Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

nerdeyse benim sevgilimle birebir senin sevgilin.. yani ayrıldığım son sevgilim daha doğrusu.. sabaha kadar gezip akşam uyanma konusu hariç..
bende haziranda okulumu bitirip memlekete geldim bunlar ekim gibi söz yapmaya gelecekti güyaa.. baktım eylüldeyiz bunda iş güç bulma namına bi girişim yok dedimki "ben seni en fazla yılbaşına kadar beklerim" "tamam" dedi "ben bulurum o zamana kadar bi sürü zaman var".. neyse geldik aralık ortasına "ben sana ne demiştim" dedim "böyle böyle" demiştin "ee hani kolaydı noldu? senin beni kaybetme korkun yok demekki bişiy yapmadığına göre" dedim "ya anzer şimdi sus verdiğin süre bitince konuşursun" diyo hala.. seninki gibi "arkamda ol biraz" diyo.. yani bi girişimi olsa başarısız olsa arkasında olacam da adamda çaba yok.. neyse yılbaşı geldi "şimdi konuşabilirim sanırım" dedim "ne desen haklısın anzer sen haklıymışsın şimdi napim sen ne dersen onu yapacam" dedi ama salaklık bende onu o an bırakacaktım adama aralıkta seni bırakırım iş bulamazsan diyip bırakmazsan böyle emin olur işte ayrılmayacağından daha bi iş yapacağı varsada yapmaz.. bende dedimki "şimdiye kadar ne dediysem beni susturdun dediklerimi yapmadın -sen sus ben biliyorum ne yapacağımı- dedin bundan sonra napıyosan yap" dedim.. oda "ya geçmişi boşver şimdi geleceğe bakalım" dedi.. ama yine benim dediğim hiçbişi yapılmadı.. ben ne desem "sus üstüme gelme zaten herkes üstüme geliyo" dedi.. en son mayısta yanıma geldiğinde" bundan sonra senin istediğin olacak ben ne öküzmüşüm işin buralara geleceğini düşünemedim, sen bundan sonra beni hep dürt bu iş konusunda" dedi "bende hiiiççç kusura bakma ama iş konusunda benden gram destek bulamazsın bundan sonra yediğim azarlar bana yeter" dedim.. o da "haklısın" dedi..
birde şöyle birşey var bunun 2 kızkardeşi var onlardan biri çalışıyo evde tek çalışan o kız.. baba çalışmıyo senelerdir.. bi ara bi işe girmiş ondanda kazandığından 100 kat fazlasını borçlanmış hala onun borcunu ödüyolar.. kredi çek çek bitiremediler o borcu.. benim anlamadığım bunlar durumları iyi diye çalışmıyolar ev ahalisi.. ama benim yanıma gelirken hep bu ay şu var şu ay bu var ödeme olarak der hep ertelerdi gelmeyi.. e hem paramız var diye çalışmayıp hemde ben çağırınca param yok demek nasıl bir mantıkki??
kızkardeşide biz ayrılınca "abimin sırtı yere gelmez sen merak etme" diyip durdu yüzsüz yüzsüz.. dün mesaj attı benimki barışalım diye.. yok dedim.. zaten ordan buraya mesajla barışmayı düşünen tek insansın dedim gelmek istiyorum ama gelemem vergi borcu var dedi benim sorunum değil dedim.. zaten bu saatten sonrada gelme dedim..
bak ben ne kadar şeye katlanmışım yeri gelmiş haklı olsamda üzülmesin diye susmuşum ama ben hep dırdırcı huzur bozan kişi oldum.. umarım sizde böyle olmaz..

Ayy resmen aynı ya dediğin gibi... Canım sakın sen sen ol barışma. Bu tip insanlardan bir eş bir baba olmaz.

Valla aynılar ben diyorum bak param yok diye yakınıyorsun çalış diyorum tamam diyor ama hala bak 5 te uyanıyor.

Soğudum artık kızlar ya okadar çok seviyordumki şuan cidden soğudum.Çünkü hiç bir elle tutulur güzel yanı yok.

Okadar mutsuzumki anlatamam... Bu yazdıklarımı görse nasıl kıyamet kopar bak suçlu ben olurum. Her yanlş hareketinde düzeltmeye çalştıkça sen hiç arkamda olmadn.

Ben hep senin arkandayım bi kere bana destek çık.Salak salak konuşma falan diyor bıktım işin aslı artık. Cidden bıktım. Bugün uyansın konuşacam.Ben senin gibi sevgili istemiyorum düzeleceksen düzel yoksa ben kendime yeni bir çizgi çizicem dicem...

Ayy resmen aynı ya dediğin gibi... Canım sakın sen sen ol barışma. Bu tip insanlardan bir eş bir baba olmaz.

Valla aynılar ben diyorum bak param yok diye yakınıyorsun çalış diyorum tamam diyor ama hala bak 5 te uyanıyor.

Soğudum artık kızlar ya okadar çok seviyordumki şuan cidden soğudum.Çünkü hiç bir elle tutulur güzel yanı yok.

