Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

faceden ben de nefret edıyorum .allahtan bız kullanmıyoruz ,dndurduk hesapları.

ama kesın ayrılırsak acıcam .

dogru soyluyorsun canım çzaten iliskiyı tam anlamıyla gozden cıkardıktan sonra

bu ucuncu sahıs olayı kesın olacak .arkamdan ıstedıgını soylesın umrum da olmaz

cunku ılıskıyı zaten gozden cıkarmısım .ama hala barısma gıbı bı durum varken

bunu yapamam,olay tamamen kopar

faceden ben de nefret edıyorum .allahtan bız kullanmıyoruz ,dndurduk hesapları.

ama kesın ayrılırsak acıcam .

ya ben kendim sevmiyorum facce i ama hiç ummadığı anda bi açıcam önüme gelen arkadaşlık isteklerinide kabul edicem kudurucak görücek o ama işte şeytana uymıyım yine hadi yapımda yok işte

valla cnm iliski bitti sanıp yaparsın sonra yine barısırsınız bu isler belli olmaz

Son düzenleme:

bak işte.. sonrada biz dırdırcı kavgacı oluyoruz..

tatlım en son bu mesajlaşma olayından sonra ben bitirdim tamamen.. o sürekli mesaj attı durdu "hatalıyım ama affet" dedi aradı açmadım en son açtım.. bakalım ne diyecek diye ama ben ısrarla "mesajlaşmasaydın" dedim.. sonra bu bana "zaten bende suç ne diye her şifreni verirsin ki" dedi benim şarteller attı dedim "hatan bu yani şifre vermek" bu nasıl kıvıracağını şaşırdı.. "saçmaladım özür dilerim" falan dedi sonra "sen benim olduğum şehirde olsan ben eminimki sen benden bu kadar ayrı kalamazdı"n dedi.. bende "e o zaman sen neden buraya gelip beni ikna etmek için uğraşmıyosun ki" dememek için zor tutttum kendimi..
kardeşimle mesajlaşmışlar geçen gün demişki kardeşime "senin ablan tam bir keçi ne dediysem affetmedi beni.." oda "ablam haklı" demiş "biliyorum haklı ama ben çok pişmanım" demiş oda "e buraya gel o zaman ben çoktan gelirsin diye bekliyodum ama sen neden gelmiyosunki" demiş oda "bu ay vergi ayı gelemem" diyince kardeşimde "sen bilirsin" demiş.. sonra "ya anla işte maddi durumlar iyi değil" deyince kardeşimde "valla ben bilmem ama aşk herşeyden önce gelir, senin önceliğin başka şeyler demekki.. benim fikrime göre arada aşk varsa gerisi teferruat" demiş bizimkide "gelmeye çalışacam çalışıyorum" falan demiş.. salı gecesinden beri artık mesajda atmıyor.. bi iki mesajla hallolacağını sandı sanırım..
bu arada canım başa çıkamadım işte o kadar kişiyle.. sevgilim benim arkamda dursa ben emin ol bi orduyla uğraşırdım hepsininde hakkından gelirdim ama sürekli bana suç bulan biri olunca arkamda bende bıraktım alsınlar tepe tepe kullansınlar arkadaşlarını..

bu gün hamaratlığım tuttu kızlar ya kuru fasulye yaptım,şeftali kompostosu da yaptım bir de pilav yapsam tamamdır bugün yemekelr annemden değil benden
bu arada sular kesildi ya pöfffff

aynen canım ya aynennn
aslında o dediğim gün dondursa işte daha dırdır yapacağıma ne çok ilgi göstericem belkide beni dinledi diye ama nerde lafta tamam vs
ama lafla peynir gemisi yürümüyor işte

o zaman sende laf arasında "ne var şu facete merak ettim herkes orda bende bir hesap açıcam, sende varsın hem" de bak ertesi gün nasıl kapanıyor o hesap..

o zaman sende laf arasında "ne var şu facete merak ettim herkes orda bende bir hesap açıcam, sende varsın hem" de bak ertesi gün nasıl kapanıyor o hesap..

eminim gene kapatmaz hoşgeldin der o zaman da değerimi anlıyorum işte böyle böyle
büyük bir kavgaya zemin hazırlıyor haberi yok ya da yine soğumam için uğraşıyor ondan da haberi yok işte

senınkınde de senı kaybetme korkusu yok .yıne barısacagınızı dusundugu ıcın ,beyımız

vergılerını dusunmus .cok ıyı anlıyorum senı ,sana sahıp cıktıgını arkanda durdugundan emın olsan

baskaları bısey demıs umrun da olmaz .ama adam sahıp cıkmayıp koruyup kollamıyor ıse

kım ıcın neden cabalayasın kı haklısın canım .

.pekı affetmeyı dusunuyor musun canım.

Kizlar forumda gezinirken bi baslik gordum soruyu burada da sorayim da topic canlansin bi soruyu varsayim yzerinden cevaplayiniz yani cevabiniz "oyle bir sey asla olmaz" tarzi cevaplar olmasin lutfen polemik yaratmayalim sadece oldugunu varsayarak konusalim hadi diyelim oldu: diyelim ki evlenmeden once hamile kaldiniz bebegi dogurur musunuz yoksa dogurmaz misiniz? filmlerde dizilerde boyle ameliyat koltuguna oturur ama vazgecerler filan ya :) polemik yaratmayalim ama lutfen :)

Son düzenleme:

hemen evleneceksem tabıkı de dogururum .ama evlenmeyeceksem aldırırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…