Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

bak iste halolmus hersey cok sevindim biranlık sinirle ayrılıklar olur ama sonra yine biraraya geliniyor
evet gwencim çok teşekkür ederim gerçekten sorunları yüzleşmek çok etkili bu durumlarda telefonla bi yere kadar oluyo malesef
Bizim öyle şansımız yooooooooooook.
neden ki ama:26:

canım sevgilin sana anlayış gösterirse neden olmasın ki
seni seven erkek her şekilde sever sana sadece yakınlaşmak için değil
bence sevgilin senin bu düşünceni anlayışla karşılar berce ben öyle düşünüyorum

Son düzenleme:

tatlım tek başına herkes kendince bişiler başarır. evlilik sorumluluğu bu demek değil. hayatın her anında iki kişiliksin. okul ev işleri yemek ütü vs.. veee en önemlisi tüm bu işleri yaparken kocana da apayrı bi ilgi göstermek...
tüm bunların sorumluluğunu daha niye şimdiden alıyorsun ? niye kendini erkenden yıpratıyorsun ?
evlilik ne kadar mutluluk dolu da olsa bir nevi yıpranmaktır da bunu unutma.

Canım haklılık payın var tabi.:44:

Bu yüzden uzaklık iyi işte.

Uzaklık uzak kalmayı becerene iyii.. :) Ama biz ilişkinin başından beri bunu beceremedik bu saatten sonra da beceremeyiz.. :)

Ben kendim yapamıyorum ki canım :)

Doğru söylüyorsun.. Aman benim konuştuğuma bakmayın mezun olana kadar evlilik yok izin yok çünkü

bebek mi yapalım diyor evlenmeden
yok artık oha yani ALLAH korusun öyle şeyden
hmmm o zaman iyi yapmışsın ayrı odada kalmakla akıllı kızsın vesselam o zmaan

Yani biraz esprisi oluyor o işin ama benim sevgilim de benim gibi yaw böyle baba filan olmak istiyor deli gibi.. Çok dedi gel nikah salonuna gidelim diye bazen de hadi evlenelim bebeğimiz olsun baba olayım diyor.. :) Benim sevgilim de bi hoş Ben diyorum erkekler 30 yaşına kadar evlenmek istemez deli misin diyorum Seninle tanışmadan önce ben de öyle düşünüyordum ama senden sonra işler değişti diyor

sen sorumsuz falan diyordun ya bu adamı değil mi?
valla evlenmek aslında güzel müessese de arada engeller oluyor işte bazen takılıp kalıyorsun
ben kaç yıldır bekliyorum hele benimkini evlenmek için daha da bu gidişle evlenemicez sanırsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…