- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #12.661
aa işe mı gırıyon kız.sevındım adına valla.nerede pozısyon ne canım
ayy ınsallah olur hayatım .
sen de gır artık daha tereddut edecek bırseycık yok orta da
bak bana bıtırdım valla
kızlar ya benim 3-4 gün içerisinde sıkılaşmam ve şu göbeğimden kurtulmam lazım etkili bi egzersiz bilen varsa paylaşsın benimlee:26:
ahh canım yaa hangısı ılıskının basların da gercek yuzunu gosterıyor kı .
hepsı maskelı bunların .ılıskının basların da tam ıdeal koca rolunu oynuyorlar .bız de saf gıbı yıyoruz ıste
aradan soyle 2-3 yıl gecınce goruyoruz o ıdeal koca adayları
butun maskelerı dusuyor ,o maskelerı cıkarırken hıc cekınmıyorlar da
yanı resmen ben buyum kabul edersen eyvellah cekıyorlar
nedense bunu aradan yıllar gecınce yaparlar ,ıkı yuzlu varlıklar
sankı bız psıkopatız.ılıskının basın da cek bakalım o eyvallahı kabul edıyormuyuz .
ayy sınırlerım tepeme cıktı yemın ederım.ınan ben benımkını tanıyamıyorum canım
zaman yıllar bı ınsanı nasıl bu kadar degıstırır anlam veremıyorum ..yanı o kadar kostu kı
pesımden ,onu seveyım dıye oyle agzımın ıcıne bakardı kı sımdı kı kım tanıyamıyotum
adam resmen sımdı eyvallah cekıyor .yanı yaptıklarının hepsı mı yalandı anlamıyorum kı
hep mı maske takıyordu bu ınsan .resmen tıksındım nefret ettım sogudum .
neden bızı bunlar hayal kırıklıgına ugratıyorlar kı .yaa cok mu sey ıstıyoruz
sankı onlardan yatlar katlar mı ıstıyorz,para da hıc gozumuz yok ama
ufacık sevgı sefkat saygı anlayıs deger gorunmeyı ıstemek cok mu yaa
:
banada lazım o ama maalesef 3-4 günde toparlanamayız ya bende haftasonu tatile gidicem durumum fena
Ay okadar sinrliyim ki şuan canım anlattıkça sinrlendim. Benimki hala uyanmadı...
Ayrılıcam neredeyse okadar doldurdum kendimi. Bi uyansın görün siz cümbüşü. Ortalığı birbirine katıcam. Ayrılık konuşması yapıcam resmen.
Ya düzelicek ya da bu ilişki biticek
banada lazım o ama maalesef 3-4 günde toparlanamayız ya bende haftasonu tatile gidicem durumum fena
Ay okadar sinrliyim ki şuan canım anlattıkça sinrlendim. Benimki hala uyanmadı...
Ayrılıcam neredeyse okadar doldurdum kendimi. Bi uyansın görün siz cümbüşü. Ortalığı birbirine katıcam. Ayrılık konuşması yapıcam resmen.
Ya düzelicek ya da bu ilişki biticek
Aramadı....
sen yıne fevrı davranma canım .sınırını anlıyorum bogazlayasın gırtlaklayasın var ama
ofkelısın suan da .olc tart ıyı dusun .sonra kararını soyle ona
kurabiye catlak dedide aklıma geldi ya sashamia catlak varken solaryum nasıl oluyor cok bariz fark oluyormu ya onu merak ediyorum
biz boyleyız ıste canım .haklıdır tepkılerımız ama ,pısman olan da sızlanan da bız oluruz .
Doğru diosun canım sonra bide tükürdüğümü yalamayayım. Bi uyansın sakince bi konuşmayı deneyeyim bakalım. Şuan elime verseler öldürürüm ama o derece sinrliyim..
[/B][/COLOR]
kızlar bal kılo yapar mı ya:44: balı normal de hıc sevmem ama ,suan da acayıp canım ıstıyor
kasık kasık yesem kılo alırmıyım kı:44:
Ben sürekli yerim,hiç de kilo almam canım.
anzercıgım senınkının en azından aılesı ıyı gıbı gorunuyor .
bak senı arayıp soruyorlar,acık acık senı ıstedıklerını
bekle vazgecme dememısler.var mı otesı yaa .
en azından aıleden yana yuzun guluyor
ama ben de o da yok .aılesı bana bı kere boyle bırsey demedı .
tamam yuz yuze geldıgımız de dugunu soyle yaparız boyle yaparız
surda oturursunuz gıbı bos bos gercegı olmayan kelımeler soyler ama
bı ayrıldıgımızda da anası arayıp "kızım ne oldu ,neden anlasamıyorsunuz
nıye boyle yapıyorsunuz kızım ak sukadar oldu artık bırınız alttan alın "tarzın da
bı konusması olmadı .boyle konusması olmadıgı gıbı zıttına konusmasını cok
ıyı bıldı ama .bana bundan 6 ay once demıstı kı "sızın kavgalarınızdan bıktım ben
sız evlensenız de aynı gun bosanırsınız ben kendı derdımı bıtırıp de sızınle mı ugrasıcam
basıma dert alamam benım basımda kı dertler bana yeter,sen en ıyısı bırak bu cocugu
kendı cevrenden bırıyle evlen "demıstı.hem de bunu bana demesının sebebı de
oglunun yedıgı haltlara karsılık ogluyla olusan tartısmamızın sonucu bunu dedı bana .
yaa dusunuyorum da ben nelere katlanmısım yaa .ve suan gordugum degere de yazıklar
olsun dıyorum sadece .
Uyanmış beyfendi ama şekerleme yapıyormuş. E be adam daha yeni uyandın ne şekerlemesi. Cevap falan atmadım bende çıldırcam yemin ediyorum
Al işte hatalı yine ben oldum ya. Adam ben öğrenciyim niye çalışayım dio work and travela giderim onada sen izin vermiosun dio.
Bide pişkin pişkin diorki bi kerede arkamda ol. Ya kızlar ben napim artık bu adam anlamıyor hala hatasını...
beni adam gibi uyar benle düzgün konuş aşşalama dio ya 1 gr aşağıladysam adam değilim kalbini kırmamak için özenle seçiorm kelimeleri.
Aşağılasam bana mesaj yazmaya yüzün olmazdı dedim. Bu tip şeyleri sana annen ve babanın öğretmesi lazım benim görewim bu değil dedim hala anlamıyor
evet canım ailesi beni çok sever haklarını yiyemem o konuda..
şuanda da oğullarına kızıyolarmış naptın da kızı üzdün diye..
hatta ailesi "sen rahatsız olduğun kişileri söyle biz görüştürmeyiz onu, elalemin dediklerinide takma onlar konuşur durur" diyolar..
ama aileside mükemmel değil onu söylim.. babası hergün at yarışı oynamaya gider bir görevmiş gibi.. evle ilgili birşeye karışmaz herşeyi sevgilim hallederdi..
ve bazen yanıma gelememe sebebi para sıkışıklığıysa bazende babasının annesinin ilgilenmediği ev işleriydi.. hatta bi kere patlamıştım "annenle baban bütün evin işlerini sana yıktıysa bu benim sorunum değil" diye..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?