- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #12.141
Allah korusun yok kız okadar da değilabowww şunlara bak bak trafik canavarları sizi kuralları ihlal ediyorsunuzbir de öpüşeydiniz direk kaza yapardınız kız ALLAH korusun
kızlarr ben geldimmmm merak edenleriniz olmuştur beniiiibugun gayet iyiydimm çalışırken insan unutuyo ya sıkıntısını falann iş çıkışı arkadasıma oturmaya gittim baya dertleştikk rahatlattı benii gerçi hala şaşırıyorum dünkü olanlara fatihin çocukça yaptığı şeye ama belkide hayırlısı böyleydii yapacağım bişey yok kendisi böyle olmasını istedi benım vicdanım coooooooook rahatttt
arayacağını sanmyorum ve beklemiyorumda canım ya aramasın önce kendi sözünü geçirmeyi öğrensin ailesinede yerine göre hayır demeyi ve sevdiğini ezdirmemeyi öğrensin en azından benden sonraki kızcağız için..ben ona dün beddua ettim bensiz geçen her günün gözyaşıyla dolsun diye ama etmeme gerek yok ki zaten öyle olacak onda bu kafa varken ne bedduaya gerek var ne başka şeyecanım birazcık da olsa kendini toplamana cok sevindım .tabıkı de senın vicdanın rahat olsun .
sen ne yaptın kı herseyı o ve annesı yaptı .o düşünsün simdi
başını taslara o vursun vuracak da .2-3 gune kalmaz arar .
ama süründürmeden kabul etme canım ,taviz verme sakın
kızlarr ben geldimmmm merak edenleriniz olmuştur beniiiibugun gayet iyiydimm çalışırken insan unutuyo ya sıkıntısını falann iş çıkışı arkadasıma oturmaya gittim baya dertleştikk rahatlattı benii gerçi hala şaşırıyorum dünkü olanlara fatihin çocukça yaptığı şeye ama belkide hayırlısı böyleydii yapacağım bişey yok kendisi böyle olmasını istedi benım vicdanım coooooooook rahatttt
ne demek istemiş canım bılıyor musun,iş sıkıntısı cektıgı ıcın suan canı sıkkın ve senınlede ılgılenemeyebılır senınde canını sıkabılır bunalımdayken,iş bulduktan sonrada rahata erecek ozamana kadar anlayıs ıstıyorselam kızlar sevgilimle buhranlı hallerdeyiz dünden beri.. bütün sorunları hallettik.. kendimizi düzelttik.. bu seferde bi tuhaflaştı "neyin var" dedim "ben seni çok mutsuz ettim ama dardayımbi iş bulup çözücem herşeyi beni biraz idare et lütfen" dedi anlamadım ama üstüne de gitmedim ne demek istemiş sizce??
canım eger gercekten dedıgı gıbıyse kendını üzmene gerek yok,arkadasını yalnız bırakmak ıstememıs olabılır yada arkadası cagırmıstıryaa bıktım bunun arkadas sevdasından .
bırı gıdıyor aha kurtuldum sukur dıyorum ,oburu gelıyor
arkadasının anasının basını bekleyecegınden de degıl de
sırf arkadası yalnız tek basına sıkılmasın dıye gece gıdıyor
arkadasının basını beklıyor bılmıyorumuyumm sankı ben
ustelık gıderken bı haber dahi verme geregın de bulunmuyor
o kadar rahat pışkın .bıktım bunun bu saygısızlıgından bıtırmek
ıstedıgımı soyleyecegım sımdı
ne demek istemiş canım bılıyor musun,iş sıkıntısı cektıgı ıcın suan canı sıkkın ve senınlede ılgılenemeyebılır senınde canını sıkabılır bunalımdayken,iş bulduktan sonrada rahata erecek ozamana kadar anlayıs ıstıyor
canım eger gercekten dedıgı gıbıyse kendını üzmene gerek yok,arkadasını yalnız bırakmak ıstememıs olabılır yada arkadası cagırmıstır
kızlar cıldıracagım sınırden yaaa .
dun sevgılım arkadasının annesını zıyaret ıcın
hastaneye gıttı .gece yarısına kadar basını bekledı
bugun de evdeydı .oyle bır gecer zaman kı dızısını
ızleyecektık .dızı bıttı .arıyorum arıyorum acmıyor telefonu
sımdı aradı sesler dısarıdan gelıyor .dızıyı ızledın mı dedım
yok ızlemedım dıyor .2 saat once evdeydın sımdı neredesın sen
yıne ne acıl ısın cıktı soyler mısın dedım ?
hastanedeyım dedı .hımmm hastanedesın pekı neden cnm dedım
arkadasımın annesını beklıyorum dedı .arkadasının annesının durumu
cok ıyıydı .kadın olmuyor agır bır durumu da yok .pekı sen ne dıye
kadının basını beklıyorsun hem de gecenın korun de dedım
sankı annen mı hastalandı da elın kadının basından ayrılmıyorsun dedım
bana bas bas bagrıyor ; ne bıcım konusuyorsun sen hadsız haddını bıl
cırkınlesmenın anlamı yok kapa su telı dedı ve kapadı:84::84::84::84::84::84::84:
sakin ol ya bitirmek falan hemen noluyo öyle..
ama haksız olduğu halde bağırması kötü olmuş sus bence uzun bi süre delirsin..
yaa anzercıgım hep susuyorum .sustugum ıcın bu kadar rahat zaten .
beyfendı ıstedıgını yapar ,sormadan danısmadan saga sola gıder
sashamıa trıp yapar en fazla susar bırsey olmaz dıye bu kadar rahat .
hıc danısmıyor artık bana ,ben sunu yapıyorum suraya gıdıyorum demıyor
ben yaa saatler sonra yada gunler sonra ogrenıyorum .
beyımız 2 haftadır body ıcın spora gıdıyormus .ben de bunu daha ogrenelı
2 gun oldu .saka gıbı degıl mı sence ?
Merhaba, yazıları okurken ben de yazmadan geçemedim...
Ben de 4 yıllık sevgilimin arabasını değiştirdiğini beni başka bi arabayla evden almaya geldiğinde öğrendim.(Sürpriz yapmak, beni şaşırtmak gibi bi niyeti olmadığına da eminim)Ben ne yapmalıyım =D
aynen bende bir çok şeyi tesadüf eserı öğrenıyorumyaa anzercıgım hep susuyorum .sustugum ıcın bu kadar rahat zaten .
beyfendı ıstedıgını yapar ,sormadan danısmadan saga sola gıder
sashamıa trıp yapar en fazla susar bırsey olmaz dıye bu kadar rahat .
hıc danısmıyor artık bana ,ben sunu yapıyorum suraya gıdıyorum demıyor
ben yaa saatler sonra yada gunler sonra ogrenıyorum .
beyımız 2 haftadır body ıcın spora gıdıyormus .ben de bunu daha ogrenelı
2 gun oldu .saka gıbı degıl mı sence ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?