- 31 Mart 2008
- 8.769
- 1.121
- 373
- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #12.581
bende şu face den nefret ediyorum desem yeri ya
bende sevgilime dedim ki
benden vazgeçersin ama face de n vazgeçemezsin
dedi bana hiç alakası yok girmiyorum bile artık kapatayım istermisin dedi
kapatmanı istediğimi daha yeni mi algılandın yıllardır istiyorum kapatmanı dedim tamam dedi
bana
sonra aradan günler geçti baktım ne bi kapama ne bişi
dedim neden kapatmadın unuttum vs. bissürü bahane biz bunla bir kavga bir kavga a
sonra bi kaç gün sonra dedi tamam aşkım kapatıcam oldu mu dedi unuttum işte işlerimin yoğunluğundan dedi
tamam dedim
ama nerde daha kapatıcağına profil resimlerini değiştiriyo ölür müsün öldürür müsün
tekme tokat bir dalıcam kafa göz patlatıcam içimden o geçiyo şuan ciddi
dogru soyluyorsun canım çzaten iliskiyı tam anlamıyla gozden cıkardıktan sonrazaten ilişkiyi gozden cıkardıgın an umursamazsın bile hayatına birinide sokarsın ben zaten ayrılık nedenlerinin cok onemli oldugunu dusunuyorum bunlarda hani hemen hayatına birini soktu bak goruyormusun falan denmesinede karsıyım bakalım neden ayrılık oldu karsı taraf surekli verici olduysa digeri tınlamadıysa eh yani ertesi gun bile bulurum birini bu basitlik veya baska birsey demek degil onemli olan ilişki yasarken bunları yapmamak adamlar ilişki sırasında elaleme bakar kızları keser konusur falan filan ayrılırsın sen birini bulursun vay sen hemen gittin biriyle oldun soylesin boylesin yokya en azından ben senleyken yapmadım derim oyle adama
faceden ben de nefret edıyorum .allahtan bız kullanmıyoruz ,dndurduk hesapları.
ama kesın ayrılırsak acıcam .
dogru soyluyorsun canım çzaten iliskiyı tam anlamıyla gozden cıkardıktan sonra
bu ucuncu sahıs olayı kesın olacak .arkamdan ıstedıgını soylesın umrum da olmaz
cunku ılıskıyı zaten gozden cıkarmısım .ama hala barısma gıbı bı durum varken
bunu yapamam,olay tamamen kopar
bende şu face den nefret ediyorum desem yeri ya
bende sevgilime dedim ki
benden vazgeçersin ama face de n vazgeçemezsin
dedi bana hiç alakası yok girmiyorum bile artık kapatayım istermisin dedi
kapatmanı istediğimi daha yeni mi algılandın yıllardır istiyorum kapatmanı dedim tamam dedi
bana
sonra aradan günler geçti baktım ne bi kapama ne bişi
dedim neden kapatmadın unuttum vs. bissürü bahane biz bunla bir kavga bir kavga a
sonra bi kaç gün sonra dedi tamam aşkım kapatıcam oldu mu dedi unuttum işte işlerimin yoğunluğundan dedi
tamam dedim
ama nerde daha kapatıcağına profil resimlerini değiştiriyo ölür müsün öldürür müsün
tekme tokat bir dalıcam kafa göz patlatıcam içimden o geçiyo şuan ciddi
bak işte.. sonrada biz dırdırcı kavgacı oluyoruz..
ay sende de bır degıl kı anacım kactane arkadasıyla ugrasmıssın .ben bırıyle zor ugrastım valla
sen bunlarla nasıl basacıktın .yaa canım erkek mılletının arkadaslıkları hep tehlıkelı oluyor malesef
bız kızlar oyle degılız .sevgılımız oldugun da arkadasımızı anın da satarızoncelık sevgılımızdır
ona sormadan etmeden bırsey yapmaz,bulusmayacaksın o arkadasınla dese bulusmayız kı
ben kac tane arkadasımı sldım hayatımdan o ıstedı dıye .sırf o mutlu olsun dıye .
