Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

sekerım uykudan sonra sekerleme yapılır

adam bu saate kadar uyumus ,bırak bı de sekerlemesını yapsın

Gece gündüz geziyor uyumak ve şekerlemek hakkı canım doğru diosun bendekide laff bırak çocuğu yorulmuş zaten

tatlım burda biz ne desek diyelim yine sen tanırsın sevgilini
ama bu anlattıklarından sonra benim fikrim sal çayıra sevgilini mevlam kayıra
annesi gibi sen itekleyemezsin her defasında bu çok büyük bi sorun olur

LAftan anlamıyor canım valla ayrılmak istiyorsan söle bitirelim diyor bak şu arsızlığa ya. Anlamıyor beni bu işin sonu nolcak bilmiorum.

4 yılım boş yere geçti gitti yanarm yanarm ona yanarım ben

canım iş konusun da cok ustune gıtme .erkekler ıs konusun da uzerıne gıdılınce kendını ıse yaramaz asaglık gıbı goruyorlar.

bakma onlar umursamaz gıbı gorunur ama ,bı cogu da ısı problem eder kafaya takar .

bence senın kı depresyon da canım .ıse gıremedıgı ıcın .o yuzden uyuyup duruyor .

benı asaglama demesınden bunu anladım .canım sız evlılıgı hemen dusunmuyorsanız

sımdı calısmamasını da dert etme derım .dedıgı gıbı suan da okuyor .calıssa bıle

part tıme anca calısır .oda zaten kendını anca yeter .

tabi canım beni de ilgilendirmez ama çocuğun önünde rol model alabileceği düzgün bir baba olmasını çok isterdim..
babaları işsiz diye abilerinin işsiz olmasını sorun olarak görmüyolar kızkardeşleri, e annesine baksan zaten kocası çalışmaz oğluda evlendikten sonra iş bulur düşüncesinde..
ben hatta iş konusunu hızlandırmak için "bi an önce çalışmaya başlada para biriktir ben öyle uyduruk eşyalar istemem herşeyin en pahalısını isterim" demiştim ama gülmüştü beni tanıdığı için yemedi uyuzz..

Canım ama ailesinin durumu çok kötü ya kız kardeşi bile çalışıyor bunun yaptığı artık terbiyesizlik değilmi?

Ozaman bana param yok diye ağlamasın. Kendisinede dedim az önce bak öğrencisin tamam durumun ii olsa çalışma ama durumun ii değil dedim.

Ya sorumluluk sahibi ol yada ayrılıcaz. Ben hayatımı mahvedemem sana bir çok şans verdim hepsini teptin. Düzelmiceksen söyle benide yorma ben ilişkimi böyle saçma sapan liseli ilişkisi olarak yürütemem düşün kararını ver dedim. Sadece OK yazdı gelde çıldırma.

Canım valla aşşalamıyorum ama bu çocuğu tanımıyorsunuz çok sorumsuz yani 10 yaşndaki biri bile daha çok sorumluluk sahibidir

boşa geçti değil canım tecrübe bunlar hep

Adam olmaz canım bu sorumsuz insanlardan ben bunu iyice anladım bugün valla. Bir aile çocua sorumluluk yükleyememişse sen hiç yükleyemezsin.

Eğitimin temeli ailede atılıyor bunlarda temel yok...

boşa geçti değil canım tecrübe bunlar hep

Yaşlandım ama canım ya 4 yıldır çocuk büyütmeye çalıştım inan çok yaşlandım

canım evet evde tek kardesının calısması ıyı degıl .buna da kardesı bakıyor sanırım

yanı okul masraflarını fılan kardesı oduyor herhalde .eger oyle ısen; bırazcık ınsan da sorumlulugu gectım

vıcdan olmalı gercekten .yazık gubah o kıza da .pekı ıs bakıyorda mı cevap alamıyor yoksa hıc mı aramıyor ?

dedıgım gıbı suan da okudugu ıcın en fazla part tıme calısabılır .ama en azından sorumluluk duygusunu bılır

ve kendı ıhtıyaclarını karsılar

Canım bi 300 lira dahi kazansa bu büyük bir şey bir öğrenci için. Fazladan 50 lira bile benim okuduğum yerde yüzümü güldürüyor.

