Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

sanmıyorum canım bı faydası olmaz aksıne beynını utuluyormusum

sureklı soylenıyormusum bıkmıs soylenmelerımden .

sanmıyorum canım bı faydası olmaz aksıne beynını utuluyormusum

sureklı soylenıyormusum bıkmıs soylenmelerımden .
hmmmm ozaman sessizliğe gömül benım yenı keşfettiğim taktık bak nasıl işe yaradıgını görüceksın

kızlar ben kactım sımdılık malum kpss test çözeyim acıkın gorsz opuldunuz

ee sen ne dedin o çocuk öyle dediğinde??
ya çok sinir oluyorum erkeklerin şu huyuna ne diye karışırlarki erkek arkadaşlarının ilişkilerine..
ben bu son sevgilimin ilk sevgilisiydim ve ilk olup hemde uzun süreli devam edince herkes bi cephe aldı bana.. kimse anzer gel sende bize katıl demedi aksine erkek arkadaşımı benim yanımdayken bile buluşmaya çağırdılar.. seviyesiz seviyesiz teklifler yapmalar işte gel ....eve gidelim yok şu kızı ayarlayalım sana o daha iyi..
ki sevgilimi benim yanıma yakıştıran bir Allahın kulu yoktu hepsi sana yakışmamış bu çocuk derdi.. onun arkadaşlarıda beni beğenemedi bir türlü.. çünkü hiçbiri ciddi ilişki peşinde değildiki grubun seviyesizliğini bozan benim sevgilimdi onlarda beni saf dışı bıraktırtmaya çalıştılar ve başarılıda oldular sonunda..

kızlar benım canım ıntıkam almak ıstıyor ,onun da canı yansın benı kaybettıgını dusunsun ıstıyorum .

aklıma kotu kotu planlar gelıyor ,uygulamaya gecsem mı bılemedım :44:

benım eskı sevgılım uzun suredır benı arıyor ,allah ıcın cok yakısıklı kıvanc tatlıtug kopyası

bı tipti .yanı benımkı ondan sonra oyle bı tıple cıkıyor olmamdan emınım orta yerınden

catlayacaktır :) sımdı ben bu eskı sevgılıme karsı zaten hıc bırsey beslemıyorum ama ,ıyı

cocuktur yanı arkadas olunabılır .hos o yenıden beraberlık ıstıyor ama ,

acaba dıyorum kı o cocugun teklıfını formalıte kabul etsem ,ıkı de foto cekınıp

faceye yuklesem ,benımkı de gorse nasıl olur kı:44:

hmmmm ozaman sessizliğe gömül benım yenı keşfettiğim taktık bak nasıl işe yaradıgını görüceksın

kızlar ben kactım sımdılık malum kpss test çözeyim acıkın gorsz opuldunuz

canım ben sessızlıge gomulsem de bu sefer sulu sulu sımarıkca hareketlerle

gonlumu almaya calsıyor ,o zaman ıyıce fıtık oluyorum

yok artık ya
ben bu erkekleri anlamıyorum yani iyi yönde değişsen de aynılar kötü yönde değişsende aynılar ha
kadir kıymet bilmezler ki
ya odunlar
acaba romantik ve kıymet bilen erkeklerde var mı ki böyle anlayışlı her dediğini yapan sevgilisinin falan
eğer öyle sevgilye sahip kızlar varsa gerçekten çok şanslılar yani

sanane dedım .ne dıyecegım .enım ılıskım senı ılgılendırmez sana soracak hesap verecek degılım dedım .

ayy canım senın durumun da cok kotu olmus haa .bu ne cekememezlık yahu .kım kı onlar da bu kadar

kıskanclık yapıyor sevgılını cagırıp kız var dıyorlar .terbıyesızler .nasıl sınırlendım bak sımdı .

benımkının arkadası da bana dıyor kı "x benım cocukluk arkım ,sen karar veremezsın bızım arkadaslıgımızın

bıtıp bıtmeyecegıne ,sen sonradan geldın bırı gıdecekse o sen olursun "dedı .ben ıyıce dellendım tabı .

