Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

Evet canim şöyle: sevgilim okul ve ders konusunda inanilmaz sorumsuz. Sebebi de şu sevgilim üstün zekali ama ailesinin ustun zekalilar okuluna gonderme sansi olmamis o yuzden okulla hic yildizi barismamis okumayi 4 yasida soktugu icin 5 yasinda okula gondermisler olmamis iki ust siniftan baslatmislar kendiden buyuk insanlarla okula gitmeye alisamamis olmamis sonra geri 1. Sinifa almislar olmamis yani bi turlu adam gibi egitim alamamis. Babasi sevgilimi hic ciddiye almamis o yuzden hic egitimine dikkat edilmemis. İstedigi seyleri yapmasina izin vermemisler. Simdi ise svgilim universitede hocalariyla afedersin sidik yaristiriyor o yuzden hocalari ve arkadaslari onu cok sevmiyorlar okula gitmek istemiyor filan biraz cok bilmis kendisi dogal olarak

hmmm şımarık seni seni oluyor yani

hmmm şımarık seni seni oluyor yani

Simariklik mi desem nasil tarif etsem bilemiyorum canim ama cok zeki oluyorlar iste yani yani basi seylere tahammul edemiyorlar mantiksiz konusanlara filan hic tahammul edemez sevgilim ayrica kimse onunla yarismaya kalkamaz Cunku herkesi ezer grcer fizikte bile gecer matematikte de gecer bu nasil bir sey ben anlamiyorum :) ustunzekali sevgilin olmasi zor bir sey

yook artık çarpım tablosunu biğlmiyorsun diye mi evlenmicekmiş seninle acaba seninki eş mi alıyor kendine bir sınıf öğretmeni mi anlamadım yani

tuhaf valla benımkısı

Ayrı odalarda kaldık İki kişilik odada tek kalınca fazla para ödüyorsun bak evli olsak daha az para öderdik ne güzel
kızım nasıl yaaaa sevgılınle tatıle gıttın ayrı odada mı kaldın valla ben uyuymazdım sınırden sarılıp yatmak varken o orda felan olur mu ole şey.

bebek mi yapalım diyor evlenmeden
yok artık oha yani ALLAH korusun öyle şeyden
hmmm o zaman iyi yapmışsın ayrı odada kalmakla akıllı kızsın vesselam o zmaan

benım gerızekalı da evlenmeden bebek yapalım derdı .

ne oldu bak sımdı ayrıyız.gerızekalı ıste .

[video=youtube;jzOxGdOfVwA]http://www.youtube.com/watch?v=jzOxGdOfVwA[/video]

Kızlaaaarrrr 1 saat önce bira içtiydim içtiğimi unuttum eve gelince e vitemini içtim bişi olurmu:18::18::18:

bırsey olmaz canım .ben de telas yapmıstım hem de goz damlası yuzunden

bıradan sonra gozlerıme alerjı damlası sıkmıstım .sonra hemen aklıma defne joy foster geldı .

olucem ben dıye ortalıgı ayaklandırmıstım

kızlar su sıralar maxı penye askılı grı elbıselere taktım ama ,tam ıstedıgım gıbı bır yer de bulamadım

su elbıseyı dusunun .rengı boyle boyu da ama,atlet seklın de degıl de ınce askılı ve yandan derın

yırtmaclı elbıse ısıtıyorum .nereden bulurum?

rengı ve kuması grı elbısede kı gıbı .ama model olarak tulın sahının gıydıgı gıbı ıstıyorıum .

Eklentiler

• $JAPON-STYLE-UZUN-ELBISE-MAXI-ABIYE-PENYE__57307164_0.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 30
  • $7nxt0.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 33
kızım veririz tabi aynı tepkiyi biz sevgililerimizle başbaşa tatile çıkamıyoruz anamızın korkusundan
eee çıkarsak da bir mucize olup sarılıp yatmayı yeyeliyoruz müsadenle

Benim okulum yaz kış devam ediyor yani ailemden farkli sehirde oldugum icin annemlerin haberi olmadi :) 2gun okulu astım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…