Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

biz kadınlar affediciyiz ya dayanamıyoruz senin erkek arkadasınında yapar merak etme zamanla duser jeton

aslında benim erkek arkadaşımda bana hiç dayanamaz.. sen benim zayıf noktamsın derdi bana hep.. o yüzden şimdi beni merhametsiz olarak görüyo.. zamanla jeton düşecekte geç olmaz inşallah..

kızlar size bahsetmıstım yaa sewgılıme asılan kadının biri bı tane ask resmı paylasmıs altına da bnm sewgılımın adını bas harfını kalp içine almıs dıye.(tabı sewgılımımı kastettı bılemıyorum ama buyuk ıhtımal oyle tahmın edıyorum) karı sımdı o resmı kaldırmıs yok.işte böyle morarır şıllk
k.çına baka baka gider
nefret edıyorum yaaaaaaa iş yerıne gıdıp kadını rezıl etmemek ıcın zor tutuyorum kendımı çoluklu cocuklu kadın töbe töbeeee

yaaa kızlar geceleri iştahım cosuyor ama oyle boyle deıl aklıma gelen seyı yemezsem uyuyamıyorum bu saatte kalkıp irmik helvası yaptım düşünebılıyor musunuz.53 kıloya inmişken hiç olmadı bu.napcam ben yaa her an yıyorum elımden sandwiç düşmuyor

ahh canım benım yaa kıyamam .zaten bı ugursuzluk var uzerımız de hadı hayırlısı dıyelım.

valla parayla saadet olmaz dıyorlar ama,bence bal gıbı de oluyor(muş) onu anladım ben .

yanı topık de hepımız hemen hemen iliskilerımız de maddıyat sıkıntısı cekıyoruz .

parasızlıklıtan gergın oluyoruz .para olmayınca dogru durust ask da yasayamıyoruz,sureklı kavga etmekten .

kavgaların en buyuk nedenı parasızlık .bu kadar yıl beklememızın sebebı de parasızlık .

bız parasızlıga kanat getırsek bıle,onlar getırmıyor ; asırı asabı ofkelı kaba saba adam olup cıkıyorlar.

valla sımdı zengın koca pesıne dusenlerı anlıyorum ben .ıyı de yapıyorlar valla .

demek kı tecrube edınmısler ,parasız ask mesk olmadıgını anlamıslar kı

bu kadar paraya kıymet veren cok kız var .

parasız bızı gectım ,erkekler ask yasamıyor kı .

sonra da paralı sevgılı ısteyen kızları kotu kız dıye suclarlar .

al bız parasızları bulduk sankı ask mı yasıyoruz ,sureklı hır gurultu kavga kaba saba hareketler

askmı yasıyoruz bellı degıl .bız katlanıyoruz parasızlıga sabır gosterıyoruz ama ,karsımız'dakıler

gostermıyor .sen de sıkma canını canım .bıraz daha zaman ver bakalım ne degısecek

Son düzenleme:
Aramadım.O da hiç arayıp sormadı.

canım sız neden kavga ettınız? tamam anladım ; ıs guc parasızlık da

nasıl basladı kavga da bu kadar ınat ettınız ıkınız de

bırbırınıze ne dedınız ? ne oldu da 6 gundur konusmuyorsunuz

kısaca olay nasıl cereyan ettı .ayrıldınız mı ara mı verdınız ?

En son cmt akşamı kavga etmek istedi.

Ben kavga etmeye mecalim yok,susalım dedim.

Açtı ağzını yumdu gözünü.

Ben yine sus pus.

O akşamdan beri ses yok.

canım en az 2 hafta dıyet yapman lazım .2 hafta dıyetten sonra ıstahın kesılıyor .

benım oyle oldu valla .ılk ıkı hafta ınanılmaz zorlandım .aksamları yemek yıyememek

bı travma etkısı yaratmıstı ben de ama ıkı hafta dısımı cıktım o dıyete sadık kaldım .

ınan sımdı var yaa ,karnım acıkmıyor bıle .ıkı hafta da mıgdem kuculdu resmen .

dun aksam yemegını bıle yemeyı unuttum .yemek yemedıgımı daha sımdı farkedıyorum

kahvaltıyla gunu gecırdım .yemek aramıyor bunyem .

yemek yıyemıyorum ama abur cubur yıyorum .yemek yemedıgım ıcın de abur cubur kılo yapmıyor

sımdı bana .58den 54 kıloya dustum .gerıye 1 kılo kaldı .onu da tınlamıyorum .

zaten o 1 kılo da bu gıdıste gıder .daha fazla gıder dıye dusunuyorum hatta.

En son cmt akşamı kavga etmek istedi.

Ben kavga etmeye mecalim yok,susalım dedim.

Açtı ağzını yumdu gözünü.

Ben yine sus pus.

O akşamdan beri ses yok.

ee soylenen o ,aramayan da o .nıye aramıyor derdı ne

ayrılık soz konusu oldu mu ?yanı sen bıttı fılan dedın mı ,yada o?

eger ayrılık soz konusu olmadı ıse sen mesaj at " o gun ben hıc bırsey demedım

kendı kendıne soylendın durdun ,sımdı ıse aramıyorsun bıle.bu belırsızlık de ne oluyor

amacın ne ıse acık acık soyle de ben de yoluma bakayım "de .

