- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #12.181
nasıl gırdın kız detay goruntulemeye banada soyle ama ben soluğu tımarhanede alırım herlde soyleme en ıyısı
çok mesajlastıgı numaraları nası gordun kız sende az deılsınvalla ende çok sinir oldum çok mesajlaştığı numaraları özelden aradım cevap vermedi hiçbiri..
artık dayanamadım benimkine rehberini bana yolla dedim önce tamam dedi sonra niye dedi söylemeyince de vermedi.. çok merak ediyorum :18::18:
çok mesajlastıgı numaraları nası gordun kız sende az deılsın
kızlar nerdesınız cok canım sıkkın.bizim çift olarak gorustugumuz bi arkadasımız var onun dugunune gıdecektık beraber,şimdi bana dıyorkı bnm yalnız gıtmem daha mantıklı olur senı tekrar gelıp almam gerekcek felan dedı(tabı ısın bahanesı) bence benımle gozukmek ıstemıyor cunku biz sevgilimle eskıden aynı iş yerınde calısıyorduk,evlenen arkadası da orda çalısıyor ortak tanıdık cok dugune gelecek o yuzden benımle gozukmek ıstemıyor dıye dusunuyorum.çok sinirlendım her yere çift olarak gıdıyoruz da sıra düğüne gelınce ben nıye ayrılıyorum ki insanlar bana sende gel dedı vede.telefonda bana oyle soyleyınce tamam gelmıyorum dedım kapadım telı kızlar acayıp sınırlıyım suan. belkı de benden utanıyor onlar gıbı yuksek makamda deıldım o iş yerınde benden daha karıyerlıler belkıde bu yuzden benım gelmemı ıstemedı
iyide benle evlenmeyı düşünüyor nasıl olacak ozaman düğünümüzede kımseyı cagırmayalım barı
yok yaaa yeter artık ben ayrılıcam galıba bu adamdan benı sevmıyor bu
yorum yapın kızlar haksız mıyım
ohaaa 23 zıyaretci ne alaka yaaaa çok mu komık dertlerımız acabaaaaa
canım evlenen arkadası ve evlendıgı kız tabıı kı bılıyor bız sosyalde gorusuyoruz zaten,ama ben, erkek arkadasım ve evlenen arkadası eskıden aynı iş yerınde calısıyorduk onlar benden daha ust karıyerdeydı ve evlenen arkadası hala orda calısıyor sımdı dugune eskı ıs yerımızden ınsanlarda gelecek ve bızım sewgılı oldugumuzu bılmeyenler ogrenecek acaba bunun için mi istemıyor benı dıye dusunuyorumcanım arkadaşlarınız sizin sevgili olduğunuzu bilmiyorlar mı ki? Biliyorlarsa gözükmenizden neden utansın ki.
çok saçma geldi bana sevgilinin tavrı. benden utanıyor falan gibi şeyler düşünme, belki de başka bir sebebi vardır.:26: O ne dedi sen tavır yapınca?
sorma.. canım durumuma yorum yap haksız mıyımhahaha ben de sımdı dıkkat ettım .uyelerden cok zıyaretcılerın takıpcısıyız
ya kızlar birkaç saat önce içime bi kurt düştü çünkü facede bi söz okudum, güvenmekle ilgili..
ve ben gidip bunun telinin detay görüntülemesine girdim.. bi ara aramız bozuktu ya o günlerde sürekli değişik numaralarla mesajlaşmış ama mesela bir numarayla bi gün başka bi numarayla 10 mesajlaşma falan..:84:
hiçbiri de tanıdık değil.. içimede kurt düştü acaba bi anlık boşlukta yemiş midir bi haltlar diye düşünüyorum offf :18::18::18:
normalde kimseyle öyle uzun uzun mesajlaşmazdı gerektiği zaman cevap yazar 1-2 tane veya biri mesajda bişe sorunca direk arar kapatır uzatmadan..
