- 31 Mart 2008
- 8.769
- 1.121
- 373
- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #12.561
hem sevip hem nefret etmek duygusunu bende bılıyorum.
canım yaklasık 1 ay oncesıne kadar bende cok zor seyler yasadım bır kısmını bılıyorsunuz, ben de ilk defa bu kadar kendımı guzel ıfade edebıldım ve artık gitmeye kararlıydım.sanırım ılk defa anlasıldım ve erkek arkadasım da bayagı bı fark gözlemledım gecen gun bana telde senın kıymetını daha ıyı anladım dedı,o konusmam cok etkılıydı bariz..yanı bence senın bu konusmalarının mutlaka bır yararı olacaktır,başını ellerinin arasına koyup düşünsün bi bakalım
hmmmm ozaman sessizliğe gömül benım yenı keşfettiğim taktık bak nasıl işe yaradıgını görüceksınsanmıyorum canım bı faydası olmaz aksıne beynını utuluyormusum
sureklı soylenıyormusum bıkmıs soylenmelerımden .
dogru soyluyorsun canım .yanı bız haksız olsak ne dıye ugrasalım degıl mı .bız kacmıyoruz kacan hep onlar .
sorunların ustune bız gıdıyoruz nıye se hep onlar kacan oluyor .
haksız olmus olsaydık bız de kacardık degıl mı .
canım bu o kadar gerızekalı bı ınsan kı ; gıtmıs arkadaslarına bıle aglanmıs; sashamıa bana boyle yaptı soyle yaptı dıye
arkadasıyla kavga esnasın da ogrendım .sevgılımın bı kankası vardı dusman basına .sevgılımı zorla yoldan cıkartmaya calsırdı .
sevgılım zaten onla takılmaya baslad baslayalı 360 derece boyle dondu .akıl hocasıydı cunku .
ben de sınırlendım bu cocuga faceden yazdım "bır daha senı sevgılımın cevresın de gormeyeceım ,uzak dur bızden .
senın sevgılın yok sen her b*k yapabılırsın ama ,pıslıklerıne sevgılımı de alet etme .onun bı sevgılısı var ,
kendı basına evıne karı kız mı atıyorsun ne yapıyorsun bızı ılgılendırmez ama ,bı daha sakın sevgılımın cevresın de
dolanma ,sen hayatımıza gırdın gırelı huyu suyu degıstı cık hayatımızdan "dedım .onun arkadası da bana bı saydırmıs
face de gorceksın "cok masummus gıbı dır dır yapma bana ,arkadasıma neler cektırdıgının hepsını bılıyorum ,
hepsını anlattı .arkadasım senı ıyı cekmıs "dıye bana nasıl saydırıyor .benım sevgılım ıste boyle salak
gıtmıs bunu bıle anlatmıs .
hmmmm ozaman sessizliğe gömül benım yenı keşfettiğim taktık bak nasıl işe yaradıgını görüceksın
kızlar ben kactım sımdılık malum kpss test çözeyim acıkın gorsz opuldunuz
canım bı de ben oyle dıyınce bana dıyor kı "herkes en baslard a farkılıdr canım cıcımdır ,ama sonra dan degısır "dıyor
pıslık bı'de bunu kabul edıyor .ben de buna dedım kı ,ama ben degısmedım .ben sana karsı hep sevgımı sundum ama
sen ılk gunler kı gıbı degılsın dedım .buda benımle dalga gecer gıbı dıyor kı "sen mı degısmedın sen 360 derece dondun ,
sen en baslarda nasıl oldugunu hatırlamıyorsun herhalde,sımdı kı halınle o zaman kı halınle aranız da daglar gıbı fark var,
o zamanlar kopek gıbı kapalardın ama sımdı cok farklısın"dedı .dalga gecer gıbı pıslık .
ben de dedım "ıyı bak ben olumlu yonde senın kandırman sonucu degısmısım,ama sen benım tamamen samımı duygularıma
karsılık olumsuz yonde degıstın ,demek kı sana kopek gıbı olmak yaranıyormus ."dedım .canım yaa bızım ılıskı ıyıce
sacmaladı
ee sen ne dedin o çocuk öyle dediğinde??
ya çok sinir oluyorum erkeklerin şu huyuna ne diye karışırlarki erkek arkadaşlarının ilişkilerine..
