- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #12.721
ben benım hanzonun ayıplarını anneme anlatmıyorum annem ona karsı kin dolmasın dıye nasılsa ben barışıyorum bi süre sonra ama annem için farklı.annem hala barıstıgımızı bılmıyor aylardırcanım üzülme ya bende kötü oldum şimdi bak
ben ilk mesajlaşma olayını öğrendiğimde evde ağlama krizine girdim annemin karşısında o geldi aklıma..tam kendimi toparlıyorum tekrar başlıyorum.. ağlamam bitince annem "ne yapacaksın" dedi "bitti tabiiki onun adı bile geçmesin bu evde bundan sonra" dedim güldü ve" o kıza mı bırakıcaksın yani meydanı" dedi bana..
bu durumlarda ilginç yaklaşımları oluyo annelerin..
selam canım hoşgeldın aramıza sen de bahset kendınden ve ilişkındenmerhaba arkadaşlar, bugün üye oldum herkese merhaba,
forumda gezinirken konu başlığı -haliyle- dikkatimi çekti, az çok da yazdıklarınızı okudum.keşke daha önceden üye olsaymışım dedim.ne kadar farklı ve faydalı konular var.bir de baktım ne kadar ortak yyönümüz var, yaşadıklarımız, duygularımız.
ben benım hanzonun ayıplarını anneme anlatmıyorum annem ona karsı kin dolmasın dıye nasılsa ben barışıyorum bi süre sonra ama annem için farklı.annem hala barıstıgımızı bılmıyor aylardırguwenemıyorum ya yıne bırakırsa benı dıe utanıyorum soylemeye artık ıstemeye gelmelerıne yakın soylerım. bence sızde ailenıze fazla acmayın kızlar arkadaslarınıza anlatın yada burda konusalım.zaten ınanın bnm sızden baska arkadasm yok kımseyle gorustugum yok bu topıkler bana yetıyor herkes cok sıcak cok mantıklı yaklasımlar yapıyor sewıom kızlar sızı yaaa
selam canım hoşgeldın aramıza sen de bahset kendınden ve ilişkınden
yaz fıstık okuruz bız ama sımdı ben cıkmalıyım sonra gorszzzben bu konuda çok ama çok dertliyim.şimdi başlasam anlatmaya kafanız şişer:))
kızlar bızımkısı bugun kesın bıttı .son noktayı koydum .
yıkıldı tum hayalletım ama guclu olmak zorundayım.
dılerım rabbımden acısı ınsallah kız kardesınden cıkarır.
nasıl benım canım yandı yuregım yandı bı an da butun hayallerım
alt ust oldu ıse ,dılerımm kı kat katını ceker .
sasha çok üzüldüm ama çok kararlı olduğunuda anladımkızlar bılıyosunuz aynı mesele .ıste en son carsamba gunu konustuklarımızı da bılıyorsunuz .
ders cıkarmak dıye bırsey olmadı o konusmadan .aynı tas aynı hamam .uc gundur arayıp sordug
yok ,dakıkası yokmus guya .telefon kıtlıgı vardı cunku .
neyse dedım ; uzatmaya gerek yok daha fazla konusup yormaya da gerek yok
bıtsın dedım .o da tamam dedı .kabul ettı .sımdı mesaj attı ; aksam arayacagım dıye .
ben kesınlıkjle acmayacagım .kızlar hepınızın huzurun da yemın edıyorum kı donmeyecegım .
daha fazla gururumu ıkı paralık etmeyecegım .yarını degıl bugunu dusunerek soyluyorum kı
donmeyecegım yemın ederım donmeyecegım .sız de sahıtsınız .yemınımle de allah sahıt .
olsem de gebersem de donmeyecegım .bıtttı .artık daha fazla gururumu ezıdrmem ona .
acımı sonuna kadar yasarım ama yıne de donmeyecegım .buyuk konusmak mı
en alasından buyuk konusuyorum kı"ölmek var dönmek yok!!!"
bir de bu "hanzo" lafına bayıldım,erkeklerin geneline ne kadar da hitap eden bir kelime:)
canım hoşgeldin sende nasılsın?[/QUOT
hoşbulduk teşekkürler:)
iyiyim, sizler nasılsınız? gerçi aramızda morali bozuk olanlar var ama gerçekten zaman en iyi ilaç.bunu yaşayan biri olarak söylüyorum, kesinlikle teselli sözü değil arkadaşlar...
