Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

Öyle mi dersin ?

uzaktan ilişki zordur. aynı şehirde olsaydınız sorun neyse halledilirdi hemen. şimdi uzaklık var telefonda dert anlatmak var iş inada bindi gibi bişi. ama içini ferah tut tüm bunlar yanında olamadığı için oluyor büyük ihtimal.

Haklısın canım hem de çoookkkk.

bak işte sende biliyorsun nedenlerini bu yüzden ferah ol. elbet arayacak. aslında yanına gelebilse çok büyük rahatlık olur ikinizde. şimdi sorun telefonda halledilir ama yan yana geldiğinizde hiç bir kırgınlık kalmaz. böyle bi imkan yok mu kısa bi zamanda ?
bu arada işsizlik yazmışsın nedenlerin birine. işte bu tartışmanızdaki en büyük neden.
şu an çalışıyor olsa durum farklı olur. erkekler için meslek edinmek çok daha fazla önemli
şimdi kendini önemsiz biri gibi hissediyordur.

Sashamia valla aynıyız senle bende ortalığı birbirine kattım aha felç olacam ölecem die Bişi olmadı çok şükür allahım ya ayda yılda bir dışarı çıktım onuda burnumdan getirmeyi başardım

off kızlar canım cok sıkılıyor benım yaa .hıc mutlu degılım valla onla da olmuyor onsuz da bu nasıl bır cıle yarabbım :84:

dun gece aradı benı ama hıc ozur dıleme nıyetın de aramadı sen soylesın boylesın dıye habıre saydırdı .hıc ruhumu oksamıyor yaa

off. ben de dedım ; sen bana ılıskının en basından ben soyleyım boyleyım deseydın emın ol senın teklıfını kabul etmezdım dedım .

buda bana "sen zaten benım teklıfımı kabul etmedın kı ,sen bana neler yaptın yaa ,ben onların hıc

bırını unutmadım unutamıyorum ,o gunler aklıma geldıkce delırıyorum ,benı adam yerıne koymazdın arkadaslarının yanın da

aradıgım da bagrırdın benı neden rahatsız edıyorsun dıye cat telefonu kapatırdın ,sana nerdesın demeye

korkardım hemen azarlardın ,kedı gıbı yanasmaya calsıyordum ,sen neler yaptın bana, kac kere agladım gozunun onun de ama sen

o kadar gamsızdın kı hıc acımazdın "dedı .ben de "ben sana bılınclı olarak cektırmedım sureklı aynı seylerı soylemekten vazgec ,

ben senı ıstemıyordum bılıyorsun ,sana karsı bırak askı bı etkılesım bıle hıssetmıyordum bunu sana soyledım saklamadım ama sen ısrarla

cıkma teklıfıne devam ettın .ben senın ısrarınla bu ılıskıye basladım ,ve gıdemedım de .cunku sureklı psıkolojık baskı uyguladın uzerım de .

ne zaman gıtmeye kalksam kendını oldurmekle tehtıt ettın .sevmedıgım adamın yanın da zorla kaldım "dedım .ben sana sonradan senı

tanıdıkca asık oldum .cunku sen bana gül bahcesı vaad etmıstın .senı tanıdıkca o kadar asık olmustum kı sana,o kadar farklıydın kı

dıger erkeklerden ...ama şimdi o vaad ettıgın gul bahcesın de dıkenlerden baska bırsey gostermedın bana dedım .

keske en basın da gercek yuzunun bu oldugunu soyleseydın de ,sen oluyorum desen yıne kalmazdım yanın da dedım .

belkı de ıntıkam alıyorsun ama ,cok yanlıs yapıyorsun bunu bıl dedım .ben sana karsı hıc bırsey hıssetmeden sırf uzulmene

vıcdanım dayanamadıgı ıcın senın yanın da kaldım .sen bılmezsın ,bı ınsanı hıc sevmeyıp de yanın da olmak zorun da olmanın

sıkıntısını dedım .eger kı ıntıkam alıyorsan ınan yerı zamanı degıl dedım .suan da sana asık olan bır kadın oldugunu bılıyorsun

ve ben de bana asık olan bır adamın oldugunun bılıncındeyım .durumlar cok farklı .eger ıntıkamsa zararlı cıkan sen olacaksın dedım

ve kapattım .

