Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

semıramıs bebegım neler olmus boyle yaaa

ayy nasıl sınrılendırdırdı annesı denen benı

ama semıramıs sana ne dedım ben,fatıhe o kelımeyı

kullanma dedım .sen kotu nıyetınden soylemıyorsun ama

karsı taraf onu yanlıs anlamaya zaten meyıllı

erkeklerın hepsı ana kuzusudur

senın annene hızmetcılık yapamam ben dersen eger

hemen kıl kapıyorlar .alttan alttan gırıcektın kanına

bırden keske soylemeseydın .

ama ne olursa olsun sana annesının bunları soylemeye hakkı yok

fatıhın onunu kapamayacakmıssın bak bak

fatıh senden bır tane bulursa tabı

cok sevmiştim onu keşke böyle olmasaydıı keşke o da benı benım onu sevdiğim gibi sevebilseydi kızlar benım moralim cok bozuk işten çıkıp yazlığa gitmek istiyorum ama annem tutturmuş onlar çıkış vermeden sen çıkma diye ama bana çıkış verecekleri falan yok zaten geçici bi işti bu sezonluktu yanı suan olmasada 15 gune en geç çıkış alıcam ama anneme anlatamıyorum ben biraz hava almak istiyorum

dediğin gibi belkide hataydı o söylediğim ama fatihin bunu annesine yetiştirmesi resmen benı şikayet etmesi benım yaptığımdan daha büyük bi hata..bende şimdi onları anneme şikayet edeyim bakalım hosuna gider mi çocuk muyuz ya yirmiyi geçkin olgun insanlarız..fatihin kanına ben giremezdim 2 yıldır giremediysem bundan sonra asla giremezdim üstüne bide bana guvenmiyomuş evlilik konusunda lafa baksana gitsin daha iyilerini bulsun madem

eger 15 gun sonra zaten cıkacaksan sımdıden cıkabılırsın aslında cunku kolay değil bende yasadım zor bı dönem,şuan olayın şokundasın emınım.
her zaman bir kişi diğerine gore daha cok sevıyor galıba ve sevılen şımarıyor karsıdakını üzüyor,ama hakıkaten sevseydı senın gıbı yureklı olsaydı suan bunları konusmuyor olacaktık canım
hüzünlü şarkılar dinleme,oyalamaya calıs kendını,al bı kagıt kalem artılarını eksılerını yaz emınım eksıler fazla cıkacak mantıgını konustur kendını sakinleştir
tatlım hakkında hayırlısı olsun

evet enınde sonunda çıkarılıcam hatta en fazla 1 hafta sürer diyolar ama annem illa çalışş bu moralle yarın nasıl çalışıcam bilmiyorm kendimi nasıl işe vericem aklım almıyo şoktayım sadece ayrıldığımız ıcın değil bugunkü yaptıkları benı cok şaşırttı

semiramis canım neler olmuş öyle ya. Uzun zamandır bir araya gelemiyoduk sizi online görünce ii şeyler beklerken kötü haber geldi. Nasıl uyuz oldum o anneye ya bu nasıl bir cadılıktır. Allah korumuş gene seni canım bak evlenince işler çok fena olabilrdi ayrılık olayı ozaman bin kat daha zor. Sevgilinde gerçek yüzünü belli etmiş allahın sevdiği kuluymuşsunda yol yakınken görmüşsün gerçek yüzlerini

canım cok acıyo ama

canım cok acıyo ama

Canım benim ya... Çok iyi anlıyorum seni insanın gülesi bile gelmiyor aylarca... Ama emin ol geçmeyecek birşey değil. Sen kararının arkasında dur arkadaşım ne o çocuktan sana koca nede ailesinden bi aile olurmuş sana.Yüzün yeniden gülecek canım belki bir kaç ay sürer ama bir ömür eziyet çekmekten emin ol çok iyidir

şaşkınlığım hem ilişkinizin böyle sonuçlanmasına hemde fatihin karı gibi annesine her lafı yetiştirmesine ( afedersin ama öyle yapmış )
zaten söylediklerimi annesine söylemesi benı acayip şaşırttı ama kendine ve bana yaptı aslında bundan sonra gerçekten pişman olup dönsede hiçbişey eskisi gibi olmaz

zaten söylediklerimi annesine söylemesi benı acayip şaşırttı ama kendine ve bana yaptı aslında bundan sonra gerçekten pişman olup dönsede hiçbişey eskisi gibi olmaz

geri dönse eskisi gibi olmaz diyorsun canım ama huylu huyundan vazgeçmez diye bi laf var.
fatihin hal ve hareketlerinin değişmesi gerek. bu olmadıkça sizin mutlu bi beraberlik yaşamanız kolay olmaz zor demiyorum kolay olmaz diyorum çünkü fedakarlık yapan hep sen olursun değişim olmazsa

Sana katılıyorum canım.Huylu huyundan vazgeçmez diye bir atasözümüz vardır bu çok doğru burdan konuşmak belki kolay ama semiramis inan sen en doğrusunu yapmışsın. Sakin kafayla olumlu olumsuz tüm şeyleri bir düşün biraz olsn içini serinletip seni teselli edecektir..

inşallah dediğin gibi olurr çıkmadan önce bana söylediği bi söz geldi aklıma ' birkere benim ol seni şu dünyada hiçbirşey hiçkimse benden alamaz' demişti

bugun cok mantıksızca kendisine yakışmayacak şekilde davrandı belki bana hiç msj atmayacak ama emınımki gece yastığa başını asla rahat bi şekilde koyamayacak bugünü hiç unutmayacak o da ben de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…