Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

Rica ederim valla hamura bende bayılırım hele bu yeni nesil çocukların hamurları ne kuruyor ne renkler birbirine giriyor hele hamurlarının oyuncakları bir harika çocuk olası gelior insanın

Benim oyun hamurum da legom da var oyuncakxoya gidip kendime oyuncak alirim oynarim koca bebegim ben hehe :)))

kızlar bızımkısı bugun kesın bıttı .son noktayı koydum .

yıkıldı tum hayalletım ama guclu olmak zorundayım.

dılerım rabbımden acısı ınsallah kız kardesınden cıkarır.

nasıl benım canım yandı yuregım yandı bı an da butun hayallerım

alt ust oldu ıse ,dılerımm kı kat katını ceker .

Kıyamamammmm yaaaa ne olduuuuu.....

noldu canım??????????????

noldu ki ?

kızlar bılıyosunuz aynı mesele .ıste en son carsamba gunu konustuklarımızı da bılıyorsunuz .

ders cıkarmak dıye bırsey olmadı o konusmadan .aynı tas aynı hamam .uc gundur arayıp sordug

yok ,dakıkası yokmus guya .telefon kıtlıgı vardı cunku .

neyse dedım ; uzatmaya gerek yok daha fazla konusup yormaya da gerek yok

bıtsın dedım .o da tamam dedı .kabul ettı .sımdı mesaj attı ; aksam arayacagım dıye .

ben kesınlıkjle acmayacagım .kızlar hepınızın huzurun da yemın edıyorum kı donmeyecegım .

daha fazla gururumu ıkı paralık etmeyecegım .yarını degıl bugunu dusunerek soyluyorum kı

donmeyecegım yemın ederım donmeyecegım .sız de sahıtsınız .yemınımle de allah sahıt .

olsem de gebersem de donmeyecegım .bıtttı .artık daha fazla gururumu ezıdrmem ona .

acımı sonuna kadar yasarım ama yıne de donmeyecegım .buyuk konusmak mı

en alasından buyuk konusuyorum kı"ölmek var dönmek yok!!!"

yaşadıkların ve verdiğin tepkilerde sonuna kadar haklısın canım...
ne diyeyim hayırlısı buysa senin için...
en azından vicdanen rahatsındır. çünkü sonuna kadar sabrettin.

Ben de bu laflarından sonra döneceğine ihtimal vermiyorum.

Sanırım ben de yakında böyle bi konuşma yapacağım bu gidişle.

çok kararlısın canım gördüğüm kadarıyla..
inşallah bu hayırlıdır senin için.. hala ciddiye almamış ayrılığı demekki..

evet kızlar vıcdanım rahat .cok canım yanıyor o ayrı ama vıcdanım cok rahat .

mutlu degılım bılıyorsunuz zaten .barıssak bıle uc gun sonra aynı tantana degısen

bırse yok .bıle bıle lades yapıyordum sadece .goz gore gel canımı yak dıyorum

olay bu kadar basıt .ee beraber olmak da mutlu etmıyorsa benı ,o zaman ılk defa

gururumla ayrılır sonuna kadar acımı yasarım .ınanın artık mantıklı dusunmekten gectım ben

bu ısın sonu mantıken ayrılmaktı bıle dıyerek avutmuyorum kendımı .

artık mantık da dusunmuyorum .tek dusundugum gururum .

gururum ıkı paralık oldu bu adamla .son kalam gururumu demın de bırakmak ıstıyorum

ve donmek ıstemıyorum .bı ask da kısıler gururu yıtırırse o ask ask olmaktan cıkarmıs .

asktan once gururuma deger verıyorum sımdı .askın en derını yasıyorum ama gururumla...

gururumla da gıtmek ıstıyorum ...

Bizim söylediklerimiz bu çocukların bir kulağından giriyor dier kulağından çıkıyor.

Senden önemlisi yok canım kendini düşünüp bu kararı verdiysen bu en doğru karardır.Hayırlısı olsun kuzum inşallah verdiğin karar mutlu edecektir ilerde seni

Bir kadının en büyük kabusu; Sevdiği adamın, onu aşık eden hareketlerini yapmayı bırakmasıdır...

bunu az önce facete okudum kızlar.. bizim durumu özetliyor bu söz sanırım..

Birde yaş ilerleyip ilişki ciddiye binince insan karşısındakinin olgun olmasını istiyor. Maalesef benimkinde yok bu

suan canım anneme o kadar ıhtıyacım var kı

ama o da suan da yok yanım da.1 ay boyunca olamayacak da

o olsaydı rahatlardım onun omzun da

canım üzülme ya bende kötü oldum şimdi bak
ben ilk mesajlaşma olayını öğrendiğimde evde ağlama krizine girdim annemin karşısında o geldi aklıma.. tam kendimi toparlıyorum tekrar başlıyorum.. ağlamam bitince annem "ne yapacaksın" dedi "bitti tabiiki onun adı bile geçmesin bu evde bundan sonra" dedim güldü ve" o kıza mı bırakıcaksın yani meydanı" dedi bana..
bu durumlarda ilginç yaklaşımları oluyo annelerin..

Birde yaş ilerleyip ilişki ciddiye binince insan karşısındakinin olgun olmasını istiyor. Maalesef benimkinde yok bu
kesınlıkle katılıyorum ama benım sewgılımde 35 yasında ama ben ondan daha olgunum aslında yaslada cok ılgılı deil canm

beybi bızım omzumuzda ağla

bende de bugun bır negatıflık var enerjım cok düşük gergın hissedıyorum negatıf yüklüyüm hayırdır inşallah

merhaba arkadaşlar, bugün üye oldum herkese merhaba,
forumda gezinirken konu başlığı -haliyle- dikkatimi çekti, az çok da yazdıklarınızı okudum.keşke daha önceden üye olsaymışım dedim.ne kadar farklı ve faydalı konular var.bir de baktım ne kadar ortak yyönümüz var, yaşadıklarımız, duygularımız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…