Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

ben benım hanzonun ayıplarını anneme anlatmıyorum annem ona karsı kin dolmasın dıye nasılsa ben barışıyorum bi süre sonra ama annem için farklı.annem hala barıstıgımızı bılmıyor aylardır guwenemıyorum ya yıne bırakırsa benı dıe utanıyorum soylemeye artık ıstemeye gelmelerıne yakın soylerım. bence sızde ailenıze fazla acmayın kızlar arkadaslarınıza anlatın yada burda konusalım.zaten ınanın bnm sızden baska arkadasm yok kımseyle gorustugum yok bu topıkler bana yetıyor herkes cok sıcak cok mantıklı yaklasımlar yapıyor sewıom kızlar sızı yaaa

selam canım hoşgeldın aramıza sen de bahset kendınden ve ilişkınden

ya ben de dışarıdan böyle daldım arkadaşlar kusura bakmayın ama sohbetiniz hoşuma gitti:) anne konusuna aynen katılıyorum, ilişki inişli çıkışlı oluyor.insan ayrılıp ertesi gün barışabiliyor ama öfkeyle anneye anlatıldığında o bunu nutmuyor ve sürekli başınıza kakıyor.mümkün mertebe sorunlardan uzak tutmalı onları yoksa, sorun birken iki oluyr:)

döndüğünüzde yazarım, zevkle:)) yalnızca şunu söyleyeyim bir arkadaş yazmış ya mesajaşma olayından sonra annem meydanı o kıza mı bırakacaksın dedi diye.aynen bir mesajlaşma vukuatı da benim başıma geldi ve ben, annemin o cümlesini ciddiye alıp meydanı o kıza bırakmamak için kendimi yakmışım haberim yok:) keeşke meydan da, o da kıza kalsaydı:)

sasha çok üzüldüm ama çok kararlı olduğunuda anladım
birgün bende böyle olursam hiç şaşmayın bi yerden sonra patlak veriyo işte böyle
umarım hakkında hayırlısı olur biz burada her zaman yanındayız
ha bide şunu farkettim sanki hayat sadece sevdiğimiz erkeklerin etrafına dönüyormuş gibi oluyoruz
onları hayatımın öyle bi merkezi yapmışız ki tüm üzüntülerimizde sevinçlerimizde onların doğrultusuna ilerliyor
bence bunu kesinlikle yenmeliyiz
en azından ben
onunla küs olunca uyku düşkünü ben sabah ezanlarına kadar dönüp duruyorum üzüntümden
nedir bu ya ??
bu kadar kararlı olman ve bu doğrultuda ilerleyeceğine inanman çok hoşuma gitti sasha
kararlılığını taktir ediyorum

hürrem ben annemlere henüz anlatmadım dediğin gibi ne olacağını tam olarak kestiremiyorum bazen ben icik bicik etmesem hiç umrunda olmuyor adamın
bende sasha gibi birgün isyan edip tamamen bitirebilirim yani
bende burayı çok seviyorum iyi ki varsınız

canım herşeyi anlatmıyorum zaten ya.. anlatsam oda nefret ederdi benim öküzden..
ama o gün telefonda bağırıp çağırınca merak etmiş.. ağlamaya başlayıncada yanıma geldiler kardeşimle birlikte.. bende anlattım "bitti" dedim annem "bu kadar basit mi sizin ilişkiniz, pamuk ipliğine mi bağlıydınız siz böyle" dedi.. ben tabi şok ne rahat annem var ya maşallah

Hürrem canım valla bende senin gibiyim.Anneme anlatmıyorum artık çünkü yeteri kadar kin doldu benimkine.

Anlatmaya utanıyorum artık. Annem ilişkimizi hiç onaylamıyor zaten. Aşağı tükürsem sakal yukarı tükürsem bıyık.

Benimki düzeleceğini söyledi bakalım nolacak. Hiç mesajlaşmıyoruz ama küs gibiyiz şuan.

Bakalım düzeldiğinde yeniden ona ısınacakmıyım. Bir insan sevgilisini kendinden ancak bukadar başarılı bir şekilde soğuturdu yani brawo ona

hakkımızda hayırlısı olsun arkadaslar

semiramis naaptı acaba barıstı mı

sasha kesin bitirmiş şaşırdım

topiğimiz nazara geldi herkes tartısmalı kavgalı, benımkıde telı acmıyo zaten ne haltlar karıstırıyosa

Amin canım ya...
Semiramisi bende çok merak ediyorum gelişmeler ne acaba:26:

Sashamia valla tamamen bitrdim dior hayırlısı olsn. İnşallah mutlu olur.

Bende bu sene olmadı seneye kesin bitiricem gibi görünüyor adamda düzelme adına birşey yok anca ben süre veriorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…