ınan var yaa oyle sosyal bır arkadas grubum vardı kı ,onu sıl bunu sıl dıye dıye
cevrem de 3 kısıden baska kımse kalmadıama o benım ıcın bıze zaran veren kısıyı
sılmedı .ama o sevgılımı sattı ,ıyıkı de sattıerkek mılletının arkadası olmasın !
en dogrusu bu valla .zaten cocuk kısılıklıler,bı de arkadas ortamın da mantıgı tamamen yıtırıyorlar
yaa sız en son barısmadınız mı yıne mı ayrıldınız ? sımdı ne durum ? barısma var mı ?
aynen canım ya aynennn
aslında o dediğim gün dondursa işte daha dırdır yapacağıma ne çok ilgi göstericem belkide beni dinledi diye ama nerde lafta tamam vs
ama lafla peynir gemisi yürümüyor işte
o zaman sende laf arasında "ne var şu facete merak ettim herkes orda bende bir hesap açıcam, sende varsın hem" de bak ertesi gün nasıl kapanıyor o hesap..
eminim gene kapatmaz hoşgeldin der o zaman da değerimi anlıyorum işte böyle böyle
büyük bir kavgaya zemin hazırlıyor haberi yok ya da yine soğumam için uğraşıyor ondan da haberi yok işte
benımkıde kesın aynı seyı derdı hepsı mı aynı olur yaaaeminim gene kapatmaz hoşgeldin der o zaman da değerimi anlıyorum işte böyle böyle
büyük bir kavgaya zemin hazırlıyor haberi yok ya da yine soğumam için uğraşıyor ondan da haberi yok işte
senınkınde de senı kaybetme korkusu yok .yıne barısacagınızı dusundugu ıcın ,beyımıztatlım en son bu mesajlaşma olayından sonra ben bitirdim tamamen.. o sürekli mesaj attı durdu "hatalıyım ama affet" dedi aradı açmadım en son açtım.. bakalım ne diyecek diye ama ben ısrarla "mesajlaşmasaydın" dedim.. sonra bu bana "zaten bende suç ne diye her şifreni verirsin ki" dedibenim şarteller attı dedim "hatan bu yani şifre vermek" bu nasıl kıvıracağını şaşırdı.. "saçmaladım özür dilerim" falan dedi sonra "sen benim olduğum şehirde olsan ben eminimki sen benden bu kadar ayrı kalamazdı"n dedi.. bende "e o zaman sen neden buraya gelip beni ikna etmek için uğraşmıyosun ki" dememek için zor tutttum kendimi..
kardeşimle mesajlaşmışlar geçen gün demişki kardeşime "senin ablan tam bir keçi ne dediysem affetmedi beni.." oda "ablam haklı" demiş "biliyorum haklı ama ben çok pişmanım" demiş oda "e buraya gel o zaman ben çoktan gelirsin diye bekliyodum ama sen neden gelmiyosunki" demiş oda "bu ay vergi ayı gelemem"diyince kardeşimde "sen bilirsin" demiş.. sonra "ya anla işte maddi durumlar iyi değil" deyince kardeşimde "valla ben bilmem ama aşk herşeyden önce gelir, senin önceliğin başka şeyler demekki.. benim fikrime göre arada aşk varsa gerisi teferruat" demiş bizimkide "gelmeye çalışacam çalışıyorum" falan demiş.. salı gecesinden beri artık mesajda atmıyor.. bi iki mesajla hallolacağını sandı sanırım..
bu arada canım başa çıkamadım işte o kadar kişiyle.. sevgilim benim arkamda dursa ben emin ol bi orduyla uğraşırdım hepsininde hakkından gelirdim ama sürekli bana suç bulan biri olunca arkamda bende bıraktım alsınlar tepe tepe kullansınlar arkadaşlarını..
Kizlar forumda gezinirken bi baslik gordum soruyu burada da sorayim da topic canlansinbi soruyu varsayim yzerinden cevaplayiniz yani cevabiniz "oyle bir sey asla olmaz" tarzi cevaplar olmasin lutfen polemik yaratmayalim sadece oldugunu varsayarak konusalim hadi diyelim oldu: diyelim ki evlenmeden once hamile kaldiniz bebegi dogurur musunuz yoksa dogurmaz misiniz? filmlerde dizilerde boyle ameliyat koltuguna oturur ama vazgecerler filan ya :)
hemen evleneceksem tabıkı de dogururum .ama evlenmeyeceksem aldırırdım
Boyle bir sey olsa ben de hemen evlenmeyi dusunurdum sanirim hani bunun icin evlenilmez hayatini karartma filan derler ya ama Bu bencillik olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?