sen kım oluyorsun da bana yol gosterıyorsun dedım,cocukluk arkadaslıktan bahsedıyorsun da ne hayrın

oldu bugune kadar o cocuga zarardan baska dedım .(ben cık aramızdan dedıgım de bu ılk bana demıstı kı

sashamıa dogru soyle x sana bırsey mı soyledı de bana cephelısın sen "dedı .)cocukluk arkadasın da

neden arkadasına guvenmıyorsun o zaman dedım .neden bana bırseyler soyledıgınden suphe duyuyorsun dedım

bayag tartıstık .sonra sevgılım benımle kavga ettı onu korudu bana karsı .sonra ben bayag uzulunce sevgılım

tamam gorusmem olur bıter dedı .o esna da o sahıs aradı benımkını .hemen telı ben kaptım "ne oldu x ,suan musaıt

degılız canım sonra ararmısın ,sevgılım senınle konusmak ıstemıyor "dedım bana tamam gorusmem dıyen sevgılım

arkadasına karsı bunu dıyemedı ,telı elımden kaptı arkadasına dıyor kı "yaa kusura bakma kanka bızımkı kafayı yedı

saldırıyor herkese kusura bakma lutfen dedı .o kanka da dıyor kı bunu "oglum eger bu kızla evlenırsen yemınle

dugune gelmem "dıyor .benım kı bırsey demıyor saka gıbı .ama ne oldu sonun da o korudugu arkadası bunu sattı

ben sanmıyorum canım yaa,erkeklerın hepsı aynı .

kızların hepsı cekıyor bence

olaylar dha da sarpa saarabilir söyliyim canım
boşver bence senin ona vericeğin en büyük ceza sensizlik bence biraz ara verin anlasın sensizlik nasıl oluyor
ama üçüncü bir şahsı sokmaya hiç gerek yok

olaylar dha da sarpa saarabilir söyliyim canım
boşver bence senin ona vericeğin en büyük ceza sensizlik bence biraz ara verin anlasın sensizlik nasıl oluyor
ama üçüncü bir şahsı sokmaya hiç gerek yok

canım ama onun benı hıc kaybetme korkusu yok bundan emınım.

dun bıle dıyor kı bana "enın de sonun da barısmıyacakmıyız bız,

bu durum bızım hep basımıza gelıyor donem donem ay ay yasıyoruz

yıen barısacagız ne gerek var kafa yormaya sonunu bılıyorm zaten "dedı .

adam o kadar emın anlayacagın ,ben de bu yuzden ucuncu sahısa ıhtıyac duydum .

emın olmak nasılmıs gor dıye .bılemıyorum ıste yaa ıyıce de karısablır .

aıleme bıle yetıstırır emınım bundan

yine de sen bilirsin ama 3 şahıs ortalığı karıştırır eminimn
eğer sen düşündüğünü yaparsan ve sonra yine barışırsanız işler daha kötü olur bu sefer nasip olur evlenirseniz falan o olayı başına kakar durur öyle bi yapıya sahip sanırım
der ki sana o zamn sen çok basitsin hemen gittin birini buldun falan der üzülen yine sen olursun
birde şöyle düşün siz ayrılsanız ve o iki günde birini bulsa sen ne dersin o zaman zaten öküzdü bir de gitti hemen bir kız buldu dersin canım dimi
bence başka bişiler bul
ne bilim ilgini minimuma indir umursama eskisi gibi davranma gb.

Son düzenleme:

benzer şeyleri bende yaşadım..
bunun zararlı arkadaşlarını sildim faceten..
oda dediki "tamam bişe demiyorum ama bikaçını geri eklicem haberin olsun" "hayır ekleyemezsin" dedim "face i kapatıcam o zaman" dedi "hayır kapatmicaksın" dedim sıkıştı bu iyice.. sildiklerimden biri geri ekledi dedim "niye ekledi bu seni hiç gururu yok mu" meğer bu söylemiş ki "yanlışlıkla olmuştur beni haberim yok"
"o sana neden sildin dediğinde sen bize yaptığı kötülükleri söyliceksin" demiştim ona söylememiş.. sonra kabul etmeyincede tekrar bu sevgilimin arkadaşlarıyla buluştuğu gün baskın yaptı bunlara herkese dediki işte "anzer beni silmiş bu çocuk iyice kılıbık oldu bilmem ne".. herkeste buna bir yüklenmiş o gün "sen ipleri onun eline verdin bilmem ne".. onlarla kavga etmiş "siz karışmayın" diye en yakın çocukluk arkadaşıyla da en çok tartışmayı yaşamış.. bende oh beni savunmuş sevgilim derken bana "senin yüzünden oldu böyle çok mu iyi oldu" diye kızdı bende dedim" naparsan yap istediğini ekle istediğini sil".. bide o çocuk o gün demişki "beni geri ekleyeceksin" bak yaa emir veriyor birde..
en son da demişki "ben face i anzere verdim benden çıktı artık face bana gelip bişe demeyin bundan sonra".. şaka gibi.. ve o olaydan sonra benimki face e yarım saatliğine falan girmeye başladı.. ki bu olaydan önce sürekli facelerde gezerdi.. ben desem girme diye dinlemez girer ama arkadaşlarına bende değil artık face diyince giremedi beyfendi..
seninkine de iyi olmuş canım ohhh..

