- 31 Mart 2008
- 8.769
- 1.121
- 373
- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #12.101
dediğin gibi belkide hataydı o söylediğim ama fatihin bunu annesine yetiştirmesi resmen benı şikayet etmesi benım yaptığımdan daha büyük bi hata..bende şimdi onları anneme şikayet edeyim bakalım hosuna gider mi çocuk muyuz ya yirmiyi geçkin olgun insanlarız..fatihin kanına ben giremezdim 2 yıldır giremediysem bundan sonra asla giremezdim üstüne bide bana guvenmiyomuş evlilik konusunda lafa baksana gitsin daha iyilerini bulsun madem
bugun cok mantıksızca kendisine yakışmayacak şekilde davrandı belki bana hiç msj atmayacak ama emınımki gece yastığa başını asla rahat bi şekilde koyamayacak bugünü hiç unutmayacak o da ben de
ben çektiğimde hiç bi zaman benm tarafıma gelmedi neyazıkki ben ne desem mantığıyla baktı ama annesi bişey deyince tek doğru o oldu mantıklı düşünse aynı evde yaşamayı zaten benden önce o istemeyecek ama naparsın iştecanım yaa erkeklerın emın ol hepsı aynı .hepsı o kadar yonetılmeye musaıt varlıklar kı .
sen cekersın bır tarafa gelır ,sonra anası ceker bır tarafa oraya gıder,oyle varlıklar bunlar
kac yasına gelırlerse gelsınler hep cocuklar.
o yuzden bunlara annelerınden hıc sıkayet etmeyeceksın .
sen haklı olarak sıkayet edersın ama ,onlar lafı baska yere cekıp
senı suclu ılan ederler .canım o cok pısman olacak donecek de sen merak etme
evet dogru canım hakkımızda hayırlısı...sıkma canını canım herşey olucağına varır
kızlar ben cıkayım sabah erken kalkıcam 8-4 çalışıyorum uyumaya çalışayım buaksam yanımda oldugunuz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim inşallah hepimiz cok mutlu oluruzz görüşmek üzere
ben çektiğimde hiç bi zaman benm tarafıma gelmedi neyazıkki ben ne desem mantığıyla baktı ama annesi bişey deyince tek doğru o oldu mantıklı düşünse aynı evde yaşamayı zaten benden önce o istemeyecek ama naparsın işte
iyi geceler tatlım...
kızlar bu ızelın drakula sarkısına hasta oluom yaaa cok komıkbayıldım
zuahahhaakızlar gecen sandalet aldım bitane cok guzel ya
bu sarkının gunduzlri uyuyor geceleri vampir gibi kısmı bana yazılmıs
kızlar benımkıyle telde konusurken arkadasım arıyor canm sonra arıyım senı dedı daha da aramadı meşe herif yaaa
ayy sorma arkadasımmeşe olmayan erkek var mı gııııı
kızlar benımkıyle telde konusurken arkadasım arıyor canm sonra arıyım senı dedı daha da aramadı meşe herif yaaa
ayy sorma arkadasım
şimdde mesaj attım cewap yok uyudu zaar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?