Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

Aynen öyle tüm yaz yoğun olacağım diye bu mayısta tatile gittim elimde telefonla dolaştım bakalım o tatildeyken nasılnasıl merak edeceğim, aklım kalacak şimdiden tahmin edebiliyorum. =/ =D=D

şaşırmıyorum artık valla.demek bu türden cokmus

e söyledin mi sen burda bostan korkuluğu değilim ben diye..
ben sus derken cevap verme uzun süre demek istedim ama ondanda anlamıyo sanırım..
niye söylememiş peki body'e gittiğini gerek mi duymamış ?? :44:

Aynen öyle tüm yaz yoğun olacağım diye bu mayısta tatile gittim elimde telefonla dolaştım bakalım o tatildeyken nasılnasıl merak edeceğim, aklım kalacak şimdiden tahmin edebiliyorum. =/ =D=D

benimkide lavaboya gitse söyler normalde..
ama arıza çıkartacağım bişey olunca sonradan öğrenirim şaka gibiler..

şaşırmıyorum artık valla.demek bu türden cokmus

Evet ve üstelik benim sevgilimin de inanılmaz sevgili! arkadaşları var.Hiçbirinin ilişkisi olmadığı gibi her gece dışarıda olmak gibi harika alışkanlıklara sahipler.Ben de bu yüzden sevgilimi çevresindeki kızlar yerine erkek arkadaşlarından kıskanıyorumm

e söyledin mi sen burda bostan korkuluğu değilim ben diye..
ben sus derken cevap verme uzun süre demek istedim ama ondanda anlamıyo sanırım..
niye söylememiş peki body'e gittiğini gerek mi duymamış ?? :44:

buyuk ıhtımalle ben laf yaparım dıye .nısan ıcın bırıkım derdındeyken

sımdı cok mu acıldı bodye yazılmak dıyecegım dıye soylememıstır .

beyımız bedava gıttıgını soyluyor,kesın bedavadır.

salonu ısleten babasının hayrına ısletıyor cunku

nişanı ne zaman düşünüyosunuz canım?

canım zaten kız arkadastan 1 zarar gelıyorsa erkek arkadastan 10 zarar gelır

hele bı'de sevgılısı olmayan erkeklerı dusunmek bıle ıstemıyorum

oyle aklını celıyorlar kı ,erkek mılletı de safın tekı bılıyorsun

yonetılmeye de musaıtler .erkek arkadası her ıstedıgı yere rahat ceker .

sevgılısı olmayan kız pesındedır ,bu sefer sevgılısı olana sarar .arada bı kacamak yap olum

ne boyle kılıbıklastın erkek ol bıraz dıye kafasına gırer .yok mu boylelerı

genelı boyle valla

Son düzenleme:

hımm anladım canım..
sanki biz sorumluluk al, birikim yap derken kendimiz için bişeyler istiyoruz ya haklılar saklamakta..
neyse sen sıkma canını.. üste çıkmak için bağırmış belliki..

var olmaz mı..
daha dün arkadaşlarıyla kavga etti benimki.. bu kadar kılıbık olma tüm ipleri anzerin eline vermişsin diye.. yanlarında kuzenide vardı sevgilimin oda beni süper bi şekilde tanıdı sayelerinde.. o gider annesine yetiştirir anneside benimkinin annesine..
zaten bi kere benim sevmediğim bi çocuk (onlarında akrabası oluyo) annesine demiş o kadında gidip benimkinin annesine demişki sizin gelin biraz aksi huysuzmuş öyle mi..
ben o aileye bi girim hepsinin burnundan getiricem valla..

Son düzenleme:

Arkadaşlarını benim gözümden görebilse keşke...7/24 iletişim halindeler ve telefonda konuşuyoruz (en yakın arkadaşının ismi mert, kronik bekar =D ) mert sevgilinle misin yine diye soruyorum kinayeli...O da evet mert sevgilim yanımda selamı var diyor Allahımm...

gıcık oluyorum boyle gereksız arkadaslara .

su duruma bak yaa ,tam sevgılının annesıne kadar gıtmıs

rezıl ınsanlar .daha aılenın ıcıne gırmeden

mılletın kafasın da "acaba"dıye kuskular uyandırmıssındır

valla benim çok sevdiğim 2 huyum vardır birisi elalemin ne dediğini takmam benim için önemli olan; ailem sevgilimdir.. başka kimseye karşı sorumluluğum yok o yüzden onun ailesi onlara inanıyosa umrumda değil..
diğer sevdiğim huyumsa gereksiz şekilde bana laf söyleyenden onu çok fena çıkarırım.. yani o sözü diyen kadın ve oğlu bitti zaten, mimlendi onlar

ya kızlar birkaç saat önce içime bi kurt düştü çünkü facede bi söz okudum, güvenmekle ilgili..
ve ben gidip bunun telinin detay görüntülemesine girdim.. bi ara aramız bozuktu ya o günlerde sürekli değişik numaralarla mesajlaşmış ama mesela bir numarayla bi gün başka bi numarayla 10 mesajlaşma falan..:84:
hiçbiri de tanıdık değil.. içimede kurt düştü acaba bi anlık boşlukta yemiş midir bi haltlar diye düşünüyorum offf :18::18::18:
normalde kimseyle öyle uzun uzun mesajlaşmazdı gerektiği zaman cevap yazar 1-2 tane veya biri mesajda bişe sorunca direk arar kapatır uzatmadan..

erkekler erkek arkadaşlarından çok fena gaz alırlar kızlar
iyiyse tam iyi, kötüyse tam kötü
benimkinin bi arkadaşı benimkine ''oğlum aramızda bi tek sen uzun süreli ilişkiye sahipsin, ne şanslısın, bunun sırrını bize de versene'' vs demiş.
oy oy oyyyy o gün benimki bana karşı extra romantikti. sonra laf arasında arkadaşının dediklerini anlatınca anlamıştım romantikliğinin sebebini

nasıl gırdın kız detay goruntulemeye banada soyle ama ben soluğu tımarhanede alırım herlde soyleme en ıyısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…