- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #12.521
bende kalırımne guzel valla ohhh
sen sorumsuz falan diyordun ya bu adamı değil mi?
valla evlenmek aslında güzel müessese de arada engeller oluyor işte bazen takılıp kalıyorsun
ben kaç yıldır bekliyorum hele benimkini evlenmek için daha da bu gidişle evlenemicez sanırsam
Evet canim şöyle: sevgilim okul ve ders konusunda inanilmaz sorumsuz. Sebebi de şu sevgilim üstün zekali ama ailesinin ustun zekalilar okuluna gonderme sansi olmamis o yuzden okulla hic yildizi barismamis okumayi 4 yasida soktugu icin 5 yasinda okula gondermisler olmamis iki ust siniftan baslatmislar kendiden buyuk insanlarla okula gitmeye alisamamis olmamis sonra geri 1. Sinifa almislar olmamis yani bi turlu adam gibi egitim alamamis. Babasi sevgilimi hic ciddiye almamis o yuzden hic egitimine dikkat edilmemis. İstedigi seyleri yapmasina izin vermemisler. Simdi ise svgilim universitede hocalariyla afedersin sidik yaristiriyor o yuzden hocalari ve arkadaslari onu cok sevmiyorlar okula gitmek istemiyor filan biraz cok bilmis kendisi dogal olarak
hmmm şımarık seni seni oluyor yani
ustun zekalıysa evlenmez oen mantıklısı cunku evlenmemek bu zamanda
yook artık çarpım tablosunu biğlmiyorsun diye mi evlenmicekmiş seninle acaba seninki eş mi alıyor kendine bir sınıf öğretmeni mi anlamadım yani
Bu erkeklerde nereden saldıracağını şaşırmış durumdalar valla. Çarpım tablosu ezber yani benim matematiğim iyidir ama çarpım tablosundan bişi sorun biraz düşünür çarpar toplar yaparım bişiler ezberimde çok yok o tablo... Oldu olacak cümleleride öğelere ayırtsın seninki
kızım nasıl yaaaa sevgılınle tatıle gıttın ayrı odada mı kaldın valla ben uyuymazdım sınırden sarılıp yatmak varken o orda felan olur mu ole şey.tuhaf valla benımkısı
Ayrı odalarda kaldıkİki kişilik odada tek kalınca fazla para ödüyorsun bak evli olsak daha az para öderdik ne güzel
kızım nasıl yaaaa sevgılınle tatıle gıttın ayrı odada mı kaldın valla ben uyuymazdım sınırden sarılıp yatmak varken o orda felan olur mu ole şey.
kızım nasıl yaaaa sevgılınle tatıle gıttın ayrı odada mı kaldın valla ben uyuymazdım sınırden sarılıp yatmak varken o orda felan olur mu ole şey.
Herkes ayni tepkiyi verdi yabidahakine beraber kaliriz madem ne diyim
bebek mi yapalım diyor evlenmeden
yok artık oha yani ALLAH korusun öyle şeyden
hmmm o zaman iyi yapmışsın ayrı odada kalmakla akıllı kızsın vesselam o zmaan
Kızlaaaarrrr 1 saat önce bira içtiydim içtiğimi unuttum eve gelince e vitemini içtim bişi olurmu:18::18::18:
kızım veririz tabi aynı tepkiyi biz sevgililerimizle başbaşa tatile çıkamıyoruz anamızın korkusundan
eee çıkarsak da bir mucize olup sarılıp yatmayı yeyeliyoruz müsadenle
Bugün de aramayacak....
Bugün de aramayacak....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?