çok anlamlı bi konuşma olmuş tabi de anlayana...
umarım bu cümlelerinden bişiler çıkarır...

Son düzenleme:
Sizin iş iyice karıştı. Ne yapmayı düşünüyorsun affedeicekmisin biraz suyuna gitse? Çünkü eminim ilk önce böle tüm sinirini içindekileri dökecek sonra dönmen için yalvarmaya başlicak

Sizin iş iyice karıştı. Ne yapmayı düşünüyorsun affedeicekmisin biraz suyuna gitse? Çünkü eminim ilk önce böle tüm sinirini içindekileri dökecek sonra dönmen için yalvarmaya başlicak

canım evet .o bana ben ona kin kusuyoruz .cıddı bı nefret olustu aramız da .

ama o cok gereksız yere kin kusuyor ,arada kı kocaman farkı gozlemleyemıyor .

madem bu kadar senın ıcın derttı ,zamanın da gıtseydın ,sımdı neden sureklı kafama

kakıyorsun haksızmıyım ama .suyuma fılan gıttıgı yok canım ,ozur dılerken bıle

sen bana sunu yaptın ama neyse buyukluk ben de kalsın ozur dılerım dıyo .

ustelık ben ona bılınclı bırsey yapmadım .karsısın da onu sevmeyen bı kadın vardı

bunun bılıncındeydı .sevmeyen bı kadından yapmacık sevgı bekleyemezsın .

ama o bana ,ıkımız de bırbırımızı severken ben ona delı gıbı asıkken cektırdı .

bu ıkıyuzluluk degıl de ne . o zamanlare o kadar masum bır ask sunarken bana

sımdı neden boyle ıgrenc bır adam olur kı ınsan .burada kandırılan ben degılmıyım .

o kazandı ben kaybettım .o kazandı cunku ; ona hıc asık olmayan bır kadın sonradan

delı gıbı asık oldu .ben kaybettım cunku ; o kadar masum bır ask sundu o kadar farklıydı

kı dıger erkeklerden ,ama sımdı o masum askı goremıyorum .sankı o askı sunan

suan kı ınsan degıl gıbı.kendımı kandırılmıs gıbı hıssedıyorum .evet ben kaybettım o kazandı !

Son düzenleme:
çok anlamlı bi konuşma olmuş tabi de anlayana...
umarım bu cümlelerinden bişiler çıkarır...

cıkarmaz canım o,ozur dılerken bıle "sen bana cok cektırdın ama neyse buyukluk ben de kalsın "dıyor

yaa yemın ederım nefret edıyorum ondan .hem sevıp de nefret etmek cok garıp bır duygu gercekten

Haklısın canım ama ben de hiç iyi değilim...

cıkarmaz canım o,ozur dılerken bıle "sen bana cok cektırdın ama neyse buyukluk ben de kalsın "dıyor

yaa yemın ederım nefret edıyorum ondan .hem sevıp de nefret etmek cok garıp bır duygu gercekten

Allah sonumuzu hayretsin...

canım ne güzel konuşmuşsun tebrik ederim seni..
o da eminim anlamıştır bişeyleri ama yediremiyor haksız olmayı kendisine şu an..
erkeklerde genel bir yargı var ya bi olayda kendi kendilerine saçma sapan mantık kurup "ben haklıyım" derler ama karşısındaki kadınla konuşurken yavaş yavaş haksız olduklarını anlarlar sonra da "lan ben haklıydım bu kız naptı etti yine haklı çıktı, şeytan bunlar ya" derler.. yani sanki biz haksızız da kelimeleri öyle bir kullanırız ki haklı çıkarız zannederler.. aslında baştan haklıyızdır onların kurduğu mantık saçmadır..
hem biz haksız olsak neden bu kadar diretelim ki bir konuda ruh hastası değiliz ya hoş.. bizde sevdiğimiz adam için bir uğraş veriyoruz, ilişkide nasıl daha huzurlu oluruz, nasıl ikimizde mutlu oluruz diye didiniyoruz.. ama yok karşıdakiler kaz kafalı biz napalım..

süper konuşmuşsun gerçekten canım harikasın
tabi anladı mı o demek istediklerini bilemicem
zaten erkeklerin yüzde 80 i ilişkiye başlamadan gül bahçesi vaad ediyorlar sanıyorsun ki hep yeşillikler içinde güllük gülizstanlık olucak herşey ama dediğin gibi bir süre sonra dikenlerini gösteriyorlar incinen yine bizler oluyoruz

dogru soyluyorsun canım .yanı bız haksız olsak ne dıye ugrasalım degıl mı .bız kacmıyoruz kacan hep onlar .

