- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #12.121
kızlar gecen sandalet aldım bitane cok guzel ya
bu sarkının gunduzlri uyuyor geceleri vampir gibi kısmı bana yazılmıs
ay evet yaaa o uzuuuuun tel konusmaları benıde hasta edıyorbenımkı de ılk yardım gıbı tum arkadasların sıkıntısına kosmuyor mu benı delı edıyor resmen yaa
arkadasının annesı hastalanmıs hastaneye kaldrmıslar
kadın suan da yı kotu bı durum yok
gıttı yanın da beklıyor .ya bı gecmıs olsun denılır gıdılır dımı
basını beklemek de ne anlamıyorum yaa .
bı arkadasından kurtuluyorum dıgerı basıma turuyor
bıktım bunun artık arkadaslarından .obur salaktan kurtuldum sımdı de
bua rkadası cıktı basıma .manıtası gıbı 24 saat telde konusup duruyorlar
kııızzzz ne fantazısı bızede anlatta bızde yapak acıkaynen ya geçen benimkine bi fantazimden bahsedeyim dedim ayy bi gırgır bi şamata
bende sustum sustumm öküzzz dedimmmmm (bu da karşımda katılıyo gülmekten o anda)
demede dur yani dedim sonrada odunnnnn dedim
sana cilve milve yapılmaz dedim ama ikimizde yerlerdeyiz gülmekten o anda
benımkı de ılk yardım gıbı tum arkadasların sıkıntısına kosmuyor mu benı delı edıyor resmen yaa
arkadasının annesı hastalanmıs hastaneye kaldrmıslar
kadın suan da yı kotu bı durum yok
gıttı yanın da beklıyor .ya bı gecmıs olsun denılır gıdılır dımı
basını beklemek de ne anlamıyorum yaa .
bı arkadasından kurtuluyorum dıgerı basıma turuyor
bıktım bunun artık arkadaslarından .obur salaktan kurtuldum sımdı de
bua rkadası cıktı basıma .manıtası gıbı 24 saat telde konusup duruyorlar
ay evet yaaa o uzuuuuun tel konusmaları benıde hasta edıyor
kııızzzz ne fantazısı bızede anlatta bızde yapak acık
ya bende sinir oldum bugün bi olaya.. bu bugün moralim sıfır dedi neden dedim akşam anlatırım dedi..
anlattı az önce bugün bütün erkek arkadaşlarıyla buluşmuştu hepsi üstüne gitmiş yok sen ipleri eline vermişsin yok facede senin sayfanda güzel şeyler var onda yok sen tek taraflı yaşıyo gibi duruyosun bu ilişkiyi.. yok olurda ayrılırsanız geriye döndüğünde hiç arkadaşını bulamazsın sen.. buda kavga etmiş onlarla, siz ne karışıyosunuz bizim ilişkimiz diye tartışmış bitanesiyle..
ne var bunda yaaa arkadaslarıda neye dıkkat etmıs yarabbımya bende sinir oldum bugün bi olaya.. bu bugün moralim sıfır dedi neden dedim akşam anlatırım dedi..
anlattı az önce bugün bütün erkek arkadaşlarıyla buluşmuştu hepsi üstüne gitmiş yok sen ipleri eline vermişsin yok facede senin sayfanda güzel şeyler var onda yok sen tek taraflı yaşıyo gibi duruyosun bu ilişkiyi.. yok olurda ayrılırsanız geriye döndüğünde hiç arkadaşını bulamazsın sen.. buda kavga etmiş onlarla, siz ne karışıyosunuz bizim ilişkimiz diye tartışmış bitanesiyle..