len ziyaretçilerden biri de benım sevgılım mı yoksam
burda takıldıgımı bılıyor ama bu topıge bakmak aklına gelmez herhalde,zaten o benım için kılını bıle kıpırdatmaz bırde kadınlar kulübünde arastırma mı yapacak
sorma yaaaakız sevgılıkler bu topıgı bulsalar var yaa ,anın da terkederler bızı kapı onune koyarlar
arkalarından az verıp verıstırmıyoruz
canım evlenen arkadası ve evlendıgı kız tabıı kı bılıyor bız sosyalde gorusuyoruz zaten,ama ben, erkek arkadasım ve evlenen arkadası eskıden aynı iş yerınde calısıyorduk onlar benden daha ust karıyerdeydı ve evlenen arkadası hala orda calısıyor sımdı dugune eskı ıs yerımızden ınsanlarda gelecek ve bızım sewgılı oldugumuzu bılmeyenler ogrenecek acaba bunun için mi istemıyor benı dıye dusunuyorum
belkıde kısmetını kapamak ıstemıyordur
canım onun bişi demesıne bırakmadan ben gelmıyorum dıyıp kapadım telı tamamen
çok öfkelıyım
hiç değerim yokmus hiççç
kızım benım durumuma yorum yap len perişanım burdakızlar hani sevgılımın arkadasının annesı ıcın her gece hastaneye gıdıp basını bekledıgı ıcın
tartısmıstık yaa .hatta ben ayrılmayı dusunuyorum ayrılıcam demıstım .
neyse buna bıttı artık senı ıstemıyorum cık gıt hayatımdan dedım
buda bana "yemın ederım senın kemıklerını kırarım bırgun elımde kalırsın
otur oturdugun yer de benım uykum var kalk gıt uyu delırtme benı "dedı
ayrılıgımı bıle cıddıye almaz oldu artık haa
kızlar hani sevgılımın arkadasının annesı ıcın her gece hastaneye gıdıp basını bekledıgı ıcın
tartısmıstık yaa .hatta ben ayrılmayı dusunuyorum ayrılıcam demıstım .
neyse buna bıttı artık senı ıstemıyorum cık gıt hayatımdan dedım
buda bana "yemın ederım senın kemıklerını kırarım bırgun elımde kalırsın
otur oturdugun yer de benım uykum var kalk gıt uyu delırtme benı "dedı
ayrılıgımı bıle cıddıye almaz oldu artık haa
kızlar nerdesınız cok canım sıkkın.bizim çift olarak gorustugumuz bi arkadasımız var onun dugunune gıdecektık beraber,şimdi bana dıyorkı bnm yalnız gıtmem daha mantıklı olur senı tekrar gelıp almam gerekcek felan dedı(tabı ısın bahanesı) bence benımle gozukmek ıstemıyor cunku biz sevgilimle eskıden aynı iş yerınde calısıyorduk,evlenen arkadası da orda çalısıyor ortak tanıdık cok dugune gelecek o yuzden benımle gozukmek ıstemıyor dıye dusunuyorum.çok sinirlendım her yere çift olarak gıdıyoruz da sıra düğüne gelınce ben nıye ayrılıyorum ki insanlar bana sende gel dedı vede.telefonda bana oyle soyleyınce tamam gelmıyorum dedım kapadım telı kızlar acayıp sınırlıyım suan. belkı de benden utanıyor onlar gıbı yuksek makamda deıldım o iş yerınde benden daha karıyerlıler belkıde bu yuzden benım gelmemı ıstemedı
iyide benle evlenmeyı düşünüyor nasıl olacak ozaman düğünümüzede kımseyı cagırmayalım barı
yok yaaa yeter artık ben ayrılıcam galıba bu adamdan benı sevmıyor bu
yorum yapın kızlar haksız mıyım
eger benım dedıgım gıbı değilse hiç bir mantıklı acıklaması olamaz canımkötü düşünme hemen canım ya, ben sevgili olduğunuzu öğrenmemeleri için böyle yaptığını düşünmüyorum. Ama bi mantık da yürütemedim açıkçası bahane uydurmasına. :26: Düğün ne zamandı? Sevgilinden bi adım gelmezse düğüne kadar, tek git sen de.Hem tepkini göstermiş olursun. Belki anlar yaptığı yanlışı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?