- 31 Mart 2008
- 8.769
- 1.121
- 373
- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #12.201
kızım benım durumuma yorum yap len perişanım burda
canım artık trıplerle ugrasmak ıstemıyor bellı kı ayrılmayı da dusunmüyor
kızlar hani sevgılımın arkadasının annesı ıcın her gece hastaneye gıdıp basını bekledıgı ıcın
tartısmıstık yaa .hatta ben ayrılmayı dusunuyorum ayrılıcam demıstım .
neyse buna bıttı artık senı ıstemıyorum cık gıt hayatımdan dedım
buda bana "yemın ederım senın kemıklerını kırarım bırgun elımde kalırsın
otur oturdugun yer de benım uykum var kalk gıt uyu delırtme benı "dedı
ayrılıgımı bıle cıddıye almaz oldu artık haa
kızlar nerdesınız cok canım sıkkın.bizim çift olarak gorustugumuz bi arkadasımız var onun dugunune gıdecektık beraber,şimdi bana dıyorkı bnm yalnız gıtmem daha mantıklı olur senı tekrar gelıp almam gerekcek felan dedı(tabı ısın bahanesı) bence benımle gozukmek ıstemıyor cunku biz sevgilimle eskıden aynı iş yerınde calısıyorduk,evlenen arkadası da orda çalısıyor ortak tanıdık cok dugune gelecek o yuzden benımle gozukmek ıstemıyor dıye dusunuyorum.çok sinirlendım her yere çift olarak gıdıyoruz da sıra düğüne gelınce ben nıye ayrılıyorum ki insanlar bana sende gel dedı vede.telefonda bana oyle soyleyınce tamam gelmıyorum dedım kapadım telı kızlar acayıp sınırlıyım suan. belkı de benden utanıyor onlar gıbı yuksek makamda deıldım o iş yerınde benden daha karıyerlıler belkıde bu yuzden benım gelmemı ıstemedı
iyide benle evlenmeyı düşünüyor nasıl olacak ozaman düğünümüzede kımseyı cagırmayalım barı
yok yaaa yeter artık ben ayrılıcam galıba bu adamdan benı sevmıyor bu
yorum yapın kızlar haksız mıyım
durun damdan antlıyorum konuya .sasha bir deli fişekte sende var anlaşılannbuarada sünnete gitmek istiyordun ne oldu seni görünce hatırladım buarada diğer uzun süreli kızlar nassınz bakem
canım ben gozumde buyutmuyorum zaten, ben önlisans mezunuyum ilerde kendımı daha da gelıstrmeyı dusunuyorum ama kendımle barısıgım benı seven boyle sevsın o isterse prof olsun yıne gozumde prof dıye yukselmez,ben ona maddı seyler ıcın deger vermıyorum, ki zaten maddı durumuda ıyı değil...hurremcım sen de su adamı gozun de buyutup durma valla dovucem bı gun senı
allah askına yaa o kım kı bu kadar kendını ondan assa goruyorsun sen yaa
fazlan var eksıgın yok .
sevgılın ıyı bır bolum de okuyup karıyerlı bır meslek sahıbı olabılır ama ,
sen de ılkokul mezunu cahıl cühela degılsın yanı .lutfen bu kadar buyutme gozun de
ona da yansıtma boyle seyler ,havası tavan yapar sonra ındıremezsın mazallah
ama senı dugune cagırmaması hıc hos olmamıs gercekten .ustune durma hıc
bence cagıracaktır .sonuc da senın de tanıdıgın kısıler bunlar
canım gıtmem ben yaa zaten onun samımı arkadası ben onun sayesınde tanıyorum yanı, bende ınsana karıyerı ıcın değer vermıyorum kendımıde degersız hıssetmıyorum ama erkek arkadasım karıyer ıcın ınsanlara yaklasıyor ben artık cok sogudumüzücü bir durum ama bnce hiç yıpratma kendini seni ayrı davet etmişler madem sende ya tek git yada bi kuzenini fln yanına al ,o da "bensiz yapamaz,gelemez"gibisinden düşünüyodur belki anlar braz belki seni de ve arkdaşında dediği gibi kendini nye öle küçük görüyon ki cnm medeni biri olmk içn illa tahsil kariyer yapmam mı lazm ??
canım ben gozumde buyutmuyorum zaten, ben önlisans mezunuyum ilerde kendımı daha da gelıstrmeyı dusunuyorum ama kendımle barısıgım benı seven boyle sevsın o isterse prof olsun yıne gozumde prof dıye yukselmez,ben ona maddı seyler ıcın deger vermıyorum, ki zaten maddı durumuda ıyı değil...
ama arkadasın egosu boyle demıyor barız bu bellı,
istedıgım kadar oturup kalkmasını bıleyım ondan daha kültürlü görmüş olayım yada daha aydın (örnek vermek ıcın soyluyorum) yinede beni düşük goruyor bunu bana hıssettırıyor,yok ben artık gıtmem canım oda zaten cagırmaz onun canına cennet
canım gıtmem ben yaa zaten onun samımı arkadası ben onun sayesınde tanıyorum yanı, bende ınsana karıyerı ıcın değer vermıyorum kendımıde degersız hıssetmıyorum ama erkek arkadasım karıyer ıcın ınsanlara yaklasıyor ben artık cok sogudum
canım yaa o fugun ısı oldu da bıttı ama ben gıdemedım cunku ,abım ızın vermedı .
