- 7 Temmuz 2011
- 5.100
- 200
- 363
- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #12.501
evet gwencim çok teşekkür ederim gerçekten sorunları yüzleşmek çok etkili bu durumlarda telefonla bi yere kadar oluyo malesefbak iste halolmus hersey cok sevindimbiranlık sinirle ayrılıklar olur ama sonra yine biraraya geliniyor
neden ki ama:26:Bizim öyle şansımız yooooooooooook.
Ben artık aileme yalan söylemek istemiyorum gizli işler yapmak istemiyorum günaha girmek istemiyorum evlenme isteğimin sebebi bunlar.. Sevgilimden vazgeçip dine yönelebilirim.. Ama bunu da yapamıyorum.. Yani mesela siz yapabilir misiniz bunu, bu da çok zor.. Bu saatten sonra da hadi artık seviyeli görüşelim.. Buluştuğumuzda samimi olmayalım öylee öpüşmeyelim filan.. Ondan sonraaa tatillere filan gitmeyelimm. Olmuyo ki bu saatten sonra samimiyeti azaltamazsın ki.. Mesafe koyamazsın ki..
Hani flörtü günah olarak görüyorum ya canım o yüzden madem flört günah o zaman sevgilinle flört etme günah olmasın tarzı şeyler söyleyen olursa diye ama vazgeçmek de kolay değil ki demek istiyorum
Tatlım sevgilim her fırsatta hadi bebek yapalım bebeğimiz olsun diyor yaw ne güvenecem ona ben
Canım çok sevindim yaa öyle kolay kolay bitmez ilişkiler..
bENİM de söylemek istediğim bu yaşta bu kadar dümen çeviren, bu kadar iş beceren berceste evliliğin üstesinden neden gelemesin Allahın izniyle onun sorumluluğunu da kaldırır..
Canım haklılık payın var tabi.:44:
Bu yüzden uzaklık iyi işte.
evet gwencim çok teşekkür ederim gerçekten sorunları yüzleşmek çok etkili bu durumlarda telefonla bi yere kadar oluyo malesef
neden ki ama:26:
canım sevgilin sana anlayış gösterirse neden olmasın ki
seni seven erkek her şekilde sever sana sadece yakınlaşmak için değil
bence sevgilin senin bu düşünceni anlayışla karşılar bugu ben öyle düşünüyorum
Aramızda 15 saat var kurabiiiişşş...
tatlım tek başına herkes kendince bişiler başarır. evlilik sorumluluğu bu demek değil. hayatın her anında iki kişiliksin. okul ev işleri yemek ütü vs.. veee en önemlisi tüm bu işleri yaparken kocana da apayrı bi ilgi göstermek...
tüm bunların sorumluluğunu daha niye şimdiden alıyorsun ? niye kendini erkenden yıpratıyorsun ?
evlilik ne kadar mutluluk dolu da olsa bir nevi yıpranmaktır da bunu unutma.
Uzaklık uzak kalmayı becerene iyii.. :) Ama biz ilişkinin başından beri bunu beceremedik bu saatten sonra da beceremeyiz.. :)
Ben kendim yapamıyorum ki canım :)
o çok zor işte canım anlıyorum seni uzaklık en büyük engel
zamanla herşeyin güzel olacağını düşünüp geleceği hayal ettiğinizde bunların hepsini sadece süreç olduğunu anlayacaksın tatlım
anladımmmo zaman iş sende bitiyo şekerim
Tatlım sevgilim her fırsatta hadi bebek yapalım bebeğimiz olsun diyor yaw ne güvenecem ona ben
4 gündür konuşmuyoruz.
4 gündür konuşmuyoruz.
ya hem uzaksınız hem 4 gündür bu neyin inadı bugu ya
bebek mi yapalım diyor evlenmeden
yok artık oha yani ALLAH korusun öyle şeyden
hmmm o zaman iyi yapmışsın ayrı odada kalmakla akıllı kızsın vesselam o zmaan
Bilmiyorum kurabiyem.
Yani biraz esprisi oluyor o işin ama benim sevgilim de benim gibi yaw böyle baba filan olmak istiyor deli gibi.. Çok dedi gel nikah salonuna gidelim diye bazen de hadi evlenelim bebeğimiz olsun baba olayım diyor.. :) Benim sevgilim de bi hoşBen diyorum erkekler 30 yaşına kadar evlenmek istemez deli misin diyorum Seninle tanışmadan önce ben de öyle düşünüyordum ama senden sonra işler değişti diyor
hm iç olayları tam bilmediğimden yorum yapamıcam ama hakkında hayırlısı ne ise o olsun o zaman
İş-güç,maddiyat...Uzaklık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?