ben bu son sevgilimin ilk sevgilisiydim ve ilk olup hemde uzun süreli devam edince herkes bi cephe aldı bana.. kimse anzer gel sende bize katıl demedi aksine erkek arkadaşımı benim yanımdayken bile buluşmaya çağırdılar.. seviyesiz seviyesiz teklifler yapmalar işte gel ....eve gidelim yok şu kızı ayarlayalım sana o daha iyi..
ki sevgilimi benim yanıma yakıştıran bir Allahın kulu yoktu hepsi sana yakışmamış bu çocuk derdi.. onun arkadaşlarıda beni beğenemedi bir türlü.. çünkü hiçbiri ciddi ilişki peşinde değildiki grubun seviyesizliğini bozan benim sevgilimdi onlarda beni saf dışı bıraktırtmaya çalıştılar ve başarılıda oldular sonunda..
yok artık ya
ben bu erkekleri anlamıyorum yani iyi yönde değişsen de aynılar kötü yönde değişsende aynılar ha
kadir kıymet bilmezler ki
ya odunlar
acaba romantik ve kıymet bilen erkeklerde var mı ki böyle anlayışlı her dediğini yapan sevgilisinin falan
eğer öyle sevgilye sahip kızlar varsa gerçekten çok şanslılar yani
kızlar benım canım ıntıkam almak ıstıyor ,onun da canı yansın benı kaybettıgını dusunsun ıstıyorum .
aklıma kotu kotu planlar gelıyor ,uygulamaya gecsem mı bılemedım :44:
benım eskı sevgılım uzun suredır benı arıyor ,allah ıcın cok yakısıklı kıvanc tatlıtug kopyası
bı tipti .yanı benımkı ondan sonra oyle bı tıple cıkıyor olmamdan emınım orta yerınden
catlayacaktır :) sımdı ben bu eskı sevgılıme karsı zaten hıc bırsey beslemıyorum ama ,ıyı
cocuktur yanı arkadas olunabılır .hos o yenıden beraberlık ıstıyor ama ,
acaba dıyorum kı o cocugun teklıfını formalıte kabul etsem ,ıkı de foto cekınıp
faceye yuklesem ,benımkı de gorse nasıl olur kı:44:
olaylar dha da sarpa saarabilir söyliyim canım
boşver bence senin ona vericeğin en büyük ceza sensizlik bence biraz ara verin anlasın sensizlik nasıl oluyor
ama üçüncü bir şahsı sokmaya hiç gerek yok
ben sanmıyorum canım yaa,erkeklerın hepsı aynı .
kızların hepsı cekıyor bence
canım ama onun benı hıc kaybetme korkusu yok bundan emınım.
dun bıle dıyor kı bana "enın de sonun da barısmıyacakmıyız bız,
bu durum bızım hep basımıza gelıyor donem donem ay ay yasıyoruz
yıen barısacagız ne gerek var kafa yormaya sonunu bılıyorm zaten"dedı .
adam o kadar emın anlayacagın ,ben de bu yuzden ucuncu sahısa ıhtıyac duydum .
emın olmak nasılmıs gor dıye .bılemıyorum ıste yaa ıyıce de karısablır .
aıleme bıle yetıstırır emınım bundan
sanane dedım .ne dıyecegım .enım ılıskım senı ılgılendırmez sana soracak hesap verecek degılım dedım .
ayy canım senın durumun da cok kotu olmus haa .bu ne cekememezlık yahu .kım kı onlar da bu kadar
kıskanclık yapıyor sevgılını cagırıp kız var dıyorlar .terbıyesızler .nasıl sınırlendım bak sımdı .
benımkının arkadası da bana dıyor kı "x benım cocukluk arkım ,sen karar veremezsın bızım arkadaslıgımızın
bıtıp bıtmeyecegıne ,sen sonradan geldın bırı gıdecekse o sen olursun "dedı .ben ıyıce dellendım tabı .