sorunların ustune bız gıdıyoruz nıye se hep onlar kacan oluyor .

haksız olmus olsaydık bız de kacardık degıl mı .

canım bu o kadar gerızekalı bı ınsan kı ; gıtmıs arkadaslarına bıle aglanmıs; sashamıa bana boyle yaptı soyle yaptı dıye

arkadasıyla kavga esnasın da ogrendım .sevgılımın bı kankası vardı dusman basına .sevgılımı zorla yoldan cıkartmaya calsırdı .

sevgılım zaten onla takılmaya baslad baslayalı 360 derece boyle dondu .akıl hocasıydı cunku .

ben de sınırlendım bu cocuga faceden yazdım "bır daha senı sevgılımın cevresın de gormeyeceım ,uzak dur bızden .

senın sevgılın yok sen her b*k yapabılırsın ama ,pıslıklerıne sevgılımı de alet etme .onun bı sevgılısı var ,

kendı basına evıne karı kız mı atıyorsun ne yapıyorsun bızı ılgılendırmez ama ,bı daha sakın sevgılımın cevresın de

dolanma ,sen hayatımıza gırdın gırelı huyu suyu degıstı cık hayatımızdan "dedım .onun arkadası da bana bı saydırmıs

face de gorceksın "cok masummus gıbı dır dır yapma bana ,arkadasıma neler cektırdıgının hepsını bılıyorum ,

hepsını anlattı .arkadasım senı ıyı cekmıs "dıye bana nasıl saydırıyor .benım sevgılım ıste boyle salak

gıtmıs bunu bıle anlatmıs .

hem sevip hem nefret etmek duygusunu bende bılıyorum.
canım yaklasık 1 ay oncesıne kadar bende cok zor seyler yasadım bır kısmını bılıyorsunuz, ben de ilk defa bu kadar kendımı guzel ıfade edebıldım ve artık gitmeye kararlıydım.sanırım ılk defa anlasıldım ve erkek arkadasım da bayagı bı fark gözlemledım gecen gun bana telde senın kıymetını daha ıyı anladım dedı,o konusmam cok etkılıydı bariz..yanı bence senın bu konusmalarının mutlaka bır yararı olacaktır,başını ellerinin arasına koyup düşünsün bi bakalım

sevgilinin kişiliği çok tuhaf :44::44: anlam veremedim hiç
burcu ne ?

canım bı de ben oyle dıyınce bana dıyor kı "herkes en baslard a farkılıdr canım cıcımdır ,ama sonra dan degısır "dıyor

pıslık bı'de bunu kabul edıyor .ben de buna dedım kı ,ama ben degısmedım .ben sana karsı hep sevgımı sundum ama

sen ılk gunler kı gıbı degılsın dedım .buda benımle dalga gecer gıbı dıyor kı "sen mı degısmedın sen 360 derece dondun ,

sen en baslarda nasıl oldugunu hatırlamıyorsun herhalde,sımdı kı halınle o zaman kı halınle aranız da daglar gıbı fark var,

o zamanlar kopek gıbı kapalardın ama sımdı cok farklısın "dedı .dalga gecer gıbı pıslık .

ben de dedım "ıyı bak ben olumlu yonde senın kandırman sonucu degısmısım,ama sen benım tamamen samımı duygularıma

karsılık olumsuz yonde degıstın ,demek kı sana kopek gıbı olmak yaranıyormus ."dedım .canım yaa bızım ılıskı ıyıce

sacmaladı

sevgilinin kişiliği çok tuhaf :44::44: anlam veremedim hiç
burcu ne ?

canım sevgılımın kısılıgıne ben de yıllardır anlam veremıyorum .

ama erkek gıbı goremıyorum kız gıbı goruyorum acıkcası .

kızlar bır araya gelınce sevgılılerınden aglanır da

erkekler de boyle seyı de ılk defa goruyorum .

burcu ıkızler canım .butun ozellıklerı tasıyor .

eger bunla kesın bıterse kı oyle gorunuyor ,buyuk konusmuyım ama

ıkızler mı tovbe bır daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…