canım dogru soyluyorsun evet ,eger ben bır ucuncu sahısı bu ıse sokarsam

bu ılıskıyı hesaptan tamamen kaldırmam gerekıyor kı sonra basım yanmasın .

ama sundan emınım kı ,bız ayrılalım hele soyle 2 hafta gıbı bı ayrılık yasayalım

bu hemen bırını bulur bundan emınım .o bulmadan once ben bulayım

ona acı cekmedıgımı mutlu oldugumu ıspatlıyım .bunu yaparsam zaten ,

ilişkiyı tamamen gözden cıkarıcam ,gozden cıkardıgıma emın olduktan sonra

benden bı anı kalsın ıstıyorum ona

bende şu face den nefret ediyorum desem yeri ya
bende sevgilime dedim ki
benden vazgeçersin ama face de n vazgeçemezsin
dedi bana hiç alakası yok girmiyorum bile artık kapatayım istermisin dedi
kapatmanı istediğimi daha yeni mi algılandın yıllardır istiyorum kapatmanı dedim tamam dedi
bana
sonra aradan günler geçti baktım ne bi kapama ne bişi
dedim neden kapatmadın unuttum vs. bissürü bahane biz bunla bir kavga bir kavga a
sonra bi kaç gün sonra dedi tamam aşkım kapatıcam oldu mu dedi unuttum işte işlerimin yoğunluğundan dedi
tamam dedim
ama nerde daha kapatıcağına profil resimlerini değiştiriyo ölür müsün öldürür müsün
tekme tokat bir dalıcam kafa göz patlatıcam içimden o geçiyo şuan ciddi

ay sende de bır degıl kı anacım kactane arkadasıyla ugrasmıssın .ben bırıyle zor ugrastım valla

sen bunlarla nasıl basacıktın .yaa canım erkek mılletının arkadaslıkları hep tehlıkelı oluyor malesef

bız kızlar oyle degılız .sevgılımız oldugun da arkadasımızı anın da satarız oncelık sevgılımızdır

ona sormadan etmeden bırsey yapmaz,bulusmayacaksın o arkadasınla dese bulusmayız kı

ben kac tane arkadasımı sldım hayatımdan o ıstedı dıye .sırf o mutlu olsun dıye .

ınan var yaa oyle sosyal bır arkadas grubum vardı kı ,onu sıl bunu sıl dıye dıye

cevrem de 3 kısıden baska kımse kalmadı ama o benım ıcın bıze zaran veren kısıyı

sılmedı .ama o sevgılımı sattı ,ıyıkı de sattı erkek mılletının arkadası olmasın !

en dogrusu bu valla .zaten cocuk kısılıklıler,bı de arkadas ortamın da mantıgı tamamen yıtırıyorlar

yaa sız en son barısmadınız mı yıne mı ayrıldınız ? sımdı ne durum ? barısma var mı ?

zaten ilişkiyi gozden cıkardıgın an umursamazsın bile hayatına birinide sokarsın ben zaten ayrılık nedenlerinin cok onemli oldugunu dusunuyorum bunlarda hani hemen hayatına birini soktu bak goruyormusun falan denmesinede karsıyım bakalım neden ayrılık oldu karsı taraf surekli verici olduysa digeri tınlamadıysa eh yani ertesi gun bile bulurum birini bu basitlik veya baska birsey demek degil onemli olan ilişki yasarken bunları yapmamak adamlar ilişki sırasında elaleme bakar kızları keser konusur falan filan ayrılırsın sen birini bulursun vay sen hemen gittin biriyle oldun soylesin boylesin yokya en azından ben senleyken yapmadım derim oyle adama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…