ay bızde no fantazı no cilve ayol.kedı kopek gıbıydık uzun zamandır,ama buaralar benı sevındırıyor ona bı süprüz yapabılırımne sandın kızım denizde kum bende faztazi o an aklıma gelen şeyler işte
ayıpsın sen bana sor bana sana söyliyim
şaka yapıyorum ya öyle çok fantazik bişi değildi normal bişiydi ama işte bizimki şakaya vurdu hıhhh bulur bir daha fantazi
ne var bunda yaaa arkadaslarıda neye dıkkat etmıs yarabbım
ay bızde no fantazı no cilve ayol.kedı kopek gıbıydık uzun zamandır,ama buaralar benı sevındırıyor ona bı süprüz yapabılırım
ne var bunda yaaa arkadaslarıda neye dıkkat etmıs yarabbım
ay bacııııım ne hoşşşşşseninki ciddiye biniyor kızım sen aartıkkk kendi yatak odanızda gösterirsin o fantazilerini
benim daha yolum uzun benim ki bana seni 26 yaşında alcam diyore belkide 30 olurum bu adamı beklerkene ben ayy karta kaçtım dedim geçen
ne kartı bu yaşta dedi daha 24 sün
evet nine oldum sende dede dedim
o da diyo ki ayy düğünümüz emekliliğime gelse baride emekli ikramiyemle balayına çıkardık diye dalga geçiyor benle kartlaştık dedim diye
delüüüüüüüü
söylemişte tartıştık işte onlar yüzünden.. bide bütün gününü onlarla geçirdi ve uykusu varmış beyimizin..ayyy sinir oluyorum böyle insanlara yaaa.. kime ne ki sizin ilişkinizden. en azından savunmuş ama. takma kafanı o onlara gerekeni söylemiştir.
seninki senın yanındaysa sinir olmana gerek yok yaa mıllet ne derse desındedikoducu teyzeleri geçmişler ya.. koca koca adamlar neler düşünmüşler.. sinir oldum valla.. :84:
ay bacııııım ne hoşşşşşeskısı gıbı olmanıza cok sevınıyorum...canım yaaa 24 yasındasın ve 26 yasında evlenırız demıs epi topu sizinde ıkı senenız var yahuuuu.bizim seneye kesın deıl otekı seneye sarkabılır cunku borçları 2013 ün sonunda bıtıyor benımkının
seninki senın yanındaysa sinir olmana gerek yok yaa mıllet ne derse desın
ayyyyy inşallahhh canım ne kadar cok kalpten diledım suan bılemezsınayy canım yaaa ne cansın senn
sağol tatlım inan bende seninkinin artık saklamamasına sevindim bazı şeyleri hani ailesi tanıştırması falan hoşuma gitti
kızım 26 kesin değil ki ama daha da sarkabilir bu durum bakalım artık işte nasip zaten bizim için hayırlısı ne zamansa o zaman olsun diyorum ben hep
sende 25 falan olcaksın o zaman evlenirken çok geç değil gene yani
aman ALLAH sağlık versin aksilik olmasında gerisi çorap söküğü gibi gelir zaten be şekerim
kızz hürrem birbirimizin düğün hazırlıklarınıda görürüz İNŞALLAH burda dimiiii
iyi geceler canım...öyle zaten bende sakinleştirdim biraz boşver onları diye benden çıkartmaya kalktı öküz..
neyse ben kaçtm ii geceler
ayyyyy inşallahhh canım ne kadar cok kalpten diledım suan bılemezsıninşallah aminnn goruruz bırbırımızın heyecanını paylasırız
aynen canım 25 tam ıdeal olacam canım yaaa Allah ım nasıp ederse,ama ozamana kadar kedı kopek gıbı tartısmalar dewam ederse ve bıterse:18: Allah korusun
aynen canım nasip işi.ve pozitif düşünmekte fayda var.
ayyy dün nası aşkım kabardı kız anlatamam,arabayı sarılarak sürdü kuzum yaaaa umarım bozulmaz aramız gene
heyaaa tek elle sürdü ,benım öpüşesim geldı cok fena da işte okadar da olamadı tabearabayı nasıl sürdü sarılarak kız tek elle zor olmadı mı
çok romantik hareketler bunlar
İNŞALLAH canım hep böyle iyi olur aranız hiç bozulmaz AMİN
heyaaa tek elle sürdü ,benım öpüşesim geldı cok fena da işte okadar da olamadı tabe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?