Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

tarıh bellı mı cnm ?

yok canım ya onun için uğraşıyoruz işte kısmetse aralık ocak gibi nişan olur. seneye yaza düğün planımız var bakalım. şimdiden telaşı sardı beni son bi kaç gündür düğün üzerine konuşuyoruz hep

Benim ilişkimde çatırdayama başladı kızlar. Kaldıramıyorum artık bu adamın sorumsuzluğunu. Ya ailesinin durumu kötü babası işten çıkarıldı bi annesi çalışıyor adam param yok diyor ama hala sabaha kadar geziyor ya..

İnsan çalışır para kazanır. Okulu 1 yıl daha uzadı diorum yaz okuluna git ben gitmem diyor başka bişi demiyor.

Dün ilk defa dışarı çıktım arkadaşımla vay efendim neden izin almamışım.Kendisi hiç bir zaman izin almaz nereye gittiğini bile artık söylemez oldu bana bide trip atıyor.

Herşeyi geçtim akşam 5 e kadar uyuor ya bu ne sorumsuzluk ne vurdum duymazlıktır kızlar. Sizce ben naapim bundan adam olurmu

zamana bıraktım canım..
bugün dersaneye giderken mesaj attı tekrar, salıdan beri atmıyo demiştim ya..
"mutlu musun bari" diye.. işte "sen bi inat uğruna bizi bitiriyosun" dedi.. bende "arkadaşları yerine beni seçemeyen insanla işim olmaz" dedim.. "senin ne için ayrıldığın belli değilki bi iş diyosun bi çevren diyosun" dedi bende "hepsi başlı başına bir neden ama artık sen bardağı taşırdın, ordan buraya mesajla barışacağımı düşünmen bile başlı başına sebep" dedim "vergiler var gelemem bu kadar sıkışacağımı tahmin etmedim" dedi.. bende "senin hep bi bahanen vardı sahi sen bizim için neyaptın ki? tabiki hiçbişey" dedim "haklısı"n dedi bende "malesef öyle" dedim..
artık hep veren taraf fedakar taraf olmaktan bıktım ben.. o benim arkadaşımı suçlasa haklıysa arama mesafe koyarım arkadaşımla.. ama ona aynı şeyi desem ben haklı olsam bile "ben mesafe koyamam herkes benimle dalga geçiyo" der.. yok öyle 3 kuruşa 5 köfte derler ya aynen öyle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…