Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

canım yaa erkeklerın emın ol hepsı aynı .hepsı o kadar yonetılmeye musaıt varlıklar kı .

sen cekersın bır tarafa gelır ,sonra anası ceker bır tarafa oraya gıder,oyle varlıklar bunlar

kac yasına gelırlerse gelsınler hep cocuklar.

o yuzden bunlara annelerınden hıc sıkayet etmeyeceksın .

sen haklı olarak sıkayet edersın ama ,onlar lafı baska yere cekıp

senı suclu ılan ederler .canım o cok pısman olacak donecek de sen merak etme

bugun cok mantıksızca kendisine yakışmayacak şekilde davrandı belki bana hiç msj atmayacak ama emınımki gece yastığa başını asla rahat bi şekilde koyamayacak bugünü hiç unutmayacak o da ben de

derdin çok yeni acın çok taze biliyorum
fakat şunu aklından hiç çıkarma en zor anlarında hep bu söz aklına gelsin.

zaman herşeyi unutturur. hayatımızdan neler akıp geçti ki şu an düşünsen hangisi aklında ya da aklına gelenlerden hangisi içini acıtıyor ?

sevgilinin iyi hareketleri güzel sözleri beraber mutlu zaman geçirdiğiniz günler aklına gelir tam da bu anda... bunlar içini acıtır.
fakat bu sana görünen kısım....
görünmeyen kısımda sana yaptığı kötülükler var. gözlerini kapat ve görünmeyen kısımı gör. tam istediğin ilaç orda acını geçirecek olan bu

ben çektiğimde hiç bi zaman benm tarafıma gelmedi neyazıkki ben ne desem mantığıyla baktı ama annesi bişey deyince tek doğru o oldu mantıklı düşünse aynı evde yaşamayı zaten benden önce o istemeyecek ama naparsın işte

kızlar ben cıkayım sabah erken kalkıcam 8-4 çalışıyorum uyumaya çalışayım buaksam yanımda oldugunuz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim inşallah hepimiz cok mutlu oluruzz görüşmek üzere

cnm donse bıle kı kesın donecek

kopekler gıbı surundurmeden asla kabul etme

aklını basına toplasın

semiramis canın çok sıkkın,çok üzülüyosun biliyorum.umarım hiç bişey düşünmeden uyuyabilirsin bu gece.yarın bu yazdıklarımı okuyacağını biliyorum.evet belki şuan canın çok yanıyo.belki bugün ağladın yarın ağlıycaksın belki 1 ay 1 sene ağlıycaksın.ama geçicek...Allah bize dayanamayacağımızdan fazla acı vermezmiş.ben yazdıklarını okuyunca anladımki o seni hiç hak etmemiş.ve evlensen bile bence o kişilikte bi insanla asla mutlu olamazmışsın...düşünsene belki şimdi 1 sene ağlıcaksın en fazla ama o zmn hayatın boyunca ağlıycaktn.sana değer verse senin düşüncelerin onun için önemli olurdu.hepimiz annemizi seviyoruz,bunu inkar etmiyoruz.bi anneye düşkün olmak var bide ana kuzusu olmak var.seninki tam anakuzusu...nası yetiştirmiş her şeyi...bence keşke bitmeseydi şöye olsaydı böyle olsaydı deme.iyiki bitmiş de.kurtuldum de.emin ol karşına senin kıymetini bilicek biri çıkıcaktr.o seni hiç hak etmemişki kuzum.daha evlenmeden bunları yapan evlendikten snra kimblr neler yapardı...yine annesine her şeyi yetiştrmeye devam ederdi.huzurunuz olmazdı...lütfen üzülme.her şey geçiyo,her acı diniyo...geçmişime dönüp baktığımda kimler için ağlamışım diyorum o kdr pişmanımki...lütfen ağlama.o seni hiç hak etmemiş.bunu bil yeter canım benim...

Son düzenleme:
kızlar benımkıyle telde konusurken arkadasım arıyor canm sonra arıyım senı dedı daha da aramadı meşe herif yaaa

benımkı de ılk yardım gıbı tum arkadasların sıkıntısına kosmuyor mu benı delı edıyor resmen yaa

arkadasının annesı hastalanmıs hastaneye kaldrmıslar

kadın suan da yı kotu bı durum yok

gıttı yanın da beklıyor .ya bı gecmıs olsun denılır gıdılır dımı

basını beklemek de ne anlamıyorum yaa .

bı arkadasından kurtuluyorum dıgerı basıma turuyor

bıktım bunun artık arkadaslarından .obur salaktan kurtuldum sımdı de

bua rkadası cıktı basıma .manıtası gıbı 24 saat telde konusup duruyorlar

ayy sorma arkadasım
şimdde mesaj attım cewap yok uyudu zaar

aynen ya geçen benimkine bi fantazimden bahsedeyim dedim ayy bi gırgır bi şamata
bende sustum sustumm öküzzz dedimmmmm (bu da karşımda katılıyo gülmekten o anda)
demede dur yani dedim sonrada odunnnnn dedim
sana cilve milve yapılmaz dedim ama ikimizde yerlerdeyiz gülmekten o anda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…