ben benım hanzonun ayıplarını anneme anlatmıyorum annem ona karsı kin dolmasın dıye nasılsa ben barışıyorum bi süre sonra ama annem için farklı.annem hala barıstıgımızı bılmıyor aylardırguwenemıyorum ya yıne bırakırsa benı dıe utanıyorum soylemeye artık ıstemeye gelmelerıne yakın soylerım. bence sızde ailenıze fazla acmayın kızlar arkadaslarınıza anlatın yada burda konusalım.zaten ınanın bnm sızden baska arkadasm yok kımseyle gorustugum yok bu topıkler bana yetıyor herkes cok sıcak cok mantıklı yaklasımlar yapıyor sewıom kızlar sızı yaaa
canım hoşgeldin sende nasılsın?[/QUOT
hoşbulduk teşekkürler:)
iyiyim, sizler nasılsınız? gerçi aramızda morali bozuk olanlar var ama gerçekten zaman en iyi ilaç.bunu yaşayan biri olarak söylüyorum, kesinlikle teselli sözü değil arkadaşlar...
teşekkür ederim canım bende iyi sayılırım hoşgeldin aramıza
evet kızların çoğu dertli şu sıralar
bende öyleydim ama yeni yeni toparladık sayılır
gerçekten zaman herşeyin ilacı dediğin gibi sabretmeyi bilmek gerekir ama
teşekkür ederim canım bende iyi sayılırım hoşgeldin aramıza
evet kızların çoğu dertli şu sıralar
bende öyleydim ama yeni yeni toparladık sayılır
gerçekten zaman herşeyin ilacı dediğin gibi sabretmeyi bilmek gerekir ama
inanın bana normalde çok güçlü bir yapım olduğunu düşünürken bile, bunu atlatamam artık dediğim olaylar atlattım.hani yazsan roman olur derler ya, benim romanı okuyan bol aksiyonlu dizi seyretmiş gibi olur:) ama çok şükür vazgeçemem dediğiniz kişiyi, gün geliyor komşunun oğlunu,maağazanın tegahtarı, taksinin şoförü gibi sıradan biri olarak görüyorsunuz.tabi herkes için aynı şey geçerli değildir ama benim hislerim o kadar değişti
inanın bana normalde çok güçlü bir yapım olduğunu düşünürken bile, bunu atlatamam artık dediğim olaylar atlattım.hani yazsan roman olur derler ya, benim romanı okuyan bol aksiyonlu dizi seyretmiş gibi olur:) ama çok şükür vazgeçemem dediğiniz kişiyi, gün geliyor komşunun oğlunu,maağazanın tegahtarı, taksinin şoförü gibi sıradan biri olarak görüyorsunuz.tabi herkes için aynı şey geçerli değildir ama benim hislerim o kadar değişti
çok güzel örneklemişsin canım çok haklısın senin başında yok mu bi tane şimdi
çok güzel örneklemişsin canım çok haklısın senin başında yok mu bi tane şimdi
olmaz mı, yeni bir dert açtım başıma bir iki ay kadar sonra da evleniyorum, bakalım son anda vazgeçmezsem:)) ama geçmişte yaşananlar -kişiye hisler değişse bile- unutulmuyor.sanırım, çektiğiniz acıyla ilgili daha çok
olmaz mı, yeni bir dert açtım başıma bir iki ay kadar sonra da evleniyorum, bakalım son anda vazgeçmezsem:)) ama geçmişte yaşananlar -kişiye hisler değişse bile- unutulmuyor.sanırım, çektiğiniz acıyla ilgili daha çok
canım ya Allah pişman etsin hani derler ya tabiri caizse kurtsada kuzu etsin
aslında geçmişte çekilen acıların şöyle bir avantajı var ki daha güçlü adımlarla ilerliyorsun bundan sonraki hayata
hakkımızda hayırlısı olsun arkadaslar
semiramis naaptı acaba barıstı mı
sasha kesin bitirmiş şaşırdım
topiğimiz nazara geldi herkes tartısmalı kavgalı, benımkıde telı acmıyo zaten ne haltlar karıstırıyosa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?