Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

aa işe mı gırıyon kız.sevındım adına valla.nerede pozısyon ne canım

ayy ınsallah olur hayatım .

sen de gır artık daha tereddut edecek bırseycık yok orta da

bak bana bıtırdım valla

evet cnm onmuhasebe lojistik firmaya bir aksilik olmazsa simdilik kesin gibi gozkuyor hayırlısı olsun tabi huzurlu mutlu olucaksam olsun bu is..

gircem cnm ya ilk 5 dk yapcam 4 gun ara vercem ama sehir dısına cıkıcam cunku geldikten sonra gircem ikinciyi

kızlar ya benim 3-4 gün içerisinde sıkılaşmam ve şu göbeğimden kurtulmam lazım etkili bi egzersiz bilen varsa paylaşsın benimlee:26:

banada lazım o ama maalesef 3-4 günde toparlanamayız ya bende haftasonu tatile gidicem durumum fena

Ay okadar sinrliyim ki şuan canım anlattıkça sinrlendim. Benimki hala uyanmadı...

Ayrılıcam neredeyse okadar doldurdum kendimi. Bi uyansın görün siz cümbüşü. Ortalığı birbirine katıcam. Ayrılık konuşması yapıcam resmen.

Ya düzelicek ya da bu ilişki biticek

Son düzenleme:

aynen tatlım salmış durumdayım bide şu çatlaklarım yok mu offf

sen yıne fevrı davranma canım .sınırını anlıyorum bogazlayasın gırtlaklayasın var ama

ofkelısın suan da .olc tart ıyı dusun .sonra kararını soyle ona

sen yıne fevrı davranma canım .sınırını anlıyorum bogazlayasın gırtlaklayasın var ama

ofkelısın suan da .olc tart ıyı dusun .sonra kararını soyle ona

Doğru diosun canım sonra bide tükürdüğümü yalamayayım. Bi uyansın sakince bi konuşmayı deneyeyim bakalım. Şuan elime verseler öldürürüm ama o derece sinrliyim..

kurabiye catlak dedide aklıma geldi ya sashamia catlak varken solaryum nasıl oluyor cok bariz fark oluyormu ya onu merak ediyorum

Canım bende çatlak var solaryuma girdiğimde öyle bariz bi renk farkı olmamıştı hiç:26:

Doğru diosun canım sonra bide tükürdüğümü yalamayayım. Bi uyansın sakince bi konuşmayı deneyeyim bakalım. Şuan elime verseler öldürürüm ama o derece sinrliyim..

[/B][/COLOR]

biz boyleyız ıste canım .haklıdır tepkılerımız ama ,pısman olan da sızlanan da bız oluruz .

kızlar bal kılo yapar mı ya:44: balı normal de hıc sevmem ama ,suan da acayıp canım ıstıyor

kasık kasık yesem kılo alırmıyım kı:44:

Uyanmış beyfendi ama şekerleme yapıyormuş. E be adam daha yeni uyandın ne şekerlemesi. Cevap falan atmadım bende çıldırcam yemin ediyorum

evet canım ailesi beni çok sever haklarını yiyemem o konuda..
şuanda da oğullarına kızıyolarmış naptın da kızı üzdün diye..
hatta ailesi "sen rahatsız olduğun kişileri söyle biz görüştürmeyiz onu, elalemin dediklerinide takma onlar konuşur durur" diyolar..
ama aileside mükemmel değil onu söylim.. babası hergün at yarışı oynamaya gider bir görevmiş gibi.. evle ilgili birşeye karışmaz herşeyi sevgilim hallederdi..
ve bazen yanıma gelememe sebebi para sıkışıklığıysa bazende babasının annesinin ilgilenmediği ev işleriydi.. hatta bi kere patlamıştım "annenle baban bütün evin işlerini sana yıktıysa bu benim sorunum değil" diye..

Al işte hatalı yine ben oldum ya. Adam ben öğrenciyim niye çalışayım dio work and travela giderim onada sen izin vermiosun dio.

Bide pişkin pişkin diorki bi kerede arkamda ol. Ya kızlar ben napim artık bu adam anlamıyor hala hatasını...

beni adam gibi uyar benle düzgün konuş aşşalama dio ya 1 gr aşağıladysam adam değilim kalbini kırmamak için özenle seçiorm kelimeleri.

Aşağılasam bana mesaj yazmaya yüzün olmazdı dedim. Bu tip şeyleri sana annen ve babanın öğretmesi lazım benim görewim bu değil dedim hala anlamıyor

Demek ben sana layık değilim diyor çıldırıcam ya. Dediiklerim işine gelmedi ya kavga çıkarmak için dio bunu eminim. Allahım sen bana sabır ver dayanamayıp ayrılcam sinirle şimdi zor tutuorm kendimi

tatlım burda biz ne desek diyelim yine sen tanırsın sevgilini
ama bu anlattıklarından sonra benim fikrim sal çayıra sevgilini mevlam kayıra
annesi gibi sen itekleyemezsin her defasında bu çok büyük bi sorun olur

bu devır de aıleyle anlasmak kolay degıl .

evet babanın hos olmayan alıskanlıkları var ama ,bu sızı enterese etmez yanı sızın canını sıkmaz

kendıne zararı olur .ama aıle sana her konu da yardımcı destekcı ıse ,daha da korkma derım .

cocuk hayrsız bıle olsa aıleyle el bırlık adam edersınız .dusunsene benım durumumu ,hem cocuk hayrsız

hem aıle .ben olmusum de aglayanım yok yemın ederım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…