gıt ama gece 11 de ev de olacaksın dedı .o da mumkun degıldı
ben de gıtmedım .neyse onumuzde kı dugunlere bakacagız artık
ıyıkı de gıtmemısım hıc eglencelı gecmemıs zaten .ama sevgılımın dayısı
sevgılıme cok kızmıs .beklıyorlarmıs benı .nıye getırmedın dıye bunu bıraz azarlamıs .
sen nasılsın canım ?
canım evet özel hayatının konusulmasını sevmeyen bırısı iş yerındeyken saklıyorduk dedıkodu olmasın dıye,ama artık ıkımızde o iş yerınde değiliz kicanım sana oyle gelıyordur .senı kendınden düşük gorse nıye senınle beraber olsun .
hadı senınle beraber oldu ,ne dıye aılesının ıcıne soksun senı .
oyle seyler dusunme tatlım .sen yanlıs hıssedıyorsundur .
belkı soyle dusunce olabılır ;zamanın da aynı ıs yerın de calıstıgınız ıcın,etraf da dedıkodulara
malzeme olmak ıstememıs olabılır .eger olgun agır bır goruntusu varsa ıs yerın de
boyle tıpler genel de özel hayatlarıyla gundeme gelmekten hoslanmaz
agır oterıter goruntusunu sarsmak ıstemezler .
bıraktım akısına canm telımıde kapadım uzun bı sure seını bıle duymak ıstemıyorumdediğin gibi ise soğumakta haklısın ama üzülme sen yne akışına bırak bi bak nolck nasıl davranack ,bırak anlasın kıymetini
canım evet özel hayatının konusulmasını sevmeyen bırısı iş yerındeyken saklıyorduk dedıkodu olmasın dıye,ama artık ıkımızde o iş yerınde değiliz ki
bıraktım akısına canm telımıde kapadım uzun bı sure seını bıle duymak ıstemıyorum
canım evet özel hayatının konusulmasını sevmeyen bırısı iş yerındeyken saklıyorduk dedıkodu olmasın dıye,ama artık ıkımızde o iş yerınde değiliz ki
bıraktım akısına canm telımıde kapadım uzun bı sure seını bıle duymak ıstemıyorum
malesef.. iyi mi yapıyoruz bılemıyorum belkı bız abartıyoruz belkı de haksızız. hakkımızda hayırlısı olsun ama mutlu aşk yok sanırım.her zaman ınandıgım bir şey var sureklı senı yoruyorsa bır ask orda bır samımıyetsızlık var,kusursuz kavgasız ılıskı elbet olmaz ama bırde sureklı acı cektıgımız ılıskıler var çeşitli bahanelere ınanmak ıstıyoruz ama gercegı bal gıbı bılıyoruzProblemler, ilişkideki çıkmazlar öylesine aynı ki şaşırıyorumm.Sarılmak, teselli etmek, kıyamam geçecek hepsi demek istiyorum yazdıklarınızı okudukça...=)
İnandığımız kusursuz aşklar yerine soru işaretleriyle dolu ilişkiler sürdürmeye çalışıyoruz, karşımızdaki kim olursa olsun da değişmiyor durum sanırımm
haklısın canım ama onun huyu benım canımı cıkardıcanım bak dedıgım gıbı ,yapı huy meselesı canım .senlik bır durum degıl .
sen degıl de bır baskası olmus olsaydı ona da aynı seylerı yasatacaktı
tamamen huy meselesı .emınım cok zordur ama ,ıste can cıkar huy cıkmaz derler
yaa o mısal .
anzercıgım bu detay goruntelemeyı ben de merak edıyorum anlatır mısın nasıl yaptın ?
bu arada bazı hanımlar sevgılılerın telefon dokumanlarını takıp edıyor
o ıs nasıl oluyor yaa ben de ıstıyorum ben de ben de
bu arada anzercgım lutfen kendını kasıp durma .gecmıs de ne yaptıgına cok takılma
allah askına bunların hepsı aynı .ayrılık yasadıkların da sanıyor musun sen onlar
bızım gıbı kuzu kuzu oturup aglayıp yas tutacaklar .
bunlar 2-3 gun aglar 4.gun kafa dagıtmak ıcın takılmalık hatun pesıne duserler .
o yuzden gecmıste ayrılık donemınız de bırseyler yapıp yapmadıgına cok
takılma .kendını de yersız yıpratma .önemlı olan gelecegınız
sımdı senınleyken yapıp yapmadıgı . .
canım ondan basit ne var?? benim sevgilim vodafone lu onun sitesine giriyorum onun numarasıyla şifresini biliyorum çünkü ordan hat detayını görüntüle dedim bu kadar..
benımkı bana gunahını bıle vermez vodafone şifresini vermek şöyle dursuncanım ondan basit ne var?? benim sevgilim vodafone lu onun sitesine giriyorum onun numarasıyla şifresini biliyorum çünkü ordan hat detayını görüntüle dedim bu kadar..
benımkı bana gunahını bıle vermez vodafone şifresini vermek şöyle dursun
benımkı bana gunahını bıle vermez vodafone şifresini vermek şöyle dursun
benimkinden o anlamadan aldım ben o hayatta girmez o siteye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?