Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

semiramis canım çok üzüldüm inan ki

senden bu kadar kolay kopup malum sitelere yolun açık olsun yazabilen birinin sevgisi yalanmış demekten başta bir şey gelmiyor aklıma çok ama çok ayıp etmiş
durumları ne kadar zayıf olursa olsun sevgilinin aldığı maaşa göre uygun kiralık bir ev mutlaka bulunurdu bu zamanda kayınvalide ile aynı evde yaşayan mı kaldı ya
hiç üzülme canım o elbet bir gün hatasını anlar senin hiçbir suçun yok arayıp sorma sakın

sana laf mı yolluyo yani ya madem öyle neden oyaladı seni senelerce.. hem suçlular hem güçlü.. boşver canım sen daha iyisine layıkmışsın cidden..

öncden annesi diyodu fatih tek basına geçindiremez senınde çalışman lazım falan diye bugunde dedim ben çalışıyorum evlenincede çalışıcam olmaz ikiniz çalışsanızda olmaz diyo yanı düşüncemde haklı çıktım amaç maddi değil sadece aynı evde yaşamak amaç

lütfen ağlama üzülme canım
boşver onlar kaybeder kim kabul eder bu zamanda aynı evde yaşamayı
bırak yaa inan üzüldüğüne bile değmez

sana laf mı yolluyo yani ya madem öyle neden oyaladı seni senelerce.. hem suçlular hem güçlü.. boşver canım sen daha iyisine layıkmışsın cidden..
evet laf yolluyo canım..ben kendımı övmek değil hepiniz sevgililerinz için eminim fedakarlıklar yapmışsınızdır ama benım gibisini yerde gökte arasa bulamaz buna okadar eminimki ben onun için herşeyi yaptım hep sustum alttan aldım bekledim kaprisini nazını çektim asla kimseye yan gözle bakmadım bugun numaramı istedilerde olmaz dedim diye bile suçlu oldum sevgilim var diyecekmişim ya sonuçta olmaz demişim kim olduğunu bile sormadım çocuğun direk olmaz dedim

Zaten fedakarlık yaparsan acı çekersin.
Ve sana 'gerizekalı' demiş olması da, çok saygısız bir davranış.
Bana babam gerizekalı dedi diye ortalığı yıktım ben.
Kimseye kendini ezdirme.
Üstteki mesajımda dediğim gibi, kesinlikle geri dönmek isteyecek sevgilin.

lütfen ağlama üzülme canım
boşver onlar kaybeder kim kabul eder bu zamanda aynı evde yaşamayı
bırak yaa inan üzüldüğüne bile değmez
ben ikimiz içinde istememiştim aynı evde yaşamayı aramızda saygı sevgi hzur kalmayacaktı özel hayatımız kalmayacaktı karı koca hayatımızı bilemeyecektik ama anlamadı olsun inşallah bundan sonra aynı evde yaşmayı kabul eden bi kız bulurda beni anlar

boşver tatlım o pişman olacak ama umarım geç olmaz.. üzme kendini fazla..

çooook kırgın ve çooook şaşkınım yaaa mantıklı bi insan zaten herşeyi annesine yetiştirmz ki bide benı ilk aradıgında anneme söyle bana söylediklerini falan dedi bende olmaz şimdi saçmalama falan dedim hoparlör açık zaten her konustuğunu duyuyo suanda dedi ben şok tabi

Seni hiç haketmemiş zaten.

Boşver ne hali varsa görsün.

İlerde barışmak isterse de barışma.

Galiba ayrı evin maddi yükünden kurtulmak için bahane aramış.
Günahını almak istemiyorum ama bana öyle hissettirdi.

Seni hiç haketmemiş zaten.

Boşver ne hali varsa görsün.

İlerde barışmak isterse de barışma.
zaten bana dönerse bile ailesi karşı çıkacak bunu göze alabiliyosa döner ki o anne kuzusu bugun bunu cok iyi anladım onun yüzünden herşey berbat oldu 4 bucuk yıllık geçmişimiz hayallerimiz umutlarımız geleceğimiz herşeyi elleriyle mahvetti

semiramis canım benim...o seni hiç hak etmemiş inan.yaptığı çok büyük terbiyesizlik.üzülme hiç.sen kaybetmedinki o kaybetti...
evet o kaybetti bunu suan anlaamayabilir ama zamanla anlayacak ben onun için annemi bırakıp gebzeye gidicektim ama o annesini 2 mahalle öteye bırakıp gelemedi aramızdaki fark bu işte

Galiba ayrı evin maddi yükünden kurtulmak için bahane aramış.
Günahını almak istemiyorum ama bana öyle hissettirdi.
ailesinin düşüncesi kesinlikle isterse piyango vursun bize genede aynı evde yaşamak buna kalıbımı basarım..bugun diyo ki bide aynı evde yaşarız sen çalışırsın fatih çalışır sabah kahvaltını yaparsın aksam yemeğini yersin falan filan...

semiramis

canım suan yazdıklarını okuyunca cok öfkelendım...

kesinlikle kurtuldugunu dusunuyorum

kendıne guvenı olmayan , sevdıgıne her koşulda sahıp cıkamayan, zoru gorunce hemen by by dıyen ana kuzusu bır tıpten ne bekleyebılırsın..

sakın dönme canım,dönsen bıle olmaz cunku uyuşmuyor mantıklar,sen gayet mantıklı,aklı selim,fedakar,gözü kara bır kızsın ama sevgılın üzgünüm ama korkagın teki

canım suan uzulursun ama ınan 1 ay sonra acı hissetmezsın yawas yawas mantıgın konusmaya baslar

onlarda kendılerıne aynı evde yasamayı kabul eden 16-17 yasında gozu acılmamıs saf bı kızcagız bulurlar belkı onları maddı masrafa sokmayacak ve hızmetlerını yapacak

Allah ım yaaa cok sinirlendım, kurtulmussun kesınlıkle ınan bana....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…