Hiç iş aramıyor canım dioki işte yok ben kendi memleketimde kendime çalışıyor dedirtmem ben arkadaşlarıma rezil olamam(arklarının hepsi çalışıyor hemde okuyor)

Yani iş arasa bulamasa yemin ediorm bişi demem yani en azndan çabalıyor derimde canım uyumak ve gezmekten başka hiç bir şey yapmıyor.Şuan full time çalışabilr tatildeyiz gezmesin çalışsın ya bak şuan dışarı çıkamıo neden arkları çalışıyor çünkü gece görüşebiliyorlar.

Düşünüp karar vericekmiş beyfendimiz ilişkimiz dewam edip etmiceğine. Kendisi o olgunlukta olduğu için ben beklicem kararını paşamın

canım ılk besadkıkadan sonra 4 gun ara hıc bır faydasını gormezsın o zaman .

sen bence sehır dısına cıktıktan geldıkten sonra duzenlı bı sekıl de basla

5dakıkalık seans ,renk kırılması ıcın degıl de solaryuma on hazırlık ıcın yapılır .

renk fılan kırılmaz yanı .on hazırlık yapılır kı sonra 10 dakıka fılan gırdıgın de canın acımasın dıye

ama sen 4 gun ara verıp de ardından 10 dak.solaryum yaparsan cayır cayır yanabılırsın de :18:

Ben ilk kez girdiğimde 20 dk kaldım içerde. Görmemişin halide bir başka oluyor demekki doğrusu azar azar yapmakmış

kurabiye catlak dedide aklıma geldi ya sashamia catlak varken solaryum nasıl oluyor cok bariz fark oluyormu ya onu merak ediyorum

cok barız fark olmuyor da ama bı nebze de kapanıyor .

benım de dız kapagımın arkasın da 2-3 cızgım var malesef .beyaz tenlıyken

cok kotu gorunuyor o cızgılerım am a,solaryumdan bronzlastıktan snra

goze batmıyor .

Kizlar teyzeme gidecegim bu aksam 6 ve 12 yasinda ogullari var ben kucuk olan kuzenimle vakit gecirmek istiyorum 6 yasindaki cocukla neler yapilabilir? Buyuk olan hep pc basinda onunla birseyler yapabilecegimi zannetmiyorum :)

4 yılım boşa geçti diye düşünme canım.. bir 4 yılım daha gitmesin, ne yapabilirim diye düşün bence..

Kizlar teyzeme gidecegim bu aksam 6 ve 12 yasinda ogullari var ben kucuk olan kuzenimle vakit gecirmek istiyorum 6 yasindaki cocukla neler yapilabilir? Buyuk olan hep pc basinda onunla birseyler yapabilecegimi zannetmiyorum :)

Boyama yapabilrsiniz. Kocaman parçalı puzzleler var çocuklar onlara bayılır onlardan yapabilrsiniz. oyun hamuru oynayabilrsiniz canım

4 yılım boşa geçti diye düşünme canım.. bir 4 yılım daha gitmesin, ne yapabilirim diye düşün bence..

Evet bu yönden düşünmemiştim çok haklısın:26: Bakalım değişmeye karar verirse ona bu sene de süre vericem gözlemlicem okuldaki durumunu falan.

Beyfendiden haber beklioruz karar vericek

Ben ilk kez girdiğimde 20 dk kaldım içerde. Görmemişin halide bir başka oluyor demekki doğrusu azar azar yapmakmış

canım bıldıgım kadarıyla sen zaten esmer tenlıydın dımı .

esmer tenlıysen zaten 20 dakıka sorun olmaz alırlar .

ama beyaz tenlılerı ısletme sahıplerı mumkun degıl 20 dakıkayla almazlar .

yasak cunku .

Canim tesekkur ederim valla hamir oynamayi fln bende cok severim :)

Yok canım esmer değilim buğday tenliyim beyaza yakın. Solaryumdan çıkınca cayır cayır yandıydım valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…