sen kım oluyorsun da bana yol gosterıyorsun dedım,cocukluk arkadaslıktan bahsedıyorsun da ne hayrın
oldu bugune kadar o cocuga zarardan baska dedım .(ben cık aramızdan dedıgım de bu ılk bana demıstı kı
sashamıa dogru soyle x sana bırsey mı soyledı de bana cephelısın sen "dedı .)cocukluk arkadasın da
neden arkadasına guvenmıyorsun o zaman dedım .neden bana bırseyler soyledıgınden suphe duyuyorsun dedım
bayag tartıstık .sonra sevgılım benımle kavga ettı onu korudu bana karsı .sonra ben bayag uzulunce sevgılım
tamam gorusmem olur bıter dedı .o esna da o sahıs aradı benımkını .hemen telı ben kaptım "ne oldu x ,suan musaıt
degılız canım sonra ararmısın ,sevgılım senınle konusmak ıstemıyor "dedımbana tamam gorusmem dıyen sevgılım
arkadasına karsı bunu dıyemedı ,telı elımden kaptı arkadasına dıyor kı "yaa kusura bakma kanka bızımkı kafayı yedı
saldırıyor herkese kusura bakma lutfendedı .o kanka da dıyor kı bunu "oglum eger bu kızla evlenırsen yemınle
dugune gelmem "dıyor .benım kı bırsey demıyor saka gıbı .ama ne oldu sonun da o korudugu arkadası bunu sattı
yine de sen bilirsin ama 3 şahıs ortalığı karıştırır eminimn
eğer sen düşündüğünü yaparsan ve sonra yine barışırsanız işler daha kötü olur bu sefer nasip olur evlenirseniz falan o olayı başına kakar durur öyle bi yapıya sahip sanırım der sana o zamn sen çok basitsin hemen gittin birini buldun falan der üzülen yine sen olursun
birde şöyle düşün siz ayrılsanız ve o iki günde birini bulsa sen ne dersin o zaman zaten öküzdü bir de gitti hemen bir kız buldu dersin canım dimi
bence başka bişiler bul
ne bilim ilgini minimuma indir umursama eskisi gibi davranma gb.
sen ara o zaman canım i.yaa sıze ne oldu sormustum daha once de ?
benzer şeyleri bende yaşadım..
bunun zararlı arkadaşlarını sildim faceten..
oda dediki "tamam bişe demiyorum ama bikaçını geri eklicem haberin olsun" "hayır ekleyemezsin" dedim "face i kapatıcam o zaman" dedi "hayır kapatmicaksın" dedim sıkıştı bu iyice.. sildiklerimden biri geri ekledi dedim "niye ekledi bu seni hiç gururu yok mu" meğer bu söylemiş ki "yanlışlıkla olmuştur beni haberim yok"
"o sana neden sildin dediğinde sen bize yaptığı kötülükleri söyliceksin" demiştim ona söylememiş.. sonra kabul etmeyincede tekrar bu sevgilimin arkadaşlarıyla buluştuğu gün baskın yaptı bunlara herkese dediki işte "anzer beni silmiş bu çocuk iyice kılıbık oldu bilmem ne".. herkeste buna bir yüklenmiş o gün "sen ipleri onun eline verdin bilmem ne".. onlarla kavga etmiş "siz karışmayın" diye en yakın çocukluk arkadaşıyla da en çok tartışmayı yaşamış.. bende oh beni savunmuş sevgilim derken bana "senin yüzünden oldu böyle çok mu iyi oldu" diye kızdı bende dedim" naparsan yap istediğini ekle istediğini sil".. bide o çocuk o gün demişki "beni geri ekleyeceksin"bak yaa emir veriyor birde..
en son da demişki "ben face i anzere verdim benden çıktı artık face bana gelip bişe demeyin bundan sonra".. şaka gibi.. ve o olaydan sonra benimki face e yarım saatliğine falan girmeye başladı.. ki bu olaydan önce sürekli facelerde gezerdi.. ben desem girme diye dinlemez girer ama arkadaşlarına bende değil artık face diyince giremedi beyfendi..
seninkine de iyi olmuş canım ohhh..
Aramıyoooooooorrr....
canım dogru soyluyorsun evet ,eger ben bır ucuncu sahısı bu ıse sokarsam
bu ılıskıyı hesaptan tamamen kaldırmam gerekıyor kı sonra basım yanmasın .
ama sundan emınım kı ,bız ayrılalım hele soyle 2 hafta gıbı bı ayrılık yasayalım
bu hemen bırını bulur bundan emınım .o bulmadan once ben bulayım
ona acı cekmedıgımı mutlu oldugumu ıspatlıyım .bunu yaparsam zaten ,
ilişkiyı tamamen gözden cıkarıcam ,gozden cıkardıgıma emın olduktan sonra
benden bı anı kalsın ıstıyorum ona
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?