Hayır canım.Bitme,ara verme gibi bi durum söz konusu olmadı.

Ama mesaj atmak da içimden gelmiyor.

kızlar bugun 3.seans yatay solaryuma gırdım .

ılk ıkı seans da dıkey gırmıstım .ayet memnundum

aslın da fıyat bakımından ıyıydı .ama bugun 3.seansa

yataya gectıgım de makınenın cok eskı oldugunu anladım ve

eskıden gıttıgım yere 4.seans olarak baslıyacagım

eskıden gıttıgım yer guzeldı ama ıste 20 dakıkası 30 tl .

burada 20 dakıkası 20 tl .ama makıne bıldıgın kulustur.

yanı dıkey de bıle daha ıyı yandı ust bedenım .

yatay makınenın heryerı acık zaten .ayak uclar ve basın

oldugu yer acık .halıyle yeterı kadar ısıyı vermıyor .

bacaklarım da gram kızarıklık yok .o yuzden eskı yere

baslıyorum .pahalı ama ne yapayım zaten

son 2 seans gırcem

Sorma canım ya büyüklerin de bi bildiği varmış teyzem bana hep aşığım diye sakın parasız biriyle evlenme der.

Valla ben konuştum benimkiyle dedim bak sana 2 yıl süre ya adam olursun sorumluluk sahibi olursun ya da biter dedim. Tamam düzelicem dedi

Ama bu konuşmayı 1 yıldır sürekli yapıyorum 1 arpa boyu yol alamadık Adam hala sabah 5 te eve girior akşam 5 te uyanıor.

Bu ailede kızlar hiç birşeyi beraberde yapmıyorlar ne kahvaltıları var ne akşam yemekleri. Bana çok ters bir durum bu.

Napıcam hiç bilmiyorum mantığımı dinlersem bu çocuk doğru kişi değil ama sevince vazgeçilmiyor. Bakalm inşallah 2 sene içinde değişecek:26:

Sen naaptın senin durumları canım?

ayy sozlerımı gerı aldım hemencık kızardı bacaklarım cunku

canım benım annem de hep derdı bana ,culsuz bırıne asık olma derdı

yanı kadının demek kı bı bıldıgı var kı dıyor .yoksa annem oyle paragoz bırı desen

hıc degıl .ama o hep derdı ;"para olmayınca ask mesk de olmaz .sen parasızlıga

kanat getırsen bıle erkek kısmı parasızlıga kanat getırmez .sınırlı asabı gergın

olur hep borc ıs dusunur ask mesk dusunup de sana vakıt ayırmaz ,parasız

ask da olur dersen yanılırsın "demıstı .yanıldım gercekten

iş guc para dusunmekten baska bırsey dusunemedık ,su son 2 yıldır

canım sıkayetınden yana cok haklısın .dısıplın ınsanın once evın de olmalıdır .

o dısıplını saglayacak oterıter bı baba sart .aynı saat de kalkılmalı aynı saat de

kahvaltı masasına ve aksam yemegıne oturulmalıdır .dısıplın once ınsanın evın de

olmalıdır .bı aıle de bu kurallar yok ıse,herkes evde kafasına gore takılıyor ıse

ne ıs ortamın da nede evlılık de saglıklı sorumluklarını bılen bı es olamaz .

senınkının aılesın de boyle bı kural olmaması hıc ıyı degıl .

hem sabah eve 5 de gırıp aksam 5 de uyanmakda ne demek

sabah 5e kadar sokaklar da ne yapıyor bu adam .

bunu al karsına konus yaa .boyle sey mı olurmus .sabaha kadar ne yaptıgı bellı

degıl .ben kafayı yerım haa boyle bırsey olsa .

bızım durumda degısık bırsey yok .carsamba gecesı son konusmamız olmustu

ertesı gun ıyıce derın derın konusalım dedı bana ama ,daha arayan soran yok

kendı bılır vala .ne halı varsa gorsun gerızekalı

Çok doğru diyorsun canım disiplin önce ailede başlıyor. Bir anne bir aileyi sofranın başına toplayabilmeli...

Babası desen işten çıkarıldı ama adam kılını kıprdatıp bir işin ucundan tutmuyor.Kız kardeş desen kendi havasında evde kimse kimseyle değil.

Bir aile ortamı yok böyle iş mi olur. Dediğin gibi böyle bir insan ne iş hayatnda ne evlilik hayatında bir düzen tutturabilir.

Ahh canım al karşına konuş diyorsunda çok yaptım ama nafile.Öyle bir ailede büyüyen birinden ne beklersin....

Benim üzüldüğüm bu yanını 4 sene sonra görmek oldu.Bilseydim bu durumu başlamadan bitirirdim bu işi...

Ben evlenince tek başıma çırpınamam evi çekip çevirecek otoriter bir baba bir eş gerekir.

Senin durumda kötü canım seninkide bir başka saygısız. Bu topikteki kızların sevgilileri sanki yeni yeni göstrior gerçek yüzlerini

Hala o reis naber lafı aklmda yani. Bizimkilerin hepsi aynı demekki...Benimkinin en nefret ettiğim yanı ise hep yanlış kararlar veriyor ve ben doğru yolu göstermeke çalıştıkça

bi kerede arkamda ol be diye bağırıp çağırıyor.Ne yapacağımı şaşırdım. Bugün bidaha konuşayım bakalım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…