şokta olmazdım suan hala şoktayım çocuk gibi annesine şikayet etti benı resmen benım tanıdğım bildiğim mert fatihe bu hiç yakışmadı

Üzülme diyeceğim ama boş.

Hakkında en hayırlısı olsun.
amin sağol canımm napıcağımı bilmiyorum yanına gitme planları yaparken bu duruma geldik barışmamız zor barışsakta ailesinin düşünceleri ortada benım düşüncemde ortada yanı yine bi sonuç elde edemeyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…