Okadar mutsuzumki anlatamam... Bu yazdıklarımı görse nasıl kıyamet kopar bak suçlu ben olurum. Her yanlş hareketinde düzeltmeye çalştıkça sen hiç arkamda olmadn.

Ben hep senin arkandayım bi kere bana destek çık.Salak salak konuşma falan diyor bıktım işin aslı artık. Cidden bıktım. Bugün uyansın konuşacam.Ben senin gibi sevgili istemiyorum düzeleceksen düzel yoksa ben kendime yeni bir çizgi çizicem dicem...

en son bizim lafımıza geliyorlar ama geçen zaman geri gelmiyor malesef..
ben ayrıldım kızkardeşi bana diyorki "abim form falan doldurmaya başladı iş bulsun seni istemeye gelicez.. annem çok üzüldü ayrılmanıza" bla bla..
1 senedirde ben üzülüyorum o ne olacak??
konuş canım bencede..

Ya birde faturaları öderken zorlanıyor bu okuduğumuz şehirdeki evinde. Diyorum aşkım bak memleketinde para biriktir sene içinde rahat et.

Vay senmisin onu diyen. Yok ben burda çok bunalıyorumda hep senle dip dibeyim hiç arkadaşım kalmadı senin yüzünden. Bi memleketimde rahatım...

Tamam diyorum bak arklarınla gez bari ama arabayla çıkma... Adam hergün arabayla geziyor ya. Bide benzinli. Hergün hergün dünyanın parası harcanıyor.

Biraz sık dişini dimi haftalık 150 lira veriliosa 50 lirasını harca. Ben nasıl para biriktiriorum. Dişimden tırnağımdan artırıp ben her yaz para biriktiriorm ama adam

benzin atıp gezme olsn. Publara gidip içmek olsun... İşe gir be adam işe gir oda yok ben memleketimde kendime garson oldu dedirtmem diyor. Varmı böyle mantık...

Hep gezme derdinde. Yok şu şehre gidelim diye tutturoyor diorum okul var para derdi var. Vay efendim ben çok sıkıcıymışım insan bu zamanlarında gezermiş.1 kerede dediğini yapsaymışım.

Ya para yok sınavlar var ben nereyi gezim ya.Bi tutturmuş şimdide amerikaya gitmeyi orda master yapalım diyor. He dedim ortalamayı tutturdun 1. sınıfı geçtin masterı kaldı.

Kızlar okulda 5. senemiz ve bu çocuk hala 1. sınıftan ders alıyor. Hala 3. sınıf olamadı hazırlıkta okudukta biz.

Canım valla sen zor olanı gerekeni yapmışsın seni tebrik ederim. Formmuş bıraksın allah aşkına bu zamana kadar aklı nerdeydi?

Ne insanlar var dişini tırnağına takıp adamlar nasıl çalışıyor nasıl yükseliyor...

Bizimkiler düşüş derdinde... Hala gezim tozim yiyim içim derdinde...

Sevgi maaesef karın doyurmuyor. BUgün çok sert ve ciddi bir şekilde konuşucam. Düzelcek yoksa bu ilişki biter. Bende insanım ya sorumsuz birini napim

Çocuk bakıcısı değilimki ben. Anasının veremediği sorumluluğu terbiyeyi ben mi verecem

bi kere renklendirdiğim cümlesi hiç hoş değil sana karşı
ne demek dip dibeyiz de bunaldım falan
evlenince ne yapıcak o zaman bu çocuk ?

bi kere renklendirdiğim cümlesi hiç hoş değil sana karşı
ne demek dip dibeyiz de bunaldım falan
evlenince ne yapıcak o zaman bu çocuk ?

Evet o lafı banada çok koyuor. Bi ara ayrılmıştık eski sevgilisine dönmüştü onla olan konuşmasını görmüştüm işte akhyls çok sıkıcı sen hiç öyle değilsin demişti kıza..

Evlelilk yürümez bu çocukla valla bende dedim evlenince napacaksın hep beraber olucaz. Yok işte çalışıo olcaz sorun olmaz evlilik başka diyor.

Anlicağın mantıklı tek bir konuşması yok. Her lafı mantıksız. Her lafı 14 yaşındaki bir gencin lafı. Her lafında okudğumuz yerle ilgili hayatıyla ilgili şikayet

Bir şeyden memnun olduğu yok hep fazlasını istiyor. Bir insan şükretmeyi bilir ama bunda oda yok. Çıkmazda kaldım artık

ben aynı şeyi yüzüne dedim "bazen sevgilim misin yoksa ben senin bakıcın mıyım ayırt edemiyorum..
çocuk bakıcısı mıyım ben kendine gel" dedim..
diyorum "evde boş boş oturma bari kitap oku bişiy yap" bana diyoki "bir aileye bir kültürlü insan yeter bizdekide sensin.." ve bunu komik buluyor yaa şaka gibiler..
hem "senle hep dipdibeyim" ne demek beğenmiyorsa olmasın sanki zorla yanımızda tutuyoruz beyfendileri..

işte bende çalış diince ben garson olup rezilmi olim arklarıma diyor. Burnu kaf dağında sanırsn sabancının torunu.

