Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

ay evet yaaa o uzuuuuun tel konusmaları benıde hasta edıyor

kııızzzz ne fantazısı bızede anlatta bızde yapak acık

ya bende sinir oldum bugün bi olaya.. bu bugün moralim sıfır dedi neden dedim akşam anlatırım dedi..
anlattı az önce bugün bütün erkek arkadaşlarıyla buluşmuştu hepsi üstüne gitmiş yok sen ipleri eline vermişsin yok facede senin sayfanda güzel şeyler var onda yok sen tek taraflı yaşıyo gibi duruyosun bu ilişkiyi.. yok olurda ayrılırsanız geriye döndüğünde hiç arkadaşını bulamazsın sen.. buda kavga etmiş onlarla, siz ne karışıyosunuz bizim ilişkimiz diye tartışmış bitanesiyle..

ay evet yaaa o uzuuuuun tel konusmaları benıde hasta edıyor

kııızzzz ne fantazısı bızede anlatta bızde yapak acık

ne sandın kızım denizde kum bende faztazi o an aklıma gelen şeyler işte
ayıpsın sen bana sor bana sana söyliyim
şaka yapıyorum ya öyle çok fantazik bişi değildi normal bişiydi ama işte bizimki şakaya vurdu hıhhh bulur bir daha fantazi

ayyy sinir oluyorum böyle insanlara yaaa.. kime ne ki sizin ilişkinizden. en azından savunmuş ama. takma kafanı o onlara gerekeni söylemiştir.

ne var bunda yaaa arkadaslarıda neye dıkkat etmıs yarabbım
ay bızde no fantazı no cilve ayol.kedı kopek gıbıydık uzun zamandır,ama buaralar benı sevındırıyor ona bı süprüz yapabılırım

ne var bunda yaaa arkadaslarıda neye dıkkat etmıs yarabbım

ay bızde no fantazı no cilve ayol.kedı kopek gıbıydık uzun zamandır,ama buaralar benı sevındırıyor ona bı süprüz yapabılırım

seninki ciddiye biniyor kızım sen aartıkkk kendi yatak odanızda gösterirsin o fantazilerini
benim daha yolum uzun benim ki bana seni 26 yaşında alcam diyore belkide 30 olurum bu adamı beklerkene ben ayy karta kaçtım dedim geçen
ne kartı bu yaşta dedi daha 24 sün
evet nine oldum sende dede dedim
o da diyo ki ayy düğünümüz emekliliğime gelse baride emekli ikramiyemle balayına çıkardık diye dalga geçiyor benle kartlaştık dedim diye
delüüüüüüüü

ay bacııııım ne hoşşşşş eskısı gıbı olmanıza cok sevınıyorum...canım yaaa 24 yasındasın ve 26 yasında evlenırız demıs epi topu sizinde ıkı senenız var yahuuuu.bizim seneye kesın deıl otekı seneye sarkabılır cunku borçları 2013 ün sonunda bıtıyor benımkının

ayy canım yaaa ne cansın senn
sağol tatlım inan bende seninkinin artık saklamamasına sevindim bazı şeyleri hani ailesi tanıştırması falan hoşuma gitti
kızım 26 kesin değil ki ama daha da sarkabilir bu durum bakalım artık işte nasip zaten bizim için hayırlısı ne zamansa o zaman olsun diyorum ben hep
sende 25 falan olcaksın o zaman evlenirken çok geç değil gene yani
aman ALLAH sağlık versin aksilik olmasında gerisi çorap söküğü gibi gelir zaten be şekerim
kızz hürrem birbirimizin düğün hazırlıklarınıda görürüz İNŞALLAH burda dimiiii

ayyyyy inşallahhh canım ne kadar cok kalpten diledım suan bılemezsın inşallah aminnn goruruz bırbırımızın heyecanını paylasırız

aynen canım 25 tam ıdeal olacam canım yaaa Allah ım nasıp ederse,ama ozamana kadar kedı kopek gıbı tartısmalar dewam ederse ve bıterse:18: Allah korusun

kötüyü düşünmesene ya iyi düşünelimde iyi olsun yani
tamam hayat ne gösterir bilemeyiz ama
ALLAH yazdıysa olur yani o yüzden hep kötü bakmamak lazım geleceğe bazen öyle bir an geliyor ki olmaz dediğin imkansız dediğin bir anda oluveriyor ya da birsürü şey istiyorsun ALLAH tan mesela bunların hepsi bir arada olamaz imkansız diye düşünüyosun bi bakmışsın hiç ummadığın şekillerde olmuş hepsi o yüzden önemli olan ALLAH hayırlı evlilikler nasip etsin bir evlenelim bir daha hiç ayrılmayalım İNŞALLAH hayırlı çocuklarımız ve yuvamız olsun AMİN

hatta aşk dolu ve fetiş dolu şahan gökbakarın tiplemesi aşk doktoru gibi

aynen canım nasip işi.ve pozitif düşünmekte fayda var.
ayyy dün nası aşkım kabardı kız anlatamam,arabayı sarılarak sürdü kuzum yaaaa umarım bozulmaz aramız gene

aynen canım nasip işi.ve pozitif düşünmekte fayda var.
ayyy dün nası aşkım kabardı kız anlatamam,arabayı sarılarak sürdü kuzum yaaaa umarım bozulmaz aramız gene

arabayı nasıl sürdü sarılarak kız tek elle zor olmadı mı
çok romantik hareketler bunlar
İNŞALLAH canım hep böyle iyi olur aranız hiç bozulmaz AMİN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…