Aynen zorla tutuorm sanki. Diyorum zorlamı tutuorm seni diye şaka yapıorum hemen alınıyorsun dior.Arkadaşlarımın yanındada hep böyle konuşuyor rezil oluyorum.

Hep uyarıorım benim şakalarım artık batıyor sana dior. Gelde çıldrma....

Kızlar ben ağda yapmaya odama gidiyorum öptüm hepinizi

ahh canım yaa hangısı ılıskının basların da gercek yuzunu gosterıyor kı .

hepsı maskelı bunların .ılıskının basların da tam ıdeal koca rolunu oynuyorlar .bız de saf gıbı yıyoruz ıste

aradan soyle 2-3 yıl gecınce goruyoruz o ıdeal koca adayları

butun maskelerı dusuyor ,o maskelerı cıkarırken hıc cekınmıyorlar da

yanı resmen ben buyum kabul edersen eyvellah cekıyorlar

nedense bunu aradan yıllar gecınce yaparlar ,ıkı yuzlu varlıklar

sankı bız psıkopatız.ılıskının basın da cek bakalım o eyvallahı kabul edıyormuyuz .

ayy sınırlerım tepeme cıktı yemın ederım .ınan ben benımkını tanıyamıyorum canım

zaman yıllar bı ınsanı nasıl bu kadar degıstırır anlam veremıyorum ..yanı o kadar kostu kı

pesımden ,onu seveyım dıye oyle agzımın ıcıne bakardı kı sımdı kı kım tanıyamıyotum

adam resmen sımdı eyvallah cekıyor .yanı yaptıklarının hepsı mı yalandı anlamıyorum kı

hep mı maske takıyordu bu ınsan .resmen tıksındım nefret ettım sogudum .

neden bızı bunlar hayal kırıklıgına ugratıyorlar kı .yaa cok mu sey ıstıyoruz

sankı onlardan yatlar katlar mı ıstıyorz,para da hıc gozumuz yok ama

ufacık sevgı sefkat saygı anlayıs deger gorunmeyı ıstemek cok mu yaa

:

anzercıgım senınkının en azından aılesı ıyı gıbı gorunuyor .

bak senı arayıp soruyorlar,acık acık senı ıstedıklerını

bekle vazgecme dememısler.var mı otesı yaa .

en azından aıleden yana yuzun guluyor

ama ben de o da yok .aılesı bana bı kere boyle bırsey demedı .

tamam yuz yuze geldıgımız de dugunu soyle yaparız boyle yaparız

surda oturursunuz gıbı bos bos gercegı olmayan kelımeler soyler ama

bı ayrıldıgımızda da anası arayıp "kızım ne oldu ,neden anlasamıyorsunuz

nıye boyle yapıyorsunuz kızım ak sukadar oldu artık bırınız alttan alın "tarzın da

bı konusması olmadı .boyle konusması olmadıgı gıbı zıttına konusmasını cok

ıyı bıldı ama .bana bundan 6 ay once demıstı kı "sızın kavgalarınızdan bıktım ben

sız evlensenız de aynı gun bosanırsınız ben kendı derdımı bıtırıp de sızınle mı ugrasıcam

basıma dert alamam benım basımda kı dertler bana yeter,sen en ıyısı bırak bu cocugu

kendı cevrenden bırıyle evlen "demıstı.hem de bunu bana demesının sebebı de

oglunun yedıgı haltlara karsılık ogluyla olusan tartısmamızın sonucu bunu dedı bana .

yaa dusunuyorum da ben nelere katlanmısım yaa .ve suan gordugum degere de yazıklar

olsun dıyorum sadece .

gven ıstanbullara ne zaman gelıyon kız

bu arada solaryuma basladın mı sen ?

ben kararmaya basladım valla son 2 seansım kaldı

kızlar ya benim 3-4 gün içerisinde sıkılaşmam ve şu göbeğimden kurtulmam lazım etkili bi egzersiz bilen varsa paylaşsın benimlee:26:

gven ıstanbullara ne zaman gelıyon kız

bu arada solaryuma basladın mı sen ?

ben kararmaya basladım valla son 2 seansım kaldı

cnmcıııımmmm ya işe girme durumum var benim bakalım haftasonu ayarlayıp gelcem birgun..

solaryuma girmedim daha cmrtesi baslıycam tereddut yasadım biraz nasıl olur diye ama birsey olmuyor gordugum kadarıyla

cnmcıııımmmm ya işe girme durumum var benim bakalım haftasonu ayarlayıp gelcem birgun..

solaryuma girmedim daha cmrtesi baslıycam tereddut yasadım biraz nasıl olur diye ama birsey olmuyor gordugum kadarıyla

aa işe mı gırıyon kız.sevındım adına valla.nerede pozısyon ne canım

ayy ınsallah olur hayatım .

sen de gır artık daha tereddut edecek bırseycık yok orta da

bak bana bıtırdım valla

bi de eski sevgilisine mi döndü hemde seni ona şikayet etti
şaşkın kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…